-
2
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
......Θέλουμε **και φωτογραφίες **:rtfm:
...να το εκλάβω ως 'ψιλό γαζί'....
Σε πειράζω βρε
-
2 -
23
-
4
-
Μόνο?
-
Ποιο Astra (απερχόμενο μοντέλο) είναι αυτό που με ανάγκασε να φτάσω την 4η στις 6300 στρ/λεπτό?....
Τελικά Βόλο η συνάντηση? -
Το 1.8 με τα 140 hp. Αν ηταν το 1.6Τ με τα 180 δεν ειχες ελπιδα..
-
Τελικά Βόλο η συνάντηση?
Δεν βλεπω προθυμια για συναντηση Κωνσταντινε.
Ειδες που σε προκαλουν να βαλεις προγραμματακι;Ο Ασανακης Κωστας που ειναι να μας κανει ενα review ρε γαμωτο;
Κωστα με λαμβανεις;
-
Δεν βλεπω προθυμια για συναντηση Κωνσταντινε.
Ειδες που σε προκαλουν να βαλεις προγραμματακι;Ο Ασανακης Κωστας που ειναι να μας κανει ενα review ρε γαμωτο;
Κωστα με λαμβανεις;
Φίλε εγώ κατεβαίνω αν ενδιαφέρεσαι για αύριο.
Ποιος με προκαλεί?
Το Astra?
Λαμβάνω over!! -
Κωνσταντινε εχεις πμ!
-
Τελευταία ενημέρωση: H συνάντηση μεταφέρθηκε 140 χλμ ΒΔ. Προλαβαίνετε ακόμα...
-
Κυριακή 18/04/2010 , 20:30 μια όμορφη από κάθε άποψη ημέρα , έφθασε στο τέλος της καθώς ο συνοδοιπόρος φίλος (πλέον) dickdick έμπαινε στην ευθεία του περιφερειακού των Τρικάλων με κατεύθυνση προς Λάρισα και τελικό προορισμό τη Σαλονίκη.
Η ημέρα είχε απ όλα (εκτός από ήλιο)...
Καφέ στο Μύλο του Ματσόπουλου ,http://www.matsopoulos.gr/history/ , 'τρελή' ορεινή διαδρομή από Πύλη έως Ελάτη και Πύρα , όπου ο φίλος Dickdick ανακάλυψε ότι το αγαπημένο του Bravo μπορεί να στρίψει με πολλά και να είναι ακόμα πάνω στο δρόμο.
Ότι παρά τις πάμπολες ανωμαλίες του ασφαλτοτάπητα το Fiat παρέμενε βιδωμένο στην τροχιά του . Ότι με το Sport ενεργοποιημένο τα 6 και 6.5 στο στροφόμετρο έρχονται σε κλάσματα δευτερολέπτου . Ότι με τα χιλιόμετρα που ανεβήκαμε , ναι το ESP και το ASR είναι χρήσιμα . Ότι οι απότομες αλλαγές κατεύθυνσης δεν προκαλούν ανεξέλγκτες μετατοπίσεις αυτών των ωραίων οπισθίων της Monica.
Καταπληκτικό φαγητό (αρνί στο φούρνου και πρόβειο στη γάστρα συνοδεία με σαγανάκι , σαλάτα και ένα μισόκιλο σπιτικό κρασί...22,00€ για αντίδοτο στην κρίση ) στο χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης http://www.oreinatrikala.com/index.php?option=com_content&task=section&id=14&Itemid=88.
Ακολούθησε ανάβαση από Κοτρώνι σε Στουρναρέικαhttp://pindos.blogspot.com/2008/07/blog-post_1800.html με τα ηλεκτρονικά να δουλεύουν υπερωρίες.
Στην κάθοδο , σπαστήκαμε αλλά και γελάσαμε με μερικούς 'κάγκουρες'...αλλά έτσι είναι , ο μπαχτσές έχει απ όλα.!
Σίγουρα για ένα χρονικό διάστημα μικρότερο ίσως του λεπτού , ένοιωσε τη χαρά του να πηγαίνει στον περιφερειακό με 180.
Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός - βροχή και ομίχλη στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής - αλλά οκ!
Αααα...διαπίστωσε επίσης ότι το δικό μου ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ!!!
Εγώ διαπίστωσα ότι παρά το σχετικά νέον της ηλικίας του είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος . Ωριμος , ισσοροπημένος και με άποψη.
Άρα κέρδισα ένα φίλο.
(ελπίζω να έβγαλε τα ίδια συμπεράσματα).
-
Ωραια μεροι!Καλοπερασατε! Αντε κανα να βγαλω και εγω το διπλωμα να παμε σαν φορουμ μια εκδρομη!
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Το 1.8 με τα 140 hp. Αν ηταν το 1.6Τ με τα 180 δεν ειχες ελπιδα..μάλλον το 1.6t...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ωραια μεροι!Καλοπερασατε! Αντε κανα να βγαλω και εγω το διπλωμα να παμε σαν φορουμ μια εκδρομη!Άντε Γιώργο!!!!
(Να έχει esp όμως το Ford που θα πάρεις ε?!... ) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το 1.8 με τα 140 hp. Αν ηταν το 1.6Τ με τα 180 δεν ειχες ελπιδα..
μάλλον το 1.6t...
Αυτή την αίσθηση έχω και εγώ....
-
Ωραια μεροι!Καλοπερασατε! Αντε κανα να βγαλω και εγω το διπλωμα να παμε σαν φορουμ μια εκδρομη!
Άντε Γιώργο!!!!
(Να έχει esp όμως το Ford που θα πάρεις ε?!... )Δεν εχει...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δεν εχει...
Σήμερα θα ήταν αναγκαίο και χρήσιμο
-
Δεν εχει...
Σήμερα θα ήταν αναγκαίο και χρήσιμο
Μην φοβασαι δε φευγει...Και αμα παει πουθενα θα κοψω γιατι αμα παμε εκδρομη για κοντρες θα βγουμε?
Fiat Bravο 2007