-
1,789 σε revoil στην Γαλατσιου,για 100αρα δεν ειναι καλη τιμουλα?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
1,789 σε revoil στην Γαλατσιου,για 100αρα δεν ειναι καλη τιμουλα?σε ποιο 4τροχο σου βάζεις 100άρα ?
-
Γιατι τοσο μεγαλο ευρος τιμων στην 100αρα? 1.99 με 1.79…
Τι να εμπιστευτεις? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1,789 σε revoil στην Γαλατσιου,για 100αρα δεν ειναι καλη τιμουλα?
σε ποιο 4τροχο σου βάζεις 100άρα ?
Ε στην μελιτζανουλα μωρε λιγο ετσι για αρχη...
Οντως ομως μεγαλο ευρος τιμων..Στην φιεσταρα εβαζα Shell θυμαμαι...Αχχχχχχχχ (πεταμενα 50ευρα)
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τι να εμπιστευτεις?Bp Ultimate και V-power Racing ειναι εισαγωμενες και διυλισμενες στα 100 οκτανια.... Οι υπολοιπες ειναι ελληνικες και εξ οσων γνωριζω τα οκτανια τους προκυπτουν με χημικες προσμιξεις!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τι να εμπιστευτεις?Aν υποθέσουμε ότι είναι όντως 100αρα η διαφορά είναι στα πρόσθετα .
-
Οποτε melos86 μπορει απλα να εχουν το ονομα (100αρα) και οχι την χαρη?
Και red πριν 2-3 εβδομαδες θυμαμαι ειχε 1 63 περιπου η 95αρα στο πρατηριο που βαζω συχνα,και 1 74 η 100..Οποτε η διαφορα ηταν πολυ μικρη και δεν με πολυχαλουσε..Βεβαια το ποστ του Μελος86 αλλαζει τα δεδομενα!!
-
το γεγονός οτι δεν έχει καμία αξία το έχεις σκεφτεί ?
-
Ναι βρε συ..Εξαλλου απο τοτε που κατεθεσα πινακιδες στο αλλο ειχα ξεχασει τι εστι 100αρα.
Απλα τωρα πιο πολυ ψυχολογικο ειναι με την μελιτζανα και λογω μικρης διαφορα στην τιμη..
Στο ΣΤ παντως με την v power εβλεπα διαφορα..
-
Φανταζομαι οτι σε ιδανικες συνθηκες ειναι ολες 100αρες! Απλα οι 100αρες με τις αυξημενες τους τιμες πλεον δεν νομιζω οτι εμπιπτουν στις 'ιδανικες συνθηκες'! Με την εννοια οτι παραμενουν για πολλες ημερες και στις δεξαμενες των εταιριων αλλα και στις δεξαμενες των πρατηριων...
Εκει για να πω την αληθεια δεν γνωριζω πως συμπεριφερονται! Αν δηλαδη αυτα τα προσθετα με τον καιρο χανουν τις αντικροτικες τους ιδιοτητες!
Εγω παντως απλη αμολυβδη βαζω παντα και δεν εχω κανενα προβλημα.... -
Εγώ πάντως που έχω τον ανιχνευτή οκτανίων που λέγεται 206 16V καθώς και το περίπου υποχρεωτικό για 100αρα CX7, βλέπω και μάλιστα σημαντικές διαφορές με την Racing (το 206 κροταλίζει και δεν πάει, ακόμα και με την Power που είναι 97αρα, ενώ το CX7 κόβει τρελά timing)....άρα για μένα έχει διαφορά σημαντική...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ πάντως που έχω τον ανιχνευτή οκτανίων που λέγεται 206 16V καθώς και το περίπου υποχρεωτικό για 100αρα CX7, βλέπω και μάλιστα σημαντικές διαφορές με την Racing (το 206 κροταλίζει και δεν πάει, ακόμα και με την Power που είναι 97αρα, ενώ το CX7 κόβει τρελά timing)....άρα για μένα έχει διαφορά σημαντική...Κάτι θα πρέπει να έχει το Peugeot σου, κανονικά με 95 θα έπρεπε να δουλεύει απροβλημάτιστα
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Με την εννοια οτι παραμενουν για πολλες ημερες και στις δεξαμενες των εταιριων αλλα και στις δεξαμενες των πρατηριων...
