-
βουρ λοιπον, και γραψε εντυπωσεις μετα.
-
Δυστυχώς το αμάξι είχε δωθεί σε άλλον και έπρεπε να περιμένω
κανα μισάωρο να επιστρέψει αλλά είχα άλλες δουλειές.
Από βδομάδα σίγουρα.
Για αποζημίωση το μεσημέρι ξεναγήθηκα στο εσωτερικό της νέας GT2.
Τα σχόλια περιττά αλλά ο ήχος του κινητήρα είναι απίστευτος.
Μόλις κάνει 5Κ χλμ θα πάει για αναβάθμιση στους 560ΗΡ!!! -
Τι έγινε έκανες test drive?
Στον Παζαρόπουλο και στη verla στην Πειραιώς μου είπαν ότι έρχεται μέσα στη βδομάδα. -
Ή αύριο μεσημέρι αν προλάβω αλλιώς Σάββατο.
Δυστυχώς η δουλειά είναι από το πρωί μέχρι βράδυ οπότε αν μπορέσω
αύριο να φύγω πριν τη 1 και να τους προλάβω ανοιχτούς έχει καλώς.
Είναι και το turbo βλέπεις και έχω μια αδημονία.
Αν με πείσει και οδηγικά τότε θα το κάνω το 'ατόπημα'.
Το είχα δει στην έκθεση της Αθήνας και αισθητικά μου άρεσε,
η τιμή στο άνω όριο που είχα θέσει οπότε...
Από χώρους έπασχε αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. -
Το ειδα απο κοντα (δεν το οδηγησα). Ομορφο αμαξι εξωτερικα... ειδικα στην sport με τις ωραιες ζαντες οπως του Grande Abarth και τις κοκκινες δαγκανες. Μπαινοντας.... μαυρη μαυριλα πλακωσε... αλλα δεν θα το χαρακτηριζα μουντο οπως το αχρωμο Golf. Εχει ωραιες πινελιες ο χωρος των επιβατων και το ταμπλο... παντα προς το σπορ. Ωραια ψιλομπακετ καθισματα με πολυ καλα υφασματα. Το πανω μερος του ταμπλο ειναι σκληρο μεν, αλλα με μια περιεργη επεξεργασια texture. Εχει καποια περιεργη επιστρωση υλικου. Τα παντα ειναι καλοβαλμενα και δειχνουν μελετημενα... εκ πρωτης αποψης παντα. Το αμαξι σε προιδεαζει πως θα καθεσαι χαμηλα... μπαινοντας ομως... διαπιστωνεις πως οχι. Θα μπορουσε να ξεκινα η ρυθμιση απο ποιο χαμηλα, but thats not the case... χωρις ομως να καθεσαι και ψηλα. Η θεση οδηγησης κρινεται ως καλη με πληρης ρυθμισεις.
Ο χωρος αποσκευων φανηκε αρκετα εκμεταλευσιμος.
Τωρα, απο εκει και περα... ας μου εξηγησει καποιος... κατα ποια εννοια οι χωροι για τους πισω κρινονταιαν οχι κακοι... εστω μετριοι. Ολα τα περιοδικα σφυριζουν διαφορα... εγω ομως ειδα αλλα... Στα αλλα αμαξια της κατηγοριας δηλαδη καθεσαι και σταυροποδι?
Τελος παντων. Με μια πρωτη ματια... φαινεται κατι ποιοτικο. Ο κινητηρας με τα 150 σιγουρα θα το κινει παραπανω απο σβελτα... μενει να δουμε θορυβο κυλισης, κινητηρα, ανεση αναρτησεων κλπ κλπ....
-
Αν δεν έγινε αξιολόγηση κατά Corsair -check σε όλα τα στοιχεία έξτρα εξοπλισμού-, δεν λέμε τίποτα!
Και εμένα πολύ μαυρίλα μου φάνηκε, αλλά χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις μέσα-έξω, μου φάνηκε αρκετά καλαίσθητο.
-
Γεια σας παιδια δεδομενου οτι απο μεθαυριο ξεκιναμε tour με τον ξαδελφο μου,που αναζητα μικρομεσαιο μεχρι 16000 ευρο κ οπωσδηποτε θελει να εχει κλεισει το αυτοκινητο μεχρι κ τελη σεπτεμβριου νομιζετε οτι η παρουσια του Bravo 1.4 90 hp θεωρειτε ανταγωνιστικη ή μαλλον οχι?? (αδυναμος κινητηρας)
Ετσι κ αλλιως παντως θα περασουμε απο fiat για να δουμε το grande punto 1.4T -
Το 1.4-90ΗP θα είναι κάπως αργό...
