-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πήγες πουθενά σήμερα?Ναι απο το κρεβατι στο καναπε,μετα στο γραφειο για διαβασμα,μετα στη τραπεζαρια για φαγητο και τελος μπροστα στο υπολογιστη.
Αποσταση:12 μετρα συνολικα ολη την ημερα
Καταναλωση:100 θερμιδες
ΜΩΤ: 2χλμ/ωραΠου να παω βρε Κωστα;
Κακα τα ψεματα χωρις παρεα δεν πολυλεει κιολας! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πήγες πουθενά σήμερα?
Ναι απο το κρεβατι στο καναπε,μετα στο γραφειο για διαβασμα,μετα στη τραπεζαρια για φαγητο και τελος μπροστα στο υπολογιστη.
Κακα τα ψεματα χωρις παρεα δεν πολυλεει κιολας!Στην κατανάλωση θερμίδων είσαι φειδωλός , βλέπω εν αντιθέσει....
-
Πήγες πουθενά σήμερα?
Ναι απο το κρεβατι στο καναπε,μετα στο γραφειο για διαβασμα,μετα στη τραπεζαρια για φαγητο και τελος μπροστα στο υπολογιστη.
Κακα τα ψεματα χωρις παρεα δεν πολυλεει κιολας!Στην κατανάλωση θερμίδων είσαι φειδωλός , βλέπω εν αντιθέσει....
Εν αντιθεση με τι;
-
Mε την κατανάλωση βενζίνης , με τι άλλο?
Η μήπως υπάρχει και κατι άλλο? -
Mε την κατανάλωση βενζίνης , με τι άλλο?
Η μήπως υπάρχει και κατι άλλο?Οχι βρε!
-
Τα κάνατε τα χιλιομετράκια σας παλι και οι δύο. Ευτυχώς δηλαδή για να βλέπουμε και καμια φωτο ή κανα βίντεο και να ανοίγει λίγο το μάτι μας.
Είδα σήμερα παρκαρισμένο στο ALTER (εκεί που αφήνουν συνήθως τα αυτοκίνητα για testdrive) Bravo λευκό μάλλον multiair (τι άλλο θα μπορούσε να είναι πλέον).
Καμία διαφορά εξωτερικά απο τα δικά μας Sport. Ούτε η κεραία που στις παρουσιάσεις στο εξωτερικό είναι ίδια με της Ιουλιέτας. Μόνο οι κόκκινες λεπτομέρειες λείπουν, όπως όμως και στο δικό μου MY2010. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τα κάνατε τα χιλιομετράκια σας παλι και οι δύο. Ευτυχώς δηλαδή για να βλέπουμε και καμια φωτο ή κανα βίντεο και να ανοίγει λίγο το μάτι μας.Είδα σήμερα παρκαρισμένο στο ALTER (εκεί που αφήνουν συνήθως τα αυτοκίνητα για testdrive) Bravo λευκό μάλλον multiair (τι άλλο θα μπορούσε να είναι πλέον).
Καμία διαφορά εξωτερικά απο τα δικά μας Sport. Ούτε η κεραία που στις παρουσιάσεις στο εξωτερικό είναι ίδια με της Ιουλιέτας. Μόνο οι κόκκινες λεπτομέρειες λείπουν, όπως όμως και στο δικό μου MY2010 μαζί με 10 άλογα (ίσως και περισσότερα) , κάποια δευτερόλεπτα σε επιταχύνσεις , μερικά χιλιόμετρα τελικής και αρκετοί ρύποι. -
Τα κάνατε τα χιλιομετράκια σας παλι και οι δύο. Ευτυχώς δηλαδή για να βλέπουμε και καμια φωτο ή κανα βίντεο και να ανοίγει λίγο το μάτι μας.
Είδα σήμερα παρκαρισμένο στο ALTER (εκεί που αφήνουν συνήθως τα αυτοκίνητα για testdrive) Bravo λευκό μάλλον multiair (τι άλλο θα μπορούσε να είναι πλέον).
