-
ρε Wagner πως έκαψε μόνο 11,9 l/100km 5000 cc V8?
Μήπως ήταν 11,9 mpg=19,7 l/100km?άσε kovathe για πατήματα, εγώ σε αυτοκίνητο φίλου έχω δει στιγμιαία=1-2 sec με τέρμα γκάζι να γράφει στιγμιαία κατ/ση 52l/100km
μιλάμε όμως για πολλά κυβικά και μεγάλο αυτοκίνητο -
-
το 352km/h τι είναι ρε συ?
550 λέγεται η 500 στο ΓιουΕςΕι -
μαλλον πηγαινε με μεση ταχυτητα 352km/h...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
550 λέγεται η 500 στο ΓιουΕςΕιBug ειναι.... Ηταν σε μιλια το κοντερ -και ολο το Comand ηταν στιμενο για αμερικα- οταν το πηραν και το αλλαξαν σε χιλιομετρα. Κατι δεν πηγε καλα... Περιμενουν την αναβαθμιση τωρα
Το 500 ειναι το απλο και το 550 ειναι το Long
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Με το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια καθημερινή διαδρομή μπορώ να καίω 2 λίτρα κάτω αν πάω προσεκτικά, όχι σαν νεκροφόρα απλά χωρίς υπερβολές!!
Iσχύει 100%. Προσυπογράφω.
onyx !, η κατανάλωση της 520 που έχεις στην υπογραφή σου σε τι συνθήκες είναι?
Γιατί σκέφτομαι για Ζ4 3.0i αλλά σε διαδρομές με σχεδόν μηδενικό μποτιλιάρισμα (2-3 ολιγόλεπτα σταματήματα σε φανάρια) και βέβαια βραδυνές βόλτες και επαρχιακούς..
Μου φαίνεται αρκετά υψηλή (είναι βέβαια και το βάρος) για το 2λιτρο, δηλαδή το 3λιτρο θα χτυπάει 15άρια?!Η κατανάλωση που αναφέρεται στην υπογραφή μου είναι ο συνολικός μέσος όρος των σχεδόν 20.000χλμ που έχω με το αυτοκίνητο. Σημειώνω ότι είναι 1500+ κιλά, με σχετικά παλιό κινητήρα με μονό βάνος και αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Στην Αθήνα (εντός πόλης) καίει 13-14+ στην Αλεξανδρούπολη 12-14 (τα +2 λίτρα που αναφέρω πιο πριν) στην ΕΟ με μέχρι 140 γύρω στο 9,5 και μέχρι 160 γύρω στα 10 και σε επαρχιακό ανάλογα με κίνηση, ανηφόρες κλπ από 8-11. Γενικά το ύφος της οδήγησής μου δεν ευνοεί την οικονομία.... (ειδικά σε μέρη όπως Καβάλα και Υλίκη γίνομαι πολύ αντιοικονομικός και ίσως κάπως αντικοινωνικός... )
Ο τρίλιτρος (όπως και οι 2,2 2,5 2,8) είναι πρακτικά ο ίδιος κινητήρας (μεγαλωμένος, βελτιωμένος σε πολλά με διπλό Vanos και άλλα) άρα όχι βαρύτερος οπότε και λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης ροπής μπορεί να καίει και λιγότερο. Στο σημαντικά ελαφρύτερο και με μικρότερη μετωπική επιφάνεια Ζ4 περιμένω να καίει σαφώς λιγότερο (αν το οδηγούσα εγώ και αν το οδηγούσα με τον ίδιο τρόπο....). Αν είναι χειροκίνητο ακόμα λιγότερο. Το τί θα κάνει στα δικά σου χέρια εσύ μόνο ξέρεις αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι μπορείς να περιμένεις.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η κατανάλωση που αναφέρεται στην υπογραφή μου είναι ο συνολικός μέσος όρος των σχεδόν 20.000χλμ που έχω με το αυτοκίνητο. Σημειώνω ότι είναι 1500+ κιλά, με σχετικά παλιό κινητήρα με μονό βάνος και αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Στην Αθήνα (εντός πόλης) καίει 13-14+ στην Αλεξανδρούπολη 12-14 (τα +2 λίτρα που αναφέρω πιο πριν) στην ΕΟ με μέχρι 140 γύρω στο 9,5 και μέχρι 160 γύρω στα 10 και σε επαρχιακό ανάλογα με κίνηση, ανηφόρες κλπ από 8-11. Γενικά το ύφος της οδήγησής μου δεν ευνοεί την οικονομία.... (ειδικά σε μέρη όπως Καβάλα και Υλίκη γίνομαι πολύ αντιοικονομικός και ίσως κάπως αντικοινωνικός... )
Ο τρίλιτρος (όπως και οι 2,2 2,5 2,8) είναι πρακτικά ο ίδιος κινητήρας (μεγαλωμένος, βελτιωμένος σε πολλά με διπλό Vanos και άλλα) άρα όχι βαρύτερος οπότε και λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης ροπής μπορεί να καίει και λιγότερο. Στο σημαντικά ελαφρύτερο και με μικρότερη μετωπική επιφάνεια Ζ4 περιμένω να καίει σαφώς λιγότερο (αν το οδηγούσα εγώ και αν το οδηγούσα με τον ίδιο τρόπο....). Αν είναι χειροκίνητο ακόμα λιγότερο. Το τί θα κάνει στα δικά σου χέρια εσύ μόνο ξέρεις αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι μπορείς να περιμένεις....Σ' ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
(ειδικά σε μέρη όπως Καβάλα και Υλίκη γίνομαι πολύ αντιοικονομικός και ίσως κάπως αντικοινωνικός... )Σταθερό γκάζι θέλει, ειδικά στα κατηφορικά κομμάτια πέφτει πολύ η κατανάλωση!
