-
Eεεεεεεε συγνωμη αλλα κατι σχετικο με το bravo και δεν εχουμε να πουμε;
Κανεις δεν το ''παει'' το αυτοκινητο πια ρε γαμωτο;
Ολοι καταναλωσεις μετρατε;Τεσπα.
Εχθες με -1 βαθμους κελσιου, στα φαναρια της γεφυρας της Σταυρουπολης με κατευθυνση προς τον περιφερειακο.
Στηθηκαμε με golf 1.4 160 ps.Το παιδι ηταν φιλος (ναι εχω και τετοιους φιλους που εχουν γερμανικα αυτοκινητα ) και σαν οδηγος, ειναι στα δικα μου επιπεδα.Δηλαδη ειμασταν δυο οδηγοι των ιδιων δυνατοτητων και ο ενας ειχε και 10 αλογα παραπανω.
Ξεκινησε λιγο καλυτερα απο εμενα αλλα μεχρι τα επομενα φαναρια τον εφτασα και σταματησαμε μαζι στο κοκκινο.
Μου εκανε εντυπωση που στον περιφερειακο δεν μπορουσε να με φτασει παρολο που πηγαινα (επιτηδες) στη μεσαια λωριδα προκειμενου να ερθει διπλα μου (αν μπορουσε ).
Σε κουβεντα που καναμε μετα παραδεχτηκε οτι τα Ιταλικα αλογα ειναι παλαβιαρικα και φυσικα μου τονισε τα μαλακα πλαστικα του γκολφ!Υποψιν οτι τα πηραμε σχεδον μαζι τα αυτοκινητα και παραπονιεται για τριγμους!
Ακους επαναστατη;;;;Και οι premium εχουν τριγμους! -
Καλησπέρα παιδια!
Όσον αφορά το μανιφέστο και το κίνημα, δεν ξέρω αν θα συμμετέχω γιατι στα 9100χλμ που έχω κάνει, δυο φορες πατησα 220 κοντερισια και δεν νομιζω να ξαναπατήσω !! (Ατιμη κριση!).Μια άλλη ερώτηση. Τις τελευταίες δυο μερες όπως όλοι ξέρετε έχει παγωνιά. Εχω το εξής πρόβλημα. Το μπράβο μου αργεί πολυ να ζεσταθεί!! Στα νορμάλ του, οταν βάζω μπρος σηκώνει 1300-1400 στροφες για κανενα λεπτο και μετα τις ριχνει. Τοτε ξεκιναω πολυ χαλαρα μεχρι να φτασει το θερμομετρο σε θερμοκρασία λειτουργίας μετα απο 1-2 λεπτά οδήγησης. Σήμερα και χτες με το που έβαλα μπρος σήκωσε μονο μεχρι τις 1000 στροφες και επεσε στις 800 μετά ενα λεπτό. Ολα οκ, άλλα το βελάκι του θερμομέτρου δεν κουνιέται!! Μετα απο 2 λεπτά οδήγησης αρχισε να κουνιεται και χρειάστηκε να κάνω καμια 8-10 χλμ μέχρι να έρθει στα νορμάλ (με 4-5 λεπτά ζέσταμα στο ρελαντι πριν).
Είναι φυσιολογικό αυτο ή να παω να κοιτάξω κανένα θερμοστάτη?? (το παραφλου ειναι οκ) -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλησπέρα παιδια!
Όσον αφορά το μανιφέστο και το κίνημα, δεν ξέρω αν θα συμμετέχω γιατι στα 9100χλμ που έχω κάνει, δυο φορες πατησα 220 κοντερισια και δεν νομιζω να ξαναπατήσω !! (Ατιμη κριση!).Μια άλλη ερώτηση. Τις τελευταίες δυο μερες όπως όλοι ξέρετε έχει παγωνιά. Εχω το εξής πρόβλημα. Το μπράβο μου αργεί πολυ να ζεσταθεί!! Στα νορμάλ του, οταν βάζω μπρος σηκώνει 1300-1400 στροφες για κανενα λεπτο και μετα τις ριχνει. Τοτε ξεκιναω πολυ χαλαρα μεχρι να φτασει το θερμομετρο σε θερμοκρασία λειτουργίας μετα απο 1-2 λεπτά οδήγησης. Σήμερα και χτες με το που έβαλα μπρος σήκωσε μονο μεχρι τις 1000 στροφες και επεσε στις 800 μετά ενα λεπτό. Ολα οκ, άλλα το βελάκι του θερμομέτρου δεν κουνιέται!! Μετα απο 2 λεπτά οδήγησης αρχισε να κουνιεται και χρειάστηκε να κάνω καμια 8-10 χλμ μέχρι να έρθει στα νορμάλ (με 4-5 λεπτά ζέσταμα στο ρελαντι πριν).
