-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
άσχημη γεννιά οι νέοι κάτοχοι φίατ... κρίμα για την εταιρία
μέχρι πριν λίγο καιρό τα είχατε με το γκόλφ, τώρα με την τζουλιέτα...αντι να απολαύσεται το (κατα γενική ομολογία όμορφο) αυτοκινητο σας κάθεστε και γράφεται γράφεται... σε χιουμοριστικό πλαίσιο και καλά αλλα...
Αλλα τι...................................;
πίσω από την ακατάπαυστη χιουμορολογία κρύβονται οι απόψεις των αρθρογράφων...
δεν είναι κουραστικό μέσα στο τόπικ του μπράβο να αναφέρεται σταθερά επί πόσες σελίδες τα ονόματα των γκολφ και τζουλιέτας??Κατ'αρχην,η νεα μουρη των alfa δεν μου αρεσει. Επιπλεον δεν ειμαι νεος κατοχος fiat(ειχα ενα punto hgt και οδηγω που και που ενα marea που εχουμε στην οικογενεια ως 'γαιδουρι') και παραλληλα οσο και να ξερω οτι τα αυτοκινητα του VW group ειναι σε πολλους τομεις ενα κλικ πανω,Golf δεν παιρνω με τιποτα.Ειναι θεμα φιλοσοφιας.Τωρα σε οτι αφορα τα αυθαιρετα συμπερασματα σου,τι να πω?Να το κοιταξεις παντως το θεμα πρωτου θεριεψει...
τώρα με βάζεις να απαντήσω και δεν θέλω...
καταρχήν σε μερικούς τομείς είναι καλυτερα τα φαουβε και σε άλλους τα του γκρούπο(προσωπικά οι τομείς που είναι καλύτερα τα βαγκ μου είναι παντελώς αδιάφοροι)
τα συμπεράσματα μου δεν είναι αυθαίρετα... διάβασε τις τελευταίες σελίδες... όλο υπαινιγμοί για την τζουλιέτα είναι...
διάβασε μετά μερικές δεκάδες σελίδες πίσω... όλο υπαινιγμοί για το γκόλφ...τι θέλω να πώ...??
με το μπράβο η φιατ μπήκε δυνατά στην αγορά των μικρομεσαίων με όμορφη σχεδίαση και δυνατά και αξιόπιστα σύνολο... οι κάτοχοι όμως συνεχίζουν να κυνηγάνε χίμαιρες και να επιζητούν την εξίσωση με το γκόλφ... -
Προσωπική άποψη,
Ναι θέλω το καλύτερο δυνατό, ναι θα συνεχίσω να κοιτάζω προς τα επάνω. Ναι δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Ναι δεν θα χαιδεύω αυτιά. Βαρετή η ομφαλοσκόπιση όταν γίνεται όλη την ώρα. 'Άσχημη γενιά' που δεν κοιτάζουμε την 'δουλειά' μας ;; Καλύτερα! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
....................
τώρα με βάζεις να απαντήσω και δεν θέλω...
καταρχήν σε μερικούς τομείς είναι καλυτερα τα φαουβε και σε άλλους τα του γκρούπο(προσωπικά οι τομείς που είναι καλύτερα τα βαγκ μου είναι παντελώς αδιάφοροι)
τα συμπεράσματα μου δεν είναι αυθαίρετα... διάβασε τις τελευταίες σελίδες... όλο υπαινιγμοί για την τζουλιέτα είναι...
διάβασε μετά μερικές δεκάδες σελίδες πίσω... όλο υπαινιγμοί για το γκόλφ...τι θέλω να πώ...??
με το μπράβο η φιατ μπήκε δυνατά στην αγορά των μικρομεσαίων με όμορφη σχεδίαση και δυνατά και αξιόπιστα σύνολο... οι κάτοχοι όμως συνεχίζουν να κυνηγάνε χίμαιρες και να επιζητούν την εξίσωση με το γκόλφ...Αγαπητέ red_monster ,
Τα συμπεράσματα όλων μας -για οτιδήποτε- μέσα στο forum , όπω ς και έξω απ αυτό , είναι αυθαίρετα υπό το πρίσμα της υποκειμενικότητας ( εκτός και άν κάποιος διεκδικεί για τον εαυτό του το αλάθητο και την απόλυτη αντικειμενικότητα).
