-
Το καλύτερο θα είναι συρώμενο πίσω κάθισμα ώστε να μπορεί να επιλέγει ο κάτοχος την διάταξη που θέλει.
Αφού το έχουν ακόμα και στα Panda/Ιdea/Musa (στις ακριβές εκδόσεις) γιατί δεν μπήκε και στο Bravo ??
Ακούγεται οτι μάλλον η Delta HPE θα έχει και +10cm και συρώμενο πίσω κάθισμα... αλλά φυσικά θα είναι πιο ακριβό
-
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=11&carid=100
αντε.... πλεον εχετε πληρη εικονα για τιμες και εξοπλισμο. Πολυ καλο πακετο αυτο το αμαξι...
-
Πολύ καλές οι τιμές. Ίσως και λίγο καλύτερες απ' ότι τις περίμενα.
Μόνο πρόβλημα(?) ότι αν αρχίζεις να φορτώνεις extra, ανεβαίνουν τα χιλιάρικα χωρίς να το πολυκαταλάβεις... -
Με μιά λεπτομέρια, τα Emotion/Dynamic δεν έχουν το sport button με overboost που υπάρχει μόνο στο sport.
Δηλαδή Εmotion 0-100 σε 8.5'
Sport 0-100 σε 8.2' λογω overboostΣτο G.P με το ίδιο μοτέρ τα νούμερα θα είναι χαμηλότερα
Στο site της Fiat αναφέρει 8,5 και 8,2 με overboost και στις εκδόσεις
Emotion και Dynamic. Το σωστό όμως είναι το παραπάνω που αναφέρει
ο Montecarlo. 'Ετσι κατάλαβα από το test drive που έκανα, ότι αυτό που
οδήγησα είναι το μόνο με το sport button το οποίο επίσης σκληραίνει το τιμόνι. -
120 μοτερ δε θα μπει? πισω ηλεκτρικα παραθυρα δεν εχει στανταρ?
καλουτσικο το 90 , εκμεταλευεται το 6ταχυτο κιβωτιο μαλλον.[/list] -
Ο χρήστης patro έγραψε:
120 μοτερ δε θα μπει? πισω ηλεκτρικα παραθυρα δεν εχει στανταρ?
καλουτσικο το 90 , εκμεταλευεται το 6ταχυτο κιβωτιο μαλλον.[/list]Ο 120 θα ερθει Νοεμβριο.
Πισω ηλεκτρικα παραθυρα ειναι στανταρ αναλογα με την εκδοση... Νομιζω απο Dynamic και πανω.Το 90 παντως μου φαινεται ως λυση απελπισιας. Δεν ξερω τι κανει... αλλα τι να κανει με 1200 τοσα κιλα...?
-
12.5 !!! λεει οτι κανει Not bad.
τα χουμε παρεξηγησει το 1400 πιστευω , νταξει με 5 ατομα μεσα θα ειναι πολυ αργο στην επιταχυνση αλλα και παλι 15000 αμαξι ειναι.
στο κατω κατω οι περισσοτεροι οδηγοι δε χρησιμοποιουν-χρειαζονται παραπανω. -
Πράγματι το Bravo φαίνεται να είναι value for money!
-
Νοεμβριο η εκδοση με τα 120 αλογα ειναι η αισιοδοξη προβλεψη.Κατα 80% μεσα Δεκεμβριου να το περιμενετε
-
Δηλαδή Εmotion 0-100 σε 8.5'
Sport 0-100 σε 8.2' λογω overboostΣτο G.P με το ίδιο μοτέρ τα νούμερα θα είναι χαμηλότερα
grande punto abarth 0-100 se 8,2 (7,9 overboost)
-
-
Το νέο Bravo βασίζεται στο πάτωμα του Stilo;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το νέο Bravo βασίζεται στο πάτωμα του Stilo;Περιπου... Εχει υποστει αλλαγες... τι ακριβως? Ask ---> http://www.magnasteyr.com
-
onomazetai compact
prwta xrisimopoihthike apo bravo kai sth synexeia apo delta + 149
-
Εγώ πάντως το παρήγγειλα. Σε 2 με 2μιση μήνες το περιμένω λόγω ηλιοροφής. Αναμένω.
-
Ωραίο είναι... σήμερα με πήγε βόλτα ένας φίλος με αυτο που έχει 150 άλογα... στίλο ξεστίλο μια χαρούλα είναι!
-
Εγώ πάντως το παρήγγειλα. Σε 2 με 2μιση μήνες το περιμένω λόγω ηλιοροφής. Αναμένω.
kaloriziko.......des ena 0-190km
Youtube Video -
Thanks για το καλορίζικο. Εγώ παιδιά με το Punto μια χαρά την έβγαλα 7 χρόνια τώρα ούτε ζημιές, οικονομικό και πουθενά δεν κόλλωσε. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και ήταν αξιοπιστότατο. Δεν ξέρω τι λένε για τα fiat ότι είναι ζημιάρικα και αναξιόπιστα αλλά είδα και κάποια άλλα που θεωρούνται αμαξάρες τι ζημιές βγάζουν.
Στίλο και ξεστίλο, το bravo το οδήγησα έστω και για λίγο, κανά τέταρτο μέσα στην Αθήνα στην Πειραιώς και την καταβρήκα. Επιτάχυνση έχει πολύ καλή, προοδευτικά χωρίς απότομα πράγματα, θόρυβο καθόλου μέσα, φρένα που κοκκαλώνουν, λακούβες δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα, μια στροφή την πήρα με τις πάντες και έστριψε μια χαρά και γενικώς μου άρεσε πάρα πολύ. Και επίσης από σχεδίαση είναι πολύ όμορφο και μέσα και έξω. -
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
kaloriziko.......des ena 0-190km
Πιάνει κι άλλα
... και το ντίζελ ακόμα περισσότερα
Fiat Bravο 2007