-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
... αλλά μάλλον πήγες και εσυ λίγο 'χαμένος στη μετάφραση'!...
Ετσι όμως (χάρην του πωλητή της Fiat) βλέπεις την κίνηση από 10cm πιο ψηλά!
Μπα! Αποφασισμένος και ενημερωμένος για το 150άρι πήγα αλλά αυτός άλλο είχε στο νου του!
Ναι, με έστειλε στα +10 εκατοστά πιο ψηλά και με καλύτερη περιμετρική θέα! Τα 150ΗΡ, το λευκό και την ηλιοροφή δεν είδα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...
Ψάξε πολύ προσεκτικά τι θέλεις και πως το θέλεις. Βίωσες μία απογοήτευση, ας αποφύγεις την δευτερη.Μα για αυτό το λόγο γίνομαι εκνευριστικός.
Για να είμαι σίγουρος ότι τα αυτοκίνητα που έχω βάλει στο μάτι, καλύπτουν κάποια σημεία που θέλω.
Το ξέρω ότι τα ίδια και τα ίδια ρωτάω συνέχεια και για τα ίδια και τα ίδια γκρινιάζω.
Λες να μην καταλαβαίνω ότι γίνομαι βαρετός και κουραστικός.
Εγώ είμαι ο πρώτος που κουράζομαι να γράφω κάθε τρεις και λίγο τα ίδια και τα ίδια.Αλλά αν δεν ρωτήσω κατόχους πως στην ευχή θα μάθω κάποια πράγματα για κάποια αυτοκίνητα;
Αν περιμένω από τους πωλητές να με ενημερώσουν μάλλον άκρη δεν θα βγάλω.υ.γ. α! και το 207 αν μη τι άλλο δεν αποτελεί απογοήτευση. Απλά αν το μάτι μου δει κάτι ενδιαφέρον και μου δίνει αυτά που ίσως δεν βρήκα στο 207 τότε μπορεί να προχωρήσω σε αγορά, αν και εφόσον 'τακτοποιήσω' το 207 ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μα για αυτό το λόγο γίνομαι εκνευριστικός.Δεν γίνεσαι! Ρωτώντας πας στην Πόλη!
Και φυσικά δεν εννοώ 'απογοήτευση' το 207. Πολύ καλό αυτοκίνητο είναι! Το usb του εννοώ! -
Storm....εσύ τις μπάρες στην τουρμπίνα να κοιτάς και θα είσαι ok!
Youtube Video -
Youtube Video -
Youtube VideoΗ τουρμπίνα είναι αυτή πάνω στην οθόνη;
Δηλαδή βλέπετε με το πάτημα του γκαζιού την τουρμπίνα; Αυτό είναι στάνταρ εξοπλισμός;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δηλαδή βλέπετε με το πάτημα του γκαζιού την τουρμπίνα; Αυτό είναι στάνταρ εξοπλισμός;
Ω ....
-
Φοβερό...!... Αυτοί οι Ιταλοί σε κάτι τέτοια είναι πρώτοι...
Ένα φιλαράκι μου το 1994 είχε φέρει μία Lancia Dedra από Ιταλία. Δίλιτρη. Δεν πρέπει να είχε turbo.
(Μου είχε πει τότε το παλικάρι ότι έβγαζε κάπου στα 140άλογα.)Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν τα αμέτρητα όργανα και τα πολλά φωτάκια ... Σαν αεροπλάνο ήταν.
(Και μετά το οδήγησα... ) -
Ω ....
ναι στανταρ ειναι.. σε αφηνει να επιλέξεις τι θέλεις να εμφανιζεται στην οθονη.. εγω απο τοτε που εβγαλα τη πίεση του τουρμπο να εμφανιζεται και εβαλα το ραδιο-RDS εχω ρίξει μέση κατανάλωση κατα 2 l/100xlm!!
γενικα το τελευταίο διμήνα που εχουν κάτσει κατι αναποδιες στη δουλειά και ειμαι τοσο πτωμα που ουτε να οδηγήσω σβέλτα δεν αντεχω πρέπει να εχω γύρω στο 8.1 μέση κατανάλωση.. καπου κει αν είδα καλα προχθες.. και πάντα με 4-5 ατομα το αμάξι φορτωμένο.. αλλα 70% αττική οδο.
-
Καλή η μέση κατανάλωσή του αν κρίνω από το 207 που έχει σταθεροποιηθεί στα 9lt/100km.
Να υποθέσω ότι το multiair έχει ακόμη καλύτερη κατανάλωση;
Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει το Bravo παιδιά; Συναρμολόγηση; Τριγμούς;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλή η μέση κατανάλωσή του αν κρίνω από το 207 που έχει σταθεροποιηθεί στα 9lt/100km.Να υποθέσω ότι το multiair έχει ακόμη καλύτερη κατανάλωση;
Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει το Bravo παιδιά; Συναρμολόγηση; Τριγμούς;
Εγώ , κανένα πρόβλημα.
