-
0.725 (KLIG) και 0,739 (EKO) στην Πολιχνη...
-
KLIG???
τι είναι αυτό? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
KLIG???
τι είναι αυτό?Ανωνυμο πρατηριο (Κλιγκοπουλος νομιζω λεγεται ο ιδιοκτητης) με τις χαμηλοτερες τιμες στη Θεσσαλονικη και πολυ κοσμο..αν και γενικα αποφευγω τα ανωνυμα πρατηρια,μια φορα εβαλα και δεν ειχα προβλημα..
-
ελα να πεσουμε στο 0.69 να κανουμε παρτι
θυμαμαι ειχα φουλαρει το αουντι 65 λιτρα ντεποζιτο με απλη αμολυβδη με 0.62 το λιτρο πριν απο 4 χρονια -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
KLIG???τι είναι αυτό?
Ανωνυμο πρατηριο (Κλιγκοπουλος νομιζω λεγεται ο ιδιοκτητης) με τις χαμηλοτερες τιμες στη Θεσσαλονικη και πολυ κοσμο..αν και γενικα αποφευγω τα ανωνυμα πρατηρια,μια φορα εβαλα και δεν ειχα προβλημα..
Αυτό εδώ είναι;
Απ'ότι βλέπω έχει συστηματικά καλές τιμές και καλές αναφορές στο gasprice. Αλλά μου πέφτει λίγο μακριά και συμφέρει μόνο αν πάω το αυτοκίνητο. Με τη μηχανή ξοδεύεις τη διαφορά στα παραπάνω χιλιόμετρα.
-
0.727 στο γνωστό πρατήριο στα Διαβατά
0,729 στη Shell στην ΕΚΟ -
0.737 στο εταιρικό Shell μέσα στην Ραφήνα και 0.74 στα AVIN, Aegean & Shell (εταιρικό) στην Μαραθώνος από Πικέρμι εώς και Ραφήνα.
-
Ερώτηση: τα (άδεια τις περισσότερες φορές) πρατήρια που παίζουν μόνιμα στα +15 λεπτά από όλους τους υπόλοιπους τι ρόλο βαράνε; Μιλάμε για πρατήρια μέσα στην πόλη που πας παρακάτω και γλυτώνεις μισό μισθό το μήνα και όχι σε εθνικές οδούς κλπ που τους έχεις ανάγκη...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ερώτηση: τα (άδεια τις περισσότερες φορές) πρατήρια που παίζουν μόνιμα στα +15 λεπτά από όλους τους υπόλοιπους τι ρόλο βαράνε; Μιλάμε για πρατήρια μέσα στην πόλη που πας παρακάτω και γλυτώνεις μισό μισθό το μήνα και όχι σε εθνικές οδούς κλπ που τους έχεις ανάγκη...Ποσα λιτρα βαζεις και γλυτωνεις μισο μισθο; Εγω με περιπου 50λιτρα/εβδομαδα αν εβαζα σε αυτα των +15λεπτων θα εχανα 32 Ευρω το μηνα. Κατι υπολογισες λαθος
-
Γιατί, τα 32€ είναι λίγα;
Αυτό με τα ακριβα πρατήρια χωρίς λόγο το έχω αναρωτηθεί κι εγώ
Ενας λόγος που σκέφτηκα ειναι οτι οταν δεν έχει κίνηση, αργεί να ξεστοκάρει το ακριβό πιο παλιό καύσιμο, οπότε αν ήταν λίγο πιο ακριβός, τώρα γίνεται άλλα 2 κλικ πιο ακριβός
Κατι τέτοιο παρατήρησα σε ένα βενζικάδικο σε κάποιο χωριό που παω τακτικά, με τη διαφορα οτι στην άνοδο των τιμών ξεστοκάρει πιο γρήγορα, αφου με την 1η άνοδο έρχεται στα ίσια με τους άλλους και στην 2η είναι φτηνότερος (για λίγο γιατί σπεύδουν όλοι να γεμίσουν, οπότε αδειάζει, οπότε παίρνει με την νέα τιμή, οπότε ειναι παλι λιγο ακριβότερος μεχρι τη νεα άυξηση -
Που λέει ο λόγος ρε σεις μισό μισθό!
