-
Βγάζουν και παραβγάζουν οι πρατηριούχοι...είχε ρεπορτάζ off camera από έναν τέτοιο που αγόραζε 93 λεπτά και πούλαγε 1,22 την 95αρα ΕΚΟ.
ρε ουστ ...!
-
1.039 εγω εχω βρει απο πρατηριο της Ελλην και βαζω...πιο κατω πουθενα και ολα σαφως πιο πανω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγάζουν και παραβγάζουν οι πρατηριούχοι...είχε ρεπορτάζ off camera από έναν τέτοιο που αγόραζε 93 λεπτά και πούλαγε 1,22 την 95αρα ΕΚΟ.ρε ουστ ...!
Δηλαδη εαν βαζει 100 λιτρα την ημερα, θα βγαλει (προ φορων) 29Ε
-
2 γεμίσματα την ημέρα δηλαδή;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
2 γεμίσματα την ημέρα δηλαδή;Και το πιο κακομοιρικο πρατηριο αποκλειεται να μη δινει 1000 λιτρα την ημερα, Τις κακες μερες...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
1.039 εγω εχω βρει απο πρατηριο της Ελλην και βαζω...πιο κατω πουθενα και ολα σαφως πιο πανω...1,04 από AVIN & Aegean. Παρακάτω στην Λ. Μαραθώνος δεν έχω δει.
Στο ΕΚΟ που βάζω ελέω 95άρας kinitron έχει 1,10. Τα BP και Shell παίζουν στα 1,13-1,14. -
Μόλις γύρισα απο ταξίδι διακοπών στην Χαλκιδική. Μου έφυγε η μαγκιά με το κόστος της βενζίνης - δεν παραπονιέμαι γιατί, στο τέλος της ημέρας, ήξερα οτι θα μου κοστίσει η μετακίνηση αρκετά - αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα σε εκπλήσει!
Λοιπόν, 5 μέρες διακοπές - **250 **ευρώ βενζίνη .
Το Ζ πλέον γεμίζει με **78 **ευρώ .
Προσωπικά δεν ανησυχώ (ακόμα) γιατί τις 25 απο τις 30 μέρες του μήνα διανύω 10 χλμ την ημέρα.
Αλλά σκέφτομαι τους κακομοίρηδες με τα Βι-8 θηρία-τζίπ τους που τα πήραν με 625 δόσεις και ανακαλύπτουν ότι τα 10 χλμ τους στοιχίζουν σχεδόν 2 ευρώ !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μόλις γύρισα απο ταξίδι διακοπών στην Χαλκιδική. Μου έφυγε η μαγκιά με το κόστος της βενζίνης - δεν παραπονιέμαι γιατί, στο τέλος της ημέρας, ήξερα οτι θα μου κοστίσει η μετακίνηση αρκετά - αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα σε εκπλήσει!Λοιπόν, 5 μέρες διακοπές - **250 **ευρώ βενζίνη .
Προσωπικά δεν ανησυχώ (ακόμα) γιατί τις 25 απο τις 30 μέρες του μήνα διανύω 10 χλμ την ημέρα.
Αλλά σκέφτομαι τους κακομοίρηδες με τα Βι-8 θηρία-τζίπ τους που τα πήραν με 625 δόσεις και ανακαλύπτουν ότι τα 10 χλμ τους στοιχίζουν σχεδόν 2 ευρώ !
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ego gemizo me 85eyro...5 imeres xalkidiki xalasa 400 euro
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Μόλις γύρισα απο ταξίδι διακοπών στην Χαλκιδική. Μου έφυγε η μαγκιά με το κόστος της βενζίνης - δεν παραπονιέμαι γιατί, στο τέλος της ημέρας, ήξερα οτι θα μου κοστίσει η μετακίνηση αρκετά - αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα σε εκπλήσει!
Λοιπόν, 5 μέρες διακοπές - **250 **ευρώ βενζίνη .
Το Ζ πλέον γεμίζει με **78 **ευρώ .!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ego gemizo me 85eyro...5 imeres xalkidiki xalasa 400 euro
Καλά, εσύ το παράκανες!!!! Πάνω-κάτω στα βουνά είσουν;;;
-
εγω πετυχα shell 1.029 στον καρεα, επιστροφη για βουλιαγμενης
αντε να δουμε ..... -
Από τη Παρασκευή υπάρχουν πτωτικές τάσεις τιμών στα πρατήρια.
Να δούμε θα παραμείνουν έτσι ή θα έχουμε πάλι άνοδο. -
Καλημέρα.
Στη Θεσ/νίκη βάζω από ΕΚΟ δίπλα στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ με 1,029
-
Στην Τήνο, η βενζίνη έχει φαίνεται έξτρα 'ΦΠΑ εκκλησίας'
Η γυναικα μου πετυχε BP ultimate προς 1,45 Ευρώ /λιτρο(!!!)
