-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κρίμα για την αντιμετώπιση, γιατί το αμαξάκι είναι ποίημακαι κρίμα και για μένα που κοιτούσα στη σελίδα τους το χρηματοδοτικό της βασικής έκδοσης του C4 VTS και έκανα όνειρα
μα είναι δυνατόν??? Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει δέρματα, navigator και πανοραμικές οροφές, γιοκ VTS???
(τα πήρα τώρα)Και απ' 'εξω κι από μέσα μια χαρά είναι .... Λίγο η θέση οδήγησης δεν μου άρεσε (τουλάχιστον στο 1600). Λίγο ψηλά! Αλλά με ημιμπάκετ μπορεί αυτό να βελτιώνεται!
Αν το οδηγήσω ποτέ, θα σου πώ.
Πάντως θα στείλω mail στη Citroen για τα (κατά τη γνώμη μου) χάλια τους!
-
Μήπως η citroen θα πρέπει να προσέξει λιγάκι τα τμήματα πωλήσεων της για να μην ξεκινήσει το C4 με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ??
-
Άφθονη ροπή = η χαρά του οδηγού;
Ναι, αν σ'ενδιαφέρει να προσπερνάς με χαμηλούς ρυθμούς περιστροφής στον κινητήρα. Στις στροφές όμως θα έχεις ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ. Εκτός κι αν τα σκάσεις στον ΜΤΜ...
-
Αγαπημένε φίλε μου, πάρε το Λεον και σήκω φύγε! Όπως στο λέω! Δοκιμασμένο όχημα. Κανείς κανένα παράπονο. Αχ, να χαμε κι εμείς τόσο σάλιο... Καθαροαιμό! Θα καταπίνει κάτι παραπάνω αλλά... έτσι είναι αυτά... Λίγες χαρές μας έμειναν και οι μπ@στ@ρδοι μας τις κόβουνε κι αυτές. Έχει φτάσει στα ύψη ή βενζίνη. Έχεις 1400 και κλαις...
-
Εγώ παρήγγειλα το C4 1600 Exclusive και ομολογώ ότι η αντιπροσωπεία που πήγα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με την εξυπηρέτησή τους!
Εδωσα 300 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα με την παραλαβή, σε 1 εβδομάδα όπως μου είπαν μιας κ υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και στο χρώμα που ήθελα!
Είχαν κ μια προσφορά που μου έδιναν μπροστά αισθητήρες πάρκιγκ (οι πίσω είναι standard) δώρο όπως και το μεταλλικό χρώμα επίσης!Αδημονώ να την παραλάβω...μιας και το Saxo VTS μου με εγκατέλειψε άδοξα... ...oups sorry για την φλυαρία!
Tι θέλω να πω;
Μην κρίνετε μια εταιρεία από 1 ή 2 αντιπροσώπους... -
Σωστό αυτό με τις αντιπροσωπείες... Αυτοί που πουλάνε πολύ έχουν σηκώσει ψιλά τον αμανέ κι έχουν κάτσει σε μεγαααααααάλο παλούκι!
-
Άμα είχαν κάτσει στο παλούκι, θα'χαν προσγειωθεί λιγάκι.
-
Αν μπορούσατε να πηγαι΄νατε στην ΕΤΕΑ! Αντιπροσωπειά τις VW. Ε ρε χέσιμο που σου ρίχνουν! Δεν σου μιλάνε αν δεν τους μιλήσεις εσύ! Ούτε νοιάζονται! Αφού ξέρουν... Και να μην αγοράσεις από αυτούς... έχει λαλακες κι άλλους! Τους μάθαμε ρεεεεε!
-
Για πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά. Αθήνα είσαι που να πάρει ο δίαολος πελάτης είσαι 23000 θα τους αφήσεις. Αμάξι υπάρχει σίγουρα αν και ολίγον τι ( έως πολύ θα έλεγα ) σκισμένο. Ξέρετε εκείνο το μαυρο δημοσιογραφικό να τους πείς....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι θέλω να πω;
Μην κρίνετε μια εταιρεία από 1 ή 2 αντιπροσώπους...Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ φταίνε οι κατά τόπους αντιπρόσωποι! Δεν κανονίζουν αυτοί τι αυτοκίνητα θα έρθουν και με τι εξοπλισμό.
Ούτε βέβαια η Citroen!Θέμα πολιτικής του Γενικού Αντιπροσώπου στην Ελλάδα είναι και του Εμπορικού του τμήματος!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άφθονη ροπή = η χαρά του οδηγού;Ναι, αν σ'ενδιαφέρει να προσπερνάς με χαμηλούς ρυθμούς περιστροφής στον κινητήρα. Στις στροφές όμως θα έχεις ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ. Εκτός κι αν τα σκάσεις στον ΜΤΜ...
ΟΚ! Ότι πείς εσύ! Κάτι θα ξέρεις παραπάνω!
Αλλά θα μου επιτρέψεις να ....... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άφθονη ροπή = η χαρά του οδηγού;Ναι, αν σ'ενδιαφέρει να προσπερνάς με χαμηλούς ρυθμούς περιστροφής στον κινητήρα. Στις στροφές όμως θα έχεις ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΤΡΑ. Εκτός κι αν τα σκάσεις στον ΜΤΜ...