Η υποκειμενικότητα λοιπόν αυτή , αντιμετωπίζεται με αρκετή δόση χιούμορ , το οποίο δεν είναι υποχρεωτικά ούτε καλόγουστο άλλά ούτε και κακόγουστο για κάποιους.
Ετσι εσύ διατηρείς το δικαίωμα να ανακαλύπτεις κεκαλυμένους υπαινιγμούς κατά της AR Giulietta από μέρους μας , ενώ εμείς με τη σειρά μας λέμε ευθαρσώς την άποψή μας γι αυτή (αν ανατρέξεις σε παλαιότερες δημοσιεύσεις θα τις βρεις) καθώς την έχουμε ζήσει για αρκετά χιλιόμετρα υπό διάφορες οδηγικές συνθήκες και χωρίς να μεταφέρουμε τις εκτιμήσεις του Ειδικού Τύπου.Από την άλλη , η ηλικία των περισσοτέρων από εμάς , δεν μας κατατάσει στη 'νέα γενιά κατόχων Fiat' αφού οι περισσότεροι είτε πλησιάζουν προς το κλείσιμο της 4ης δεκαετίας της ζωής τους ή την έχουν ήδη κλείσει.
Εχουμε ζήσει με 127 και 128 , αρκετοί είχαν στην κατοχή τους και μοντέλα της AR (ένας μάλιστα είναι και αντιπρόσωπος του Γκρούπο) και σαφώς όλοι έχουμε εμπειρίες από Γερμανικά , Γαλλικά και Ιαπωνικά αυτοκίνητα πλέον των Ιταλικών.Ετσι ως φίλοι της Ιταλικής αντίληψης περί Αυτοκίνησης , δεν μας ενδιαφέρουν τα ζουμερά και χυμώδη πλαστικά , η αυξημένη κατά 1-1,5 λίτρα κατανάλωση του μοντέλου που έχουμε στην κατοχή μας -αλλά και οποιουδήποτε άλλου - , οπότε τα περί απελπισμένου και άνισου αγώνα με χίμαιρες στην προσπάθεια για εξομείωση με κάποια μοντέλα του ανταγωνισμού είναι τουλάχιστον άστοχα εκ μέρους σου.
Ότι νέο και καλύτερο συμπληρώνει τις τάξεις του Γκρούπο , είναι ευπρόσδεκτο. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να υπόκειται στην κριτική αντιμετώπισή μας.
Ετσι η συνολική αίσθηση που έχουμε αποκομίσει από το νέο μοντέλο της AR ήταν μια 'χλιαρότητα' και αυτό λέμε.Κουραστήκαμε να ψάχνουμε για τριγμούς και ζημιές εκεί που δεν υπάρχουν (και όπου υπάρχουν είναι απόλυτα φυσιολογικές ή δικαιολογημένες -φροντίζουν οι 'βελτιωτές' για αυτές-).
Α...προσωπικά υπήρξα και κάτοχος Golf ΙΙ ...λες να βλέπω ακόμα εφιάλτες?
-
Εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω κατι ,με οση ευγενεια με διακρινει και μπορω να διαθεσω ,οταν μιλαω με το ''κοκκινο φρικιο'' (η μηπως τερας ;Τεσπα δεν με νοιαζει).
Ρεεεεεε φρικιο (η' μηπως τερας;Τεσπα στα αρ@#%&*ια μου) ,με ποιο δικαιωμα θα μας πεις εσυ τι θα γραψουμε για τη Τζουλιετα και το γκολφ;Ειναι μηπως δημιουργημα σου ,επενδυση σου,της εταιριας του μπαμπα σου;Μαλλον οχι!
Επισης ποτε εχεις εξεταστικη ρε συ;Να ξερουμε και εμεις ποτε μπορουμε να μιλησουμε χωρις να υπαρχει καποιο σπυρι στα ........αυτια ,να μας ενοχλει;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω κατι ,με οση ευγενεια με διακρινει και μπορω να διαθεσω ,οταν μιλαω με το ''κοκκινο φρικιο'' (η μηπως τερας ;Τεσπα δεν με νοιαζει).Ρεεεεεε φρικιο (η' μηπως τερας;Τεσπα στα αρ@#%&*ια μου) ,με ποιο δικαιωμα θα μας πεις εσυ τι θα γραψουμε για τη Τζουλιετα και το γκολφ;Ειναι μηπως δημιουργημα σου ,επενδυση σου,της εταιριας του μπαμπα σου;Μαλλον οχι!
