-
Μάλλον σεβασμό στον καταναλωτή θα θα το ονόμαζα φιλε μου. Εν αντίθεση με άλλες εταιρίες που έχουν 10% επιτόκιο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
60 Ατοκες δεν υπήρχαν πότε... η FIAT δεν συνιθίζει να 'ξεπουλάει'
Το πιθάνοτερο χρηματοδοτικό ειναι 30% προκαταβολή 36 άτοκες και
αυτό μάλλον δεν θα διαθέσιμο από την αρχή.αυτό δεν είναι ξεπούλημα δηλ;
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης, το panda 100 παντως πάει με 48 άτοκες.
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Μάλλον σεβασμό στον καταναλωτή θα θα το ονόμαζα φιλε μου. Εν αντίθεση με άλλες εταιρίες που έχουν 10% επιτόκιο...΄
Σαν τον κώδικα τιμής της citroen που χαρίζει τα c4 αφού είδε και αποείδε ότι εξαφανίζετε απο την αγορά. Ας μην κοροιδευόμαστε, αν έχει δυναμική ποτέ δεν θα βάλει άτοκες δόσεις μια εταιρία γιατί ως γνωστών δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Μάλλον σεβασμό στον καταναλωτή θα θα το ονόμαζα φιλε μου. Εν αντίθεση με άλλες εταιρίες που έχουν 10% επιτόκιο...Σε υποχρεώνει κάποια εταιρεία να πάρεις αυτοκίνητο με ΔΟΣΕΙΣ;;;;
Δεν σου κάνει το επιτόκιο; φεύγεις, τόσο απλό! ή αγοράζεις cash
κι 'άτοκο' δεν υπάρχει, το τζάμπα ειδικά στις τράπεζες έχει πεθάνει προ πολλού. Έκπτωση κάνουν και το λανσάρουν 'άτοκο'
-
Μερικοί πιστεύουν οτι οι άτοκες δόσεις ειναι κάτι κακό...
Η εγγύηση πέρα από τα 2 χρόνια είναι κάτι κακό...
Το δωρεάν service είναι κάτι κακό...Το ζεζούμισμα όμως του αγοραστή με υπέρογκά service είναι κάτι σωστό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν σου κάνει το επιτόκιο; φεύγεις, τόσο απλό! ή αγοράζεις cash
Οντως, τζαμπα δεν υπαρχει... γι αυτο και αμα πας με cash μπορουν να σου κατεβασουν μεχρι κανα 500αρικο κατω. Απο την αλλη ομως οι 'ατοκες' αυτες βολευουν οταν δεν θες να εκταμιευσεις ολοκληρο το κεφαλαιο που εχεις απλα για να διατηρεις καποια ρευστοτητα.
Οποτε καλυτερα αυτο το ατοκο... παρα κατι ληστρικα χρηματοδοτικα μερικων αντιπροσωπειων τα οποια χρεωνουν σαφεστατα παραπανω απο αυτο το 500αρικο.
Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μερικοί πιστεύουν οτι οι άτοκες δόσεις ειναι κάτι κακό...άτοκες ή έκτπωση cash 3.000 ευρώ;
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εγγύηση 3,4,5,6,7 ετών με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σέρβις στα διαστήματα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η σύμβαση της επιπλέον εγγύησης; και επιπλέον εγγύηση που ψάχνεις να βρεις τι καλύπτει;
Το δωρεάν service είναι κάτι κακό...
Κοίτα στη Hyundai: Δωρεάν σέρβις ή έκπτωση 1000 ευρώ; Στο λέει ξεκάθαρα
Το ζεζούμισμα όμως του αγοραστή με υπέρογκά service είναι κάτι σωστό
ποια είναι τα υπέρογκα και κάθε ΠΟΤΕ γίνονται; κι είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις; σ' ένα αυτοκίνητο με δύο χρόνια εγγύηση μπορεί να μην κάνεις ΠΟΤΕ σέρβις σε εξουσιοδοτημένο. Το πας έξω μόλις λήξει η εγγύηση, αν θες φυσικά.
