-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το Twingo δεν βασίζεται απλώς στο πάτωμα του Clio II αλλά καθώς το οδηγείς διαπιστώνεις πως η αίσθηση του τιμονιού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια, οτ βάρος του το ίδιο
Ορθόν, ορθότατον
μέχρι και η κόρνα μετακόμισε στον διακόπτη των φλας ξανά!
Eπιτέλους οι Γάλλοι άρχισαν να επιστρέφουν και πάλι στις ρίζες τους
-
Μιλάμε, αν καθιερωθεί πάλι η κόρνα στον μοχλοδιακόπτη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάμε, αν καθιερωθεί πάλι η κόρνα στον μοχλοδιακόπτη -
Έχεις οδηγήσει αμάξι με κόρνα στον μοχλοδιακόπτη για ικανό χρονικό διάστημα ρε;
-
Ουτε και θελω.... Θα μου βγαινει ο αλλος απο το στενο και γω θα ψαχνω να πετυχω την κορνα χωρις να αναψω τα φλας ταυτοχρονα... πφφφφ.... Τεσπα, το Twingo κουβας ειναι... και στο ντουλαπακι να το βαλουν δεν αλλαζει τιποτα
-
τι να χει οδηγησει και αυτος...αμαξια που δε φρεναρουν...
-
Τότε κορσαιρ άδειασέ μας την γωνία. |
Ζήτω η κόρνα στον διακόπτη!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι να χει οδηγησει και αυτος...αμαξια που δε φρεναρουν...Τα φρενα ειναι για τους λακηδες, τους λιγοψυχους.... ενα εμποδιο αναμεσα στο γκαζι και στον συμπλεκτη
-
δεν οδηγας αυτοματο....περιεργο...τε-σπαμ σεβομαι την ηλικια σου!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τι να χει οδηγησει και αυτος...αμαξια που δε φρεναρουν...
Τα φρενα ειναι για τους λακηδες, τους λιγοψυχους.... ενα εμποδιο αναμεσα στο γκαζι και στον συμπλεκτη
+3456
-
Αυτό το λέτε επειδή δεν έχετε φρένα, όπως και οι μικροτσούτσουνοι ότι το μέγεθος δεν μετράει.
Αλλά είμαστε οφ-τοπικ, πάμε να φύγουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@pavlos23
@krusenblasterstersterstern
Το τιμόνι του Clio II μετά το facelift (2001-) εννοείτε, φαντάζομαι...θέλω υδραυλικόοοο...Ναι, αυτό.
Φαίνεται σχεδόν 'μαγικό' όμως αφού έχεις οδηγήσει το υπάρχον Clio. -
Περι κορνας @ διακοπτη,εχω να πω οτι ειναι εκνευριστικη,αλλα συνηθιζεται με το καιρο....
Το εσωτερικο του παντως για να ειμαι ειλικρινης ηταν ή μαλλον φαινοταν καλουτσικο.....Εξωτερικα οπως ειπα κατι δεν μου αρεσε(μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο Adis)
Θα παω να το ξαναδω
-
Συμφωνώ για την κόρνα. Μπορεί αρχικά να ξενίζει αλλά βολεύει περισσότερο στο μοχλό αριστερά.
Υ.Γ. Ειδικά αν θέλεις να «χαιρετήσεις» τα αμέριμνα πιπιν@κια που περπατούν στους δρόμους μας, η κόρνα στα δάκτυλα του αριστερού χεριού προσφέρει ακριβείς δόσεις παραγώμενου ήχου με επίσης ακριβή κενά διαστήματα ενδιάμεσα.
-
Πώς φαίνεται ο Γαλ-λατίνος εραστής!
@Bagus
Τον Μάρτη θα πας να το ξαναδείς μήπως; -
εμενα παντως με 'βολευει' η κορνα του κλιο σε αντιθεση με του κουβα...
υγ.επιτησες εβαλα ομοιωματικα για να αναψουν τα αιματα...
-
Τον Μαρτιο ?Γιατι τοτε ?Εχω χασει τιποτα ? Θα ερθει καμμια σπεσιαλ εκδοση ?
-
Ο χρήστης funkyreverend πριν 2 μέρες έγραψε:
Μάρτιο 2008 στη Γενεύη παρουσιάζεται το Twingo RS. -
+1 για την κόρνα στο μοχλοδιακόπτη. Επιτέλους, Γάλλοι, επιστρέψτε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά: να φτιάχνετε στριφτερά και με απαίσια εργονομία αυτοκίνητα!
-
+1 στον Νικόλα!!
(αλήθεια, πού είχες χαθεί ρε; Όλα καλά;)
Renault Twingo 2007