Επισης ποτε εχεις εξεταστικη ρε συ;Να ξερουμε και εμεις ποτε μπορουμε να μιλησουμε χωρις να υπαρχει καποιο σπυρι στα ........αυτια ,να μας ενοχλει;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Είχα καιρό να σας διαβάσω αλλά βλέπω περνάτε καλά εσείς εδώ... -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω κατι ,με οση ευγενεια με διακρινει και μπορω να διαθεσω ,οταν μιλαω με το ''κοκκινο φρικιο'' (η μηπως τερας ;Τεσπα δεν με νοιαζει).Ρεεεεεε φρικιο (η' μηπως τερας;Τεσπα στα αρ@#%&*ια μου) ,με ποιο δικαιωμα θα μας πεις εσυ τι θα γραψουμε για τη Τζουλιετα και το γκολφ;Ειναι μηπως δημιουργημα σου ,επενδυση σου,της εταιριας του μπαμπα σου;Μαλλον οχι!
Το monster στην ελληνική μεταφράζεται ως τέρας ...
Η ευγένεια μάλλον δεν συγκαταλέγεται στις αρετές σου ... Συνέχισε να μου δείχνεις πόσο δίκιο Έχω που έγραψα τα παραπάνω...
Μια παρατήρηση έκανα , αλλα φαίνεται δεν είναι αποδεκτή Απο μερικά συμπλεγματικα παιδάκια ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω κατι ,με οση ευγενεια με διακρινει και μπορω να διαθεσω ,οταν μιλαω με το ''κοκκινο φρικιο'' (η μηπως τερας ;Τεσπα δεν με νοιαζει).
Ρεεεεεε φρικιο (η' μηπως τερας;Τεσπα στα αρ@#%&*ια μου) ,με ποιο δικαιωμα θα μας πεις εσυ τι θα γραψουμε για τη Τζουλιετα και το γκολφ;Ειναι μηπως δημιουργημα σου ,επενδυση σου,της εταιριας του μπαμπα σου;Μαλλον οχι!
Το monster στην ελληνική μεταφράζεται ως τέρας ...
Η ευγένεια μάλλον δεν συγκαταλέγεται στις αρετές σου για αυτο εγραψα ''με οση ευγενεια με διακρινει'' ... Συνέχισε να μου δείχνεις πόσο δίκιο Έχω που έγραψα τα παραπάνω...
Μια παρατήρηση έκανα , αλλα φαίνεται δεν είναι αποδεκτή Απο μερικά συμπλεγματικα παιδάκια ...Σε ευχαριστω που με λες παιδακι αλλα εγω τις σπουδες μου τις εχω τελειωσει πριν απο αρκετο καιρο.
Επισης να μην χρησιμοποιεις λεξεις που δεν αρμοζουν στο επιπεδο σου.Το συμπλεγμα μου ,εχεις ιδεα με τι εχει αναπτυχθει η' ακουσες τη λεξη σε καποια εκπομπη στη τηλεοραση;Το μοναδικο συμπλεγμα που υπαρχει εδω ειναι το δικο σου με τη τσεπη του μπαμπα σου!Και εν τελη ρε μικρε τελειωσες τις βλακειες στο τοπικο της Τζουλετας και θελεις να ζαλισεις και τα δικα τα...................αυτια;
Παρε τα παιχνιδια σου (αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφονται εδω) και πηγαινε να παιξεις αλλου!
Αλλιως αν εχεις λυσει και αυτο το προβλημα σου ,βρες καμια γκομενα γιατι οπως λεει και ο λαος:Καλος ο αυνανισμος αλλα με την ερωτικη πραξη κανεις και γνωριμιες (αυτο στο ειπα ευγενικα δε μπορεις να πεις). -
-
'Κοκκινο τερας',νομιζω πως πραγματικα πρεπει να το κοιταξεις το θεμα.Και για να μιλησω λιιιιγο πιο σοβαρα,μαλλον εισαι προσβλητικος προς τα υπολοιπα μελη του φορουμ.Και ως εκ τουτου δεν θα σου συμπεριφερθουν ολοι με το γαντι,αλλα ο καθενας αναλογα με το ταπεραμεντο του.Προσωπικα διανυω το 41ο ετος της ζωης μου και οσο και αν προσπαθησα να δικαιολογησω τον τροπο σου και τις 'βολες' σου,μαλλον δεν τα καταφερα.Τελος παντων,ο καθενας με τα οπλα του...
