-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
...........
2) Σε διοργανώσεις υψηλου επιπεδου, πρεπει αντιστοιχα ο ανταγωνισμος να ειναι υψηλου επιπεδου.Φανταστείτε πχ στον τελικο των 100m ανδρων να τρεχει ο Green και απο διπλα ο μπακάλης της γειτονίας σας (περιγραφη θα εκανε η Ρούλα Κορομηλά).Εγω παντως δεν θα χειροκροτούσα στο τέλος,μαλλον καμια ντοματα θα πεταγα.Αντιθετα στον πανελληνιο τελικο μπακαληδων θα χειροκροτουσα.Μα εδω ΔΕΝ είναι Τελικός!
Είναι Προκριματικά!!!Η διαφορά είναι μόνον ότι πρόκειται για διαρκή διαδικασία και ο νικητής προκύπτει στο τέλος!
Ακριβώς όπως και στο Δέκαθλο!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Η τηλεόραση το έδειξε στις 10 το βράδυ. Ελπίζω να το δείξει πάλι για όσους δεν το είδαν.Και επανέρχομαι το το έχει γράψει κανείς στο video?????
ή ακόμη καλύτερα σε mpg;;
-
Κάτι ακόμα που νομίζω ότι είναι σημαντικό!
Πολλές οικογένειες, που έμειναν μάλιστα (οι περισσότερες) μέχρι το τέλος!
Η γυναίκα μου ξετρελάθηκε! Τα παιδιά μου το ίδιο!
Να πως το show τραβάει τον κόσμο!
Οχι τους 'πυροβολημένους' αλλά τον πολύ κόσμο!
Αυτόν που χρειάζεται κάθε σπορ για να αποκτήσει έρεισμα στην κοινωνία!Πάντως οχι χωμάτινη!
Η σκόνη θα τα έκανε πολύυυυυ δύσκολα τα πράγματα!!! -
Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι το ότι και εγώ και η παρέα μου δεν αντέξαμε να κάτσουμε μέχρι το τέλος λόγο κουράσης από την δουλειά...
Στις 22:00 φύγαμε και χάσαμε τα παλιά αυτοκίνητα...Του χρόνου άδεια από την δουλειά και φυσικά στις καλές θύρες χωρίς τον ήλιο που μας έψησε για κάνα δίωρο...
-
Θα υπάρξει αυτο το 'του χρόνου' άραγε;
Τι λέτε οι πιο διαβασμένοι; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα υπάρξει αυτο το 'του χρόνου' άραγε;
Τι λέτε οι πιο διαβασμένοι;Στα πολύ θετικά οι αναπάντεχα πολλές θυληκές υπάρξεις ενώ και η μια γυναίκα στο τιμόνι διέπρεψε!!!!
Τώρα για του χρόνου........ Για να είμαστε αντικειμενικοί η πίστα ήταν στενή οπότε θεωρητικά χρειάζεται μεγαλύτερος χώρος αθλοπαιδείας!!! Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να αλλάξει ο χώρος πράγμα απίθανο γιατί το ΟΑΚΑ παίρνει και 60χιλ+ κόσμο..... Μια τρελή ιδέα θα ήταν να επεκταθεί η διαδρομή και εκτός γηπέδου όπου υπάρχει χώρος δηλαδή μισή διαδρομή μέσα μισή - έξω (με τις πολύ καλής ευκρίνιας οθόνες του σταδίου να καλύπτουν όταν τα αμάξια είναι στο κομμάτι που δεν βλέπουν οι θεατές!!!!!!) Έτσι θα έχει και θεατές απ έξω που θα πληρώνουν και αυτοί κάτι και διαδρομή μεγαλύτερη και φαρδύτερη χωρίς τοίχο στο πλάγιασμα με την μία!!! Φανταστείτε τα αμάξια να μπαίνουν στον στίβο το ένα από την μια είσοδο και το άλλο από την άλλη!!!! Και για να μην με πείτε τρελό και στο Μονακό να πας σε GP δεν το βλέπεις όλο live μπροστά σου μια στροφή βλέπεις!!!!! -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Δεν θα ξεχάσω τη σκηνη που όλο το στάδιο ήταν όρθιο και να αποθεώνει το ΜΙΝΙ COOPER S που κοντραριζότανε στα ίσια με την PORSCHE!!!!!!!!φοβερό το συγκεκριμένο Κουπεράκι, φοβερός οδηγός. Τιμή μου να τον γνωρίζω. Εύγε!
-
cpp, τρομερη η ιδεα σου!!!
-
Επίσης κάτι άλλο.
Από όταν άρχισαν να τρέχουν τα ιστορικά με έπιασε άγχος μην τα χτυπήσουν.. Ειδικά όταν είδα την Λότους Κορτίνα μου κόπηκαν τα πόδια.Από την άλλη...
Τα Μίτσου είναι πολλά -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Χάρηκα που δεν έπεφτε καρφίτσα στο Ο.Α.Κ.Α!!! Εγώ σπάστικα με τα ανώριμα που πετούσαν σαΐτες !!
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
....Ferrari 256 με Σταφυλοπάτη αν δεν κάνω λάθος, καλλονή (αλλά και soprano) της βραδιάς....275 μήπως???