Τίποτα δεν είναι τζάμπα, τα περισσότερα είναι marketing tricks, ειδικά τα άτοκα και τα 'δωρεάν' σέρβις, σύμφωνα πάντα με τα διαστήματα που ορίζουν
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οντως, τζαμπα δεν υπαρχει... γι αυτο και αμα πας με cash μπορουν να σου κατεβασουν μεχρι κανα 500αρικο κατω. Απο την αλλη ομως οι 'ατοκες' αυτες βολευουν οταν δεν θες να εκταμιευσεις ολοκληρο το κεφαλαιο που εχεις απλα για να διατηρεις καποια ρευστοτητα.
Οποτε καλυτερα αυτο το ατοκο... παρα κατι ληστρικα χρηματοδοτικα μερικων αντιπροσωπειων τα οποια χρεωνουν σαφεστατα παραπανω απο αυτο το 500αρικο.
Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω...
Σίγουρα, σε τράπεζα που έχει σταθερό στεγαστικό 8% για 25 χρόνια θα πήγαινες ποτέ; Φυσικά και όχι. Θες το Χ προϊόν; έχει αυτούς τους όρους, ή τους αποδέχεσαι ή φεύγεις.
20.000 ευρώ σε 60 δόσεις με επιτόκιο 10% προφανώς δεν φταίει η εταιρεία, αλλά αυτοί που τα δίνουν. Αν δεν τα έδιναν θ' άλλαζαν οι όροι.
1.600άρι ατμοσφαιρικό με 30.000 είναι απίστευτη τιμή, αλλά τα δίνουν. Απλά είναι τα πράγματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εγγύηση 3,4,5,6,7 ετών με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σέρβις στα διαστήματα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η σύμβαση της επιπλέον εγγύησης; και επιπλέον εγγύηση που ψάχνεις να βρεις τι καλύπτει;
Δεν είσαι υποχρεωμένος να πάς σε στην επίσημη αντιπροσωπία για τα service.
-
Δεν σε αφηνουν να το κανεις αυτο ολες οι εταιριες παντως... Παρανομα μεν... απλα αμα πας αλλου θα σου δημιουργησουν προβλημα.
-
όταν κάνεις την επιπλέον εγγύηση ΝΑΙ
Αν μείνεις στην εργοστασιακή των δύο συνήθως ετών όχι.
Άρα για ποια ακριβά σέρβις συζητάμε;
Γνωστό ημιάκαμπτο μοντέλο με 7 χρόνια εγγύηση, υποχρεωτικά αλλαγή λαδιών κάθε... 6 μήνες για να ισχύει η 7ετής εγγύηση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν δεν εχει αλλαξει κατι, απο οσο γνωριζω η Fiat Hellas επιτρεπει να πας εκτος δικτυου της, αρκει ο μηχανικος να ειναι μηχανικος και με την βουλα του κρατους, οπως επισης και να φαινεται σε αποδειξη ακριβως τι εργασιες εγιναν και τι αντααλλακτικα μπηκαν... και νομιζω πως ισχυει κανονικα και με την 5ετη εγγυηση.
Δεν παιρνω και ορκο, μιας και δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι μεσα στο 2006-7
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν δεν εχει αλλαξει κατι, απο οσο γνωριζω η Fiat Hellas επιτρεπει να πας εκτος δικτυου της, αρκει ο μηχανικος να ειναι μηχανικος και με την βουλα του κρατους, οπως επισης και να φαινεται σε αποδειξη ακριβως τι εργασιες εγιναν και τι αντααλλακτικα μπηκαν... και νομιζω πως ισχυει κανονικα και με την 5ετη εγγυηση.
