-
Golf 1.4TSI με τα 140 αλογα πιστευω θα ειναι η καλυτερη επιλογη για σενα.Βεβαια αν σου αρεσει το 6αρι παντα.Και το leon ειναι ενα ομορφο αυτοκινητο και λεει γενικα βεβαια δε γνωριζω αν εχει καλο στησιμο σαν αυτοκινητο.Η lancia η delta θα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο αλλα δεν ξερω αν σου αρεσουν τα looks και τι παιζει με την τιμη.Το focus θα ηταν πολυ καλη επιλογη αλλα εχει μεινει πισω απο κινητηρες...Δε λεει τωρα απο τα 150 αλογα τουρμπατα να πεσεις στα 115 ατμοσφαιρικα...
Πιστευω η delta και το golf θα ηταν η καλυτερη επιλογη αλλα δε ξερω σε τι τιμες παιζουν.
Edit.Απο οτι τσεκαρα στο σιτε το 1.4 με τα 150 αλογα παει στα 21500(μαλλον η αρχικη εκδοση γιατι ειχε και αλλη μια ποιο κατω εκδοση με τα ιδια αλογα στα 26100).
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Για να εχεις επιλεξει Bravo σημαινει πως σου αρεσουν οι Ιταλικες γραμμες , ετσι δεν ειναι?
Οποτε κατι σε Golf - Leon θα σου φανει μαλλον βαρετοΥπαρχει και η Jiullieta(δεν ξερω πως γραφεται) αλλα θα πας στα 120 αλογα απο 150 ομως ειναι πολυ ομορφη.
Διαφορετικα πας σε 308 1.6THP αλλα δεν νομιζω να σου αρεσει και πολυ.
Ναι , οι Ιταλοί είναι μανούλες στο σχεδιασμό...φαίνεται και στα ρούχα αυτό.
Πάντως το Golf ανεβαίνει ψηλά από άποψη τιμολόγησης. Το Leon πήγα το είδα , αλλά μοιάζει ξεπερασμένο στο εσωτερικό του.Δεν το οδήγησα αλλά ακούω ότι είναι δυνατό.
Σχετικά με την Giulieta της ΑR ,αργεί να φθάσει στην αγορά και εγώ πρέπει να αντικαταστήσω άμμεσα το Bravo... Ένας γνωστός πάντως που έχει μια 147 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος. Δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που στρίβει.
Το 308 είναι της Peugeot ε?....μακρυά από Γαλλικά. Έχει ένας ξάδελφος , όλο προβλήματα , μικρά αλλά σπαστικά.
έχω μπλέξει τα μπούτια μου γμτ!!! -
Κωνσταντίνε, αν το εννοείς (που μετάξυ μας αμφιβάλω ), τότε η λύση είναι η Giulietta 170 στα 23 χιλιάρικα. 2-3 μήνες ακόμα με το Μπραβάκι δεν θα σου κακοπέσουν.
-
Το golf είναι πολύ καλό, όχι όμως για στροφιλίκια (σαφώς λιγότερο πληροφοριακό από το bravo sport και με περισσότερες κλίσεις).
Το 308 πρέπει να έχει εξαιρετική αίσθηση στις στροφές, όπως παραδοσιακά το Peugeot. Είναι και ωραίο μέσα. Συγνώμη, πήρες ιταλικό και δεν κόλλησες στα ενδεχόμενα προβλήματα αξιοπιστίας και τώρα ψυρίζεις τα γαλλικά;
Αν απορρίπτεις και το leon, αντε να δω τι θα βρεις καλύτερο από το bravo sport. Μήπως ένα Auris;Εκτός και αν μπορείς να χτυπήσεις μια Giulietta 170. Αυτή, μάλιστα, αν έχω τα οικονομικά, μπορεί να την τιμήσω κάποια στιγμή!
(κάτι μου λέει πως κάνεις flamming... )
-
Με καθαρα λογικα κριτηρια το Leon 1.8TSI(εκτος αν μπορεις να πας σε Giulietta 170) ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλα το εσωτερικο καταλαβαινω οτι σε χαλαει(αν και ειναι θεμα συνηθειας).