Καμία διαφορά εξωτερικά απο τα δικά μας Sport. Ούτε η κεραία που στις παρουσιάσεις στο εξωτερικό είναι ίδια με της Ιουλιέτας. Μόνο οι κόκκινες λεπτομέρειες λείπουν, όπως όμως και στο δικό μου MY2010 μαζί με 10 άλογα (ίσως και περισσότερα) , κάποια δευτερόλεπτα σε επιταχύνσεις , μερικά χιλιόμετρα τελικής και αρκετοί ρύποι.και λίγο απο κατανάλωση.....
αλλά αυτά δεν τα λέμε..... σε λίγο καιρό που θα γίνει συλλεκτικό το βενζινοφάγο Sport, θα είμαστε οι λίγοι τυχεροί κάτοχοι!!!
-
Αγώνας οικονομίας εχθές και σήμερα
Ξεκίνησα με ένα 8,4l/100km μετά από 10χιλιόμετρα εχθές το πρωί , έπεσα στα 8,0 το βράδυ και απόψε είμαι στα 7,5l/100km
(με μέση ωριαία τα 45km )....τύφλα να έχει το eco drive!ε ρε τι κάνει η κρίση!
-
Ξεκίνησα με ένα 8,4l/100km μετά από 10χιλιόμετρα εχθές το πρωί , έπεσα στα 8,0 το βράδυ και απόψε είμαι στα 7,5l/100km
Το δουλεύεις το EcoDrive? Αν ναι πόσο EcoIndex έχεις?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν έχω ecodrive καρντιά μου!
(παραφθορά γνωστής διαφήμισης παλαιότερα)Ο Βελλισάριος έχει , αυτός μπορεί να μας πεί σχετικά με το θέμα.
Εγω απλά κάνω αλλαγές maximum στις 2200 και δεν πήγα παραπάνω από 115 χλμ/ωρα.
Πολύ χρήση της 6ης......(όλα αυτά μέχρι να βαρεθώ ) -
Δεν έχω ecodrive καρντιά μου!
(παραφθορά γνωστής διαφήμισης παλαιότερα)Ο Βελλισάριος έχει , αυτός μπορεί να μας πεί σχετικά με το θέμα.
Εγω απλά κάνω αλλαγές maximum στις 2200 και δεν πήγα παραπάνω από 115 χλμ/ωρα.
Πολύ χρήση της 6ης......(όλα αυτά μέχρι να βαρεθώ )Έχει πλάκα πάντως και εσένα που είσαι και πολύ της στατιστικής θα σε βοηθήσει πολύ.
-
Έχει πλάκα πάντως και εσένα που είσαι και πολύ της στατιστικής θα σε βοηθήσει πολύ.
Μπα , δεν είμαι καθόλου της στατιστικής , απλά τα αναφέρω για να τσιτώνω **λίγο **τα νεύρα του dickdick , επωφελούμενος βέβαια και τα της τσέπης μου.
Για τις συνθήκες που κινούμαι δεν ξέρω αν θα βοηθούσε ιδιαίτερα , καθώς ο τρόπος που οδηγ;v είναι ...πως να το πω..πολύ 'ομαλός'.
Απόδειξη οτι την περίοδο της απεργίας των βυτιοφορέων έγραψα επίδοση 4,1l/100km.Άσε που δεν έχω και θύρα usb
-
Έχει πλάκα πάντως και εσένα που είσαι και πολύ της στατιστικής θα σε βοηθήσει πολύ.
Μπα , δεν είμαι καθόλου της στατιστικής , απλά τα αναφέρω για να τσιτώνω **λίγο **τα νεύρα του dickdick , επωφελούμενος βέβαια και τα της τσέπης μου.
Για τις συνθήκες που κινούμαι δεν ξέρω αν θα βοηθούσε ιδιαίτερα , καθώς ο τρόπος που οδηγ;v είναι ...πως να το πω..πολύ 'ομαλός'.