Κάποιοι , έχουν απλώς πειραγμένα ακουστικά νεύρα.... -
Αναλογα με τις συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασιας. Αν εχει βορια και κρυο, κανει 'κρατς', αν εχει νοτια και υγρασια σχεδον τιποτα. Το καλοκαιρι με τη ζεστη,εχω ανοιχτα τα παραθυρα. Οταν βρεχει, δεν κανει ουτε τσικ και δεν βγαζει κιχ... Αν με βορια και κρυο βαλω το κλοριφερ και διασταλλουν τα πλαστικα, η κατασταση βελτιωνεται σημαντικα. Αυτα...
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Αναλογα με τις συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασιας. Αν εχει βορια και κρυο, κανει 'κρατς', αν εχει νοτια και υγρασια σχεδον τιποτα. Το καλοκαιρι με τη ζεστη,εχω ανοιχτα τα παραθυρα. Οταν βρεχει, δεν κανει ουτε τσικ και δεν βγαζει κιχ... Αν με βορια και κρυο βαλω το κλοριφερ και διασταλλουν τα πλαστικα, η κατασταση βελτιωνεται σημαντικα. Αυτα...Εν λοιγοις Storm ισχυει οτι θα ισχυε σε καθε αυτοκινητο!
Τιποτα το φοβερο.
Υποψιν βεβαια οτι αν εισαι και εσυ τριχας σαν εμενα και τον eltonako (eltonako ο χαρακτηρισμος ειναι με την αστεια του εννοια, μη μου παρεξηγηθεις ) ολα αυτα θα τα ακους με κλειστο το ηχοσυστημα ,κλειστο κλιματισμο και κλειστα παραθυρα!
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις φτιαξει μια ''ατμοσφαιρα'' για ''ακουστικους'' τυπους!
Αν εισαι σαν το Κωσταντινο ουτε τη τουρμπινα δεν θα ακους! -
Φαντάζομαι ότι ίσως φταίνε και οι ζάντες, αν είναι 17άρες...
Στο 207 το GT/Rallye έρχεται με 17άρες. Αρκετοί ιδιοκτήτες παραπονιούνται για τριγμούς και κοπανήματα.
Εγώ έβαλα μετά την αγορά, 16άρες με μαλακό ελαστικό και δεν έχει τον παραμικρό τριγμό το αυτοκίνητο.
Ίσως και στο Bravo να παίζει κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ίσως φταίνε και οι ζάντες, αν είναι 17άρες...
Στο 207 το GT/Rallye έρχεται με 17άρες. Αρκετοί ιδιοκτήτες παραπονιούνται για τριγμούς και κοπανήματα.
Εγώ έβαλα μετά την αγορά, 16άρες με μαλακό ελαστικό και δεν έχει τον παραμικρό τριγμό το αυτοκίνητο.
Ίσως και στο Bravo να παίζει κάτι τέτοιο.στα ιδια επίπεδα με το 207 είναι και το μπράβο...(από άποψη ποιότητας)
προσωπικά δεν νομίζω να έχει να σου δώσει κάτι παραπάνω το μπράβο σε κανένα σχεδόν τομέα... -
Το 207 θεωρητικά είναι μικρό το Bravo μικρομεσαίο. Λογικά το Bravo έχει πολύ καλύτερους χώρους και ίσως να είναι ποιο άνετο σε μεγάλες αποστάσεις λόγω όγκου.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τιμολόγηση.
Το Bravo sport 1.4/150ps ήταν ποιο φθηνό, όταν πήρα το 207, το οποίο ούτε και αυτό ξεχωρίζει κάπου, ώστε να δικαιολογεί τα 22500 που έσκασα...
(και κατά την άποψή μου κακώς το έχουν βαφτίσει GT και το άλλο Rallye. Ας το έλεγαν ΤΗP 3πορτο και 5πορτο)Και από ότι βλέπω το Ιταλικό έχει ακόμα καλή τιμολόγηση και προσφέρει πολλά στον βασικό εξοπλισμό (το sport).
-
Λιακάδα, δροσιά, και πρωινό ξύπνημα με έκαναν να πεταχτώ μέχρι το kartodromio και την εκδήλωση των 4Τ για το GTI της χρονιάς.
Καμία 300αρια άτομα και 101 δώρα. Ιδανικός συνδυασμός για εμάς τους γκαντέμιδες!!Τελικά έκανα βόλτα με το 207RC και οδηγό τον Τσάδαρη. Το 207 το πήρε ένας Θεσσαλονικιός. (φωτό και σχόλια αύριο)
-
Dr. Ντίνος μήπως ήταν το όνομα του Θεσσαλονικιού;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Dr. Ντίνος μήπως ήταν το όνομα του Θεσσαλονικιού;Το λες ετσι η' οντως αυτος ηταν ο τυχερος;
-
Καλά...πιο τριζάτο αυτοκίνητο , με ελάχιστους χώρους , ψόφιο κινητήρα και ανύπαρκτη ανάρτηση από το Bravo ( και δη το 150αρι ) και ποιότητα χειρότερη ακόμα και από συναρμολόγηση στο τελευταίο αποβιομηχανοποιημένο χωριό της Κίνας , εννοείται ότι δεν υπάρχει.
Πόσο μάλιστα όταν συγκρίνεται με αμαξώματα της αμέσως προηγούμενης κατηγορίας.Για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από τους 'ειδικούς'...
Fiat Bravο 2007