-
Εγώ στο test drive που έκανα έπιασα 200 για πλάκα και πήγαινε κι άλλο,
αλλά τελείωνε η ευθεία -
Με τόσες δοκιμές που έχω διαβάσει για το νέο Bravo (ενδιαφέρεται ο πεθερός του κολλητού μου, αλλά και εμείς να το οδηγούμε ), και τα ηλίθια σχόλια τύπου 'το πορτ παγκαζ δυσκολεύει για μεγάλες αποσκευές' ή 'τα πλαστικά είναι στη μέση είναι χαμηλότερα των περιστάσεων', τονίζοντας περισσότερο τις αρνητικές λεπτομέρειες, παρά την ουσία, πραγματικά με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα
Μόνο στο sportdrive βρήκα μια δοκιμή της προκοπής. Έλεος πια...
-
Έχει ηχώ αυτό το thread...
-
Ο χρήστης null έγραψε:
Με τόσες δοκιμές που έχω διαβάσει για το νέο Bravo (ενδιαφέρεται ο πεθερός του κολλητού μου, αλλά και εμείς να το οδηγούμε ), και τα ηλίθια σχόλια τύπου 'το πορτ παγκαζ δυσκολεύει για μεγάλες αποσκευές' ή 'τα πλαστικά είναι στη μέση είναι χαμηλότερα των περιστάσεων', τονίζοντας περισσότερο τις αρνητικές λεπτομέρειες, παρά την ουσία, πραγματικά με έχουν εκνευρίσει αφάντασταΕχμ... συμπεριλαμβάνεις και τη δοκιμή των 4Τ σε αυτές που σε 'έχουν εκνευρίσει αφάνταστα'?
-
Από 4T κανένα παράπονο, και από Drive επίσης, αλλά άμα δεις τη δοκιμή του AutoΤριτη θα φρίξεις...
(Ελπίζω να το στείλει μια φορά... )
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
αλλά τελείωνε η ευθείαΜε 200 και σε άφηναν??? Σε ποιά αντιπροσωπεία?? Θα πάμε αύριο μάλλον για test drive, αν είναι πες μου να ξέρω!!
-
Ο χρήστης null έγραψε:
Από 4T κανένα παράπονο, και από Drive επίσης, αλλά άμα δεις τη δοκιμή του AutoΤριτη θα φρίξεις...(Ελπίζω να το στείλει μια φορά... )
AutoΤρίτη ε;
Κοίτα, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, από κει και πέρα είναι στο χέρι σου να κάνεις επιλογή των πηγών ενημέρωσής σου. By the way, το sportdrive που ανέφερες, γράφει ότι το Golf 140 είναι ταχύτερο του Bravo. Ας μας πει ο συντάκτης του αν μετράνε επιδόσεις εκεί, γιατί εδώ άλλα είπαν τα νούμερα -
Για τα νούμερα τι να σου πω, δεν ξέρω . Από το εργοστασιακό 8,5sec στα 0-100km/h, έχω διαβάσει μέχρι και 9,9 (στο Top Gear, άλλο θάψιμο εκεί...).
Ο καθένας μου φαίνεται έχει τη δική του μονάδα μέτρησης...
-
Πάντως το τελευταίο τεύχος 4τ έχει θετικά σχόλια... που ταυτίζονται με τις γνώμες αυτών που το έχουν δει από κοντά.
Η τιμή επίσης ειναι λογική...δεν έγίνε το ίδιο λάθος με το Stilo...
-
Η τιμή είναι λογική, αλλά δεν πιστεύω πως με το Stilo έγινε λάθος.
Πιστεύω πως είχε καλή τιμή για αυτά που πρόσφερε...
-
Ο χρήστης null έγραψε:
Η τιμή είναι λογική, αλλά δεν πιστεύω πως με το Stilo έγινε λάθος.Πιστεύω πως είχε καλή τιμή για αυτά που πρόσφερε...
Το Βravo δε χρειάζεται M.Shumacher και RB για να το προωθήσουν, είναι αξιολογότατο απο μόνο του. Έγιναν πολλά λάθη με το Stilo, το διατυμπανίζουν οι της Fiat περισσότερο απο όσο εμείς.
