-
Ακόμα χαμένος είμαι, Κωνσταντίνε...
-
Περί κόρνας στο διακόπτη...
ΙΜΗΟ πολύυυυ καλύτερη από μερικά τόσο δα κουμπάκια πάνω στο τιμόνι που πρέπει να σπάσεις κανα δάχτυλο για να ακουστεί...
Ίσα το δάκτυλό σου μετακινείς, όπως ακριβώς με το να άναβες φλας, et voila! To χέρι δε σηκώνεται δευτερόλεπτο από τη στεφάνη.Επί του θέματος. Σήμερα είδα το πρώτο στο δρόμο, σε χρώμα κόκκινο.
Ρε γμτ... δεν τρελάθηκα και τόσο... πού είναι η εντύπωση (απ' όλες τις απόψεις) που δημιούργησε ο πρόγονός του? Ο οποίος μετά από τόσα χρόνια μπορείς να πεις οτι είναι ακόμα φρέσκος σχεδιαστικά. Αυτό πολύ φοβάμαι οτι σε 4-5 χρόνια το πολύ θα είναι ήδη βαρετό και ξεπερασμένο. -
Καλημέρα
Είμαι καινούριος στο φόρουμ.
Θα αποκτήσω σε λίγους μήνες το νέο twingo, 1.2, το αυτόματο.
Τί γνώμη έχετε για αυτό το αυτοκίνητο ως πρώτο όχημα;
Κοστίζει 11.800, έχει 76 άλογα και καίει πολύ λίγη βενζίνη. -
καλα και το παλιο τουινγκο ειχε φαει αρκετο θαψιμο τοτε και τωρα μας φαινεται λες και βγηκε χθες..
το σιγουρο ειναι οτι η ρενω δε τολμησε και πολυ κακως κατα την αποψη μου..
-
πως κατάφερε η ρενό να φτιάξει αυτοκίνητο που αντιγράφει το c2, ειδικά στο πίσω μέρος και να δείχνει πιο συντηρητικό από αυτό παρόλο που είναι τόσα χρόνια στην παραγωγή, απορώ. Ο Λιβανέζος φταίει που απέριψε τα σχέδια που βρήκε πολύ τολμηρά
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πως κατάφερε η ρενό να φτιάξει αυτοκίνητο που αντιγράφει το c2, ειδικά στο πίσω μέρος και να δείχνει πιο συντηρητικό από αυτό παρόλο που είναι τόσα χρόνια στην παραγωγή, απορώ. Ο Λιβανέζος φταίει που απέριψε τα σχέδια που βρήκε πολύ τολμηράΠράγματι, το σχέδιο μπάζει από όλες τις πλευρές, εκτός από την μπροστινή. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πρωτοποριακό σχέδιο (και υλοποίηση) του προγόνου, είναι πολύ άδικη η σύγκριση. Δεν έμεινε τυχαία τόσα χρόνια στην παραγωγή το παλιό Τουίνγκο. Το καινούριο είναι ΚΑΛΟ αυτοκινητάκι από κάθε άποψη πάντως, αλλά 'έπεσε' στο επίπεδο των απλών μίνι, χάνοντας τη μοναδικότητά του.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πως κατάφερε η ρενό να φτιάξει αυτοκίνητο που αντιγράφει το c2, ειδικά στο πίσω μέρος και να δείχνει πιο συντηρητικό από αυτό παρόλο που είναι τόσα χρόνια στην παραγωγή, απορώ. Ο Λιβανέζος φταίει που απέριψε τα σχέδια που βρήκε πολύ τολμηρά
Πράγματι, το σχέδιο μπάζει από όλες τις πλευρές, εκτός από την μπροστινή. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πρωτοποριακό σχέδιο (και υλοποίηση) του προγόνου, είναι πολύ άδικη η σύγκριση. Δεν έμεινε τυχαία τόσα χρόνια στην παραγωγή το παλιό Τουίνγκο. Το καινούριο είναι ΚΑΛΟ αυτοκινητάκι από κάθε άποψη πάντως, αλλά 'έπεσε' στο επίπεδο των απλών μίνι, χάνοντας τη μοναδικότητά του.
Συνάντησα σήμερα το μεσημέρι ένα πορτοκαλιδίζον Twingo με τα αυτοκόλλητα των 4Τ. Όπως είμασταν σταματημένοι στην κίνηση, κοίταξα πρώτον μπας και είναι ο Krus και έπειτα παρατήρησα πως στο μάτι από το πλάι και εμένα μου θύμιζε πολύ C2! Ειδικά όταν κοιτάς από πίσω διαγώνια το αμάξωμα, η πόρτα και μπροστινό φτερό είναι λες και βλέπεις το C2!
