-
0,819 στα Γιαννιτσά σήμερα σε πρατήριο της Cyclon
-
Ανεβαίνει όμως και το δολάριο!
-
0,808€ ΕΠ στη Μουδανίων στο ύψος του Κ.Σχολαρίου
-
1,09 Σε πρατήριο BP στον Κορυδαλλό.
Δεν είχε χώρο να σταματήσω να τον ενημερώσω ότι οι Γερμανοί (οι οποίοι παραμένουν φίλοι μας ) έχουν φύγει εδώ και περίπου 60 χρόνια. -
Mε το πετρέλαιο πια κοντά στα 40 ευρώ το βαρέλι έχουμε τιμές γενικά στα 0,8+ ευρώ το λίτρο.
Κάποιοι πραγματικά θησαυρίζουν και μάλλον είναι οι πρατηριούχοι. Γιατί τα ΕΛΠΕ πουλάνε με στάνταρ περιθώριο κέρδους, οι μεταφορείς νομίζω επίσης έχουν στάνταρ χρεώσεις, οι επιχειρήσεις εμπορίας αν βγάζουν πολλά θα το δούμε στους ισολογισμούς τους (δεν το νομίζω όμως) οπότε το μόνο που μένει είναι οι πρατηριούχοι.Για να καταλάβετε, εδώ στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που πουλάνε βενζίνη λίγο πάνω από τα 30 λεπτά το λίτρο. Δηλαδή στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι κοντά στα 70 λεπτά.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για να καταλάβετε, εδώ στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που πουλάνε βενζίνη λίγο πάνω από τα 30 λεπτά το λίτρο. Δηλαδή στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι κοντά στα 70 λεπτά.
Μα αν θυμηθούμε πώς ήταν οι τιμές της βενζίνης όταν και πάλι το πετρέλαιο ήταν στα 40 (βάλε μαζί και ισοτιμίες για να μιλάμε για ευρώ/βαρέλι), τόσο θα έπρεπε να είναι.
Υ.Γ. By they way, πού είσαι στις ΗΠΑ?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για να καταλάβετε, εδώ στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που πουλάνε βενζίνη λίγο πάνω από τα 30 λεπτά το λίτρο. Δηλαδή στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι κοντά στα 70 λεπτά.
Μα αν θυμηθούμε πώς ήταν οι τιμές της βενζίνης όταν και πάλι το πετρέλαιο ήταν στα 40 (βάλε μαζί και ισοτιμίες για να μιλάμε για ευρώ/βαρέλι), τόσο θα έπρεπε να είναι.
Υ.Γ. By they way, πού είσαι στις ΗΠΑ?
Eίμαι Νέα Υόρκη.
(τα στοιχεία τα πήρα από το gasbuddy) -
1,00 - 1,03 σε διάφορα πρατήρια της Αυστρίας σήμερα!
Μου κάνει εντύπωση που όλα γυρίζουν περίπου από την ίδια τιμή... -
1012 η 100αρα στην Ετεκα γωνια Ποσειδωνος κ Θησεως(Καλλιθεα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BRENT DTD
Τελευταία τιμή 49,50$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση18/11 18:54
48,62$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση 19/11 13:30
BRENT DTD
Τελευταία τιμή 47,64(Α)Τελευταία Ενημέρωση20/11 12:43
-
Γνωρίζουμε πρόσφατη τιμή αμόλυβδης στην σελλ αργ/λης?
-
0,799 χθες..!!
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
0,799 χθες..!!μια χαρά...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είχε χώρο να σταματήσω να τον ενημερώσω ότι οι Γερμανοί (οι οποίοι παραμένουν φίλοι μας ) έχουν φύγει εδώ και περίπου 60 χρόνια.Εγω οταν βλεπω κατι τετοια, τους την λεω με την μια, δεν κολλαω
Δεν πειραζει ασε, θα πηγαινουν τα μονιμα θυματα, δεν μπορεις να κανεις τιποτα...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν είχε χώρο να σταματήσω να τον ενημερώσω ότι οι Γερμανοί (οι οποίοι παραμένουν φίλοι μας ) έχουν φύγει εδώ και περίπου 60 χρόνια.Εγω οταν βλεπω κατι τετοια, τους την λεω με την μια, δεν κολλαω
Δεν πειραζει ασε, θα πηγαινουν τα μονιμα θυματα, δεν μπορεις να κανεις τιποτα...
Μα δε μπορεί, ρε παιδια, για να κοστίζει τόσο θα είναι καλύτερη από της 'φθηνές'.
Αφού ό,τι πληρώνεις παίρνεις στην Ελλάδα, είναι γνωστό.Σκεφτείτε τώρα ΚΑΙ να κάνει τόσο παραπάνω, ΚΑΙ να κλέβει στην ποσότητα, ΚΑΙ να είναι νοθευμένη, ΚΑΙ να έχει πελάτες που δηλώνουν ότι αναμφισβήτητα βάζουν την καλύτερη βενζίνη. Απίθανο? Εγώ λέω πως όχι.
-
Στα Γιάννενα η φτηνότερη 0,84 στην Aegean στα Carrefour, σε όλα τα άλλα βενζινάδικα κοντά στο 1€
-
0.827 ευρώ το λίτρο στο όριο του Χαλανδρίου στην ΕΚΟ που βρίσκεται πλησίον της Ιαπωνικής Πρεσβείας και του State House....
-
Με 20€, 24,17l!!
-
Άντε να επιστρέψουμε σιγά σιγά στις εποχές που 20ευρώ=30 λίτρα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
1,09 Σε πρατήριο BP στον Κορυδαλλό.H BP ειναι premium λεμεεε
Αφου ολα τα σοβαρα(?) περιοδικα με αυτη δοκιμαζουν(?) στα τεστ...
Βενζίνη ώρα μηδέν!