Είναι φυσιολογικό αυτο ή να παω να κοιτάξω κανένα θερμοστάτη?? (το παραφλου ειναι οκ)Κακως να το ξαναπατησεις γιατι θα σου μπουκωσει.Το λει και το μανιουαλ!
Οχι ρε συ μην τρελενεσαι ετσι ακριβως συμπεριφερεται.Τωρα με τα κρυα περναει αρκετος χρονος μεχρι να κουνηθει η βελονα του θερμομετρου και αν το σκεφτεις ειναι και λογικοτατο με τοσο κρυο!Εσεις κιολας εχετε πολυ κρυο ,αν σκεφτεις οτι εμεις Θεσσαλονικη ειχαμε εχθες -1.
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλησπέρα παιδια!
Είναι φυσιολογικό αυτο ή να παω να κοιτάξω κανένα θερμοστάτη?? (το παραφλου ειναι οκ)Οταν εχει παγωνιά έξω ετσι κάνει. Απλά μην ανάβεις την θερμανση μεσα μεχρι να παει η βελονα στο 1/4 τουλαχιστον γιατι έτσι αργεί πιο πολύ να ζεσταθει. Δε θέλει να καθεσαι σταματημενος και να το περιμενεις να ζεσταθει. Μπαινεις βαζεις μπρος ξεκινας και με το γκαζι εισαι απαλος μεχρι να πιασεις θερμοκρασιες.
-
Αυτό με την θέρμανση σίγουρα. Σταμάτησα για 2 λεπτά ενώ ήταν στο 1/4 και άνοιξα τη ζέστη και η θερμοκρασία έπεσε!! Αν λέει η Φιατ στο μανουαλ οτι πρέπει να το σκίζω που και που, να επιχορηγήσει βενζίνη!!
-
Να επιβεβαιώσω τα περί θερμοκρασίας κινητήρα και αριθμού στροφών. Αυτό που παρατηρείτε είναι το φυσιολογικό.Απλά με κρύο κινητήρα μην το πιέζετε.
dickdick....σε πάτησε το Λαικό μέχρι τα φανάρια ...κρίμα..κρίμα.
Τελικά δεν κατάλαβα , ποιος ήταν πιο γρήγοροςΕ λογικό είναι να παραπονιέται για τριγμούς ο ακατανόμαστος φίλος σου...μαζί σου κάνει παρέα , τον κόλησες!
blashyrkh...πρέπει να υπογράψεις και εσύ , καθώς το Κίνημα 212 δεν αναφέρεται μόνο σε χιλιομετρική απόδοση που πρέπει να καταριφθεί αλλά και σε γενικότερα όρια. όπως ακριβώς στην περίπτωσή σου...να καταριφθεί το όριο που σου θέτει η ίδια η Fiat (τσιμπώντας την κατανάλωση).
-
Ζήτω το **Κίνημα 212 !**από τα (ελαφρώς) χιονισμένα Τρίκαλα!
Καλημέρα. -
-
Ωραίο το χιονάκι!
Πήγα βολτούλα στον Κόρφο το ΣΚ με χιόνι στην αρχή και τρελή λιακάδα μετά. Αισίως έφτασα τα 13.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα (φτου φτου σκόρδα).
Για να το γιορτάσω του έριξα και ένα πλύσιμο και μετά καθόμουν και το χάζευα. Τι ωραία που καθόταν δίπλα σε ένα avensis !!!Μόνο παράπονο, στην επιστροφή με αρκετά μποφόρ, στα 160 ο αέρας αρχίζει να γίνεται ενοχλητικός και θέλει μικροδιορθώσεις στο τιμόνι κατι που δεν είχα ούτε με την γριά 33 το '92.