Αίσχος και αλητεία
-
Θαύμα,θαύμα!! 0,98 στην εθνική στον Ασπρόπυργο η 95άρα της ΕΤΕΚΑ!!!!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Θαύμα,θαύμα!! 0,98 στην εθνική στον Ασπρόπυργο η 95άρα της ΕΤΕΚΑ!!!!Ασπρόπυργο μακρυά είναι να πάρει!
το πρωί σε ELIN στην Αγία Παρασκευή 1,039euro η 95άρα
Στο Χαλανδρι σε ΕΚΟ πάνω στην Παπανικολή 1,036euro η 95άραΚαμιά άλλη φτηνή σε αυτές τις περιοχές?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μόλις γύρισα απο ταξίδι διακοπών στην Χαλκιδική. Μου έφυγε η μαγκιά με το κόστος της βενζίνης - δεν παραπονιέμαι γιατί, στο τέλος της ημέρας, ήξερα οτι θα μου κοστίσει η μετακίνηση αρκετά - αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα σε εκπλήσει!Λοιπόν, 5 μέρες διακοπές - **250 **ευρώ βενζίνη .
Ουτε καν διανοηθηκα να μετρησω ποσα εβαλα, πντως εχω 1000 ποντους περισοτερους στη σελλ μετα το ταξιδι.
Απο Τορωνη μεχρι Κορινο, (διαμεσου Θεσ/κης, Τσιμισκη, μιαμιση ωρα παρκινγκ στο Οντεον 10 Ε, Τερκενλης λογαριασμος 90 Ε)δεν ειδα ουτε μια σελλ, καλα που ειχα βαλει σε μια ΕΚΟ κοντα στη Νικητη και ητανε και πολυ φτηνα.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Απο Τορωνη μεχρι Κορινο, (διαμεσου Θεσ/κης, Τσιμισκη, μιαμιση ωρα παρκινγκ στο Οντεον 10 Ε, Τερκενλης λογαριασμος 90 Ε)δεν ειδα ουτε μια σελλ, καλα που ειχα βαλει σε μια ΕΚΟ κοντα στη Νικητη και ητανε και πολυ φτηνα.Με 90€ λογαριασμό σε βλέπω +5 κιλά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ασπρόπυργο μακρυά είναι να πάρει!
Στο Χαλανδρι σε ΕΚΟ πάνω στην Παπανικολή 1,036euro η 95άραΚαμιά άλλη φτηνή σε αυτές τις περιοχές?
Στην Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου, η πιο φθηνή ΕΚΟ.
Έβαλα την Παρασκευή με 1,029 euro (δεν ξέρω πόσο έχει σήμερα)Επίσης φθηνότερη βενζίνη μπορεί να βρεις και στην Κλεισθένους στον Γέρακα.
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Έβαλα την Παρασκευή με 1,029 euro (δεν ξέρω πόσο έχει σήμερα)Επίσης φθηνότερη βενζίνη μπορεί να βρεις και στην Κλεισθένους στον Γέρακα.
Hρακλείτου ε? Αυτή είναι που βγαίνει στην Αττική Οδό?
Μία φορά πήγα από εκεί και μπλέχτηκα τόσο πολύ με τους δρόμους που χάθηκα εντελώς ...Υπάρχει κάποιος τρόπος από την πλευρά της Ηρακλείτου να περάσω στην Δουκίσσης Πλακεντίας δηλ. κάθετα από την Αττική Οδό??
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Hρακλείτου ε? Αυτή είναι που βγαίνει στην Αττική Οδό?
Μία φορά πήγα από εκεί και μπλέχτηκα τόσο πολύ με τους δρόμους που χάθηκα εντελώς ...Υπάρχει κάποιος τρόπος από την πλευρά της Ηρακλείτου να περάσω στην Δουκίσσης Πλακεντίας δηλ. κάθετα από την Αττική Οδό??
Την Ηρακλείτου μπορείς να την θεωρήσεις συνέχεια της Δουκ. Πλακεντίας. Το τέλος της είναι αδιέξοδο στο ύψος της Αναπάυσεως στα Βριλλήσια.
Δεν είναι ο παράλληλος δρόμος με την Αττική Οδό που καταλήγει στην Κλεισθένους (σε αυτό τον δρόμο υπάρχει και φθηνό (;;) βενζινάδικο Jet Oil.
Δε νομίζω να χαθείς.
Το βενζινάδικο αυτό έχει τρεις σειρές με αντλίες και όποτε πηγαίνω έχει ουρά τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα σε κάθε αντλία.
Βενζίνη ώρα μηδέν!