-
0.905 στο Σελ στην Μαραθώνος κοντά στην Ραφήνα....επίσης πιο κάτω Revoil 0.899
-
0,888. Ωωωωωωω!
-
Σας έχω. 0,885 (ουσιαστικά το ίδιο με το 0,888) στα γνωστά πρατήρια Γέρακα, Βριλησσίων.
(Μια απορία. Όταν άλλαξε το νόμισμα και από δραχμές μεταβήκαμε στο ευρώ, είχαν πει ότι οι τιμές θα έχουν μέχρι δυο δεκαδικά ψηφία. Στα πρατήρια καυσίμων γιατί έχουν τρία δεκαδικά; )
-
Αυτό πάντα το είχα απορία Φραγκίσκο...
-
Ο ΕΦΚ γιατί υπολογίζεται με 6 δεκαδικά ψηφία?
-
Kαι γιατι δεν μου καθονται ολες οι γυναικες που γουσταρω;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Kαι γιατι δεν μου καθονται ολες οι γυναικες που γουσταρω; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σας έχω. 0,885 (ουσιαστικά το ίδιο με το 0,888) στα γνωστά πρατήρια Γέρακα, Βριλησσίων.(Μια απορία. Όταν άλλαξε το νόμισμα και από δραχμές μεταβήκαμε στο ευρώ, είχαν πει ότι οι τιμές θα έχουν μέχρι δυο δεκαδικά ψηφία. Στα πρατήρια καυσίμων γιατί έχουν τρία δεκαδικά; )
α)Γιατι ετσι γουσταρουν.Και επειδη εχουμε Ελευθερη αυτορυθμιζομενη αγορα το κρατος δε μπορει να παρεμβει.
β)Για τον ιδιο λογο που δεν εχουμε πλαφον.
γ)Γιατι ως γνωστον το 0.880 - 0.885 γινεται 0,88 και το 0.886-0.889 γινεται 0.89.
Αρα παυει να λειτουργει ο ανταγωνισμος μεταξυ αυτων που εχουν 0.001-0.004 λεπτα διαφορα και οπως ξερεις ζουμε σε ελευθερη αυτορυθμιζομενη αγορα που επιτρεπει τον ανταγωνισμο και αποκλειει τις κρατικες παρεμβασεις (οταν προκειται προς οφελος των πολλων βεβαιως βεβαιως) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Μια απορία. Όταν άλλαξε το νόμισμα και από δραχμές μεταβήκαμε στο ευρώ, είχαν πει ότι οι τιμές θα έχουν μέχρι δυο δεκαδικά ψηφία. Στα πρατήρια καυσίμων γιατί έχουν τρία δεκαδικά; )
Μέχρι 2 δεκαδικά ψηφία έχουν οι τελικές τιμές, γιατί το 1 λεπτό είναι το κβάντο του νομίσματος μας. Οι τιμές μονάδας -ειδικά σε προϊόντα μικρής ονομαστικής αξίας και μεγάλης κατανάλωσης- είναι λογικό να έχουν περισσότερα. Εκτός από τη τιμή των καυσίμων, σκεφτείτε τα δευτερόλεπτα airtime στα κινητά ή τα kB σε συνδέσεις data, kWh στη ΔΕΗ και m^3/kWh στο φυσικό αέριο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σας έχω. 0,885 (ουσιαστικά το ίδιο με το 0,888) στα γνωστά πρατήρια Γέρακα, Βριλησσίων.0.885 σε αρκετά πρατήρια στην Μαραθώνος....πλέον!
-
100στάρα βενζίνη: 0.999€/lt στην Πάτρα...
Η γνωστή Cyclon που έχω αναφέρει και στις πιο πίσω σελίδεςΥΓ:Μερικοί κοντά στο ύψος του Νοσοκομείου του Αγ.Ανδρέα δε λένε να ρίξουν τις τιμές της 100στάρας πάντως. Είναι στα ίδια επίπεδα με αυτών που ήταν πριν ένα μήνα περίπου.Απαράδεκτο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μέχρι 2 δεκαδικά ψηφία έχουν οι τελικές τιμές, γιατί το 1 λεπτό είναι το κβάντο του νομίσματος μας. Οι τιμές μονάδας -ειδικά σε προϊόντα μικρής ονομαστικής αξίας και μεγάλης κατανάλωσης- είναι λογικό να έχουν περισσότερα. Εκτός από τη τιμή των καυσίμων, σκεφτείτε τα δευτερόλεπτα airtime στα κινητά ή τα kB σε συνδέσεις data, kWh στη ΔΕΗ και m^3/kWh στο φυσικό αέριο.
Μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Σας έχω. 0,885 (ουσιαστικά το ίδιο με το 0,888) στα γνωστά πρατήρια Γέρακα, Βριλησσίων.
0.885 σε αρκετά πρατήρια στην Μαραθώνος....πλέον!
Είστε μια μέρα πίσω μας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είστε μια μέρα πίσω μας.
εγώ όμως δεν ξενιτεύομαι για να βάλω φτηνή βενζίνη....την έχω στον δρόμο μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είστε μια μέρα πίσω μας.
εγώ όμως δεν ξενιτεύομαι για να βάλω φτηνή βενζίνη....την έχω στον δρόμο μου.
Ποιος ξενιτεύεται ;
200 μέτρα από το χώρο εργασίας μου αρχίζει η σειρά των πρατηρίων με τις τιμές αυτές. -
Έβαλα το πρωί V-Power στην κλασική Shell που βάζω πάντα στην Πειραιώς με 0,989ευρώ/lt. Η απλή αμόλυβδη είχε 0,889ευρώ/lt.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση.Παρακαλώ!
Η χρέωση για την πληροφορία είναι 0,04599€/γράμμα, +ΦΠΑ 19%
-
Στη Δημοκρατιας στους Αγ.Αναργυρους εβαλα με 0.882
-
σε ποιον?
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Στη Δημοκρατιας στους Αγ.Αναργυρους εβαλα με 0.882σε ποιον?
Ελπίζω όχι στη Cyclon...
-
0.899 στη Shell Μιχαλακοπούλου (ανεβαίνοντας προς Μεσογείων) πριν την Avin.
Αυτή είναι η φθηνότερη τιμή καυσίμου που έχω βάλει ποτέ στο IMA και από όσο θυμάμαι πρέπει να ήταν πίσω στο 2006 που είχα πληρώσει κάτω από 90 λεπτά.
Βενζίνη ώρα μηδέν!