-
Τις σπουδές σου Μπορείς να τις Έχεις τελειωσει την παιδεία σου όμως όχι...
Ωραίο το ποστ σου ...
Γεμάτο κακιά ... Εύγε ... -
Τα προσωπικα σας εκτος φορουμ.Στο επομενο παρομοιο ποστ θα εχει σβησιμο & warn[mod]
-
Μμμμμ.....ωραία απαλά γλυκά γλυστρήματα με τα τέσσερα σήμερα στο ψιλόβροχο!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μμμμμ.....ωραία απαλά γλυκά γλυστρήματα με τα τέσσερα σήμερα στο ψιλόβροχο!Δεν φαντάζομαι να είχες και τον Λάμπρο μέσα;
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Δεν φαντάζομαι να είχες και τον Λάμπρο μέσα;
Ω...
αλλά δεν είχε πολύ πλάκα καθώς ο δρόμος δεν προσφέρονταν για παιχνίδι.
Ενα στιγμιαίο 210 στον περιφερειακό μόνο..... -
Ω...
Ενα στιγμιαίο 210 στον περιφερειακό μόνο.....Χαχαχαχα, κατάλαβα! Την συνέχεια την ιστορίας θα μας την πει ο Λάμπρος! (όταν μπορέσει να γράψει....).
-
Ω...
Ενα στιγμιαίο 210 στον περιφερειακό μόνο.....Χαχαχαχα, κατάλαβα! Την συνέχεια την ιστορίας θα μας την πει ο Λάμπρος! (όταν μπορέσει να γράψει....).
Μπα . όχι , μια χαρά τον παρέδωσα στο σπίτι του.
Το παίξαμε dickdick...ωτακουστές.
Αλλά συμπεράναμε οτι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο σε τέτοια θέματα. -
Υπό το αδιάφορρο (?) βλέμμα της Fiat.....http://www.youtube.com/watch?v=a3EowDCwn9k
-
Υπό το αδιάφορρο (?) βλέμμα της Fiat.....http://www.youtube.com/watch?v=a3EowDCwn9kΈχω ζαλιστεί με τα 'μου 'πες' και τα 'σου 'πα' αυτό δεν είναι κοκορομαχία είναι το 'χαμένοι στην μετάφραση'
Εμείς πάντως δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη! Η Φιατ έχει εκδώσει απαγόρευση για τις ενδοεταιρικές διαμάχες! θα μας ανακαλέσει την εγγύηση !!! Παίρνουν πολύ σοβαρά στην Ιταλία τον σχολιασμό των προιόντων τους και θα έχουμε μπλεξίματα. Άλλωστε τι κι αν έχεις δει/οδηγήσει/ταξιδέψει/αγοράσει/πουλήσει/αγαπήσει, υποκειμενικά-ξευποκειμενικά κάποιοι δεν είναι ικανοί να σχολιάζουν!! Ούτε να χρησιμοποιούν emotions !!!
Ούτε και την VW πρέπει να σχολιάζουμε !!! Φαντάζεστε να μας ακούσουν και να μας πάρουν τα Bravάκια και να μας επιβραβεύσουν με κανα Golf !!! Τι θα το κάνω εγώ το Golf μετά ?????
Πάλι καλά που το Bravo μου δίνει απο μόνο του αρκετή τροφή για σχόλια.
Ξέρατε οτι όταν έχεις αναμμένους τους υαλοκαθαριστήρες (ακόμα και στο πολύ αργό) και βάλετε όπισθεν ανάβει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας μόνος του και μάλιστα στο μέγιστο ?
Τρόμαξα χτες !! συνηθισμένος απο τα 'ιδιαίτερα' ηλεκτρικά της 145, σκέφτηκα 'τώρα την κάτσαμε την βάρκα' αλλά όλα μια χαρά !!! (την έκανα πάλι !!! σχολίασα την Άλφα !!! -6 μήνες εγγύηση) -
Ξέρατε οτι όταν έχεις αναμμένους τους υαλοκαθαριστήρες (ακόμα και στο πολύ αργό) και βάλετε όπισθεν ανάβει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας μόνος του και μάλιστα στο μέγιστο ?