Απόδειξη οτι την περίοδο της απεργίας των βυτιοφορέων έγραψα επίδοση 4,1l/100km.Άσε που δεν έχω και θύρα usb
Αααα πες το έτσι...το φαντάστηκα ότι δεν είχες blue&me γι' αυτό σνομπάρεις...
Εύχομαι στο επόμενο Bravo (σύμφωνα με τους προφήτες του gruppo ετοιμάζεται) να αποκτήσεις και usb θύρα! Καλά πως νόμιζα ότι στο Bravo sport ήταν στανταρ το bleu&me?? -
αμά θες ακόμα και ο tb είναι οικονομικός...
εχθές ακολουθώντας την ροή και χωρίς βίαιες ενέργειες για γαλάτσι γλυφάδα έγραψα ένα 5,4... αργά το απόγευμα που είχε κοπάσει η πολύ κίνηση... -
Αααα πες το έτσι...το φαντάστηκα ότι δεν είχες blue&me γι' αυτό σνομπάρεις...
Εύχομαι στο επόμενο Bravo (σύμφωνα με τους προφήτες του gruppo ετοιμάζεται) να αποκτήσεις και usb θύρα! Καλά πως νόμιζα ότι στο Bravo sport ήταν στανταρ το bleu&me??Οταν το παρήγγειλα εγώ δεν ήταν στα standart (Ιούνιος του 09) έμπαινε ως εξτρα.
Δεν ειμαι οπαδός των γκάτζετ.
Αν έχει περισσότερα άλογα θα το προτιμήσω ...α! και καλύτερο σταχτοδοχείο!Αμα θες ακόμα και ο tb είναι οικονομικός...
εχθές ακολουθώντας την ροή και χωρίς βίαιες ενέργειες για γαλάτσι γλυφάδα έγραψα ένα 5,4... αργά το απόγευμα που είχε κοπάσει η πολύ κίνηση...Βαριέσαι όμως....αυτό είναι το πρόβλημα!
-
Άκουσα ECODRIVE ?? εφτασεεεεεεε
Είναι μαρτύριο να μην μπορείς να πας όπως θέλεις, να είσαι όλη την μέρα μέσα στην κίνηση, να ψάχνεις ένα άνοιγμα για να το ξεμπουκώσεις, και μετά να βλέπεις και στα στατιστικά οτι έχεις μείνει και μεταεξεταστέος !!!!
Ιδού τα στατιστικά μου (απο την αρχή του χρόνου),
Γενικά πάντως θεωρώ εύκολο να γράψεις 8-8,4 με το Bravo σε κανονικές συνθήκες κίνησης.
Την Κυριακή που γύριζα απο Πελοπόνησσο βράδυ, με κίνηση και ψιλόβροχο, και αντί για την συνηθισμένη 98-100 μέση, έγραψα 87, (χρονικά περίπου 10 λεπτά διαφορά), η κατανάλωση έπεσε στο 8,2 απο το 10,2 που γράφω συνήθως.
-
Αν και αυτοκινητιστικό φόρουμ , έχουμε άλλους προβληματισμούς ....
http://www.livestream.com/stopcarteltvgr -
πήγα χθες στην αντιπροσωπεία και άλλαξα τον μηχανισμό του πίσω υαλοκαθαριστήρα, εντός της 2τους εγγύησης, η οποία λήγει σε έναν μήνα.
μέσα σε όλα, έκανα και επέκταση της εγγύησης με κόστος 517 ευρώ. με πόνεσε η τσέπη αλλά τουλάχιστον στα βασικά, χτύπα ξύλο, να μην τύχει κάτι, να είμαι καλυμένος σε πολύ χοντρές βλάβες. (όπως μηχανή, εγκέφαλο, τουρμπίνα κα)
φυσικά δεν καλύπτει ότι θεωρείται αναλώσιμο, όπως μπαταρία, εξάτμιση, αμορτισέρ κα .