Καλά, δεν είναι δα και κανένα Uno Turbo με 300 άλογα το Leon FR για να μην μπορεί να στρίψει.
gvala πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς το Leon, αλλά βέβαια πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις. Είναι αξιοπρεπέστατο στο στρίψιμο (δεν δίνεις κάτι τις παραπάνω να πάρεις το τετρακίνητο; ) αλλά σίγουρα ο αρχηγός του βουνού δεν είναι.
-
Πήγαινε ξανά, πες τους ότι ΔΕΝ δίνεις προκαταβολή, ότι θες αμάξι για δοκιμή μέσα σε 5 εργάσιμες και ότι απλά εάν δεν σου κάνουν έστω και μια από αυτές τι χάρες θα πάρεις το Φόκους.
Δοκίμασε και σε άλλους. -
To Focus 2.0 που ενδιαφερόσουν επίσης το είχαν για τεστ drive...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Focus 2.0 που ενδιαφερόσουν επίσης το είχαν για τεστ drive...;Δεν κοίταξα, και μάλλον δεν θα κοιτάξω
Έψαχνα και στο site τους να βρώ λίστα αντιπροσώπων και δεν βρήκα! Φοβερό site! To απόλυτο τίποτα από πληροφορία! -
Προτείνω αυτά να τα στείλεις κανονική επιστολή στους 4Τ και να δούμε αν θα τη δημοσιεύσουν και αν θα απαντήσει η Citroen Hellas. Ιδίως αυτό με το navigation είναι καθαρή απάτη! (αλλά και τα άλλα extra έχεις δίκιο, είναι ψιλοάχρηστα)
-
Ðáñå Ýíá Ëåïí .... Üëëùóôå äåí ðáò ãéá ralloóôñéøßìáôá -áêñßâåéá .áðï üôé êáôÜëáâá åêôüò êáé áí äåí èåò ôïõñìðï ...
ÐÜíôùò ðïëý ëÜëáêåò ïé ê.ê. áíôéðñüóùðïé -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν κοίταξα, και μάλλον δεν θα κοιτάξω
Έψαχνα και στο site τους να βρώ λίστα αντιπροσώπων και δεν βρήκα! Φοβερό site! To απόλυτο τίποτα από πληροφορία!Μάπα site όντως. Βαρύ, κάθε φορά που μπαίνεις πρέπει να ξαναφορτώσει η σελίδα (δεν μένει στην cache), τιμές γιοκ, φωτογραφίες ελάχιστες. αλλά αντιπροσώπους έχει. Είναι κρυμένοι στο http://www.ford.gr/ns7/testdrive/-/-/-/-/-/-/#
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Παρε ένα Λεον .... άλλωστε δεν πας για ralloστριψίματα -ακρίβεια .απο ότι κατάλαβα εκτός και αν δεν θες τουρμπο ...
Πάντως πολύ λάλακες οι κ.κ. αντιπρόσωποιΔεν συμφωνώ με το Λεόν. Είναι πια παλιό μέσα έξω όσο καλό και αν είναι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προτείνω αυτά να τα στείλεις κανονική επιστολή στους 4Τ και να δούμε αν θα τη δημοσιεύσουν και αν θα απαντήσει η Citroen Hellas. Ιδίως αυτό με το navigation είναι καθαρή απάτη! (αλλά και τα άλλα extra έχεις δίκιο, είναι ψιλοάχρηστα)Πλέον είναι πολύ βασικό να επικοινωνούμε απευθείας με το εργοστάσιο σε περιπτώσεις σαν κι αυτή, όπου ο αντιπρόσωπος κάνει τα...δικά του. Το κατανοώ, πού να μπαίνει κανείς στον κόπο, ειδικά όταν έχει ξενερώσει από τη συμπεριφορά του dealer, αλλά την περασμένη βδομάδα -που προσπαθούσαμε μάταια να παραλάβουμε καινούργιο αυτοκίνητο, εκτελωνισμένο και εξοφλημένο προ εικοσαημέρου, το οποίο απλά ξεκουραζόταν στις αποθήκες του αντιπροσώπου- διαπίστωσα ότι έχει τάχιστο αποτέλεσμα η απευθείας επικοινωνία, και τότε όλοι σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν. Και πού ξέρετε, όταν τα κεντρικά βαρεθούν να τραβάνε το αυτάκι του αντιπροσώπου κάθε φορά που εκφράζουμε σ' αυτούς τα παράπονά μας, ίσως να δούμε και καλύτερες υπηρεσίες προς τον καταναλωτή - κάτι που στην Ελλάδα ελάχιστα φαίνεται να απασχολεί τους αντιπροσώπους, αλλά για τα εργοστάσια είναι η υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητα. Έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη ως καταναλωτές, ας μην την υποτιμάμε...
Απόπειρα αγοράς C4 2.0 VTS: Τα νεύρα μου!