-
Καλησπερα στο topic. Σε κανα-δυο βδομαδες θα ειμαι και γω τυχερος κατοχος Bravo! Βρηκα ενα ελαχιστα μεταχειρισμενο 150αρι σπορτ και το εκλεισα (δια λογου μεχρι να ελεγχθει). Πολυ χαιρομαι γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που παντα μου αρεσε και τωρα θα το αποκτησω χωρις να ξηλωθω...
Το κακο ειναι οτι εχω 500 σελιδες διαβασμα.
-
Πραγματι,ειναι πολλες.Εγω καμμια 200αρια καταφερα να διαβασω...
-
Καλωσόρισες στην παρέα μας ... και καλό διάβασμα
Ούτε εγω τα έχω διαβάσει όλα
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Καλησπερα στο topic. Σε κανα-δυο βδομαδες θα ειμαι και γω τυχερος κατοχος Bravo! Βρηκα ενα ελαχιστα μεταχειρισμενο 150αρι σπορτ και το εκλεισα (δια λογου μεχρι να ελεγχθει). Πολυ χαιρομαι γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που παντα μου αρεσε και τωρα θα το αποκτησω χωρις να ξηλωθω...Το κακο ειναι οτι εχω 500 σελιδες διαβασμα.
Kαλώς ήρθες!
Υπάρχει λύση να γλυτώσεις το διάβασμα!
Απευθύνεσαι σε:
**dickdick **για τριγμούς-θορύβους-ανεξερεύνητες πηγές ήχων-κόντρες-καταναλώσεις(μόνο για αυξημένες)-αναζήτηση Mercedes Benz.
Velissariosγια ατυχήματα εντός του εσωτερικού-χαμηλές (κατ ευχήν) καταναλώσεις-ηλεκτρονικούς συνοδηγούς και ενίοτε ρουφιάνους-περιποίηση αμαξώματος.
Sakafliasγια γενικές τεχνικές πληροφορίες -χαμηλές καταναλώσεις-κουλ διαδρομές
**eltonakos **για αναβαθμίσεις προγραμματισμού (sic)
akilleasγια αποσυντονισμό ραντεβού
και αρκετούς άλλους!
(σε εμένα μόνο αν βρεις καμιά καλή διαδρομή με στροφές...τα υπόλοιπα με βρίσκουν παγερά αδιάφορο - δεν αποκτήσαμε δα και VW!-)Αντε , με το καλό να πέσει στα χέρια σου η Monica!
-
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...Πω πω !!! Απο το στόμα μου το πήρες !!!!
Τι γίνετε ρε παιδιά ??? Με τίποτα δεν μπορώ να κατέβω κάτω απο το 10,5 !!!! Φταίει η αλλαγή στον καιρό? φταίει ότι μαζεύτηκαν οι Αθηναίοι??? Δεν το καταλαβαίνω.
Σε 250χλμ, με τα 90χλμ χαλαρά στο πήγαινε-έλα στα Μέγαρα, είμαι στο 10,4 !!! Δηλαδή μέση για τα υπόλοιπα 160χλμ που έκανα μέσα στην Αθήνα πρέπει να έχω 11 άνετα.....
Στον γυρισμό απο τα Μέγαρα έδωσα την Bravoύρα να την οδηγήσει η γυναίκα μου. Είχε πολύ πλάκα να την βλέπω να προσπαθεί να οδηγήσει όπως με το δικό της Getz 1.2. Αλλαγές στις 3-4 χιλιάδες στροφές, συνεχείς διορθώσεις στο τιμόνι, κατεβάσματα..... Αφού αναγκάστηκα να της πατήσω το Sport για να σκληρύνει λίγο το τιμόνι γιατι με είχε ζαλίσει !
καλώς ήρθες kvlachos,
μην ανησυχείς για το διάβασμα, (αν και είναι ωραίο να βλέπεις πως ανακυκλώνονται τα θέμα κατα περιόδους), ότι χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις και αν ξέρουμε θα βοηθήσουμε.
-
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...Περίεργο!
Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό?....καμιά παπαριά του προγράμματος θα είναι μάλλον.
Από την άλλη , το δικό μου (χωρίς πρόγραμμα , μόνο με βαρύ πόδι) γράφει από 9,8 έως 10,4 σε περιαστικές διαδρομές. -
Λοιπόν...την Κυριακή ο εξωτερικός κόφτης θα είναι off!
Ποιος ψήνεται για καμιά 'βολτούλα'
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Λοιπόν...την Κυριακή ο εξωτερικός κόφτης θα είναι off!Ποιος ψήνεται για καμιά 'βολτούλα'
Λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια;;;;;;;;;;
Κωστακη!
Ντροπη! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Κωστακη!
Ντροπη!Ουρτ παλιοαρούρι!!!!
Μην πατήσεις την ουρά σου!Θα ψήσω τον Sakaflia να κάνουμε μια ανάβαση (να δούμε πόσο χάλια είμαστε έναντι της Giulietta )
-
Κωστακη!
Ντροπη!Ουρτ παλιοαρούρι!!!!
Μην πατήσεις την ουρά σου!Θα ψήσω τον Sakaflia να κάνουμε μια ανάβαση (να δούμε πόσο χάλια είμαστε έναντι της Giulietta )
Ε οχι δα!Ενα μικρο προβαδισμα το δινω ,αλλα μεχρι εκει!
Οχι και χαλια απεναντι στη G! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Οχι και χαλια απεναντι στη G!A δεν ξέρω , έτσι λένε οι ειδήμονες
-
Οχι και χαλια απεναντι στη G!A δεν ξέρω , έτσι λένε οι ειδήμονες
Θα σου το πει το στομάχι μου...έχει πείρα απο G . Θα δουμε και το Bravo.
-
Κράνος , ζώνη 6 σημείων , πυράντοχη στολή...φύγαμε!!!
Ετσι να σκάσετε εσείς στις μεγαλουπόλεις!
-
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...Η απαντηση ειναι απλη :Το αμαξι σου Κρουζοποιήτε !
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...
Η απαντηση ειναι απλη :Το αμαξι σου Κρουζοποιήτε !
Δεν βρέθηκε λύση ακόμα cruzakias?
-
Προσπαθω σε πρωτη φαση να κατεβασω την καταναλωση οσο γινεται,με λιγο πιο ''ηρεμη'' οδηγηση ,και με μετρήσεις χωρις να μηδενιζω τα χλμ. ( οπως προτεινε ο Orestisren ). Κατι παει να γινει αφου εχει κατεβει στα 11,3.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Προσπαθω σε πρωτη φαση να κατεβασω την καταναλωση οσο γινεται,με λιγο πιο ''ηρεμη'' οδηγηση ,και με μετρήσεις χωρις να μηδενιζω τα χλμ. ( οπως προτεινε ο Orestisren ). Κατι παει να γινει αφου εχει κατεβει στα 11,3.
Δεν θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά μάλλον καλύτερα να έπαιρνες Bravo!
Πιο οικονομικό θα σου έβγαινε! -
Μεχρι που παω να φορτωσω το μαμισιο προγραμμα παλι,αν υποψιαστω οτι φταιει το tuning. Αλλα ρε παιδι μου,ετσι ξαφνικα μετα απο τοσους μηνες?
-
Κράνος , ζώνη 6 σημείων , πυράντοχη στολή...φύγαμε!!!Ετσι να σκάσετε εσείς στις μεγαλουπόλεις!
Αχχχχχχχχχχχχχχ!Ζηλευω!
Αν το κανατε το αλλο ΣΚ θα μπορουσα!
Fiat Bravο 2007