αλλά το GPunto 1.4TJET120 θα είναι αρκετά πιο σβέλτο και έχει καλούς χώρους
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το ειδα απο κοντα (δεν το οδηγησα). Ομορφο αμαξι εξωτερικα... ειδικα στην sport με τις ωραιες ζαντες οπως του Grande Abarth και τις κοκκινες δαγκανες. Μπαινοντας.... μαυρη μαυριλα πλακωσε... αλλα δεν θα το χαρακτηριζα μουντο οπως το αχρωμο Golf. Εχει ωραιες πινελιες ο χωρος των επιβατων και το ταμπλο... παντα προς το σπορ. Ωραια ψιλομπακετ καθισματα με πολυ καλα υφασματα. Το πανω μερος του ταμπλο ειναι σκληρο μεν, αλλα με μια περιεργη επεξεργασια texture. Εχει καποια περιεργη επιστρωση υλικου. Τα παντα ειναι καλοβαλμενα και δειχνουν μελετημενα... εκ πρωτης αποψης παντα. Το αμαξι σε προιδεαζει πως θα καθεσαι χαμηλα... μπαινοντας ομως... διαπιστωνεις πως οχι. Θα μπορουσε να ξεκινα η ρυθμιση απο ποιο χαμηλα, but thats not the case... χωρις ομως να καθεσαι και ψηλα. Η θεση οδηγησης κρινεται ως καλη με πληρης ρυθμισεις.Ο χωρος αποσκευων φανηκε αρκετα εκμεταλευσιμος.
Τωρα, απο εκει και περα... ας μου εξηγησει καποιος... κατα ποια εννοια οι χωροι για τους πισω κρινονταιαν οχι κακοι... εστω μετριοι. Ολα τα περιοδικα σφυριζουν διαφορα... εγω ομως ειδα αλλα...** Στα αλλα αμαξια της κατηγοριας δηλαδη καθεσαι και σταυροποδι? **
Τελος παντων. Με μια πρωτη ματια... φαινεται κατι ποιοτικο. Ο κινητηρας με τα 150 σιγουρα θα το κινει παραπανω απο σβελτα... μενει να δουμε θορυβο κυλισης, κινητηρα, ανεση αναρτησεων κλπ κλπ....
Στο Σιβίκ πάντως ρυθμίζοντας τη θέση του οδηγού για να ειμαι άνετα (έχω ύψος 1,87-88), ενα άτομο ιδίου αναστήματος στην απο πίσω θέση έχει αρκετά μεγάλο κενό μπροστά απο τα γόνατα του... Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό.
-
-
Ο Μοσχους στη Μεταμορφωση πρεπει να το εχει διαθεσιμο απο σημερα...
-
Και ο Παζαρόπουλος το έχει από τις 30/8. Πολύ όμορφο. Εξωτερικά με ζάντες 17 άρες και κόκκινα φρένα, αεροτομές και μασπιε, φιμέ τζάμια πίσω, διπλή εξάτμιση. Εσωτερικά μπάκετ καθίσματα, ωραίο ταμπλό, τιμόνι με δερμάτινες κόκκινες ή μπλε ραφές, λίγο στενάχωρα πίσω αλλά σε γενικές γραμμές μου άφησε καλή εντύπωση. Από εξοπλισμό είναι σχεδόν πλήρες. Το κόκκινο χρώμα δεν είναι μεταλλικό αλλά το βυσσινί που είχε και στο παλιό bravo είναι. Προσωπικά αυτό το χρώμα δε μου άρεσε. Σε μαύρο και μπλε λέει πολύ πάντως.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ο χωρος αποσκευων φανηκε αρκετα εκμεταλευσιμος.
Τωρα, απο εκει και περα... ας μου εξηγησει καποιος... κατα ποια εννοια οι χωροι για τους πισω κρινονταιαν οχι κακοι... εστω μετριοι. Ολα τα περιοδικα σφυριζουν διαφορα... εγω ομως ειδα αλλα...** Στα αλλα αμαξια της κατηγοριας δηλαδη καθεσαι και σταυροποδι? **
Στο Σιβίκ πάντως ρυθμίζοντας τη θέση του οδηγού για να ειμαι άνετα (έχω ύψος 1,87-1.88 ), ενα άτομο ιδίου αναστήματος στην απο πίσω θέση έχει αρκετά μεγάλο κενό μπροστά απο τα γόνατα του... Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό.
Στην έκθεση αυτοκινήτου όταν δοκίμασα να καθίσω πίσω με το εμπρός κάθισμα για να οδηγώ καλά (ύψος 1.87) τα γόνατα μου πιέζαν το κάθισμα κάτι που δεν μου έχει συμβεί με τα αντίστοιχα μικρομεσαία (ο θεός να τα κάνει).....
Μου είχε κάνει εντύπωση ότι στο Linea (που βασίζεται στο GP) αυτό δεν είχε συμβεί!!
-
Τελικά Σάββατο πρωί το οδήγησα!!!
Μαύρο με 17άρες ζάντες, έκδοση Sport.
