-
ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι οι βενζινοπωλες επικοινωνουν ατυπα μεταξυ τους οταν προκειται να γινει ελεγχος ποιοτητας και ποσοτητας καυσιμων....εχω 2 τετοια συγκεκριμενα παραδειγματα στα νοτια προαστεια...επομενος εχουν χρονο να διορθωσουν τις οποιες ατασθαλιες (ΑΝ κανουν)...
επισης πως γινεται παντα η αντλια να λειτουργει εως 3% νομιμα υπερ του βενζινοπωλη και ποτε μα ποτε υπερ του αγοραστη ?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
....επισης πως γινεται παντα η αντλια να λειτουργει εως 3% νομιμα υπερ του βενζινοπωλη και ποτε μα ποτε υπερ του αγοραστη ?
Λαθη γινονται,μαλ@κιες οχι!!
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
....
επισης πως γινεται παντα η αντλια να λειτουργει εως 3% νομιμα υπερ του βενζινοπωλη και ποτε μα ποτε υπερ του αγοραστη ?
Λαθη γινονται,μαλ@κιες οχι!!
Εγινε στον δικό μου....έδινε 1,5% περισσότερο .
Ο δικός σου είναι καλός έμπορος... αλλά κακός επιχειρηματίας
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
απο τις αντλιες δεν βγαινει ποτε αερας που να χρεωνετε εκτος κ αν τις συνδεσουν με κομπρεσερ αερα
Αέρας είναι τρόπος του λέγειν. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε αυτό.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ορισμένοι κάνετε προσπάθειες να δικαιολογήσετε κάποιους κακούς επαγγελματίες του χώρου όπως και απαράδεκτες πρακτικές αυτών, αντί όντως να παραδεχθείτε πως υπάρχουν και να προσπαθήσετε να τους αποβάλλετε από το σύστημα.
Καθε αλλο! Εγω προσωπικα δεν καλυπτω τον κωλο κανενος...
Εσεις προσπαθειτε να βαλετε ολους τους βενζιναδες σε ενα τσουβαλι!Αλλωστε στα αρθρα που εβαλε ο φιλος Vasgti αναφερει οτι πιαστηκαν 12 απο τα 286 (η στο δευτερο 22 απο τα 267) πρατηρια που ελεγχθησαν συνολικα! Το 4,2% των πρατηριων δηλαδη πιαστηκαν με πειραγμενες αντλιες!! Το υπολοιπο 96% η αλλιως τα 274 υπολοιπα πρατηρια ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!
Βαρεθηκα να ακουω χαρακτηρισμους απο τον καθε καημενο εδω μεσα!!!
Όταν το υπουργείο ανακοινώνει ότι θα γίνουν έλεγχοι στους μετρητές μόνο ελάχιστοι ξεχασμένοι πιάνονται.
Όμως στον απροειδοποίητο έλεγχο που έκανε το ΕΜΠ σχεδόν όλες οι αντλίες έδιναν λιγότερο καύσιμο απ' όσο έγραφε η ένδειξη.
Μια παλιά συζήτηση για το θέμα: http://www.inout.gr/showthread.php?t=16526 -
ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ30 εκατομμύρια ευρώ έχασε το ελληνικό δημόσιο από εικονικά τιμολόγια καυσίμων που παρουσιάζονταν ότι έφευγαν για εξαγωγή στο εξωτερικό, όμως τελικά πωλούνταν στη χώρα μας.
7.000 φορτία διακινούνταν από τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα μέσω......εικονικών τιμολογίων με 52 βουλγαρικές εταιρίες «μαϊμού».
Η βουλγαρική μεριά κάνει λόγο για ζημία 100 εκατομμύρια ευρώ.
-
μετα τα μεσανυχτα 25 Μαρτιου κονβοι βυτιοφωτων με βουλγαρικες πινακιδες οδευαν απο Δραμα προς Καβαλα προφανως για ανεφοδιασμο μιας και φαινοταν να ειναι κενα!