Εχεις σκεφτει να φτιαξεις το δικο σου αυτοκινητο αντι να παρεις καινουργιο.Π.χ. μπορεις να βαλεις μια ρυθμιζομενη αναρτηση και να το στησεις οπως θες(οσο ειναι δυνατο αυτο).
Επισης μπορεις να βαλεις δυο προγραμματα στον κινητηρα.Ενα με το Sport Button off και ενα με το Sport Button on.
Στο Off θα εχεις την καλυτερη δυνατη καταναλωση(-1,1.5 l/100km απο οτι τωρα)
Και στο on θα εχεις 175 αλογα και σχεδον 30 kgm ροπης.Ειναι ελεγμενο αυτο που σου λεω και αν θες σε φερνω και σε επαφη να μαθεις περισσοτερα.
-
Με καθαρα λογικα κριτηρια το Leon 1.8TSI(εκτος αν μπορεις να πας σε Giulietta 170) ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλα το εσωτερικο καταλαβαινω οτι σε χαλαει(αν και ειναι θεμα συνηθειας).Εχεις σκεφτει να φτιαξεις το δικο σου αυτοκινητο αντι να παρεις καινουργιο.Π.χ. μπορεις να βαλεις μια ρυθμιζομενη αναρτηση και να το στησεις οπως θες(οσο ειναι δυνατο αυτο).
Επισης μπορεις να βαλεις δυο προγραμματα στον κινητηρα.Ενα με το Sport Button off και ενα με το Sport Button on.
Στο Off θα εχεις την καλυτερη δυνατη καταναλωση(-1,1.5 l/100km απο οτι τωρα)
Και στο on θα εχεις 175 αλογα και σχεδον 30 kgm ροπης.Ειναι ελεγμενο αυτο που σου λεω και αν θες σε φερνω και σε επαφη να μαθεις περισσοτερα.
Πολύ λογική η σκέψη. Εξάλλου, δυστυχώς τα αυτοκίνητα έχουν απαράδεκτη απώλεια αξίας με το καλημέρα. Αν είναι να πουλήσεις το bravo 13-14000 και να πρέπει να βάλεις και άλλα 10.000 για κάτι καλό, ρίξε 3-4000 για αναρτήσεις+βελτίωση και θα το κάνεις εργαλείο.
Σχετικά με αυτό με το πρόγραμμα, το έχεις κάνει ο ίδιος, Ευγένιε; Πόσο πάει; Ψήνομαι γερά, μπορώ να πω...
-
Θα προσπαθήσω το μεσημέρι να περάσω από την τοπική αντιπροσωπεία της AR να επιβεβαιώσω χρόνους παράδοσης και έλευσης της Τζουλιέτας στην ελληνική αγορά...είδωμεν
-
Δεν το εχω κανει ο ιδιος γιατι δεν γινεται , εγω δεν εχω Sport Button οπως το Abarth/Mito/Bravo
@cosygatos
Σου εστειλα π.μ. , δεν ξερω αν το ειδες. -
Δεν το εχω κανει ο ιδιος γιατι δεν γινεται , εγω δεν εχω Sport Button οπως το Abarth/Mito/Bravo@cosygatos
Σου εστειλα π.μ. , δεν ξερω αν το ειδες.Ζήλια σου που δεν έχεις 'το κουμπί της'...
Το είδα το Pm, σου απάντησα και σε ευχαριστώ.
-
Κωνσταντινε σε αυτα που λες συμφωνω και εγω αλλα εγω δεν ειμαι για οικονομικα ανοιγματα,τα ειπαμε κι απο κοντα αλλωστε!Κοινοποιησε μας την αποφαση σου οταν την παρεις
-
Κωνσταντίνε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη απαντώντας μια μια τις παρατηρήσεις σου:
1.Μην αναπτύσεις ταχύτητες μεγαλύτερες των 130 χλμ/ώρα.
2.Πλάκα με κάνεις? συγκρίνεις 150 hp σε 1300 κιλά με 70 σε 900?!!! (και τα 2 λίτρα καλά είναι)
3.Κόψε το κάπνισμα τελείως (και μέσα και έξω από το bravo).
4.Καρφώθηκες μόνος σου... σταμάτα να φοράς 12ποντα!!!
5.Φόρα μικρότερα παπούτσια!