-
Πράγματι, το σχέδιο μπάζει από όλες τις πλευρές, εκτός από την μπροστινή. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πρωτοποριακό σχέδιο (και υλοποίηση) του προγόνου, είναι πολύ άδικη η σύγκριση. Δεν έμεινε τυχαία τόσα χρόνια στην παραγωγή το παλιό Τουίνγκο. Το καινούριο είναι ΚΑΛΟ αυτοκινητάκι από κάθε άποψη πάντως, αλλά 'έπεσε' στο επίπεδο των απλών μίνι, χάνοντας τη μοναδικότητά του.+100 σαν τα άλογα του μαύρου Twingo GT σήμερα που είδα να οδηγάει (όχι τεστ, ούτε τεστ ντράιβ) γουνο-φορούσα γιαγιά στην Αγγελάκη. Ειδικά μαύρο, είναι ό,τι πιο αδιάφορο...
Πλησιάζει τα επίπεδα του -δεν υπάρχω, είμαι άχρηστο- Citroen C2. Χώρια που μοιάζουν τραγικά.
IF 'twingo' THEN '76' OR 'GT'.
Επίσης, IF 'twingo' THEN 'τρελιάρικο χρώμα' ELSE 'πεθαίνεις από βαρεμάρα' END -
Πράγματι, το σχέδιο μπάζει από όλες τις πλευρές, εκτός από την μπροστινή. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πρωτοποριακό σχέδιο (και υλοποίηση) του προγόνου, είναι πολύ άδικη η σύγκριση. Δεν έμεινε τυχαία τόσα χρόνια στην παραγωγή το παλιό Τουίνγκο. Το καινούριο είναι ΚΑΛΟ αυτοκινητάκι από κάθε άποψη πάντως, αλλά 'έπεσε' στο επίπεδο των απλών μίνι, χάνοντας τη μοναδικότητά του.
Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Ghosn... Το πρωτότυπο Zoe πάνω στο οποίο θα βασιζόταν αρχικά το Twingo ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, και όμως έδωσε εντολή για επανασχεδίαση. Η Laguna είχε εντελώς διαφορετικό μπροστά μέρος στα πρώτα στάδια της εξέλιξης (παρόμοιο με του Fluence), δεν του άρεσε ούτε αυτή με το γνωστό αποτέλεσμα...
Τι να πω... Τίποτα, μετά το θαύμα που κατάφερε στη Nissan υποθέτω ότι κάτι θα ξέρει... Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το λέει ο LeQuement για όλα αυτά.@νδρέας
-
-
ωχ καψούλια θα γίνουν...
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Βγήκαν οι πρώτες βελτιώσεις για τον 1.2 TCE..
Η Steinbauer (παράλληλος εγκέφαλος) Αυστρίας (με αντιπρόσωπο Ελλάδα) http://www.steinbauer.cc/index.php?select_engine=19379 δίνει 121 άλογα και 174nm ροπή και η Digitalchip Ελβετίας http://www.digitalchip.ch/en/type.php?m ... &type=5303 132 άλογα και 195nm!
Στην έκθεση Γενεύης (που θα πάω!) θα παρουσιαστεί η έκδοση RS με άγνωστο προς το παρόν κινητήρα. Άλλοι μιλούν για ατμοσφαιρική έκδοση 130 αλόγων, άλλοι για εξέλιξη του 1.2 TCE με ιπποδύναμη που κυμαίνετε από 120 (Autoexpress) εώς και 145 άλογα (worldcarfans)!Ατμοσφαιρικό ακούγεται σαν πιο πιθανό για το RS.
Για το δε GT, η εργοστασιακή ροπή περισσότερο και λιγότερο η ισχύς είναι ΥΠΕΡαρκετή για το στήσιμο του αυτοκινήτου (ανάρτηση, ελαστικά), οπότε ας λείπει το βύσσινο -
-
Είδα και αυτό το πορτοκαλί σήμερα. Και τα 3 που έχω δει είναι τα 100αρια.
Πολύ αδιάφορο, σε βαθμό κακουργήματος μετά από το Megane II.
-
-
Αντιπροσωπειακά προφανώς! Το πρώτο το είδα πριν αρκετές μέρες, στην προηγούμενη σελίδα!
-
η renault hellas παίζει μούτσο
-
Επαναφέρω, μήπως κάποιος ειδικός ξέρει πια, το ακόλουθο ερώτημα:
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
... Σε προηγούμενο ποστ υπάρχει φωτό από εσωτερικό όπου φαίνεται 6άρι κιβώτιο σε έκδοση όμως Initiale και όχι GT.Ουπς! Δείτε εδώ.
ΔΕΝ υπάρχει 6άρι κιβώτιο, ο 1.2TCE έχει 5άρι κοντό και βγαίνει μόνο σε
έκδοση GT (πολύ ανόητο αυτό). Και τότε η φωτό
http://www.km77.com/00/renault/twingo/gra/31.asp
πως προέκυψε;...η φωτό δεν υφίσταται πια, η απορία μου όμως παραμένει: υπάρχει ή θα
υπάρξει Twingo (Initiale ή όχι) με 6άρι κιβώτιο; -
New Twingo is produced at the Novo Mesto
factory in Slovenia.
Ορίστε;; -
Νέα γραμμή παραγωγής, φτιάχνονται εκεί τα Clio II Campus και τα Twingo.
Renault Twingo 2007