Πραγματικο δρομολογιο ή απο τα μουφα? Γιατι τετοια μερα και ώρα? Μηπως γιατι ελεγκτικος μηχανισμος υπήρχε μόνο στα μπουζουκια? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
μετα τα μεσανυχτα 25 Μαρτιου κονβοι βυτιοφωτων με βουλγαρικες πινακιδες οδευαν απο Δραμα προς Καβαλα προφανως για ανεφοδιασμο μιας και φαινοταν να ειναι κενα!
Πραγματικο δρομολογιο ή απο τα μουφα? Γιατι τετοια μερα και ώρα? Μηπως γιατι ελεγκτικος μηχανισμος υπήρχε μόνο στα μπουζουκια?μπορεί να είχαν απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της ημέρας???
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
απο τις αντλιες δεν βγαινει ποτε αερας που να χρεωνετε εκτος κ αν τις συνδεσουν με κομπρεσερ αερα
Αέρας είναι τρόπος του λέγειν. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε αυτό.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ορισμένοι κάνετε προσπάθειες να δικαιολογήσετε κάποιους κακούς επαγγελματίες του χώρου όπως και απαράδεκτες πρακτικές αυτών, αντί όντως να παραδεχθείτε πως υπάρχουν και να προσπαθήσετε να τους αποβάλλετε από το σύστημα.
Καθε αλλο! Εγω προσωπικα δεν καλυπτω τον κωλο κανενος...
Εσεις προσπαθειτε να βαλετε ολους τους βενζιναδες σε ενα τσουβαλι!Αλλωστε στα αρθρα που εβαλε ο φιλος Vasgti αναφερει οτι πιαστηκαν 12 απο τα 286 (η στο δευτερο 22 απο τα 267) πρατηρια που ελεγχθησαν συνολικα! Το 4,2% των πρατηριων δηλαδη πιαστηκαν με πειραγμενες αντλιες!! Το υπολοιπο 96% η αλλιως τα 274 υπολοιπα πρατηρια ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!
Βαρεθηκα να ακουω χαρακτηρισμους απο τον καθε καημενο εδω μεσα!!!
Όταν το υπουργείο ανακοινώνει ότι θα γίνουν έλεγχοι στους μετρητές μόνο ελάχιστοι ξεχασμένοι πιάνονται.
Όμως στον απροειδοποίητο έλεγχο που έκανε το ΕΜΠ σχεδόν όλες οι αντλίες έδιναν λιγότερο καύσιμο απ' όσο έγραφε η ένδειξη.
Μια παλιά συζήτηση για το θέμα: http://www.inout.gr/showthread.php?t=16526Γνωστα ολα τα παραπανω και εκτος πραγματικοτητας...
Το ΕΜΠ ως τι εκανε ελεγχους?? Με ποιο τροπο?? Κατω απο ποιο καθεστως??
Το ΕΜΠ δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να ελεγχει κανεναν εκτος απο τα πρατηρια της ΕΛΙΝ με τα οποια εχουν συναψει συμβαση! Αν τα πρατηρια που ανακοινωθηκαν ηταν της εν λογω εταιριας ας τα αποφευγετε σαν καταναλωτες...Απο εκει και περα ελεγχους εχουν το δικαιωμα να κανουν ΜΟΝΟ τα ΚΕΔΑΚ τα οποια υπαγονται στο κρατος και τα αποτελεσματα των οποιων ανακοινωνονται κανονικοτατα και ενδεχομενος η εταιρια με την οποια συνεργαζεται το εκαστωτε πρατηρια αν και εφοσον προβλεπεται κατι τετοιο! Η Shell ας πουμε διενεργει τους δικους της ελεγχους... Το ΕΜΠ διενεργει νομιμως ελεγχους μονο στα πρατηρια της ΕΛΙΝ! Οποτε για να κλεισω το τι ανακοινωνει το ΕΜΠ το γραφω... κανονικοτατα!