Νομίζω ότι με ένα καλό σετ αμορτισέρ η απόδοση στους επαρχιακούς δρόμους αλλά και στον αυτοκινητόδρομο θα ήταν πολύ καλύτερη. Οχι σαν κράτημα, αλλά σαν γενικότερη συμπεριφορά. Η ανάρτηση είναι σκληρή σε επίπεδο άνεσης αλλά της λείπει κάτι .... ίσως καλύτερο rebound.
Γιάννη θέλω τα φώτα σου.
Ακούω έναν τριγμό ( ) απο το κάθισμα του οδηγού -φαντάζομαι λόγο κιλών-, έχεις καμιά γρήγορη λύση? Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πολύ (κοινώς άστο να τρίζει), αλλά αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ, κάποια πατέντα θα έχεις βρει.... -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Πήγα βολτούλα στον ΚόρφοΚόρφο Κορινθίας? Το ψαροχώρι κάτω από το Σοφικό?
-
......Γιάννη θέλω τα φώτα σου.
Ακούω έναν τριγμό ( ) απο το κάθισμα του οδηγού -φαντάζομαι λόγο κιλών-, έχεις καμιά γρήγορη λύση? Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πολύ (κοινώς άστο να τρίζει), αλλά αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ, κάποια πατέντα θα έχεις βρει....Ασ' τον...είναι σε δίαιτα τώρα!
Ψάρεψα και αυτήν την δημοσίευση σερφάροντας στα νερά του..... (δεν λέω θα το βρείτε μόνοι σας)
*'Re: ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ !!!!!!
από Κωνσταντίνος » 07 Δεκ 2010, 13:15Δεν με ενοχλεί που τρίζουν τα τζάμια,που τρίζει το πορτ μπαγκαζ, που τρίζει η ηλιοροφή,που σκίστηκαν οι ραφές στο τιμόνι,που τρίζει το ελατήριο στο κάθισμα του οδηγού κ η κλειδαρία στην πόρτα του οδηγού,που το χω αφήσει 5 φορές εκτός παρκινγκ κ το έχω βρει γρατζουνισμένο αλλαααααά με ενοχλεί που δεν μπορώ να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να αλλάζω τα λαδάκια μου όποτε θέλω εγώ... είναι έρωτας αυτό το τουτου... '*
Μην μπερδευτείτε με το όνομα του συγγραφέα , δεν το έγραψα εγώ! -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πήγα βολτούλα στον Κόρφο
Κόρφο Κορινθίας? Το ψαροχώρι κάτω από το Σοφικό?
Ναι εκεί.
Το ψαροχώρι έχει πιο πολλές μεζονέτες απο την Εκάλη πλέον.... (υπερβάλω λίγο)
Κώστα, το ψάρι φρούτο είναι, φρούτο !
-
Το δε μπρόκολο....επιδόρπιο!
-
Πήγα βολτούλα στον Κόρφο
Κόρφο Κορινθίας? Το ψαροχώρι κάτω από το Σοφικό?
Ναι εκεί.
Το ψαροχώρι έχει πιο πολλές μεζονέτες απο την Εκάλη πλέον.... (υπερβάλω λίγο)
Πάω εκεί περίπου 20 χρόνια και για πάνω από 10 νοίκιαζα εξοχικό....Τότε το 90 θυμάμαι ήταν χωματόδρομος από την Κορίνθου-Επιδαύρου μέχρι κάτω τον Κόρφο που είναι 10 χιλιόμετρα περίπου.
Έχει χαλάσει το μέρος αλλά ισχύει αυτό για τις βίλες που λες...Κάνε μια βόλτα προς τα πάνω που έχει τις λεγόμενες Ελβετικές κατοικίες...Και πολλοί από την πολιτική ηγεσία του τόπου έχουν εκεί 'σπιτάκια'....
Υποδομές όμως ανύπαρκτες. 1.5 καφετέρια και για να μείνεις σε ξενοδοχείο? άστο καλύτερα, το Μαργαρίτα πρέπει να λουκετάρισε νομίζω... -
Βελι αν ακους κατι σαν ελατηριο που ειναι σκουριασμενο οταν επιταχυνεις ,το ακουω και εγω αλλα δεν δινω σημασια.Αλλο θορυβο απο το καθισμα δεν ακουω!Επισης στο πμ εχεις μεγαλο δικιο!Ειναι ταλενταρα ο τυπος!
Σχετικα με το φαγητο ετσι ακριβως ειναι ρε γαμωτο!