Τρόμαξα χτες !! συνηθισμένος απο τα 'ιδιαίτερα' ηλεκτρικά της 145, σκέφτηκα 'τώρα την κάτσαμε την βάρκα' αλλά όλα μια χαρά !!! (την έκανα πάλι !!! σχολίασα την Άλφα !!! -6 μήνες εγγύηση)Σε έπιασα αδιάβαστο...Γρήγορα στο εγχειρίδιο
Και συ τι κάνεις τώρα...Δινεις λαβή για σχόλια ότι τα ιταλικά έχουν πρόβλημα στα ηλεκτρικά.
Μαζί μ'αυτό που ζητάς κάνει και κάτι παραπάνω(λειτουργεί πριν από σας για σας) -
Έχω ζαλιστεί με τα 'μου 'πες' και τα 'σου 'πα' αυτό δεν είναι κοκορομαχία είναι το 'χαμένοι στην μετάφραση'Εμείς πάντως δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη! Η Φιατ έχει εκδώσει απαγόρευση για τις ενδοεταιρικές διαμάχες! θα μας ανακαλέσει την εγγύηση !!! Παίρνουν πολύ σοβαρά στην Ιταλία τον σχολιασμό των προιόντων τους και θα έχουμε μπλεξίματα. Άλλωστε τι κι αν έχεις δει/οδηγήσει/ταξιδέψει/αγοράσει/πουλήσει/αγαπήσει, υποκειμενικά-ξευποκειμενικά κάποιοι δεν είναι ικανοί να σχολιάζουν!! Ούτε να χρησιμοποιούν emotions !!!
Ούτε και την VW πρέπει να σχολιάζουμε !!! Φαντάζεστε να μας ακούσουν και να μας πάρουν τα Bravάκια και να μας επιβραβεύσουν με κανα Golf !!! Τι θα το κάνω εγώ το Golf μετά ?????
Πάλι καλά που το Bravo μου δίνει απο μόνο του αρκετή τροφή για σχόλια.
Τρόμαξα χτες !! συνηθισμένος απο τα 'ιδιαίτερα' ηλεκτρικά της 145, σκέφτηκα 'τώρα την κάτσαμε την βάρκα' αλλά όλα μια χαρά !!! (την έκανα πάλι !!! σχολίασα την Άλφα !!! -6 μήνες εγγύηση)Καθ οτι εμείς εδω στο χωριό μοιάζουμε τα μάλα με τη Βρετανική ύπαιθρο , γνωρίζουμε αυτό το ειδικό χαρακτηριστικό του πίσω υαλοκαθαριστήρα (όχι βέβαια με τη μέγιστη ταχύτητα , απλά με τη συνεχόμενη λειτουργία ).
Πέρα πάντως από την τυπική απαγόρευση που ισχύει στους κόλπους του Γκρούπο και κάτω από τον μανδύα του χιούμορ , θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα παρακάτω :
α.Αυτή η ρημάδα η κατηγορία των μικρομεσαίων τι υπεραυτοκίνητα έχει? Ποια είναι αυτά τα μοντέλα που αξίζουν τον έπαινο και τα διθυραμβικά σχόλια για την φοβερή απόδοση των κινητήρων τους καθώς και τα απίστευτα πλεονεκτήματα των αναρτήσεών τους?
β.Αν **ο καλύτερος έχει την πλειοψηφία των προτιμήσεων **, ας μην γκρινιάξει ξανά κανείς για την κυβερνητική πολιτική και το έργο αυτής (φωνές που να προβάλουν αντίρηση υπάρχουν?).
γ.Τα επίπεδα 'ποιότητας' μάλλον απευθύνονται σε γενιές που μεγάλωσαν με ηλεκτρονικά παιχνίδια και κριτήριο αγοράς αποτελεί ή ύπαρξη ή όχι θύρας usb στον χρυσοπληρωμένο 1.5 τόνο λαμαρίνα που παρκάρουν εκτεθειμένο στο πεζοδρόμιο ή στην καλύτερη περίπτωση στο γκαράζ του διαμερίσματος.
δ.Η ποδοσφαιροποίηση των αυτοκινητιστικών συζητήσεων δεν είναι νέο φαινόμενο , έχει βαθιές ρίζες και αυτή όπως και στις πολιτικές.Αυτά τα (ημι)φιλοσοφικά ελλείψει θέματος συζήτησης σχετικά με τριγμούς - θορύβους - καταναλώσεις - κρατημάτων και τραβήγματος από τις 2200στρ/λ.
Ουφ.
Fiat Bravο 2007