-
Το νερό είναι ακριβότερο! (το εισαγόμενο τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.119
ακρίβυνε τόσο το νερό;
3 φορές τη βδομάδα βάζω απο εκεί
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
1.119
ακρίβυνε τόσο το νερό;
3 φορές τη βδομάδα βάζω απο εκεί
καλά να πάθεις...
-
1.119Που;
-
λίγο έξω απο τη Θεσσαλονίκη. το μέρος είναι μυστικό
aegean, λίγα μέτρα μετά το φανάρι του Α.Αθανασίου όπως πας για Θεσσαλονίκη,στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης
-
Kάποτε είχα πετύχει και μια καλή βενζινού εκεί
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kάποτε είχα πετύχει και μια καλή βενζινού εκείέφυγε τώρα
-
Φούλαρα 100αρα στο octavia μου με 1.19.
-
από που; από ΒράσεOil;
-
Στο πρατήριο της ΕΚΟ λίγο πριν τη Ν.Σκιώνη πηγαίνω με κατι λιγότερο από 3 λίτρα βενζίνης!
Το βιβλίο κατασκευαστή αναφέρει χωρητικότητα 62 λίτρα!
Φουλάρω με 100άσταρα και τελικά βλέπω τη σούμα: 95 ευρώ για 67,20 λίτρα! -
Είναι χαλασμένο το ρεζερβουάρ σου. Σήμερα γέμισα το φορητό ρεζερβουάρ της εξωλέμβιας ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ που γράφει 12 λίτρα και πήρε παραπάνω λίτρα - κι αυτό ελαττωματικό, φαίνεται ξεχείλωσε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από που; από ΒράσεOil;nope
Απο πρατήριο που βρίσκεται σχεδόν δίπλα στα διυλιστήρια στην θεσσαλονίκη.
Ενα Kaoil είναι, βάζω ανελλιπώς απο εκεί 100αρα απο τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο δίχως ποτέ κανένα πρόβλημα. -
aegean, λίγα μέτρα μετά το φανάρι του Α.Αθανασίου όπως πας για Θεσσαλονίκη,στο δρόμο Θεσσαλονίκης-ΕδέσσηςΚαλά, αν είναι να τρέχω μέχρι εκεί για βενζίνη...
Το αεριοτιμή.γρ γράφει για 1,115 στη Φλέμινγκ! Τι ήθελα και έβαλα πριν 1 βδομάδα!
-
Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να βάζουμε βενζίνη από τις γνωστότερες εταιρείες (ΒΡ, Shell, EKO) και όχι από τις ΕΤΕΚΑ, REVOIL, AEGEAN κλπ?? Γιατί οι 2ες στο 99% των περιπτώσεων είναι φτηνότερες...
... Ίδια βενζίνη δε πουλάνε? -
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το παρακάτω αλλά αυτό από όσο γνωρίζω ισχύει:
Υποτίθεται ότι η BP Ultimate και η Shell (δεν ξέρω αν είναι μόνο η Racing ή γενικώς οι βενζίνες Shell) έρχονται απ'έξω έτοιμες ενώ οι υπόλοιπες διυλίζονται από τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρείας στην Ελλάδα. -
Τί έγινε παιδιά, πέφτουμε;;
-
Τα άτομα ανακοινωσαν οτι η φορολογία στην βενζίνη θα αυξηθεί κατα ~2% ακόμα από 1/1/2009
Έλεος
Δεν βλέπουν οτι η τιμή της βενζίνης έχει γονατίσει την οικονομία ;
Μόνο τα ταμεία θέλουν να γεμίσουν για να κάνουν δηθεν έργα και να μας τα πάρουν περισσότερο ; -
Καλά θέλει ρώτημα;
Αν νοιάζονταν για εμάς θα άφηναν ελεύθερα τα diesel και θα φορολογούσαν normal όλα τα αυτοκίνητα.
Το έχω πει 10.000 φορές. Όποιος μένει σ' αυτή τη χώρα ενώ έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε μια πολιτισμένη χώρα είναι ανόητος.
Εδώ κάνουμε οικονομία στη βενζίνη και για να μας τα αρπάξουν αρχίζουν να φορολογούν τα ακίνητα. Δεν υπάρχει σωτηρία. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Υποτίθεται ότι η BP Ultimate και η Shell (δεν ξέρω αν είναι μόνο η Racing ή γενικώς οι βενζίνες Shell) έρχονται απ'έξω έτοιμες ενώ οι υπόλοιπες διυλίζονται από τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρείας στην Ελλάδα.Εγώ είχα την εντύπωση ότι τα καύσιμα που χρησιμοποιούμε προέρχονται όλα από τα δυιλιστήρια των ΕΛΠΕ και της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Υποτίθεται ότι η BP Ultimate και η Shell (δεν ξέρω αν είναι μόνο η Racing ή γενικώς οι βενζίνες Shell) έρχονται απ'έξω έτοιμες ενώ οι υπόλοιπες διυλίζονται από τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρείας στην Ελλάδα.Εγώ είχα την εντύπωση ότι τα καύσιμα που χρησιμοποιούμε προέρχονται όλα από τα δυιλιστήρια των ΕΛΠΕ και της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.
εχει σημασια απο που τις φερνουν ή οτι ειναι πανακριβες?
Βενζίνη ώρα μηδέν!