6.Φοράς επιγονατίδα ή σταματάς να στρίβεις γρήγορα.
7.Καιρός να πας σε ΩΡΛ.
8.Όταν θα ενεργοποιείς τους υαλοκαθαριστήρες θα κλείνεις το παράθυρο (το έχω και εγώ το πρόβλημα οπότε σου μιλάω εκ πείρας, η λύση είναι δοκιμασμένη και αποτελεσματική 100%)Α, αν επιμένεις να αλλάξεις το bravaki πάρε Kia Pro-Cee'd 1.4 σε άσπρο (ορίστε σου βρήκα και χρώμα), με όλα τα άλλα (golf, leon, 308 κλπ) θα έχεις τα ίδια προβλήματα με το bravo!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απολύτως σοβαρά , ποτέ δεν κάνω πλάκα με αξίες άνω των 500,00€ , πόσο μάλλον όταν έδωσα 19 ολόκληρα χιλιάρικα σε Ευρώ!καλα ειναι σοβαροι λογοι αυτοι που εγραψες ποιο πριν για να αλλαξεις το αμαξι;
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Κωνσταντίνε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη απαντώντας μια μια τις παρατηρήσεις σου:1.Μην αναπτύσεις ταχύτητες μεγαλύτερες των 130 χλμ/ώρα.
2.Πλάκα με κάνεις? συγκρίνεις 150 hp σε 1300 κιλά με 70 σε 900?!!! (και τα 2 λίτρα καλά είναι)
3.Κόψε το κάπνισμα τελείως (και μέσα και έξω από το bravo).
4.Καρφώθηκες μόνος σου... σταμάτα να φοράς 12ποντα!!!
5.Φόρα μικρότερα παπούτσια!
6.Φοράς επιγονατίδα ή σταματάς να στρίβεις γρήγορα.
7.Καιρός να πας σε ΩΡΛ.
8.Όταν θα ενεργοποιείς τους υαλοκαθαριστήρες θα κλείνεις το παράθυρο (το έχω και εγώ το πρόβλημα οπότε σου μιλάω εκ πείρας, η λύση είναι δοκιμασμένη και αποτελεσματική 100%)Α, αν επιμένεις να αλλάξεις το bravaki πάρε Kia Pro-Cee'd 1.4 σε άσπρο (ορίστε σου βρήκα και χρώμα), με όλα τα άλλα (golf, leon, 308 κλπ) θα έχεις τα ίδια προβλήματα με το bravo!
Να ένας λογικός άνθρωπος με την ίδια αίσθηση του χιούμορ!!!(χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι τέτοιου τύπου χιούμορ βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία.
-
Τελικά θα το αλλάξεις ή απλά τρολλάρεις για να δείξεις κάτι...Δεν ξέρω τι βέβαια
-
Βασικά οφείλω να ζητήσω συγνώμη απ όλους σας για το γεγονός ότι αναγκαστήκατε να συμμετάσχετε σ αυτό.
Παράλληλα θα σας ευχαριστήσω και ιδίως τους ektoras , Velissarios . Realzeus , dickdick και italakias.
Ανακάλυψα λοιπόν και εγώ τι εστί 'τρολλάρισμα' (σωστά το έγραψα)....
Προσπάθησα με απλό -έως και απλοικό τρόπο- να παρουσιάσω του πόσο έυκολα μπορούν να γεμίσουν σελίδες στο Τοπικό (και κατ επέκταση σε κάθε τοπικό) με ανούσια , κυριολεκτικά , πράγματα.
Φυσικά , κάποιοι θα πουν 'ο κανονισμός' , 'αν δεν σ αρέσει φύγε' κλπ κλπ.
Η άποψή μου είναι, ότι πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν, απλά και μόνο με τη συμμετοχή όλων μας και την επίδειξη πνεύματος αλληλεγγύης , αίσθηση ευθύνης και λεπτή αίσθηση χιούμορ.
Αυτά....και πάλι συγνώμη κύριοι για την ταλαιπωρία.(όχι δεν αλλάζω το Bravo με τίποτα , όχι δεν είμαι οπαδός αλλά φίλαθλος , όχι δεν λέω ότι είναι το απόλυτο μικρομεσαίο , και ναι! δεν φορώ.....12ποντα!!!.... )
-
Σκέφτομαι αν πρέπει να γράψω με κόκκινα ή με μαύρα...
