-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Λοιπόν κύριοι, αυτό το άρθρο
http://www.capital.gr/news.asp?id=1105200
θα δώσει τέλος μια και καλή στις συζητήσεις για το χρώμα... Λευκό και πάλι λευκό και για οικονομικούς λόγους!!! Θα μας τρελάνουν τελικάγ@μω την μανα τους...
-
Μου τα λεγε ενας φιλος με κοκκινο saxo προχθες και στην αρχη δε τον πιστευα..Ημαρτον με τους 'περαστικους'...
-
Μη σκάτε... στην Ελλάδα πολλά συστήματα δήθεν έχουν εφαρμοστεί, στην πράξη κανέναν! Είδατε καμιά ασφαλιστική να ζητάει χαρτί ΚΤΕΟ για να σας ασφαλίσει; Θα απορροφηθεί κι αυτό από το σύστημα, μερικοί θα το εφαρμόσουν, άλλοι όχι και όταν δουν ότι χάνουν πελατεία θα το ξεχάσουν.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ένα θα σας πω....τιμή βενζίνης 1,08€/lt και κατανάλωση της Golfως με τα 140 ατίθασα 8,2lt/100km.
Καλές διαδρομές
Λογικό το βρίσκω....αφού κοιμούνται!
Τα ...λάδια πόσο τα βρίσκειςΚαλοτάξιδο και να προσέχεις εκεί στην αντίθετη πλευρά του δρόμου
Την τιμή της βενζίνης ναι , την ζηλεύωΚαλό
Τα λάδια δεν τα έχω ψάξει προς το παρόν γιατί το αυτοκίνητο συνοδευόταν από 3 χρόνια εγγύηση !!!! και 3 χρόνια δωρεάν service!!! οπότε για τα επόμενα 2 χρόνια βάζω μόνο βενζίνη
Εσείς να προσέχετε στην αντίθετη μεριά του δρόμου....η δική μου είναι η σωστή
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ένα θα σας πω....τιμή βενζίνης 1,08€/lt και κατανάλωση της Golfως με τα 140 ατίθασα 8,2lt/100km.Καλές διαδρομές
Και μονο που τα γραφεις σε αυτο το τοπικο ειναι ντροπη σου!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ένα θα σας πω....τιμή βενζίνης 1,08€/lt και κατανάλωση της Golfως με τα 140 ατίθασα 8,2lt/100km.
Καλές διαδρομές
Και μονο που τα γραφεις σε αυτο το τοπικο ειναι ντροπη σου!
Οτι και να λέει ο αγαπητός dimik , δεν μπορεί να πείσει για την ανωτερότητα της επιλογής του
Άνετα επιτυγχάνουμε αντίστοιχες καταναλώσεις όταν το θέλουμε
Απλά μας αρέσει η οδήγηση αγνοώντας αυτά τα ποταπά θεματάκια (βλέπε κατανάλωση). -
Αφου ειμαστε άπλες ρε Κωστα!
-
Αφου ειμαστε άπλες ρε Κωστα!Τι να τάξουμε στον Βελισσάριο να ανέβει στις 09/01/2011
Αλλά ακόμα θα είναι υπο την επήρεια του (t)jet lag.... -
Ψητο και γυναικες;
-
Ψητο και γυναικες;Α πα πα!!!
Βλέπω το μαγειρικό σκεύος να αποκτά χρησιμότητα αυτομάτως! -
Ψητο και γυναικες;
Α πα πα!!!
Βλέπω το μαγειρικό σκεύος να αποκτά χρησιμότητα αυτομάτως! -
-
Κάντε πλάκα, κάντε....
Υπάρχει απευθείας επικοινωνία πλέον. Έτσι και δοθεί σήμα, θα πάρουν φωτιά τα 'μαγειρικά σκεύη' ....
Τι να σας κάνω που γυρίζω 4 το μεσημέρι στις 09/01. Αλλά θα το κρατήσω για την επόμενη φορά. Είπαμε, είναι μην μου τάξεις ! !!!!!!!
Είδατε διαφήμιση στην τηλεόραση του 212 ???
Μας έκλεψαν την ιδέα και το έκαναν άρωμα....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κάντε πλάκα, κάντε....Υπάρχει απευθείας επικοινωνία πλέον. Έτσι και δοθεί σήμα, θα πάρουν φωτιά τα 'μαγειρικά σκεύη' ....
Τι να σας κάνω που γυρίζω 4 το μεσημέρι στις 09/01. Αλλά θα το κρατήσω για την επόμενη φορά. Είπαμε, είναι μην μου τάξεις ! !!!!!!!
Αρωμα t-jet...μμμμμμ...τι ευωδία είναι αυτή!!!!!
Αυτό με την 'απευθείας επικοινωνία' δεν μ αρεσε...με βάζει σε υποψίες... -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κάντε πλάκα, κάντε....Υπάρχει απευθείας επικοινωνία πλέον. Έτσι και δοθεί σήμα, θα πάρουν φωτιά τα 'μαγειρικά σκεύη' ....
He is watching you!
-
Πρόγραμμα της 9ης Ιανουαρίου 2011.
α.Εξακρίβωση μέγιστης ταχύχητας στην ευθεία από το 6ο χλμ έως το 10ο χλμ της ΕΟ ( με κατεύθυνση από Α προς Δ ).
β.Έλεγχος ρεπρίζ σε όλο το φάσμα των στροφών και σχέσεων , στην αντίστροφη κατεύθυνση.
γ.Έλεγχος παρεμβατικότητας esp σε συνδυασμό με την κατάσταση των ελαστικών στη γνωστή ορεινή διαδρομή. -
α.Εξακρίβωση μέγιστης ταχύχητας στην ευθεία από το 6ο χλμ έως το 10ο χλμ της ΕΟ ( με κατεύθυνση από Α προς Δ ).
β.Έλεγχος ρεπρίζ σε όλο το φάσμα των στροφών και σχέσεων , στην αντίστροφη κατεύθυνση.
γ.Έλεγχος παρεμβατικότητας esp σε συνδυασμό με την κατάσταση των ελαστικών στη γνωστή ορεινή διαδρομή.Τι ωραια που τα λεει τ' αγορι μου!
-
γ.Έλεγχος παρεμβατικότητας esp σε συνδυασμό με την κατάσταση των ελαστικών στη γνωστή ορεινή διαδρομή.Τι ωραια που τα λεει τ' αγορι μου!
δ.Μέτρηση κατανάλωσης......
Να δω τι θα σχολιάσεις τώρα!
-
**Όποιος έχει γνωστό στην Τροχαία Θεσσαλίας ας μου στείλει pm **
έχω κάτι tips να του προωθήσω......
Να δώσω και εγώ ένα χέρι βοηθείας στο κράτος. 1-2 χιλιάρικα θα τα μαζέψει απο τις κλήσεις.... άσχημα είναι ? Ειδικά τώρα που το χαρτί της περαίωσης το έβαλα την τουαλέτα για μια ώρα ανάγκης..... να δώσω και εγώ τον οβολό μου διαφορετικά!
Α!!
και φυσικά οι βενζινάδες που είναι?? Δεν άκουσαν ότι ανακοινώσαμε ημερ/νια για εκδρομή ???? Πότε θα κανονίσουν απεργία ???
-
Δεν το περίμενα αυτό από τον εμπνευστή του Κινήματος....
Fiat Bravο 2007