-
Θα ξαναγίνει του χρόνου? Λογικά με τόση επιτυχία όχι μόνο θα ξαναγίνει αλλά θα το πάρουν σαν παράδειγμα και άλλες χώρες με ανάλογα στάδια! Αυτή η γεύση της ρωμαϊκής αρένας είναι τελικά μοναδική. Ναι δεν έχει πολύ σχέση με αγώνες ράλλυ (ούτε με πίστας) αλλά είναι κάτι άλλο εξίσου συναρπαστικό. Είχε ενδιαφέρον πως κάποιοι οδηγοί παρασύρονταν από τον κόσμο και μερικοί από αυτούς το πλήρωσαν ενώ άλλοι ήταν προσεκτικοί έχοντας 'βουλωμένα τα αυτιά τους' γιατί ο αγώνας ΔΕΝ τελείωνε χθες! Οι δεύτεροι δεν μπορούν να κατηγορηθούν ΕΙΔΙΚΑ αν είναι ιδιώτες και τα βάζουν από την τσέπη τους! Πιο πολύ στενοχωρήθηκα με τον Γαζετά με το Yaris που πήγαινε αέρα και σίγουρα παρασύρθηκε από τις ιαχές και νόμιζα πως εγκατέλειψε αλλά έμαθα πως συνεχίζει κανονικά τελικά αλλά και με την πληγωμένη Lotus Cortina απλά επειδή είναι σπανιότατο συλλεκτικό αμάξι! Πράγματα που θα θυμάμαι εγώ:
Ο **Solberg **να αδιαφορεί για τις 'καθαρές' γραμμές να χάνει από τον σοβαρό Loeb αλλά να παίρνει ΟΛΟ το χειροκρότημα να κάνει μίνι ...γύρο θριάμβου (!) και να πετάει τα γάντια του σαν άλλος τερματοφύλακας στους Νορβηγούς οπαδούς!!!
Μοσχούς-Ιαβέρης... τι να πούμε εδώ? Δομάζος και Χατζηπαναγής (αντίστοιχα?) μαζί στο ίδιο γήπεδο!
Ο **Σκαλτσάς ** που ...φρόντισε ως ο τελευταίος πριν τους Μοσχού-Ιαβέρη να φτιάξει πατέντα ώστε να γεμίσει ΟΛΗ την διαδρομή με νερό μπας και δεν ... γλυστρίσουν αρκετά
Ο... Έλληνας Solberg **Χατζητσοπάνης **που ήταν ο πιο θεαματικός από τους 'μεγάλους' δικούς μας.
Η πανέμορφη πανάκριβη και σούπερ συλλεκτική (166 κομμάτια!) Ferrari 250GT swb. Άντε το είδαμε και ακούσαμε κι αυτό πριν πεθάνουμε!
Η επίσης πανέμορφη Lancia Stratos. Τελικά υπάρχουν κάτι αυτοκίνητα στην Ελλάδα.. άντε και συγκριτικό των 2 παραπάνω στους 4Τ!
Ο Ιταλός **Betti **με το Clio που μετά από φοβερή κόντρα που ξεσήκωσε το στάδιο κέρδισε αποθεούμενος από τον κόσμο, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκανε σαν ολυμπιονίκης
Η **Χριστίνα Στάθακη **που κέρδισε στο νήμα τον αντίπαλό της και έκανε κάποιες γυναίκες δίπλα μου να παραληρούν!
Το **Mini **που κόντραρε αρχικά την 911 στα ιστορικά και βέβαια είχε όλο τον κόσμο με το μέρος του!
Και του χρόνου! -
No problem με το Lotus θα ξαναείναι κουκλί..........
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Το **Mini **που κόντραρε αρχικά την 911 στα ιστορικά και βέβαια είχε όλο τον κόσμο με το μέρος του!
Γιατί είμαστε ως Έλληνες (και όχι ως Ελληναράδες) πάντα οπαδοί του αδύνατου κόντρα στον δυνατό. Γιά όλα τα άλλα με κάλυψες 100 %. Τι ουράνια μουσική που ήταν ο ήχος της αυτής της κόκκινης καλλονής Ferrari 250GT !
-
Ο χρήστης GeorgeY έγραψε:
Τι ουράνια μουσική που ήταν ο ήχος της αυτής της κόκκινης καλλονής Ferrari 250GT !Εμ άλλος ο ήχος των 'κουαρτέτων' και άλλος της συμφωνικής ορχήστρας!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τι ουράνια μουσική που ήταν ο ήχος της αυτής της κόκκινης καλλονής Ferrari 250GT !
Εμ άλλος ο ήχος των 'κουαρτέτων' και άλλος της συμφωνικής ορχήστρας!
για πείτε μου οι πιο έμπειροι.... γιατί μερικά EVO ρίχνουν περισσότερες μπαλωθιές από άλλα??? Η σκάστρα τις ρίχνεις τις μπαλωθιές ή γίνεται κάτι άλλο????
-
Για τα ...heavy metal δεν ξέρω ας απαντήσουν άλλοι!
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ .
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΜΩΣ -
Μάλλον κονσέρτο για πολυβόλα ήταν
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ .
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΜΩΣΣε απλή δημοτική.....
Δηλαδή απαγορεύονται όπως οι μπαλωθιές για τους Κρητικούς στους γάμους!!!
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