-
Απο εκει και περα ελεγχους εχουν το δικαιωμα να κανουν ΜΟΝΟ τα ΚΕΔΑΚ τα οποια υπαγονται στο κρατος και τα αποτελεσματα των οποιων ανακοινωνονται κανονικοτατα και ενδεχομενος η εταιρια με την οποια συνεργαζεται το εκαστωτε πρατηρια αν και εφοσον προβλεπεται κατι τετοιο! Η Shell ας πουμε διενεργει τους δικους της ελεγχους... Το ΕΜΠ διενεργει νομιμως ελεγχους μονο στα πρατηρια της ΕΛΙΝ! Οποτε για να κλεισω το τι ανακοινωνει το ΕΜΠ το γραφω... κανονικοτατα!
για σκέψου καλυτερα αυτα που γράφεις...
πως το φαντάζεσαι το ΕΜΠ , σαν ιδιωτική εταιρία?? όργανο του δημοσίου είναι που έχει την κατάλ τεχνογνωσία και εξοπλισμό...εξάλου , η έρευνα έγινε συμπληρωματικά και όχι πρωταρχικά...
τα αποτελέσματα πάνω κάτω γνωστά... τα σιχάματα μας κατακλέβουν...
πάνω από 70% κλοπή αντλίας.... -
Σήμερα με 1,499....κάνε το ρε χριστιανέ 1,50!
άκου 1,499!!! -
Ο ελεγχος και τα αποτελεσματα ειναι κατι πολυ σχετικο...οσο και αν αυτο ακουγεται περιεργο.
Σκεφτειτε πχ τις ιατρικες μας εξετασεις...που σε καθε νοσοκομειο-ιατρειο μπορει να εχουν αλλα αποτελεσματα τελειως διαφορετικα...το πρωι ειμαστε αλκοολικοι με κατεστραμμενο συκωτι και AIDS,το βραδυ συναγωνιζομαστε εφηβους πρωταθλητες... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο ελεγχος και τα αποτελεσματα ειναι κατι πολυ σχετικο...οσο και αν αυτο ακουγεται περιεργο.
Σκεφτειτε πχ τις ιατρικες μας εξετασεις...που σε καθε νοσοκομειο-ιατρειο μπορει να εχουν αλλα αποτελεσματα τελειως διαφορετικα...το πρωι ειμαστε αλκοολικοι με κατεστραμμενο συκωτι και AIDS,το βραδυ συναγωνιζομαστε εφηβους πρωταθλητες...δεν υπάρχει πρότυπο μέτρησης της παροχής από την αντλία, αλλά αν μετρήσουμε τη μάζα του καυσίμου πριν και μετά και δούμε οτι είναι μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη(νομίζω 5/1000) τότε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ...
σήμερα έβαλα βενζίνη από πρατήριο στην επαρχία μέσα σε μικρό βυτίο...
η βενζίνη, αν και είναι σε υπόγειες δεξαμενές , είχε μεγαλύτερη θερμοκρασία από του περιβάλλοντος... -
Γνωστα ολα τα παραπανω και εκτος πραγματικοτητας...
Το ΕΜΠ ως τι εκανε ελεγχους?? Με ποιο τροπο?? Κατω απο ποιο καθεστως??
Το ΕΜΠ δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να ελεγχει κανεναν εκτος απο τα πρατηρια της ΕΛΙΝ με τα οποια εχουν συναψει συμβαση! Αν τα πρατηρια που ανακοινωθηκαν ηταν της εν λογω εταιριας ας τα αποφευγετε σαν καταναλωτες...Απο εκει και περα ελεγχους εχουν το δικαιωμα να κανουν ΜΟΝΟ τα ΚΕΔΑΚ τα οποια υπαγονται στο κρατος και τα αποτελεσματα των οποιων ανακοινωνονται κανονικοτατα και ενδεχομενος η εταιρια με την οποια συνεργαζεται το εκαστωτε πρατηρια αν και εφοσον προβλεπεται κατι τετοιο! Η Shell ας πουμε διενεργει τους δικους της ελεγχους... **Το ΕΜΠ διενεργει νομιμως ελεγχους μονο στα πρατηρια της ΕΛΙΝ! Οποτε για να κλεισω το τι ανακοινωνει το ΕΜΠ το γραφω... κανονικοτατα! **
Το ΕΜΠ έχει τα κατάλληλα όργανα να διεξάγει ελέγχους ποιότητας και ποσότητας του καυσίμου. Φυσικά δεν είναι εντεταλμένο όργανο για να κόψει πρόστιμα ή να επιβάλει κυρώσεις. Φυσικά το ίδιο μπορεί να πράξει και ένας ιδιώτης αν θέλει να ελέγξει ένα πρατήριο. Ακόμα όμως και αν η ανάλυση υποδείξει πρόβλημα μπορεί μόνον να υποβάλει μήνυση και στη συνέχεια το αρμόδιο όργανο του Υπουργείου να κάνει τον έλεγχο.