-
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, το «άλμα» στην τιμή του πετρελαίου έδωσε η είδηση ότι πιθανόν η Λιβύη να μειώσει την παραγωγής της. Ωστόσο, σήμερα, Πέμπτη οι τιμές του αργού κινούνταν ανοδικά, λόγω του αδύναμου δολαρίου αλλά και των σχολίων του προέδρου του ΟΠΕΚ, Σακίμπ Χελίλ, σύμφωνα με τα οποία οι τιμές θα μπορούσαν να ανέλθουν στα 170 δολάρια στους επόμενους μήνες.
Μας βλέπω με πατίνι όλουςΠηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_238570
-
Αυτό μάλλον πρέπει να πάει στα 'ζώα' αλλά μια κι έχει να κάνει με βενζίνη ας το βάλω εδώ...
Σταματάω στη Shell στη γειτονιά μου, που δε βάζω πλέον από εκεί αλλά το είχα φτάσει στο κόκκινο και ξέχασα να σταματήσω νωρίτερα γυρνώντας από το γραφείο...
- '20 Ευρώ απλή' του λέω, και βγάζω ένα 20ρικο
- 'Γιατί, έχεις τσακωθεί με τις άλλες?' μου απαντάει
- 'Σε χαλάει που του βάζω απλή? '
- 'Ότι πεις εσύ φίλε μου'
Σε κάποια φάση φεύγει κι αφήνει έναν άλλο στην αντλία. Παίρνω χαμπάρι ότι το 20ρικο που το είπα το έχει περάσει προ πολλού...
- 'Ώπα, μεγάλε, 20 Ευρώ ζήτησα!'
Κλείνει την αντλία και πάει στον άλλο.
- 'Γεμάτο είπε' του λέει ο άλλος
Πάω κοντά
- 'Με άκουσες', του λέω 'να λέω ότι το θέλω γεμάτο, όταν άβγαλα τα 20 Ευρώ και τα κράτησα μπροστά σου?'
- 'Εντάξει, μπορεί να έκανες λάθος', απαντάει!
Το τράβηξε κι άλλο, αντί να ζητήσει συγνώμη και να τελειώνει εκεί η ιστορία. Τελευταία φορά που βάζω από αυτούς, ακόμα και σε περίπτωση ανάγκης.
-
Απίστευτος λακαμάς ο τύπος!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
550 λέγεται η 500 στο ΓιουΕςΕιBug ειναι.... Ηταν σε μιλια το κοντερ -και ολο το Comand ηταν στιμενο για αμερικα- οταν το πηραν και το αλλαξαν σε χιλιομετρα. Κατι δεν πηγε καλα... Περιμενουν την αναβαθμιση τωρα
Τί bug και πράσινα άλογα , μια χαρά δείχνει 35,2km/h , 35 κόμμα 2 km/h
Απλή μέθοδος των 3ων , στα 72 λεπτά έκανε 42 χλμ, στα 60 λεπτά 35,2 χλμ -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τί bug και πράσινα άλογα , μια χαρά δείχνει 35,2km/h , 35 κόμμα 2 km/h
Απλή μέθοδος των 3ων , στα 72 λεπτά έκανε 42 χλμ, στα 60 λεπτά 35,2 χλμτο κόμμα που το είδες στην φωτό;
-
Mήπως τα έχει μπλέξει στη μετατροπή από μίλια σε χλμ πλην της ταχύτητας και όσον αφορά την κατανάλωση;
-
Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε...Ειλικρινά που το είδες εσύ αυτό το κόμμα?
Το 11,9lt/100km το βλέπεις καθαρότατα το κόμμα ανάμεσα στο 11 και στο 9. Το ότι έχει ένα ανεπέστιτο κενό ανάμεσα στο 35 και στο 2,σου μοιάζει για κόμμα? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
. Το ότι έχει ένα ανεπέστιτο κενό ανάμεσα στο 35 και στο 2,σου μοιάζει για κόμμα?Ναι.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
. Το ότι έχει ένα ανεπέστιτο κενό ανάμεσα στο 35 και στο 2,σου μοιάζει για κόμμα?
Ναι.
ΥΓ:Αν και αυτό το (απειροελάχιστο) κενό θα μπορούσε να είναι και λόγω γραμματοσειράς...
ΥΓ2:Όχι ότι δε βγάζει νόημα αυτό που λες, αλλά αν όντως έτσι είναι το κόμμα εκεί, είναι τραγικοί στη mercedes. -
Κόμμα δεν υπάρχει αλλά εννοείται
(γι αυτό περιμένει την ...αναβάθμιση) -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
Ναι πες που ειναι...για παρτι του θα βαλω απλη μονο και μονο για να αναψουν τα αιματα!
Βενζίνη ώρα μηδέν!