-
Ανεμιστήρες, ξηρό πάγο, μασέρ και πορτοκαλαδίτσα δεν του κερνάτε μόλις παρκάρετε;
-
υγρό άζωτο από την ψύξη των κεφαλών των aim-9
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
υγρό άζωτο από την ψύξη των κεφαλών των aim-9Υγρό άζωτο μόνο σε όσα είναι overclocked...
-
οριστε κυριοι με τις χαζομαρες σας... μας εχουν παρει οι αλλοθρησκοι στο ψιλο και καλα κανουν.... Βαζετε τα χερακια σας και βγαζετε τα ματακια σας.... τς τς τς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ανεμιστήρες, ξηρό πάγο, μασέρ και πορτοκαλαδίτσα δεν του κερνάτε μόλις παρκάρετε; -
Έκανα μια ανάβαση-κατάβαση , Τρίκαλα-Χρυσομηλιά (μετά τις δημοσιεύσεις για τα παρατεταμένα τελικάσματα) με το Sport πατημένο.....μμμμμ! Αλλο πράγμα!
Με το παράθυρο κατεβασμένο , ήχοι και μυρωδιές!
Ελληνική Φύση....
(οι ορεινοί επαρχιακοί δρόμοι πάντως έχουν τα χάλια τους)
Εδώ ταιριάζει και το παρακάτω.....
Youtube Video
και καθώς η πλειοψηφία του κόσμου τσάκιζε μπακαλιάρους και λοιπά εδέσματα στις ταβέρνες πέριξ της πόλης , οι δρόμοι στα ορεινά ήταν ελεύθεροι.....
Σημείωση: τον εξωτερικό κόφτη τον άφησα σπίτι. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ελληνική Φύση....μπα... μαλλον ο συμπλεκτης θα τανε... οχι η φυση
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εθισμένος είσαι βρε στο πατινάρισμα?
-
Εθισμένος είσαι βρε στο πατινάρισμα?
και μυριζει σαν σκουπιδια/ασε
-
Τι μυρίζει σαν σκουπίδια?.....δεν κατάλαβα...
-
Τι μυρίζει σαν σκουπίδια?.....δεν κατάλαβα...για Fiat ρε δεν μιλαμε? Εεε σκουπιδια θα μυριζει... Αμα ηθελες να μυριζει λεβαντα να επερνες Golf
-
για Fiat ρε δεν μιλαμε? Εεε σκουπιδια θα μυριζει... Αμα ηθελες να μυριζει λεβαντα να επερνες Golf
Μάλλον σκαραβαίο ήθελες να πεις...αυτός έχει ανθοδοχείο!
-
τς τς τς... τι υπερβολες θεε μου... Το αμαξι φτιαχτηκε για να το οδηγειτε και να το πινετε... Ολα τα αλλα ειναι στην σφαιρα του φανταστικου. Δεν εχει αναγκη το αμαξι... σταματηστε τα υποχονδριακα λεμε!Συνδρομο καταδιωξης ενα πραγμα...
Οταν λες ''υποχονδριακα'' εννοεις να μην το κυκλοφορουμε οταν βρεχει;Εισαστε θρασυτατος κυριε!
-
για Fiat ρε δεν μιλαμε? Εεε σκουπιδια θα μυριζει... Αμα ηθελες να μυριζει λεβαντα να επερνες Golf
Αφιερωμένο....
-
Τι μυρίζει σαν σκουπίδια?.....δεν κατάλαβα...ο συμπλεκτης οταν μυριζει
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Στα 200χλμ/ω όμως έχεις μεγάλες θερμοκρασίες καυσαερίων λόγω παρατατέμενης παραμονής στο φάσμα των υψηλών στροφών. Αυτό θα πυρώσει το μαντέμι της τουρμπίνας και λόγω αυτής της θερμικής καταπόνησης μπορεί να δημιουργήσει ρωγμές. Δεν ειναι θεμα πίεσης ή ζορίσματος είναι θέμα θερμοκρασιας.δεν κουβαλαει και καμια turbonetics ειπαμε
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ο συμπλεκτης οταν μυριζει
τόσα χρόνια οδηγός αυτό δεν το έχω ζήσει....
-
και εγω.....αλλα το εζησα σε punto
-
Έκανα μια ανάβαση-κατάβαση , Τρίκαλα-Χρυσομηλιά (μετά τις δημοσιεύσεις για τα παρατεταμένα τελικάσματα) με το Sport πατημένο.....μμμμμ! Αλλο πράγμα!
Ελληνική Φύση....
(οι ορεινοί επαρχιακοί δρόμοι πάντως έχουν τα χάλια τους)
[img]http://img514.imageshack.us/img514/7767/25032010004.jpg
Εδώ ταιριάζει και το παρακάτω.....
[url]http://www.youtube.com/watch?v=W0foVLNF6a4[img]http://img193.imageshack.us/img193/1354/25032010001.jpg
[img]http://img695.imageshack.us/img695/158/25032010003.jpg
και καθώς η πλειοψηφία του κόσμου τσάκιζε μπακαλιάρους και λοιπά εδέσματα στις ταβέρνες πέριξ της πόλης , οι δρόμοι στα ορεινά ήταν ελεύθεροι.....
Σημείωση: τον εξωτερικό κόφτη τον άφησα σπίτι.Ωραίες διαδρομές, φανταστικά τοπία... Ζηλεύω !!! (μια και είναι και στα μέρη μου και ας έχω να πατησω 4-5 χρόνια. )
Καθυστερώ την παραγγελία μια με το δίλημμα tj120 vs tj150 vs ma140, και μια με τα οικονομικά μας θέματα.
Έχω όμως 2 ερωτησουλες. Αν και κανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα την επέκταση τηε εγγύησης, τι λέτε, αξίζει ;; Πιστεύω ότι και μόνο για την τουρμπίνα τα +3 χρόνια και τα 100.000 χλμ τα 500€ δεν είναι πολλά.
Και σε συνέχεια των παραπάνω, τι γνώμη έχετε για τις αντιπροσωπείες; (Αθήνας) Απο ποια έχετε το καλύτερο aftermarket service; Γιατί τι αξίζουν τα +3 χρόνια όταν η αντιπροσωπεία δεν υποστηρίζει τον πελάτη της ... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και εγω.....αλλα το εζησα σε punto
Η Τυχη παίζει περίεργα παιχνίδια!....εγώ κάτι μπουζοκαλώδια έβριζα!...
Fiat Bravο 2007