-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Ζητείται VW Scirocco 160αρι για τέστ μακράς διαρκείας την περίοδο του Πάσχα.
Ποιός είναι ο προδότης τώρα;
Mπήκα στο club των φίλων και κατόχων VW Scirocco, πολύ 'κόντρα' διάβασα!!!
Για Bravo δυσκολέυτηκα να βρω,,,,,
Βρήκα αυτό...Re: Φαναρομαχίες - Ανοίγματα
από fr0z » 14 Μαρ 2010, 18:08Ακουω τοσα και τοσα και πραγματι ημουν περηφανος για την ιπποδυναμη και την ροπη του 160 (το οποιο εχω και γω), αλλα δεν το εχω ανοιξει ποτε ουτε εχω κοντραριστει ακομα.. Απλα ηξερα οτι ηταν ιδιαιτερα υπολογισιμη η δυναμη του απεναντι σε αυτοκινητα περισσοτερων αλογων.. Μεχρι που:
Σημερα κατα τη 13.00 στον δρομο απο Βεροια προς Κοζανη (Εγνατια) μετα τα τουνελ με κοντραρε ενα FIAT BRAVΟ (το καινουριο).
Ψηνομουν και γω( με ενα φιλτρο που εβαλα χθες δεν ξερω αν υπολογιζεται ως βελτιωση αυτο, και με γεματο πορτ μπαγκαζ).
Στις 5ες τον ειχα τον τυπο 2 αυτοκινητα, σε καποια φαση εκοψε. Ε λεω θα καλυφθηκε και εκοψα και γω. Μετα με ξανακοντραρε αλλα με 6ες με δυσκολια κρατουσα την αποσταση μεταξυ μας (ειχε φυγει μπροστα μου 1 αμαξι, μιλαμε για ταχυτητες της ταξης των 200 και 210).
Μετα φοβηθηκα και γω λιγο γιατι ειχε πολλες νταλικες και εκοψα, αυτος βγηκε απο εναν κομβο.
Τι συναιβει λοιπον και με κοιταζε στα ισια το Bravo?
Ηταν πειραγμενο (εξωτερικα δεν ειχε τιποτα)? ή μηπως εγω δεν ξερω να οδηγαω αγωνιστικα?
Γιατι μανισια και τα 2 και να πηγαινουμε μαζι χλωμο μου ακουγεται... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ζητείται VW Scirocco 160αρι για τέστ μακράς διαρκείας την περίοδο του Πάσχα.
Ποιός είναι ο προδότης τώρα;
Mπήκα στο club των φίλων και κατόχων VW Scirocco, πολύ 'κόντρα' διάβασα!!!
Για Bravo δυσκολέυτηκα να βρω,,,,,
Βρήκα αυτό...Re: Φαναρομαχίες - Ανοίγματα
από fr0z » 14 Μαρ 2010, 18:08Ακουω τοσα και τοσα και πραγματι ημουν περηφανος για την ιπποδυναμη και την ροπη του 160 (το οποιο εχω και γω), αλλα δεν το εχω ανοιξει ποτε ουτε εχω κοντραριστει ακομα.. Απλα ηξερα οτι ηταν ιδιαιτερα υπολογισιμη η δυναμη του απεναντι σε αυτοκινητα περισσοτερων αλογων.. Μεχρι που:
Σημερα κατα τη 13.00 στον δρομο απο Βεροια προς Κοζανη (Εγνατια) μετα τα τουνελ με κοντραρε ενα FIAT BRAVΟ (το καινουριο).
Ψηνομουν και γω( με ενα φιλτρο που εβαλα χθες δεν ξερω αν υπολογιζεται ως βελτιωση αυτο, και με γεματο πορτ μπαγκαζ).
Στις 5ες τον ειχα τον τυπο 2 αυτοκινητα, σε καποια φαση εκοψε. Ε λεω θα καλυφθηκε και εκοψα και γω. Μετα με ξανακοντραρε αλλα με 6ες με δυσκολια κρατουσα την αποσταση μεταξυ μας (ειχε φυγει μπροστα μου 1 αμαξι, μιλαμε για ταχυτητες της ταξης των 200 και 210).
Μετα φοβηθηκα και γω λιγο γιατι ειχε πολλες νταλικες και εκοψα, αυτος βγηκε απο εναν κομβο.
Τι συναιβει λοιπον και με κοιταζε στα ισια το Bravo?
