-
Μόλις κουνηθήκαμε, αρκετά κιόλας. Φοβάστε τον σεισμό? Προσωπικά μιλώντας, τίποτα δε με φοβίζει περισσότερο...
-
Μόλις κουνηθήκαμε, αρκετά κιόλας. Φοβάστε τον σεισμό? Προσωπικά μιλώντας, τίποτα δε με φοβίζει περισσότερο...
-
-
Εγώ φοβάμα πάντως και κουνήθηκαμε αρκετά!!!!!ι!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόλις κουνηθήκαμε, αρκετά κιόλας. Φοβάστε τον σεισμό? Προσωπικά μιλώντας, τίποτα δε με φοβίζει περισσότερο...Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα, αν και σε σταθερό σημείο?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ φοβάμα πάντως και κουνήθηκαμε αρκετά!!!!!ι!!!Λογικό, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαστε κοντά!
Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα, αν και σε σταθερό σημείο?
τι να σου πω... με Πειραιά που μίλησα, Καστέλλα δεν κατάλαβαν τίποτα, λιμάνι κουνήθηκαν...
-
Eκανε σεισμο;
Δοκαρακι!Δοκαρακι!
-
Εγώ δεν τον κατάλαβα, αλλά έτσι κ αλλιώς δεν τον πολυφοβάμαι. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος.
Μπορώ να πω ότι τον σέβομαι, αυτό είναι πιο σωστό... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ δεν τον κατάλαβα, αλλά έτσι κ αλλιώς δεν τον πολυφοβάμαι. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος.
Μπορώ να πω ότι τον σέβομαι, αυτό είναι πιο σωστό...Σέβομαι την θάλασσα, γιατί ξέρω τι είναι και τι μπορεί να μου επιφυλάξει.
Σεβασμό στο σεισμό πώς να δείξω? Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πετύχει όπου να ναι... στον ύπνο, στο μπάνιο, σε ανελκυστήρα... τι κάνεις τότε? -
Συμφωνώ με τον Taurus....
-
aπό το in.gr
*
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη 1.11 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το μέγεθος του σεισμού, ούτε το επίκεντρό του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η δόνηση εστιάζεται στην περιοχή της Αττικής.* -
Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πετύχει όπου να ναι... στον ύπνο, στο μπάνιο, σε ανελκυστήρα... τι κάνεις τότε?Aν σε πετύχει στο μπάνιο, τελειώνεις πιο γρήγορα.
-
Ναυτεμπορική:
NEWSROOM
11/3 13:30 4,2 ΡΙΧΤΕΡ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ -
Μαρουσι στο υψος του Αttrina κουνηθηκαμε γυρω στα 5 sec.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Μαρουσι στο υψος του Αttrina κουνηθηκαμε γυρω στα 5 sec.Το Βωβοbuilding πάντως κουνάει πιο πολύ γιατί είναι μεταλικό...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Μαρουσι στο υψος του Αttrina κουνηθηκαμε γυρω στα 5 sec.Πιο κοντά στο σπίτι σου, ελπίζω...
-
Μπορώ να πω ότι τον σέβομαι, αυτό είναι πιο σωστό...Σέβομαι την θάλασσα, γιατί ξέρω τι είναι και τι μπορεί να μου επιφυλάξει.
Σεβασμό στο σεισμό πώς να δείξω? Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πετύχει όπου να ναι... στον ύπνο, στο μπάνιο, σε ανελκυστήρα... τι κάνεις τότε?Όπου και να σε πετύχει ο σεισμός, σου δίνει κάποιο χρόνο να αντιδράσεις. Ποτέ δεν πέφτει ένα σπίτι σε 2 δευτερόλεπτα, έχεις το χρόνο να κάνεις κάτι (να μπεις κάτω από ένα δοκάρι, να χωθείς κάτω από ένα έπιπλο, να σταματήσεις το ασανσέρ κ να βγεις)
Η θάλασσα δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου επιφυλάξει (βλ. τσουνάμι, δίνες ή οτιδήποτε άλλο) συν το ότι η θάλασσα δεν είναι το στοιχείο του ανθρώπου, ώστε να βρει τρόπο (edit: και μέρος) να προφυλαχτεί σε περίπτωση κινδύνου.
Προσωπικά στον σεισμό του '99, το μόνο που έκανα όταν ξεκίνησε ήταν να σηκωθώ από τον καναπέ, να πάρω από το χέρι τον μικρότερο ξάδερφο που καθόταν μαζί μου και να κάτσουμε κάτω από ένα δοκάρι, μέχρι να σταματήσει. Μετά ήρεμα κ ωραία κατεβήκαμε στον δρόμο. Ούτε πανικός, ούτε δράματα, ούτε τίποτα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σέβομαι την θάλασσα, γιατί ξέρω τι είναι και τι μπορεί να μου επιφυλάξει.
Σεβασμό στο σεισμό πώς να δείξω? Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πετύχει όπου να ναι... στον ύπνο, στο μπάνιο, σε ανελκυστήρα... τι κάνεις τότε?Όπου και να σε πετύχει ο σεισμός, σου δίνει κάποιο χρόνο να αντιδράσεις. Ποτέ δεν πέφτει ένα σπίτι σε 2 δευτερόλεπτα, έχεις το χρόνο να κάνεις κάτι (να μπεις κάτω από ένα δοκάρι, να χωθείς κάτω από ένα έπιπλο, να σταματήσεις το ασανσέρ κ να βγεις)
Η θάλασσα δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου επιφυλάξει (βλ. τσουνάμι, δίνες ή οτιδήποτε άλλο) συν το ότι η θάλασσα δεν είναι το στοιχείο του ανθρώπου, ώστε να βρει τρόπο (edit: και μέρος) να προφυλαχτεί σε περίπτωση κινδύνου.
ακόμα και στο τσουνάμι ο κόσμος είχε περίπου 1 λεπτό να τρέξει να σωθεί από την ώρα που άρχισαν τα νερά να τραβιούνται. Δίνες? Τα μέρη στη θάλασσα που έχουν δίνες είναι λίγα και χαρτογραφημένα.
Nα σταματήσω το ασανσέρ και να βγώ??? να βγώ πού? Ακόμα και αν προλάβω και στο σταματήσω (πριν κολλήσει μόνο του ανάμεσα σε 2 ορόφους), θα πάρει κάποιο χρόνο, και μετά θα βγω στο κλιμακοστάσιο, σε ένα κτίριο πού στην καλύτερη κουνιέται πέρα δώθε, στην χειρότερη πέφτει... τι κάνεις εκεί? (εκτός από την προσευχή σου)
-
Στο Μαρούσι (δίπλα στο ΚΑΤ) που είμαι εγώ, κουνηθηκαμε αρκετά αλλά το καλό είναι οτι ο σεισμός δεν κράτησε ούτε 2 δευτερόλεπτα.
Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή... -
Παλλήνη εμεις.. αρκετο κούνημα + βουητο...
Παντως λένε οτι το ρηγμα της Ραφηνας δεν υπήρχε!!! ειναι καινουργιο...
Να τολμησω να πω οτι θα υπαρξουν πολλες αλλαγες στη γεωμορφολογια της γης, μετα τους σεισμους και τις μετατοπίσεις του εδαφους στην Ινδια?
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?