Δεν παιρνω και ορκο, μιας και δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι μεσα στο 2006-7
Ναι, ετσί είναι για την FIAT Auto Hellas.... γιά άλλους όμως δεν ξέρω
-
Εκανα εγγραφη μονο για να διαβαζω τα θεματα και τις απαντησεις.....γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με το καθενα και τις αποψεις του. Αυτη τη φορα ομως δεν αντεξα! Ο ενας λεει ξεπουλημα τις ατοκες δοσεις ο αλλος λεει δε σου αρεσει το 10%(!!!ελεος) επιτοκιο παρε cash...ασχολιαστο αυτο!
Και ποιος σου ειπε οτι μπορω να παρω cash?? Οταν πηρα καινουργιο αυτοκινητο πριν 2 χρονια να μη πω ονομα πηγα να παρω ενα πολυ καλο μικρομεσαιο και με ενα μεσο προγραμμα αγορας μου εφευγε ενα 2000-3000ευρω σε τοκους(!!ελεος)....τι περιμενες? να το αγορασα? Σηκωθηκα και εφυγα γιατι θεωρησα οτι υποτιμουνε τη νοημοσυνη μου...τοσο απλα. bye -
Ο χρήστης RainmaN_52 έγραψε:
Εκανα εγγραφη μονο για να διαβαζω τα θεματα και τις απαντησεις.....γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με το καθενα και τις αποψεις του. Αυτη τη φορα ομως δεν αντεξα! Ο ενας λεει ξεπουλημα τις ατοκες δοσεις ο αλλος λεει δε σου αρεσει το 10%(!!!ελεος) επιτοκιο παρε cash...ασχολιαστο αυτο!
Και ποιος σου ειπε οτι μπορω να παρω cash?? Οταν πηρα καινουργιο αυτοκινητο πριν 2 χρονια να μη πω ονομα πηγα να παρω ενα πολυ καλο μικρομεσαιο και με ενα μεσο προγραμμα αγορας μου εφευγε ενα 2000-3000ευρω σε τοκους(!!ελεος)....τι περιμενες? να το αγορασα? Σηκωθηκα και εφυγα γιατι θεωρησα οτι υποτιμουνε τη νοημοσυνη μου...τοσο απλα. byeΌταν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι να παίρνεις 2-3 βαθιές ανάσες και όλα θα είναι καλύτερα, θα δείς!! Δεν πιστεύω πάντως να είναι μόνιμο το bye...
-
Ο χρήστης RainmaN_52 έγραψε:
Και ποιος σου ειπε οτι μπορω να παρω cash?? Οταν πηρα καινουργιο αυτοκινητο πριν 2 χρονια να μη πω ονομα πηγα να παρω ενα πολυ καλο μικρομεσαιο και με ενα μεσο προγραμμα αγορας μου εφευγε ενα 2000-3000ευρω σε τοκους(!!ελεος)....τι περιμενες? να το αγορασα? Σηκωθηκα και εφυγα γιατι θεωρησα οτι υποτιμουνε τη νοημοσυνη μου...τοσο απλα. byeπάρε άλλο αυτοκίνητο αν δεν μπορείς cash
ευτυχώς που δεν σχολίασες
-
Ενδιαφέρεται κανείς για την αναλυτική δοκιμή του 1.9 Multijet του Quattroruote; Αν ναι, μπορώ να τη σκανάρω.
By the way, μήπως το θέμα πρέπει πλέον να μεταφερθεί στο Κατασκευαστές και Μοντέλα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ενδιαφέρεται κανείς για την αναλυτική δοκιμή του 1.9 Multijet του Quattroruote; Αν ναι, μπορώ να τη σκανάρω.By the way, μήπως το θέμα πρέπει πλέον να μεταφερθεί στο Κατασκευαστές και Μοντέλα;
Για ριξε ενα σκαναρισμα να ξεσκουριασουμε τα Ιταλικα μας...
-
Όλα καλά με το bravo, αλλά λίγο αργά δεν έρχεται Ελλάδα;
-
Γιατί, έφυγε το τρένο;
Fiat Bravο 2007