Ηταν πειραγμενο (εξωτερικα δεν ειχε τιποτα)? ή μηπως εγω δεν ξερω να οδηγαω αγωνιστικα?
Γιατι μανισια και τα 2 και να πηγαινουμε μαζι χλωμο μου ακουγεται...Ψηλά σε 6ες, το bravo είναι απρόσμενα γρήγορο. Μάλλον είναι κοντή η 6η του και το φέρνει σε καλό επίπεδο ροπής. Μέχρι τα 180 χαω έχει ακόμα αξιόλογη επιτάχυνση, το λέω εκ πείρας, και κάπου εκεί μάλλον μερικοί άλλοι που δεν το έχουν το θέμα ξαφνιάζονται και τα παρατάνε, όπως ο φίλος με το scirocco. Έχω ρίξει σκόνη σε μπέμπες (μέχρι 320) και σε άλλους που νομίζανε πως είναι οι βασιλιάδες της ασφάλτου, και αφρίζανε από το κακό τους! Πάντως, δεν πιστεύω πραγματικά ότι δε μπορούσε να πιάσει το bravo, απλά μάλλον φοβήθηκε ο τύπος. Σίγουρα, το bravo το πάει στα ίσια.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Ψηλά σε 6ες, το bravo είναι απρόσμενα γρήγορο. Μάλλον είναι κοντή η 6η του και το φέρνει σε καλό επίπεδο ροπής. Μέχρι τα 180 χαω έχει ακόμα αξιόλογη επιτάχυνση, το λέω εκ πείρας, και κάπου εκεί μάλλον μερικοί άλλοι που δεν το έχουν το θέμα ξαφνιάζονται και τα παρατάνε, όπως ο φίλος με το scirocco. Έχω ρίξει σκόνη σε μπέμπες (μέχρι 320) και σε άλλους που νομίζανε πως είναι οι βασιλιάδες της ασφάλτου, και αφρίζανε από το κακό τους! Πάντως, δεν πιστεύω πραγματικά ότι δε μπορούσε να πιάσει το bravo, απλά μάλλον φοβήθηκε ο τύπος. Σίγουρα, το bravo το πάει στα ίσια.
320...συμφωνώ.
Αμα πάρεις βέβαια τη διαφορά και δεν σ αγχώνει κάτι....μπορείς να την κρατήσεις. -
Εθνικοαπελευθερωτικών?
Ποδοσφαιρικών?
Προμήθειας Αμνοεριφίων?Αγωνες με το αυτοκινητο (γκαζιες,προσπερασεις,μεγαλες ταχυτητες κτλ)
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εθνικοαπελευθερωτικών?
Ποδοσφαιρικών?
Προμήθειας Αμνοεριφίων?Αγωνες με το αυτοκινητο (γκαζιες,προσπερασεις,μεγαλες ταχυτητες κτλ)
Μέσα!!!!
-
Εθνικοαπελευθερωτικών?
Ποδοσφαιρικών?
Μέσα!!!!
Οχι που δε θα 'σουν μεσα εσυ!Τελικα εισαι πολυ γκαζοκιλερ ε!Σε εχει φοβηθει το ματι μου
-
Γκαζοκίλερ δεν ειμαι. Απλά στα μικρά κομάτια που μου πέφτουν κατά τη διαδρομή για τη δουλειά καθημερινά , φroντίζω να ενεργοποιώ το Sport έτσι για να νοιώσω λίγο τη χαρά του turbo (μπας και ξεθολώσει λίγο το μυαλό από το γκρίζο πέπλο της κρίσης που όσο πάει και βαθαίνει).
Για μένα το ιδανικό είναι οι ορεινές στροφοδιαδρομές....μμμμμμ -
Γκαζοκίλερ δεν ειμαι. Απλά στα μικρά κομάτια που μου πέφτουν κατά τη διαδρομή για τη δουλειά καθημερινά , φroντίζω να ενεργοποιώ το Sport έτσι για να νοιώσω λίγο τη χαρά του turbo (μπας και ξεθολώσει λίγο το μυαλό από το γκρίζο πέπλο της κρίσης που όσο πάει και βαθαίνει).
