-
Αλλος ενας φουντωμενος με το twingo rs cup...
Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη η τιμη του ειναι 14.500-15.500 (του απλου) , ενω το cup παει το πολυ κανα 700αρι αν δεν απαττωμαι.
Σταθερα 3.500 ευρω κατω απο το 500ρακι το Abarth , που αν δεν κρατησει αυτη τη διαφορα δεν προκειται να πουλησει μια...
Αρνητικο του η πολυ κοντη 5η , που με 4.500στροφες/λεπτο βγαζει μολις 130χλμ/ωρα , αρα το ταξιδι θα ειναι καπως εκνευριστικο.
Το Gt που οδηγησα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε (συντομα και το cup) , οι κλισεις που επαιρνε ηταν αρκετα μεγαλες (εδω στην Αυστρια , γιατι στην Ελλαδα μαλλον θα ειχε χασει την προσφυση προ πολλου...) , το μοτερακι του μου αρεσε στις χαμηλομεσαιες αλλα μεχρι εκει... , ενω ο υπολοιπος εξοπλισμος του απλα δεν υπηρχε... και τα χρημματα πολλα για κατι τετοιο... .
Θορυβος κυλησης αυξημενος απο το πισω μερος του αυτοκινητου , μου θυμισε το 106 μου , καθως και το προηγουμενο ibiza μου χωρις πισω καθισματα...Οσο για το παιδι που διαθετει 20.000 , θα του προτεινα Ibiza Cupra (το 20vt) μιας και κατι πηρε το αυτι μου για καποια εκτπωση στα τελευταια κομματια.
Με 1.500 ευρω γινεται σφαιρα , στριβει παρα πολυ καλα και με ενα ζευγαρι καλα λαστιχακια μπροστα απλα γινονται θαυματα... -
Σε άλλο forum διάβασα ότι 17.900 θα έχει το Twingo RS Cup! Αν ισχύει αυτό υποθέτω ότι το απλό θα είναι ίσως λίγο κάτω από τα 17.000! Οπότε κάτι πάει κ έρχεται!
@surudos: παίζει να ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο? Η αν κάποιος άλλος έχει καμια πληροφορία να μας διαφωτίσει...
-
Άντε να έρθει. Για εμένα είναι από τα πλέον αναμενόμενα αυτοκίνητα της χρονιάς.
-
(Το έχουμε ξαναγράψει, απλά το υπενθυμίζω) Κοστίζει 15.200 € στην Ιταλία και 15.700 € στην (υπερτιμημένη) Γαλλία. Οποιαδήποτε τιμή πάνω από τα 16.000 € είναι απλά ΚΛΟΠΗ ακόμη κι αν στρίβει πάνω σε τροχιές ...
-
+17900
-
Το twingo το απλό γιατί δεν κυκλοφορεί καθόλου;Δεν λέω για το GT αλλα για το απλο.Δεν το έχω δει πουθενά.Επίσης δεν έχω δει καθόλου προωθητικές ενέργειες της renault για το αμαξάκι...
-
Ο χρήστης stefanostam έγραψε:
Το twingo το απλό γιατί δεν κυκλοφορεί καθόλου;Δεν λέω για το GT αλλα για το απλο.Δεν το έχω δει πουθενά.Επίσης δεν έχω δει καθόλου προωθητικές ενέργειες της renault για το αμαξάκι...Μαζί με τη Laguna είναι τα μεγαλύτερα θύματα της μετάβασης στη νέα εποχή.
Κρίμα γιατί είναι ένα αρκετά αξιόλογο αυτοκίνητο με όλα τα καλά στα οποία μας έμαθε το Clio II. -
Γιατί δεν ταιριάζει στη νέα εποχή το Twingo?Έχει μικρους χωρούς και μέγεθος για πόλη όπως επίσης και όμορφο design
-
Τη μετάβαση από τον Μανιατόπουλο στην PGA εννοώ. Ανυπαρξία διαφήμισης κα προώθησης έως να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Φυσικά και είναι σύγχρονο το Twingo.
-
στα Χανια παντως απο τα 4 twingo που εχω δει να κυκλοφορουνε τα 3 ειναι απλά και το 1 μονο GT
-
Εδώ Αθήνα το τελευταίο καιρό πετυχαίνω συχνά Twingakia αλλά σχεδόν όλα είναι Gt!
Υ.γ: Το RS που χάθηκε???
-
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ηρθε το RS:
Από 17.900κ.α. ειρωνικά και υβριστικά εικονίδια...
-
Και το άργησαν, και το ψώφησαν.
-
Οποιος προλάβει τους επόμενους μήνες που πέφτουν τα τέλη ταξινόμησης! Είναι 1.6! Θα επωφεληθεί! Μετά άκλαφτο θα πάει!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οποιος προλάβει τους επόμενους μήνες που πέφτουν τα τέλη ταξινόμησης! Είναι 1.6! Θα επωφεληθεί! Μετά άκλαφτο θα πάει!Το ίδιο όμως (δηλ. η μείωση τιμής) θα ισχύσει και για τα (όποια) ανταγωνιστικά του μοντέλα...
-
Κελεπούρι... Θέλω 4!!!
Μα καλά τι τους ποτίζουν στη Renault Ελλάδος;;;;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Οποιος προλάβει τους επόμενους μήνες που πέφτουν τα τέλη ταξινόμησης! Είναι 1.6! Θα επωφεληθεί! Μετά άκλαφτο θα πάει!
Το ίδιο όμως (δηλ. η μείωση τιμής) θα ισχύσει και για τα (όποια) ανταγωνιστικά του μοντέλα...
Απλώς κάποια είναι μικρότερου κυβισμού, αν και μικρές διαφορές θα έχουν στις εκπτώσεις! Απλώς το αναφέρω για παρηγοριά με την τιμή που ανακοινώσανε!
-
Δεν θέλουν να πουλήσουν, πάει και τέλειωσε.
-
Το μόνο παρήγορο είναι ότι η έκδοση Cup έχει επιβάρυνση 850 euro. Καλή τιμή!
Renault Twingo 2007