κων/νε,
όσο για την κίνηση στην πόλη μου, είναι νορμάλ, δεν υπάρχουν μποτιλιαρίσματα, οι αποστάσεις είναι μικρές και σε έναν λόγο που οφείλω το ότι η κατανάλωση είναι στα 10,3lt αυτές τις μέρες είναι γιατί το αυτοκίνητο κάνει το πολύ την μέρα 10 χλμ και μπορέι να κάνει ακόμη 2-3 χλμ το απόγευμα για να βγώ αγορά ή να πάω για κάποια δουλειά.
με αυτό τον τρόπο το αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί και το μοτέρ αναβοσβήνει συχνα-πυκνά.
στ' αυτή την περίπτωση οι αλλαγές κυμαίνονται απο 2.500 με 3.000 στρ/1'ενώ όταν κινούμαι σε μεγάλες πόλεις, όπως θεσσαλονίκη, όπου οι μετακινήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, το μοτέρ ζεσταίνεται πολύ καλύτερα, η κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη.
στ' αυτή την περίπτωση οι αλλαγές κυμαίνονται απο 3.000/1' μέχρι και κόφτη.
και η κατανάλωση είναι περίπου στα 9,5ltγενικά παίζει ρόλο στην κατανάλωση όταν κινείσαι με 1η-2η βαριά καμιά 3η, και διαφορετικά όταν κοπανας και την 6η έστω και για λίγο, και έχεις ένα μέτρο στο γκάζι.
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
πήγα χθες στην αντιπροσωπεία και άλλαξα τον μηχανισμό του πίσω υαλοκαθαριστήρα, εντός της 2τους εγγύησης, η οποία λήγει σε έναν μήνα.μέσα σε όλα, έκανα και επέκταση της εγγύησης με κόστος 517 ευρώ. με πόνεσε η τσέπη αλλά τουλάχιστον στα βασικά, χτύπα ξύλο, να μην τύχει κάτι, να είμαι καλυμένος σε πολύ χοντρές βλάβες. (όπως μηχανή, εγκέφαλο, τουρμπίνα κα)
φυσικά δεν καλύπτει ότι θεωρείται αναλώσιμο, όπως μπαταρία, εξάτμιση, αμορτισέρ κα .
κων/νε,
όσο για την κίνηση στην πόλη μου, είναι νορμάλ, δεν υπάρχουν μποτιλιαρίσματα, οι αποστάσεις είναι μικρές και σε έναν λόγο που οφείλω το ότι η κατανάλωση είναι στα 10,3lt αυτές τις μέρες είναι γιατί το αυτοκίνητο κάνει το πολύ την μέρα 10 χλμ και μπορέι να κάνει ακόμη 2-3 χλμ το απόγευμα για να βγώ αγορά ή να πάω για κάποια δουλειά.
με αυτό τον τρόπο το αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί και το μοτέρ αναβοσβήνει συχνα-πυκνά.
στ' αυτή την περίπτωση οι αλλαγές κυμαίνονται απο 2.500 με 3.000 στρ/1'ενώ όταν κινούμαι σε μεγάλες πόλεις, όπως θεσσαλονίκη, όπου οι μετακινήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, το μοτέρ ζεσταίνεται πολύ καλύτερα, η κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη.
στ' αυτή την περίπτωση οι αλλαγές κυμαίνονται απο 3.000/1' μέχρι και κόφτη.
και η κατανάλωση είναι περίπου στα 9,5ltγενικά παίζει ρόλο στην κατανάλωση όταν κινείσαι με 1η-2η βαριά καμιά 3η, και διαφορετικά όταν κοπανας και την 6η έστω και για λίγο, και έχεις ένα μέτρο στο γκάζι.
Καλορίζικη η εγγύηση!
Εύχομαι να πιάσουν τόπο τα λεφτάΣίγουρα οι μικρές μετακινήσεις επηρεάζουν αρνητικά την κατανάλωση , πόσο μάλιστα οταν οι σχέσεις δεν ανεβαίνουν πάνω από την 3η.
Αλλαγές στον κόφτη , τι κάνεις βρε...βγάζεις τα σπασμένα της κίνησης ?
Fiat Bravο 2007