Δεν βαριέσαι θα γράψω με μαύρα και θα μου επιτρέψω ένα τελευταίο , άλλωστε είμαι πάνω από όλα χρήστης και μετά διαχειριστής.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχει εμπειρία από άλλα φόρουμ αλλά μάλλον την απάντηση την πήρα ήδη αν και το υποψιαζόμουν απο το παλαιότερο μουλάρωμα σου σχετικά με τις σωστές παραθέσεις...
Τα πράγματα με τα οποία γέμισε το τόπικο δεν είναι ανούσια. Δέχτηκες μια ερώτηση και πήρες απαντήσεις. Γι αυτό και σου έκανα μια ερώτηση και πήρα μια απάντηση. Αν το ερώτημα σου ήταν πραγματικό το θέμα θα διαχωριζότανε και θα έφευγαν όλα τα εκτός θέματος από εδώ για να πάνε σε νέο θέμα με σωστό τίτλο για να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις από περισσότερους χρήστες. Τώρα φυσικά και δεν θα το κάνω γιατι δεν υπάρχει λόγος και άρα δεν υπάρχει λόγος και εγώ να κάτσω να χάσω τον χρόνο μου.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι οτι δεν είμαστε ούτε εχθρός ούτε έχουμε όρεξη να κάνουμε τον μπαμπούλα. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο καλή την λειτουργία του φόρουμ προσφέροντας εθελοντική εργασία και ελπίζουμε οτι σε ένα μεγάλο ποσοστό το πετυχαίνουμε. Όταν λοιπόν ένας διαχειριστής σας λέει οτι το έχετε κάνει τσατ σημαίνει οτι κάπου το έχετε παρακάνει με τις συζητήσεις μεταξύ 2 ατομών που στο τέλος καταντάνε κουραστικές, για τους άλλους 100 που πιθανώς να διαβάζουν την ενότητα, και γεμίζουν σελίδες χωρίς να προσφέρουν κάτι. Όλα αυτά που γράψατε θα μπορούσατε να τα πείτε με πμ δλδ προσωπικά μηνύματα ή στο msn για παράδειγμα Σε κάποιο άλλο φόρουμ, στα περισσότερα δλδ, θα σβηνότανε δημοσιεύσεις και δεν θα περιοριζότανε οι διαχειριστές σε απλές συστάσεις.
Δεν λέω να σταματήσετε να τα λέτε μεταξύ σας, άλλωστε έχετε γνωριστεί και από κοντά αλλά όσο μπορείτε περιορίστε τα εκτός θέματος σε ένα λογικό επίπεδο. Αν μη τι άλλο σε αυτό το φόρουμ αφήνουμε και τα εκτός θέματος μέχρι ένος ορισμένου σημείου, κάποιοι χρήστες μάλιστα μας κατηγορούν γι αυτό.
Αυτα τα ολίγα, για οτιδήποτε άλλο με πμ -
Δεν εχω να προσθεσω κατι επιπλεον,με καλυψε απολυτα το ποστ του mirage.
-
http://www.youtube.com/watch?v=GPlzDsZftfU&feature=related
Ένα Ευχαριστώ σε όλους. -
Κακό παιδί! Προς στιγμή είπα πως το εννοουσες-προδότη...
Πάντως, πίστεψέ με,από τρολαρισματα άλλο τίποτα στα fora,όσοι ασχολούμαστε καιρό έχουμε κακή πείρα... Σιγουρα δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ιστορία.ΥΓ: πως τα καταφέρνεις και οδηγείς με το 12ποντο ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κακό παιδί! Προς στιγμή είπα πως το εννοουσες-προδότη...
Πάντως, πίστεψέ με,από τρολαρισματα άλλο τίποτα στα fora,όσοι ασχολούμαστε καιρό έχουμε κακή πείρα... Σιγουρα δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ιστορία.ΥΓ: πως τα καταφέρνεις και οδηγείς με το 12ποντο ρε θηρίο;
Συγνώμη για την..ταλαιπωρία.
(τα βγάζω τώρα τελευταία!)...
Fiat Bravο 2007