-
Το πρωτότυπο Renault Zoe που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάζεται ως προάγγελος αρκετών στοιχείων που θα έχει το νέο Renault Twingo που θα κυκλοφορήσει το 2006. Πέρα από το design για το οποίο ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο νέος κινητήρας που υπάρχει στο Zoe και πιθανότατα θα τοποθετηθεί και στο νέο Twingo. Είναι ένας 1200άρης Turbo με απόδοση 100 ίππων και άφθονη ροπή.
Ωραιο φαινεται....
-
Το πρωτότυπο Renault Zoe που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάζεται ως προάγγελος αρκετών στοιχείων που θα έχει το νέο Renault Twingo που θα κυκλοφορήσει το 2006. Πέρα από το design για το οποίο ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο νέος κινητήρας που υπάρχει στο Zoe και πιθανότατα θα τοποθετηθεί και στο νέο Twingo. Είναι ένας 1200άρης Turbo με απόδοση 100 ίππων και άφθονη ροπή.
Ωραιο φαινεται....
-
Ωραιο φαινεται....
-
Μπροστά φοράει 18άρα και πίσω 14άρα;;;;;;;
-
Παλιά ιδέα, νέα υλοποίηση.
Αν και μάλλον πρόκειται για ξεγέλασμα του ματιού.
-
-
Μου αρεσει παρα πολυ. Κατα την ταπινη μου αποψη, και χωρις να θελω να αφησω κανενα υπονοουμενο, μαρτυραει ποσο πολυ επιρεαζει η αυξηση της γυναικιας αγοραστικης δυναμης.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το αγοραζα. -
Äåí åßíáé êáêü!Êáé ìïõñÜôï åßíáé êáé êáëü êéíçôÞñá Ý÷åé.
-
Σίγουρα είναι αυτός ο διάδοχος του Twingo; Μου φαίνεται πως είναι διθέσιο. Μπορεί να μη βοηθάει η φωτογραφία βέβαια.
-
Σίγουρα είναι αυτός ο διάδοχος του Twingo;
Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Δε μου φαίνεται ότι ακολουθεί τη φιλοσοφία του twingo (με έμφαση στην εκμετάλευση των εσωτερικών χώρων κτλ).
Αναμένομεν! -
.....Ζοe ???
1.2 turbo ?
Καλό...
-
Αρκετά δυναμικό αλλά και ξεχωριστό (όπως θα έπρεπε να είναι έτσι και αλλιώς το Twingo). Ελπίζω να ακολουθήσει ή μάλλον να ξεπεράσει σε πρωτοτυπία και εκμετάλευση χώρων τον προκάτοχό του.
http://www.autokampioen.nl/published/ak ... _89053.jpg
http://www.autokampioen.nl/published/ak ... _89062.jpg -
Θα πουλησει περισσοτερα απο το clio(αν εχει λιγο καλυτερη τιμη )
Ομορφο ειναι παντως...
-
Ομορφο , μου αρέσει ...
και 1.2 Τ
-
καλό είναι,αν και λίγο εκβιαστικά καινοτομικό(?) το εμπρός μέρος.
Από πίσω,είναι άψογο!
-
τουρμπο στα 1200???φερτε τον!!!που ειναι το κλιο!!
-
Πίσω είναι κουκλί (θυμίζει FIAT 500),
μπροστά πολύ space...
-
Ωραίο είναι βρε παιδιά... αλλά...
Αλλά όποιος το πάρει θα πρέπει να κολλήσει και ένα αυτοκόλλητο που να γράφει: Μην παρκάρετε πολύ κοντά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το πορτ-παγκάζ. -
Δεν μου αρεσει...
-
Πρωτότυπο σχήμα, προσωπικά μου αρέσει, αλλά πόσο θα κοστολογηθεί κι αυτό; Κανά 14-15k;!
Όλη η τεχνογνωσία από την F1 τώρα στο Twingo σας!
Renault Twingo 2007