-
Εγώ δεν το κατάλαβα καθόλου , άλλοι οι γονείς στα Χανιά είναι ακόμη έξω χωρίς ζημιές ευτυχώς. Κράτησε 25-30 δευτ.!!!
Για άλλη μία φορά κατεύρευσε όλη η τηλεφωνία (για Χανιά τουλάχιστον). Ούτε σταθερό όυτε κινητό. -
Τον νοιώσαμε ... κράτησε πολύ , μας χάλασε τον καφέ όμως ....
Μακάρι να μην έπαθε κανείς τίποτα
-
'Δοκαράκι! Δοκαράκι!'
Κάτσαμε κάτω από μια πόρτα, περιμέναμε λίγο και αφού τελείωσε ο σεισμός είδαμε ότι είχαμε κάτσει κάτω από σημείο απ' όπου δεν πέρναγε δοκάρι! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατρε, θα σου λεγα τιποτα τωρα!!
Μιλαμε κουνησε οχι αστεια!! Επεσαν κατω φωτιστικα κλπ... Εγω με το τηλεφωνο και το **τσιγαρο **κατω απο το γραφειο!!
Εσύ να μη φοβάσαι! Από σεισμό δεν πεθαίνεις!
Ναι καλα αυτα τα λεμε τωρα!
Παντως μεσα στον πανικο ειναι τρομερο τι σκεφτεται το μυαλο! Εγω σκεφτομουν οτι ειμαι στον τριτο (και τελευταιο) οροφο αρα αμα πεσει η πολυκατοικια οι αλλοι θα πλακωθουν και θα βγω πρωτη!!
Το ελεγα μετα στους απο κατω και με ελεγαν παρτακια!! Το γιατι δεν καταλαβαινω!! Αφου εβγαινα θα ελεγα οτι υπηρχαν κι αλλοι στους κατω οροφους να τους βοηθησουμε!
-
Ήμουν στο σπίτι του θείου μου στη Γλυφάδα και ετοιμαζόμασταν με τον ξάδερφό μου να τον πάω στο αεροδρόμιο για να φύγει.
Μέσα στον πανικό, χάσαμε τα διαβατήρια, την ταυτότητα και τα εισιτήριά του (πολύ μεγάλη ιστορία το πώς), τα οποία βρέθηκαν μετά από λίγο στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας!
Γενικά, η ημέρα ήταν αρκετά περιπετειώδης -αλλά είχε πλάκα!!
-
εφτασαν τα νεα και στις ΗΠΑ.
Οι τηλεφωνικες γραμμες πρεπει να ειναι φισκα. Δεν βγαινει γραμμη για Ελλαδα.
Ελπιζω ολοι να ειναι καλα.
Νικος
-
Εγώ παραδόξως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τηλέφωνο και τα κινητά και μου έκανε εντύπωση! Περίμενα να πέσουν οι γραμμές, όπως έγινε το 99 ή την Πρωτοχρονιά, αλλά μπόρεσα να πάρω και να με πάρουν αμέσως μετά τον σεισμό!
-
Μετά τους Ολυμπιακούς έχουν αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό τα δίκτυα
Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε (σχεδόν) κανένα πρόβλημα την Πρωτοχρονια. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
εφτασαν τα νεα και στις ΗΠΑ.Οι τηλεφωνικες γραμμες πρεπει να ειναι φισκα. Δεν βγαινει γραμμη για Ελλαδα.
Ελπιζω ολοι να ειναι καλα.
Νικος
Τελικα πηρα τηλεφωνα παντου. Τις πρωτες φορες εβγαιναν κατι Γερμανικα μυνηματα. Αλλα αργοτερα ολα τα νουμερ βγηκαν αμεσως. Ολοι καλα αλλα βεβαια λιγακι τρομαγμενοι.
Νικος
-
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?
Ως συνήθως... χεσμεντέν!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?Ως συνήθως... χεσμεντέν!
Κλασικά!
-
Στην αρχή νόμιζα πως φυσάει πολύ και κουνάει το ρετιρέ, αλλά μετά διαπίστωσα πως κάποιος κουνάει το τενεκεδάκι. Σε γενικές γραμμές φοβάμαι το σεισμό γιατί είναι απρόβλεπτος και δέν έχεις παρά λιγα δευτερόλεπτα να αντιδράσεις. Πάντως όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, το σπίτι στο οποίο έμενα κουνιόταν για τα καλά απο τον αέρα.
-
παντως εγω στη τουμπα δε καταλαβα τιποτα...μου ειπανε απο κρητη και αθηνα οτι κουνησε πολυ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντως εγω στη τουμπα δε καταλαβα τιποτα...μου ειπανε απο κρητη και αθηνα οτι κουνησε πολυ!Γνωστή μου τον κατάλαβε στη Φλώρινα!
-
η πλακα ειναι οτι δεν ημουν και εξω πουθενα να πεις οτι κινουμουν!
εδω λεει οτι εγινε αισθητος και στην ιταλια... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παντως εγω στη τουμπα δε καταλαβα τιποτα...μου ειπανε απο κρητη και αθηνα οτι κουνησε πολυ!
Γνωστή μου τον κατάλαβε στη Φλώρινα!
Καλη η γνωστη σου απο τη Φλωρινα???ΧΑΧΑ Για να κουνηθηκε αρα δεν ειναι κουνιστη=καλη κοπελα αρα δε μας κανει..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Παντως εγω πριν 3 ετη νομιζω που ημουν Λευκαδα το καλοκαιρι τα ειδα ολα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γνωστή μου τον κατάλαβε στη Φλώρινα!
Και στην Έδεσσα έγινε αντιληπτός, απ' ότι έμαθα! Όχι απ' όλους, φυσικά...
-
Εμενα με ξυπνησε... (Σαββατιατικο ξενυχτι βλεπετε..)
Δεν ηταν πολυ τρομακτικος παντως αν και κρατησε πολλα δευτερολεπτα.. -
μία διαφορετική σεισμική εμπειρία από όσες εχω ζησει... σίγουρα δυνατός και ναι τρομακτικής διαρκειας... πάντως καμία σχεση με 99 η 96......
ευχομαι να μην εχει αφησει ζημιες σε κανεναν και να εινα ολοι οι σεισμοι σαν και αυτον, χωρις τραυματισμους και ζημιες... (¨u¨)
-
Εγώ ήμουνα έξω και έκανα ποδήλατο και έτσι δεν κατάλαβα τίποτα...
Έτσι όταν γύρισα σπίτι κορόιδευα τους άλλους που είχα χε.....ει απο το φόβο τους...
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?