Όχι δεν λέω για τα πρατήρια που μπορεί μια δεδομένη περίοδο να είναι πολύ ακριβότερα από το μέσο όρο λόγω ξεστοκαρίσματος ή ότι άλλο. Μιλάω για κάποια πρατήρια που ΜΟΝΙΜΑ είναι πανάκριβα πχ. τώρα στα .75 μ.ο. είναι στα .92 και όταν είχε 1,00 μ.ο. ήταν στο 1,17 κ.ο.κ. Τι περίεργο παίζει μ'αυτούς; Συγκεκριμένα πολλά πρατήρια στην παραλιακή κυρίως στο ύψος Ελληνικού-Γλυφάδας. Επίσης ένα πρατήριο στην Καλλιρόης κι ένα άλλο στην Δαβάκη (Καλλιθέα)...Παρατηρήστε το. Μέσα στην πόλη μπορείς απλά να πας λίγο παραπέρα δεν είναι Εθνική
-
ξέπλυμα ....???
-
Mπορεί να κονομάνε περισσότερα από το πλύσιμο αυτοκινήτων κ να μην τους νοιάζει κ τόσο η βενζίνη...μου το έχει πει ένας που γνωρίζω κ έχει πρατήριο. Αυτή την στιγμή πουλά με 85 λεπτά όταν οι περισσότεροι πουλάνε με 73-74.
-
Εδω ρε παιδια στη Θεσσαλονικη στην Αγ. Δημητριου υπαρχουν 2 πρατηρια σε αποσταση 5(ναι ΠΕΝΤΕ) μετρων και το ενα με το αλλο εχουν διαφορα 20 λεπτα μπορει και παραπανω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπορεί να κονομάνε περισσότερα από το πλύσιμο αυτοκινήτων κ να μην τους νοιάζει κ τόσο η βενζίνη...μου το έχει πει ένας που γνωρίζω κ έχει πρατήριο. Αυτή την στιγμή πουλά με 85 λεπτά όταν οι περισσότεροι πουλάνε με 73-74.Kαλά αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα!
Δηλαδή δε θέλει να βγάλει περισσότερα χρήματα?edit: Εγώ στη θέση του, και αν όντως έβγαζα τα έξοδα από το πλύσιμο, θα πούλαγα τη βενζίνη στο κόστος ώστε να 'χτυπήσω' τους γύρω μου... και να αυξήσω τα έσοδά μου από το πλύσιμο.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Mπορεί να κονομάνε περισσότερα από το πλύσιμο αυτοκινήτων κ να μην τους νοιάζει κ τόσο η βενζίνη...μου το έχει πει ένας που γνωρίζω κ έχει πρατήριο. Αυτή την στιγμή πουλά με 85 λεπτά όταν οι περισσότεροι πουλάνε με 73-74.
Kαλά αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα!
Δηλαδή δε θέλει να βγάλει περισσότερα χρήματα?edit: Εγώ στη θέση του, και αν όντως έβγαζα τα έξοδα από το πλύσιμο, θα πούλαγα τη βενζίνη στο κόστος ώστε να 'χτυπήσω' τους γύρω μου... και να αυξήσω τα έσοδά μου από το πλύσιμο.
στην Ελλάδα της μηδενικής καταναλωτικής συνειδήσεως ζεις ...ξέρεις πόσοι μπαίνουν με 0.85 ; Αντι να έχει 10 έχει 6. Με περισσότερο κέρδος από τον άλλο λειτουργεί πάλι.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχ!!Ο ΟΠΕΚ αποφάσισε μείωση της παραγωγής κατά 2,2 εκατ. βαρέλια
...και η τιμή του πετρελαίου στις ΗΠΑ έπεσε στα** 28 ευρώ το βαρέλι**!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχ!!Ο ΟΠΕΚ αποφάσισε μείωση της παραγωγής κατά 2,2 εκατ. βαρέλια
Η τιμή στηρίζεται σε σπέκουλο. Όσο η αγορά πάει κατά διαόλου το πετρέλαιο δεν παίρνει την άνω βόλτα.
-
Ωραία κατέβηκε στα 28$ αλλά οι τιμές στα προϊόντα παραμένουν στα επίπεδα των 150$ , καλό;;
Βενζίνη ώρα μηδέν!