-
-
Ανασκεύασα τις δηλώσεις μου!
-
μία είναι η λύση για να πέσει η τιμή :
-
-
Eδώ πάντως οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά ανάλογα με τις ορέξεις δολλαρίου και πετρελαίου.
-
Κι εδώ συμβαίνει το ίδιο ... κατά το ήμισυ.
Ανεβαίνουν ανάλογα με τις ορέξεις δολαρίου πετρελαίου, αλλά κατεβαίνουν ανάλογα με τις ορέξεις των ΕΛΠΕ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι εδώ συμβαίνει το ίδιο ... κατά το ήμισυ.
Ανεβαίνουν ανάλογα με τις ορέξεις δολαρίου πετρελαίου, αλλά κατεβαίνουν ανάλογα με τις ορέξεις των ΕΛΠΕ.τα ΕΛΠΕ δεν ειναι 'καπως' κρατικα?
-
Άλλη ερώτηση παρακαλώ.
-
1,12 η αμόλυβδη σε βενζινάδικο Silk στο Οροπέδιο Λασιθίου!!!
-
-
Που είναι το περίεργο; Σε οροπέδιο βρίσκεται.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
:hmmm: Που είναι το περίεργο; Σε οροπέδιο βρίσκεται.Όχι ρε φίλε μην μου το λές αυτο. Εδώ στο Ηράκλειο είναι κάτω απο 1 ευρώ - παίζει απο 95-98 - και 60 χιλιόμετρα πιο πάνω είναι 15 λεπτά παραπάνω?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
:hmmm: Που είναι το περίεργο; Σε οροπέδιο βρίσκεται.
Όχι ρε φίλε μην μου το λές αυτο. Εδώ στο Ηράκλειο είναι κάτω απο 1 ευρώ - παίζει απο 95-98 - και 60 χιλιόμετρα πιο πάνω είναι 15 λεπτά παραπάνω?
Τι τράκτορες έχει η Silk εκεί; Άμα καίνε τ'άντερά τους για να φτάσουν στο οροπέδιο...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
1,12 η αμόλυβδη σε βενζινάδικο Silk στο Οροπέδιο Λασιθίου!!!αυτη, με τις τοπικες 'προσμιξεις' μπορει να βγαζει 120οκτανια. Λογικη τιμη λοιπον.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
1,12 η αμόλυβδη σε βενζινάδικο Silk στο Οροπέδιο Λασιθίου!!!
αυτη, με τις τοπικες 'προσμιξεις' μπορει να βγαζει 120οκτανια. Λογικη τιμη λοιπον.
υποθέτω υπάρχει και διυλιστήριο στα Ζωνιανά???
-
-
δεν ειναι λογικο με ολες αυτες τις Cayenne που εχουν οι ντοπιοι να ζητανε και ενα κορυφαιο καυσιμο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι λογικο με ολες αυτες τις Cayenne που εχουν οι ντοπιοι να ζητανε και ενα κορυφαιο καυσιμο?- τα Isuzu DMax.
-
0.807 το ντίζελ σήμερα
πρωτη φορα το βλέπω κατω απο την αμόλυβδη εδω και παρα πολυ καιρό... -
Όλη η αλήθεια για τη βενζίνη. Γιατί εδώ τα λέμε όλα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!