Όσον αφορά το 2ο bold αν είσαι σωστός επαγγελματίας τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Αν πραγματικά είστε όπως αναφέρεις ο σάκος του μποξ που στη πλάτη σας παίζονται παιγνίδια από τα κρατικά διυλιστήρια και τις εταιρείες εμπορίας τότε ως κλάδος θα έπρεπε πρώτοι να ζητήσετε τα στοιχεία αυτά και στη συνέχεια να προβείτε σε κατ' αντιπαράσταση έλεγχο μέσω του ΚΕΔΑΚ σε πρατήρια ώστε να διακριβωθεί αν η μέθοδος του ΕΜΠ είναι άχρηστη όπως ο υπεύθυνος του σωματείου σας διαλαλούσε στα κανάλια ή αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Εννοείται βέβαια σε κατάσταση κρυφή χωρίς πρότερες ανακοινώσεις και τηλέφωνα ότι θα περάσει έλεγχος. Το ΕΜΠ το ΑΠΘ το ΔΠΘ το Πανεπιστήμιο ΠΑΤΡΩΝ είναι και δικά σας ιδρύματα καθώς μέσα από τους φόρους σας πληρώνεται για αυτά και βέβαια πρέπει να απαιτείτε ως κλάδος την αρωγή τους. Από εκεί και πέρα αν φυσικά με το συγκεκριμένο Εργαστήριο υπήρχε κόντρα (που δεν είναι απίθανο) τι πιο φυσικό ως σωματείο να απευθυνόσασταν στο ΑΠΘ ή σε κάποιο άλλο ίδρυμα της χώρας και να ξεμπροστιάζατε τους κακεντρεχείς?
-
Δεν εχει καμια αρμοδιοτητα το ΕΜΠ να διεξαγει αναλογες μετρησεις και να δημοσιοποιησει αποτελεσματα! Για αυτο και η συγκεκριμενη ερευνα μονο φαμφαρες προκαλεσε.
Τα πρατηρια ειναι επιχειρησεις φιλε μου! Δεν μπορει να μπαινει ο οποιοσδηποτε, να ελεγχει και να βγαζει και αποτελεσματα επειδη...θελει!
Οπως ακριβως και εσυ σαν ατομο δεν επιδεχεσαι αστυνομικους ελεγχους απο τον οποιοδηποτε αν δεν φερει την στολη του αστυνομικου η την ταυτοτητα αυτου ετσι και τα πρατηρια δεχονται ελεγχους μονο απο τους φορεις στους οποιους το κρατος εθεσε ως αρμοδιους!Και αντε ας γινω παλι αρκετα αναλυτικος και επεξηγηματικος, σε σημειο να αμφισβητειται η νοημοσυνη των συνομιλητων μου...
Ας παρουμε ενα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!!
Εστω λοιπον οτι εγω ειμαι πρατηριουχος και οτι κλεβω ποσοτητα της αντλιας περισσοτερο απο την νομιμη ποσοστιαια αποκλιση που μπορει να εχει μια αντλια και ερχεται ο φοιτητης/διδακτορας/καθηγητης κλπ κλπ του ΕΜΠ για να ζητησει την αδεια μου ωστε να διενεργησει αναλογους ελεγχους! (διοτι ειπαμε οτι ανευ αδειας μονο τα ΚΕΔΑΚ κανουν ελεγχους)
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ?????????