Εκει για να πω την αληθεια δεν γνωριζω πως συμπεριφερονται! Αν δηλαδη αυτα τα προσθετα με τον καιρο χανουν τις αντικροτικες τους ιδιοτητες!οντως χανουν οι 100αρες μετα απο 20 μερες περιπου στο ρεζερβουαρ μου.Στο 2ο προγραμμα ειμαι οριακα προγραμματισμενος ,και μου αναβει το cel με 2 διαφορετικες ταχυτητες,αναλογα ποσα knock μετραει.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Εγώ πάντως που έχω τον ανιχνευτή οκτανίων που λέγεται 206 16V καθώς και το περίπου υποχρεωτικό για 100αρα CX7, βλέπω και μάλιστα σημαντικές διαφορές με την Racing (το 206 κροταλίζει και δεν πάει, ακόμα και με την Power που είναι 97αρα, ενώ το CX7 κόβει τρελά timing)....άρα για μένα έχει διαφορά σημαντική...
Κάτι θα πρέπει να έχει το Peugeot σου, κανονικά με 95 θα έπρεπε να δουλεύει απροβλημάτιστα
Υποθέτω, καθώς δεν ήταν έτσι εξαρχής. Αλλά σε όσα συνεργεία, εξουσιοδοτημένα και μη, έχω ρωτήσει, ούτε ένας δεν είχε μια ρημαδοιδέα...ενώ και στο PSA forum δεν ήξερε (??) κανείς να πει έστω μια βλακοιδέα...
-
η προαναφλεξη δεν οφειλεται μονο στη βενζινη...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
η προαναφλεξη δεν οφειλεται μονο στη βενζινη...Τι να σου πω, εγώ πάντως μπορώ να μετρήσω τα οκτάνια με τα πειράκια...μόνο με καθαρή 100αρα δεν ακούω τίποτα, με 97 και κάτω αρχίζει να ακούγεται...
-
βαζεις τα σωστα μπουζι?
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
βαζεις τα σωστα μπουζι?Τελευταία αλλαγή στο Ντάσιο, όπου βάζουν τα μαμά...και τους είπα επί τούτου για τα μπουζί, γιατί και εγώ κάτι άλλο προφανές δεν μπορούσα να σκεφτώ...
-
Κάτι θα πρέπει να έχει το Peugeot σου, κανονικά με 95 θα έπρεπε να δουλεύει απροβλημάτιστα
Υποθέτω, καθώς δεν ήταν έτσι εξαρχής. Αλλά σε όσα συνεργεία, εξουσιοδοτημένα και μη, έχω ρωτήσει, ούτε ένας δεν είχε μια ρημαδοιδέα...ενώ και στο PSA forum δεν ήξερε (??) κανείς να πει έστω μια βλακοιδέα...
Εάν μπορούσα να προσεγγίσω τα ρημαδοηλεκτρονικά των PSA, θα είχα λύσει πρώτα τα θέματα του δικού μου, αλλά το άφησα στο 'περίπου και βλέπουμε εάν το ξαναπαρουσιάσει, κλπ'
-
η προαναφλεξη δεν οφειλεται μονο στη βενζινη...
Τι να σου πω, εγώ πάντως μπορώ να μετρήσω τα οκτάνια με τα πειράκια...μόνο με καθαρή 100αρα δεν ακούω τίποτα, με 97 και κάτω αρχίζει να ακούγεται...
και το μοτέρ έτσι 'μετράει' τα οκτάνια, έμμεσα... όπως είπε και ο μορξ όμως η προανάφλεξη δεν οφείλεται ΜΟΝΟ στην βενζίνη
Βενζίνη ώρα μηδέν!