-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι καινούργια πρατήρια Valin που άρχισαν να εμφανίζονται, γνωρίζει κανείς για αυτή την εταιρεία κάτι;Υποθέτω πως Val= Βαλεντής, σύμφωνα με τα δυο πρατήρια που άλλαξαν ταμπέλα τελευταία στη γειτονιά μου,
http://www.gasprice.gr/main/showgasstation.asp?stationid=4369
http://www.gasprice.gr/main/showgasstation.asp?stationid=381
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πέσουν....όταν δεν θα αγοράζει κανείς θα πέσουν.Άκουσα ότι φέτος δεν πήγε ο κόσμος στην Αράχωβα για ρεβεγιόν και γλέντι, λόγω της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και της μακροετούς λιτότητας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
θα πέσουν....όταν δεν θα αγοράζει κανείς θα πέσουν.
Άκουσα ότι φέτος δεν πήγε ο κόσμος στην Αράχωβα για ρεβεγιόν και γλέντι, λόγω της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και της μακροετούς λιτότητας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με 0,77 εβαλα πριν λιγο σε ενα απο τα φτηνοτερα πρατηρια (Revoil)εδω .Κι εγώ 0,764. Γεμισα το passat με χρήματα, που αν μου έλεγαν το καλοκαίρι θα έλεγα πως μου έκαναν black humor!
-
0,738 έβαλα χθες στην γνωστή ΕΚΟ στην Καλλιθέα στο ύψος της Αγ. Ελεούσας!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άκουσα ότι φέτος δεν πήγε ο κόσμος στην Αράχωβα για ρεβεγιόν και γλέντι, λόγω της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και της μακροετούς λιτότητας.
Μιλας για 3-4000 ατομα που θα πανε στις γιορτες στα διαφορα χειμερινα θερετρα επι συνολου 11.000.000 .
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μιλας για 3-4000 ατομα που θα πανε στις γιορτες στα διαφορα χειμερινα θερετρα επι συνολου 11.000.000 .
Καθώς φέτος θα βρεθώ στην Αράχωβα θα μπορέσω να έχω από πρώτο χέρι δεδομένα.
-
Αυτά τα 3-4.000 άτομα γεμίζουν όλα τα κλαμπόμπαρα του λεκανοπεδίου ακόμα και τις καθημερινές;
Για κάνε λίγη κατασκοπεία κ. Δήμου στα χειμερινά ανάκτορα. -
Ο χρήστης spiros 24/12/2008 έγραψε:
BRENT DTD34,79$
32,55$ 25/12/2008 16:00
-
και τιμή κάτω από 0.70 με το νέο έτος
Να και κάτι καλό με τη κρίση. Θα ευχαριστηθούμε ταξίδια!!!!
-
Παντως το πρατηριο της ΕΚΟ που βαζω στην Πολιχνη που για καιρο ηταν απο τα φθηνοτερα και κατεβαζε 1ο τις τιμες,εχει κολλησει στο 0.749....γιατι ρε γμτ?
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Παντως το πρατηριο της ΕΚΟ που βαζω στην Πολιχνη που για καιρο ηταν απο τα φθηνοτερα και κατεβαζε 1ο τις τιμες,εχει κολλησει στο 0.949....γιατι ρε γμτ?γιατι πηγαινουν καποιοι και βαζουν χωρις να κοιτανε οτι τους ΚΛΕΒΕΙ
-
Σε παρακαλώ πες μου ότι μιλάς για σουπεραμόλυβδη...
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Παντως το πρατηριο της ΕΚΟ που **βαζω **στην Πολιχνη που για καιρο ηταν απο τα φθηνοτερα και κατεβαζε 1ο τις τιμες,εχει κολλησει στο 0.949....γιατι ρε γμτ?Γιατί **βάζεις **ακόμα.
-
Τιμές Αμόλυβδης 95
Ακριβότερη
0,969
Μέση Τιμή
0,809
Φθηνότερη
0,709
Διαφορά
0,260
Τάση Τιμών Αμόλυβδης 95
Πτωτικές 324 45%
Ανοδικές 20 3%
Στάσιμες 371 52% -
Τα 20 πρατήρια που την ανέβασαν έχουν πλάκα.
-
Πελάτες που δε ψάχνουν τις τιμές έχουν.
-
OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ δεν κοιτανε τιμες
Τα εχουμε πει, ολοι εμεις μεσα σε αυτο το φορουμ, δεν ειμαστε ουτε το 0.0000000000000000000000000001% της αγορας
-
Τυπογραφικο λαθος guys!!!!το διορθωσα και παραπανω! Ο ανθρωπος 0.749 την εχει!!αλλα γιατι εχει κολλησει σε αυτη την τιμη εδω και καιρο?παμε παλι απο την αρχη!
-
Αυτό που παρατηρώ είναι οτι τα φτηνά πρατήρια όταν η τιμή ΔΕΠ ήταν στα ύψη πουλούσαν με μηδαμινό κέρδος της τάξης 1-2 λεπτά το λίτρο. Τώρα που έπεσε η τιμή τα ίδια πρατήρια πουλάνε το λιγότερο με 6 λεπτά το λίτρο κέρδος.
Η θεωρία μου είναι η εξής: όταν η τιμή ήταν στα ύψη αυτά τα πρατήρια είχαν πάρα πολύ κινηση και μπορούσαν να λειτουργούν με τόσο χαμηλό ποσοστό κέρδους. Τώρα που έπεσε η τιμή της βενζίνης, ο κόσμος δέν πολυνοιάζεται αν θα βάλει με 70 ή 75 ή 80 λεπτά οπότε η κίνηση έπεσε και αναγκάστηκαν να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους.
Επομένως απο δώ και πέρα αν πχ η τιμή ΔΕΠ πέσει 4 λεπτά, στα φτηνά βενζινάδικα θα πέσει 2-3. Τα ακριβά πρατήρια είναι άλλη περίπτωση. Αυτά συνήθως δουλεύουν με σταθερή πελατεία ή/και εταιρικούς στόλους οπότε βάζουν ένα στάνταρ ποσό πάνω στην τιμή ΔΕΠ.
Βενζίνη ώρα μηδέν!