Και μαλιστα την στιγμη που δεν βρεθηκαν 1-2 αλλα 'τουλαχιστον 7-8 στους 10' οπως αναφερει η καταγγελτικη αναφορα!Μην τρωτε τον παπα και προσπαθηστε να ξεχωρησετε λιγο τις πραγματικες ειδησεις απο την σαβουρα που μας ταιζουν ολους μεσω των 'ειδησεων' και του ιντερνετ!
-
Αυτό που σου λέω είναι ότι αν όπως λες αυτό είναι φαμφάρα (και μπορεί να είναι δεν το αμφισβητώ) τι πιο εύκολο να την αποκαλύψεις διενεργώντας εσύ ελέγχους (ως σωματείο) χωρίς ενημέρωση του πρατηριούχου με τις αποδεκτές κατά το νόμο μεθόδους και να φέρεις στη Δημοσιότητα τα στοιχεία που έχεις αντικρούοντας τα δεδομένα του ΕΜΠ και του κάθε ΕΜΠ.
Άλλωστε σε άλλες χώρες ελέγχους διενεργούν και τα σωματεία ώστε να μην γίνονται άνδρο απατεώνων (κάτι φυσιολογικό δεν υπάρχει κανένα επάγγελμα καθαρό).
ΥΓ 1. Από τους Δημοσιογράφους το επάγγελμα μου έχει φάει αρκετή λάσπη (Μηχανικός). Ακόμα και ότι δεν φορολογούμαστε έχουν πει (λες και πάμε με τεκμαρτό) γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι άλλο ο Μ.Σ.Κ.Κ. (Μοναδικός Συντελεστής Καθαρού Κέρδους) και άλλο η τεκμαρτή (ή κατά κεφαλή) φορολόγηση.
ΥΓ 2. Τώρα τα περί επιχειρήσεων άστο. Και εγώ επιχειρηματίας είμαι.
-
Δηλαδή απορρίπτεις την μεθοδολογία του ΕΜΠ (την οποία δεν την έχω υπόψη, δεν την έχω κοιτάξει) βασισμένος στην μη ωραία (για σένα) εικονα που έχουν τα αποτελέσματα?
Γιατί όταν αμφισβητείς μια μεθοδολογία, κάποιος θα περίμενε να ακούσει επιστημονικά αντεπιχειρήματα για το που πάσχει, όχι τεκμηρίωση του στυλ 'αν είχα νοθευμένη βενζίνη, θα άφηνα το ΕΜΠ να με μετρήσει?'.Γιατί με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να ισχυριστεί: 'Όταν ανακοινώνεται ότι επίκειται έλεγχος, θα αφήσω την αντλία πειραγμένη για να με πιάσουν?'
-
Αν έρθει με διπλό ρεζερβουάρ στον ίδιο λαιμό και πάρει καύσιμο εσύ πού θα το καταλάβεις;
-
Δεν εχει καμια αρμοδιοτητα το ΕΜΠ να διεξαγει αναλογες μετρησεις και να δημοσιοποιησει αποτελεσματα! Για αυτο και η συγκεκριμενη ερευνα μονο φαμφαρες προκαλεσε.
Τα πρατηρια ειναι επιχειρησεις φιλε μου! Δεν μπορει να μπαινει ο οποιοσδηποτε, να ελεγχει και να βγαζει και αποτελεσματα επειδη...θελει!
Οπως ακριβως και εσυ σαν ατομο δεν επιδεχεσαι αστυνομικους ελεγχους απο τον οποιοδηποτε αν δεν φερει την στολη του αστυνομικου η την ταυτοτητα αυτου ετσι και τα πρατηρια δεχονται ελεγχους μονο απο τους φορεις στους οποιους το κρατος εθεσε ως αρμοδιους!Κάθε μήνυμα σου γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό!
2007-10-25, Παρουσίαση Έρευνας ΕΜΠ
*Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος έλαβε γνώση της έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 24/10/07, και ανακοινώνει τα εξής:
- Μελέτες που γίνονται από αξιόπιστους φορείς, όπως είναι κατά κοινή ομολογία το ΕΜΠ, και αφορούν σημαντικά προβλήματα του κλάδου, όπως είναι η ακρίβεια στις παραδόσεις καυσίμων, πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής και να αξιολογούνται με την δέουσα προσοχή και τον οφειλόμενο σεβασμό στο επιστημονικό κύρος του φορέα.