Για μένα το ιδανικό είναι οι ορεινές στροφοδιαδρομές....μμμμμμΚαι μενα ρε Κωνσταντινε αλλα εδω στη Θεσσαλονικη ειναι ολα μακρυα.Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι δεν εχω κανενα να ακολουθησει,για πλακα οχι για κοντρες και βλακειες.Θελει και λιγο παρεα το στροφιλικι ρε γαμωτο.Εγω φταιω που ολοι οι φιλοι μου ειναι αργοι η' παντρεμενοι;
-
.....και εγώ βρε παντρεμένος είμαι!
(όπου δω όμως στροφή...μέσα! , όντως μερικές φορές χρειάζονται 2 αυτοκίνητα). -
:ysterical: .....και εγώ βρε παντρεμένος είμαι!
(όπου δω όμως στροφή...μέσα! , όντως μερικές φορές χρειάζονται 2 αυτοκίνητα).Το ξερω οτι εισαι παντρεμενος (ενταξει κανεις δεν ειναι τελειος )!Απλα η παρεα χρειαζεται για μετα τη βολτα να πιεις καφεδακι και να συζητησεις με το φιλο για την αναβαση που πριν απο λιγο τελειωσατε.Εκει τη θελω εγω τη παρεα και εννοειται βεβαια και το παιχνιδι που κανεις στο δρομο.
-
Φίλοι συμ-Bravίστες καλό μήνα και καλό Πάσχα.
-
Διαβάζοντας τις 333 σελίδες της ενότητας, μια ερώτηση νομίζω ότι έχει μείνει αναπάντητη κάπου εκεί στην 200+.
Τι δείχνει το κρυφό μενού του AC ?
Και σαν τρελοgadgetάκιας δεν μπορώ να τα αφήσω να αιωρείται ....
Έψαξα λίγο και βρήκα ότι το ίδιο (περίπου) μενου στο ίδιο μέρος (ενεργοποιείτε διαφορετικά όμως) έχει και το stilo (παρόμοιο software?).
για το Stilo οι κωδικοί είναι στην παρακάτω σελίδα:
http://www.scribd.com/doc/3778094/Fiat-Stilo-Setup-ModeΠοιός περίεργος θα δοκιμάσει αν ισχύουν?
εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος Μαίου......
....για να αποκτήσω ένα απο τα MY2010 150Sport. Αν με το που θα βγεί το 140άρι σταματήσει το 150 θα έχω και ένα απο τα τελευταία!
Η παραγγελία έγινε, θα πάω σήμερα να δώσω προκαταβολή.
MY2010, Λευκό
εχτρα: Cruise Control, Blue&Me
Με δώρα απο τον αντιπρόσωπο: Aftermarket Φιμε τζάμια 3M και στα τέσσερα, και aftermarket xenon στα μεσαία. Δεν έβαλα συναγερμό για να τον διαλέξω εγώ αργότερα.Κωνσταντίνε ετοιμάσουν για εκδρομή τον Ιούνιο..... θα πρέπει να γράψω χλμ ......
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Διαβάζοντας τις 333 σελίδες της ενότητας, μια ερώτηση νομίζω ότι έχει μείνει αναπάντητη κάπου εκεί στην 200+.Τι δείχνει το κρυφό μενού του AC ?
Και σαν τρελοgadgetάκιας δεν μπορώ να τα αφήσω να αιωρείται ....
Έψαξα λίγο και βρήκα ότι το ίδιο (περίπου) μενου στο ίδιο μέρος (ενεργοποιείτε διαφορετικά όμως) έχει και το stilo (παρόμοιο software?).
για το Stilo οι κωδικοί είναι στην παρακάτω σελίδα:
http://www.scribd.com/doc/3778094/Fiat-Stilo-Setup-ModeΠοιός περίεργος θα δοκιμάσει αν ισχύουν?
εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος Μαίου......
....για να αποκτήσω ένα απο τα MY2010 150Sport. Αν με το που θα βγεί το 140άρι σταματήσει το 150 θα έχω και ένα απο τα τελευταία!
Η παραγγελία έγινε, θα πάω σήμερα να δώσω προκαταβολή.
MY2010, Λευκό
εχτρα: Cruise Control, Blue&Me
Με δώρα απο τον αντιπρόσωπο: Aftermarket Φιμε τζάμια 3M και στα τέσσερα, και aftermarket xenon στα μεσαία. Δεν έβαλα συναγερμό για να τον διαλέξω εγώ αργότερα.Κωνσταντίνε ετοιμάσουν για εκδρομή τον Ιούνιο..... θα πρέπει να γράψω χλμ ......
Άντε με το καλό να το παραλάβεις!!!
