-
Και μετά από 4 χρόνια κυκλοφορίας και αξιοπιστία! Κιχ...δεν κάνει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο τα πιο πετυχημένα σε εμφάνιση και συμπεριφορά μικρά αμαξάκια!Πράγματι! Το προτιμώ βέβεαια σε κόκκινο, σαν του Πάνου που θέλει να διαφέρει!
-
καλοταξιδο το νεο τουινγκο αλλα το παλιο νομιζω ηταν πολυ πιο city car φοβεροι χωροι
-
Μια χαρά είναι οι χώροι του μπόμπιρα!!! Έχω μεταφέρει ακόμα και 32'' τηλεόραση χωρίς να κατεβάσω τα πίσω καθίσματα.
Από τη συνάντηση στο Βόλο. Άντε να δούμε πώς θα είναι τη Δευτέρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απο τα πιο πετυχημένα σε εμφάνιση και συμπεριφορά μικρά αμαξάκια!
Πράγματι! Το προτιμώ βέβεαια σε κόκκινο, σαν του Πάνου που θέλει να διαφέρει!
Είπαμε
Φώτα-κόρνα-αλαρμ ταυτόχρονα
Κάντο με την κόρνα στο τιμόνι αν μπορείς -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μια χαρά είναι οι χώροι του μπόμπιρα!!! Έχω μεταφέρει ακόμα και 32'' τηλεόραση χωρίς να κατεβάσω τα πίσω καθίσματα.Από τη συνάντηση στο Βόλο. Άντε να δούμε πώς θα είναι τη Δευτέρα.
Σαν καινούριο θα είναι κι απο εδώ και πέρα προσοχή που θα το παρκάρεις Πάνο
Κι όταν θα παίρνει ο πατέρας μου το Fluence θα σου πω να το κρύβεις μην βρεθούμε κι οι δύο χωρίς αμάξι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είπαμε
Κάντο με την κόρνα στο τιμόνι αν μπορείςΣαν τον μοχλο της μερκ κανενα, αν και θα ηθελα και εω την κορνα στον μοχλο γιατι μου θυμιζει λεωφορειο
Καλοταξιδο για το Twingo -
800 ευρώ οι ζημιές στο μωρό.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
800 ευρώ οι ζημιές στο μωρό. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
800 ευρώ οι ζημιές στο μωρό.Σε γδυσανε λιγακι . Περαστικα
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα
Κριμα για το twingo Ι
Εκλεισε ο κύκλος ζωής του 1 και ξεκινησε για το 2! Ανετότερος, απροβληματιστος και πιο μακροχρόνιος να είναι!
Κουκλάκι είναι!Καλοτάξιδος ο Twingaρος
Καλά, ασφαλή κι αξιόπιστα χιλιόμετρα να έχετεΠολύ μου αρέσει αυτό το αυτοκινητάκι! Καλοτάξιδο να είναι! Αλλά η κόρνα ακόμα στον μοχλό...;
Καλοταξιδο για το Twingo
Σας ευχαριστώ πολύ
Καλοταξιδο και πολλα ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι.
Το κλασσικο Twingακι εφυγε ηδη ε? Κριμα να μην προλαβω να παρω καποια πραγματα...Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
Danke! Οπως σου ειπα και στο πμ ηδη εδω και 2 μηνες εχει αφησει τα εγκόσμια ως αυτοκινητο και πιθανως θα γινει κανα πολυμιξερ
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μικρό. Εξαιρετική επιλογή.
Να το βγάλεις και στην εθνική για καμιά βόλτα. Θα με θυμηθείς.
Μην στενοχωριέσαι για το Ι. Η ζωή συνεχίζεται.
Ευχαριστουμε Ειχα βγαλει στην εθνικη αυτο που ειχα κανει test drive (ενα miss sixty ) και μεχρι τα 120-130 πηγαινε και παταγε αξιοπρεπεστατα θα ελεγα . Περαστικα με το δικο σου αμαξακι.
καλοταξιδο το νεο τουινγκο αλλα το παλιο νομιζω ηταν πολυ πιο city car φοβεροι χωροι
Merci . Τείνω να συμφωνησω με αυτη την αποψη και εγω.
Ελπιζω να μην ξεχασα καποιον .
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
...καλοταξιδο
-
To sum up, θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικο value for money (σε αντιθεση με το 500 πχ, που ηταν ο ''ανταγωνιστης ''του, καλο χρυσο σουπερουαου μαζι σας, αλλα κοντα 15χιλιαρικα.. ), και κανει οσα υποσχεται αρκετα καλα.
δεν είναι ευθέως αναγωνιστής του 500αριού...
στα 15 ποια έκδοση έβγαινε ?? δεν νομίζω η βασική 1,2αρα... -
Τι διαφορετικο κανει το 500αρι δηλαδη απο το renault και δεν ειναι ανταγωνιστες;
Ουτως ή αλλως αφου το θελαμε αυτοματο, ξεφευγει αρκετα απο την βασικη εκδοσηthanks umaga
-
Τι διαφορετικο κανει το 500αρι δηλαδη απο το renault και δεν ειναι ανταγωνιστες;
Ουτως ή αλλως αφου το θελαμε αυτοματο, ξεφευγει αρκετα απο την βασικη εκδοσηthanks umaga
το 500αράκι παίζει στην κατηγορία του κούπερ... τι εννοείς τι διαφορετικό κάνει ?? τι διαφορετικό κάνει το ρενο από το αβέο???
τέσπα ... προσωπική έκτιμηση οτι το 500αράκι αξίζει τα λεφτά του... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είπαμε
Κάντο με την κόρνα στο τιμόνι αν μπορείςΔύναμαι!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το 500αράκι παίζει στην κατηγορία του κούπερ... τι εννοείς τι διαφορετικό κάνει ?? τι διαφορετικό κάνει το ρενο από το αβέο???
τέσπα ... προσωπική έκτιμηση οτι το 500αράκι αξίζει τα λεφτά του...Δηλαδη το mini cooper που ξεκιναει ξερω γω απο τα 18χιλιαρικα (με τον ψοφιο 1.4) και φτανει στα 30 ειναι ενα μικρο αυτοκινητο πολης το οποιο θελει να παρει κομματι απο την πιτα που παιρνει το 500, και αντιστροφα;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το 500αράκι παίζει στην κατηγορία του κούπερ... τι εννοείς τι διαφορετικό κάνει ?? ** τι διαφορετικό κάνει το ρενο από το αβέο???**
τέσπα ... προσωπική έκτιμηση οτι το 500αράκι αξίζει τα λεφτά του...Τι εννοείς; Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ twingo και aveo, ειδικά αν τα έχεις οδηγήσει. Και δεν αναφέρομαι στο turbo, αλλά στο ατμοσφαιρικό. Με το spark έπρεπε να το συγκρίνεις πάντως (όχι ότι θα άλλαζε κάτι). Εν πάση περιπτώσει, έρχεται ο βασιλιάς (το UP!) και θα τα σαρώσει όλα, οπότε αδίκως μαλώνουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
........... έρχεται ο βασιλιάς (το UP!) και θα τα σαρώσει όλα, οπότε αδίκως μαλώνουμε.+1 για τα υπόλοιπα
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
........... έρχεται ο βασιλιάς (το UP!) και θα τα σαρώσει όλα, οπότε αδίκως μαλώνουμε.
Renault Twingo 2007