- Οι διαπιστώσεις της έρευνας για την ποιότητα των πωλουμένων καυσίμων είναι ενθαρρυντικές, διότι δείχνουν μείωση της νοθείας σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Από την άλλη πλευρά δείχνουν σημαντικά προβλήματα στην ακρίβεια παραδόσεων, δηλαδή στην παραδιδόμενη από τις αντλίες των πρατηρίων ποσότητα, κάτι το οποίο πρέπει να προκαλέσει προβληματισμό σε όλους τους εμπλεκομένους επαγγελματικούς φορείς του κλάδου – δηλαδή στις εταιρείες εμπορίας, στους πρατηριούχους, στους τεχνικούς αντλιών και φυσικά στο Δημόσιο.
- Οι μέθοδοι που ακολούθησε το ΕΜΠ ήταν οι ίδιες που είχαν ακολουθηθεί και κατά την προηγούμενη έρευνα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία. Αντιθέτως, επιστημονικές μελέτες, όπως αυτές του ΕΜΠ, πρέπει να δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να επιλαμβανόμαστε των κακώς κειμένων στον χώρο των πετρελαιοειδών και να δίνομε (ή να προτείνομε) λύσεις.*
-
Οπως ακριβως και εσυ σαν ατομο δεν επιδεχεσαι αστυνομικους ελεγχους απο τον οποιοδηποτε αν δεν φερει την στολη του αστυνομικου η την ταυτοτητα αυτου ετσι και τα πρατηρια δεχονται ελεγχους μονο απο τους φορεις στους οποιους το κρατος εθεσε ως αρμοδιους!Και αντε ας γινω παλι αρκετα αναλυτικος και επεξηγηματικος, σε σημειο να αμφισβητειται η νοημοσυνη των συνομιλητων μου...
Ας παρουμε ενα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!!
Εστω λοιπον οτι εγω ειμαι πρατηριουχος και οτι κλεβω ποσοτητα της αντλιας περισσοτερο απο την νομιμη ποσοστιαια αποκλιση που μπορει να εχει μια αντλια και ερχεται ο φοιτητης/διδακτορας/καθηγητης κλπ κλπ του ΕΜΠ για να ζητησει την αδεια μου ωστε να διενεργησει αναλογους ελεγχους! (διοτι ειπαμε οτι ανευ αδειας μονο τα ΚΕΔΑΚ κανουν ελεγχους)
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ?????????
Και μαλιστα την στιγμη που δεν βρεθηκαν 1-2 αλλα 'τουλαχιστον 7-8 στους 10' οπως αναφερει η καταγγελτικη αναφορα!Μην τρωτε τον παπα και προσπαθηστε να ξεχωρησετε λιγο τις πραγματικες ειδησεις απο την σαβουρα που μας ταιζουν ολους μεσω των 'ειδησεων' και του ιντερνετ!
υπάρχουν πράγματα που αγνοείς...
το ΕΜΠ έκανε έρευνα ,και παρουσίασε τα αποτελέσματα στους ενδιαφερ φορείς ,δεν μοίρασε πρόστημα,και δεν έκανε καταγγελίες...
οι μελέτη έγινε δειγματοληπτικά και μυστικά... δεν ανακοινώθηκε στους πρατηριούχους οτι είναι προιον μελέτης...
το σύστημα του ΕΜΠ είναι απατεντάριστό ... δεν έγινε η μέτρηση με κάποιο πρότυπο ....
μετρήθηκε η μάζα του καυσίμου και μετατράπηκε σε λίτρα... η σύγκριση έγινε μεταξύ του όγκου που προέκυψε ύστερα από τον υπολογισμό και της ένδειξης της αντλίας...αυτό η πολύ απλή και κατανοητή μέθοδος έδειξε οτι το 80% σχεδόν των πρατηριούχων είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Βενζίνη ώρα μηδέν!