Πω πω...ανατρίχιασα με τον χάρτη!!!
Οι αγαπημένες μου διαδρομές!!!!
(Μπορώ να φιλοξενήσω 2 άτομα.... ) -
Άντε με το καλό να το παραλάβεις!!!
Πω πω...ανατρίχιασα με τον χάρτη!!!
Οι αγαπημένες μου διαδρομές!!!!
(Μπορώ να φιλοξενήσω 2 άτομα.... )Έχεις δοκιμάσει να φτάσεις μέχρι το Μέτσοβο απο αυτόν τον δρόμο? Τρομερή διαδρομή!
ευχαριστώ για την πρόταση, και οι δύο μου γονείς είναι απο εκει, έχω συγγενείς παντού..... είναι γνώριμα εδάφη .....
-
Στο Χαλίκι έχω φάει στην πλατεία κάτω από τα πλατάνια κάτι καταπληκτικά λουκάνικα.....για τον δρόμο την τελευταία φορά που έφτασα εκεί 'φοβήθηκα' τις φήμες που έλγαν ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση (ήταν και τζιτζιλόνι ακόμα το Bravo....).
Ενημέρωσε πριν κατέβεις!!! -
Φίλοι Καλή Ανάσταση!
Προσοχή στους δρόμους!
http://www.euroncap.com/tests/fiat_bravo_2007/281.aspx -
Καλη Ανάσταση σε όλους!!!
Υγεια πάνω απ'όλα!
-
Επίσης
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση για after market συναγερμό για το Bravo μου. Τον εργοστασιακό τον απέρριψα εξ'αρχής (θεωρώντας το κοροϊηδία) και βολεύομαι μέχρι σήμερα με ενα GPS-Tracking σύστημα (εγκατεστημένο στο πορτ-μπαγκαζ) σε περίπτωση που μας το σηκώσουν τελείως και το ψάχνουμε, πιθανόν να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε. Πριν καμιά βδομάδα όμως που 'σήκωσαν' ζαντολάστιχα και μπαταρία απο το Polo ενός συναδέλφου μέσα σε κατοικημένη περιοχή....και μου μπήκαν ζιζάνια...Ασχολούμαι αρκετά με ηλεκτρονικά και έδω δει αρκετά συστήματα στο internet (κυρίως απο εξωτερικό). Δεν προβληματίζομαι τόσο για την τοποθέτηση όσο για τη συνεργασία που θα έχει με τα υπάρχοντα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (κεντρικό κλείδωμα, παράθυρα, πορτ-μπαγκάζ) και τη συνεργασία με το υπάρχον GPS-Tracking σύστημα (AUX contact-alarm).
Ευχαριστώ
Καλή Ανάσταση, υγεία και καλά χιλιόμετρα σε όλους!
-
Ο χρήστης Manos1980 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση για after market συναγερμό για το Bravo μου. Τον εργοστασιακό τον απέρριψα εξ'αρχής (θεωρώντας το κοροϊηδία) και βολεύομαι μέχρι σήμερα με ενα GPS-Tracking σύστημα (εγκατεστημένο στο πορτ-μπαγκαζ) σε περίπτωση που μας το σηκώσουν τελείως και το ψάχνουμε, πιθανόν να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε. Πριν καμιά βδομάδα όμως που 'σήκωσαν' ζαντολάστιχα και μπαταρία απο το Polo ενός συναδέλφου μέσα σε κατοικημένη περιοχή....και μου μπήκαν ζιζάνια...Ασχολούμαι αρκετά με ηλεκτρονικά και έδω δει αρκετά συστήματα στο internet (κυρίως απο εξωτερικό). Δεν προβληματίζομαι τόσο για την τοποθέτηση όσο για τη συνεργασία που θα έχει με τα υπάρχοντα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (κεντρικό κλείδωμα, παράθυρα, πορτ-μπαγκάζ) και τη συνεργασία με το υπάρχον GPS-Tracking σύστημα (AUX contact-alarm).Ευχαριστώ
Καλή Ανάσταση, υγεία και καλά χιλιόμετρα σε όλους!
Ο εργοστασιακος συναγερμος συνηθως ειναι η καλυτερη και ποιο απροβληματιστη λυση. Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι ραβε-ξηλωνε με οτι κινδυνους μπορει να εχει αυτο.
Καλη ασφαλεια κλοπης χρειαζεσαι...
Fiat Bravο 2007