Το αμάξι οδηγήθηκε σε μια μεγάλη ευθεία καθώς στην αντιπροσωπεία δεν υπήρχε δεύτερο άτομο και έτσι ο υπεύθυνος κλείδωσε το μαγαζί κάναμε μια γρήγορη (πραγματικά γρήγορη όμως) βόλτα και γυρίσαμε.
Το εσωτερικό πραγματικά άψογο, η υφή των πάντων ιδιαίτερη και τα πάντα στη σωστή θέση!
Στο δρόμο με το κουμπί sport αναμμένο (μεγαλύτερη ροπή, πιο σκληρό τιμόνι) το αμάξι αρκετά γρήγορο και προπαντώς σταθερό.
Χωρίς να το καταλάβω είχα φτάσει τα 170 και ένιωθα απόλυτη ασφάλεια.
Ο δρόμος είναι καινούριος αλλά κυμματοειδής που κάνουν τα αυτοκίνητα να αναπηδούν και να μη σε προδιαθέτουν για μεγάλες ταχύτητες.
Το Bravo όμως ΑΨΟΓΟ!!! Το ταχύμετρο ανέβαινε και έφτασε τα 200 άνετα.
Στην επιστροφή το ίδιο σκηνικό: το κοντέρ μονίμως ψηλά και η ηχομόνωση και σταθερότητα του Bravo σε έκαναν να είσαι ασφαλής
Turbo? είχε turbo το αμάξι? ούτε καταλάβαινες τίποτα.
Χωρίς ξεσπάσματα και περίεργες αντιδράσεις δεν ένιωθες την παρουσία του. Σα να οδηγούσες πολλά κυβικά ήταν.
Δυστυχώς το αμάξι δεν οδηγήθηκε σε δρόμο με στροφές για να δω αντιδράσεις, όμως η σταθερότητα και στοιβαρότητά του εμπνέουν σιγουριά.
Ψεγάδι? πίσω χώροι όχι ιδιαίτερα άνετοι καθώς οδηγώ με το κάθισμα τέρμα πίσω και αν υπήρχε επιβάτης θα δυσκολευόταν. Χώρος αποσκευών αρκετά καλός ενώ είχε και κανονική ρεζέρβα με έξτρα χρέωση.
Ο πωλητής ανέφερε ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλά αν θέλω έξτρα εξοπλισμό αναμονή 2 μήνες περίπου! -
Το κιβωτιο ηταν ΟΚ? Προβληματισε καθολου?
Το τιμονι στα πολλα? 'χαζευε' στην ευθεια?Αεροδυναμικοι θορυβοι? Εννοω... κατι εντονο η ενοχλητικο?
Βρηκες καμια λακκα να το ριξεις, να μας πεις αν καταπινει καλα τα ορυγματα...?
-
Το τιμόνι, με το κουμπί sport που το σκληραίνει πατημένο, δεν με προβλημάτησε αλλά δεν οδήγησα ούτε σε στροφές ούτε σε μεγάλες καμπές. Μου φάνηκε πιο σαφές από του Grande με τα 95 άλογα πάντως, αλλά το δείγμα δεν είναι στατιστικά σημαντικό
Κιβώτιο σαφές και τα κουμπώματα καλά.
Πάντως δεν είναι αμάξι για βούτες κτλ αλλά ένα σβέλτο GT ότι πρέπει για ταξίδια. Ηχομόνωση όπως είπα άψογη και δεν άκουγα τπτ περίεργο ακόμα και με τα πολλά, αλλά η άσφαλτος ήταν καινούρια και λακούβες δεν υπήρχαν. Απλώς ο δρόμος είναι κακοφτιαγμένος και αναπηδάς όταν τρέχεις, όμως με το Bravo είχες σιγουριά. -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Πάντως δεν είναι αμάξι για βούτες κτλΜπορει να γινει ομως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάντως δεν είναι αμάξι για βούτες κτλ
Μπορει να γινει ομως...
για να το λεει ο καγκουροπασχος... κατι θα ξερει
-
Στο τεύχος 09/2007 των 4Τ νομίζω ότι λύνονται πολλές απορίες όσον αφορά τους χώρους του Bravo. Νομίζω ότι οι Ιταλοί το παράκαναν με το χώρο αποσκευών.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στο τεύχος 09/2007 των 4Τ νομίζω ότι λύνονται πολλές απορίες όσον αφορά τους χώρους του Bravo. Νομίζω ότι οι Ιταλοί το παράκαναν με το χώρο αποσκευών.Επιλογές... Αν έχεις μικρά παιδιά, ίσως προτιμάται η διάταξη του Bravo (μικρά σώματα, πολλά μπαγκάζια). Όταν μεγαλώσουν, μειώνονται οι αποσκευές τους και αυξάνονται οι απαιτήσεις για χώρο στο πίσω κάθισμα.
Ο χώρος αποσκευών του Bravo πάντως είναι εξίσου εντυπωσιακός με τον χώρο για τα γόνατα του Golf, αν αυτό λέει κάτι.
Fiat Bravο 2007