Σχετικά με την τιμή, η τιμή του νέου Bravo δείχνει πόσο ακόμη καλύτερη τιμολογιακή πολιτική έχει γίνει με το Bravo. -
αλλά τελείωνε η ευθείαΜε 200 και σε άφηναν??? Σε ποιά αντιπροσωπεία?? Θα πάμε αύριο μάλλον για test drive, αν είναι πες μου να ξέρω!!
Στη Θήβα μένω. Πήγαινα με 170 και ο αντιπρόσωπος έλεγε 'πάτα το πάει κι άλλο'
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Στη Θήβα μένω. Πήγαινα με 170 και ο αντιπρόσωπος έλεγε 'πάτα το πάει κι άλλο'
Χαχα! Ωραίος ο τύπος!
Σε καμιά 2 ώρες το πολύ αναχωρώ για test drive. Μακάρι να μας αφήσει να το πατήσουμε λίγο παραπάνω... Θα του αναφέρω και το παράδειγμά σου! Θα πάρω εκτύπωση μαζί μου
-
Λοιπόν, τα σχόλιά μου από το test drive (αφορούν το 1.4 T-Jet με τα 150 άλογα):
(Για να μην μακρηγορώ θα αναφέρω κυρίως όσα δεν έχω διαβάσει σε περιοδικά/sites)
v Οι αναρτήσεις είναι ?αμάτες,
ν Τα όργανα του οδηγού είναι πανέμορφα,
x Το τιμόνι έχει πολύ καλή αίσθηση σε όψη/αφή αλλά μου φαίνεται πως και πάλι είναι λίγο ελαφρύ (βέβαια όχι τόσο όσο του Stilo),
ν Πολύ ωραίος επιλογέας ταχυτήτων και κοντές σχέσεις,
x Εξωτερικά αν και πολύ όμορφο, δείχνει πιο μικρό απ' όσο πραγματικά είναι,
ν Φοράει τα ContiSport Contact 3 της Continental τα οποία προσωπικά θεωρώ κορυφαία στην κατηγορία τους
ν Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού κόντεψε να μπει μέσα το μισό μου χέρι!
x Μικροί χώροι στις πλαϊνές θήκες των πορτών και το υποβραχιόνιο, αλλά με υποβραχιόνιο στο πίσω κάθισμα
ν Αλουμινένια πεντάλ με 'τεμπέλη', τα ίδια με αυτά που στην Alfa GT ο κολλητός μου τα πήρε >200 ευρώ...
x Πολύ ελαφρύ μου φάνηκε ο συμπλέκτης, ίσως διότι του δικού μου είναι λίγο πιο βαρύςΑυτά σαν πρώτες εντυπώσεις...
-
Περιορισμένοι οι χώροι πίσω για το μέγεθος του αυτοκινήτου
Φλασάκια στο πλάϊ απο 147 προ facelift
Τιμόνι όντως ελαφρύ αλλά ακριβές
Ηill Holder
Εκτός ελαχίστων λεπτομεριών τα πλαστικά ξεφευγουν απο αυτά που μας έχει συνηθήσει η Fiat.
Ρυθμίσιμο με τον ημιάκαμπτο πίσω να προδίδεται δύσκολα. -
δε νομιζω οτι ειναι περιορισμενοι οι χωροι πισω.. νομιζω οτι ειναι καλοι...δεν ειναι αλανα ομως..δεν ειχα προβλημα ακομα και στο 2πορτο..
απο κει και περα μερικα πλαστικα ειναι οντως φιατ αλλα αυτα δε μπορω να πω οτι τα πολυπροσεχω..
-
Eμένα πάντως ως σύνολο μέσα μου φάνηκε αρκετά μικρό. Για μικρομεσαίο δλδ περίμενα περισσότερη άπλα.
-
Αν το βγαζανε μπεζ ανοιχτο μεσα... αλλιως θα σας φαινοταν...
-
Εμένα πάντως οι χώροι με ικανοποίησαν, τόσο μπροστά (λόγικό άλλωστε) όσο και πίσω.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν το βγαζανε μπεζ ανοιχτο μεσα... αλλιως θα σας φαινοταν...Ναι, είναι αλήθεια...ο drdino σε μπεζ εσωτερικά, συρρικνώνει τα πόδια του και το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει καλύτερους χώρους.
Fiat Bravο 2007