Για μενα η κριση ειναι στο στομαχι μου!
Ολη την ημερα διαμαρτυρεται λογω των περικοπων!Εδω εχει χιονισει γυρω γυρω και εμεις οι μαλακες τρωμε τη παγωνια χωρις να χαιρομαστε το χιονι!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βελι αν ακους κατι σαν ελατηριο που ειναι σκουριασμενο οταν επιταχυνεις ,το ακουω και εγω αλλα δεν δινω σημασια.Αλλο θορυβο απο το καθισμα δεν ακουω!Κάπως έτσι κάνει αλλά μόνο στις δεξιές στροφές λές με λίγο σπρέι σιλικόνης να φτιάξει?
-
Βελι αν ακους κατι σαν ελατηριο που ειναι σκουριασμενο οταν επιταχυνεις ,το ακουω και εγω αλλα δεν δινω σημασια.Αλλο θορυβο απο το καθισμα δεν ακουω!
Κάπως έτσι κάνει αλλά μόνο στις δεξιές στροφές λές με λίγο σπρέι σιλικόνης να φτιάξει?
Πιθανοτατα αλλα που θα το ριξεις;Ακουγεται σαν καπου απο την πλευρα του καθισματος που ειναι προς τη πορτα!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βελι αν ακους κατι σαν ελατηριο που ειναι σκουριασμενο οταν επιταχυνεις ,το ακουω και εγω αλλα δεν δινω σημασια.Αλλο θορυβο απο το καθισμα δεν ακουω!
Κάπως έτσι κάνει αλλά μόνο στις δεξιές στροφές λές με λίγο σπρέι σιλικόνης να φτιάξει?
Πιθανοτατα αλλα που θα το ριξεις;Ακουγεται σαν καπου απο την πλευρα του καθισματος που ειναι προς τη πορτα!
Απο την άλλη πλευρά, προς το χειρόφρενο. Τι ειδικός είσαι, έπρεπε να μου έχεις βρει λύση ήδη !!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
......Γιάννη θέλω τα φώτα σου.
Ακούω έναν τριγμό ( ) απο το κάθισμα του οδηγού -φαντάζομαι λόγο κιλών-, έχεις καμιά γρήγορη λύση? Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πολύ (κοινώς άστο να τρίζει), αλλά αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ, κάποια πατέντα θα έχεις βρει....Ασ' τον...είναι σε δίαιτα τώρα!
Ψάρεψα και αυτήν την δημοσίευση σερφάροντας στα νερά του..... (δεν λέω θα το βρείτε μόνοι σας)
*'Re: ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ !!!!!!
από Κωνσταντίνος » 07 Δεκ 2010, 13:15Δεν με ενοχλεί που τρίζουν τα τζάμια,που τρίζει το πορτ μπαγκαζ, που τρίζει η ηλιοροφή,που σκίστηκαν οι ραφές στο τιμόνι,που τρίζει το ελατήριο στο κάθισμα του οδηγού κ η κλειδαρία στην πόρτα του οδηγού,που το χω αφήσει 5 φορές εκτός παρκινγκ κ το έχω βρει γρατζουνισμένο αλλαααααά με ενοχλεί που δεν μπορώ να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο να αλλάζω τα λαδάκια μου όποτε θέλω εγώ... είναι έρωτας αυτό το τουτου... '*
Μην μπερδευτείτε με το όνομα του συγγραφέα , δεν το έγραψα εγώ!Αποκλειεται να ειναι γερμανικο παντως.Απο και κλειεται!!!!
(ξερω τι ειναι :μαύρο περλέ,ηλιοροφή κλπ)
Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογένειες -
Σσσσσσσσσσσ ιρόκο ???
Φαντάζομαι οτι φτιάχνεται στην Ιταλία, ή ήταν Ιταλός ο εργάτης στο εργοστάσιο.... σίγουρα Ιταλικός δάκτυλος κρύβεται απο πίσω.....
Τι κάνατε εσείς εκεί???
Κώστα ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις ?? Δεν διαβάζεις τι γράφει ο άνθρωπος? που πας
Νομίζω οτι πρέπει να τους κρατήσουμε μερικές θέσεις στο Κίνημα! Ούτε τα λαδάκια τους δεν ελέγχουν τα παιδιά...
Fiat Bravο 2007