-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φίλε Bill....έχεις απόλυτο δίκιο!
Δεν το σκέφτηκα.
Θα ολοκληρώσω αυτό (για να σκάσουν οι 'ψυχωτικοί' με τους τριγμούς κλπ.. ) και υπόσχομαι το επόμενο θα είναι εκεί!!!
(στη σωστή ενότητα εννοώ).Τι ωραια μερη ειναι αυτα ρε συ;Που ειναι ολα αυτα;Γαμωτο τα διαβασματα και τις εξετασεις και τους ΑΣΕΠ και ολα....
Μπραβο ρε Κωνσταντινε πολυ καλη φαση η βολτα σου και οι φωτογραφιες που μας εβαλες.Το κοκκινισμενο το αφηνω ασχολιαστο (Αν πηγαινε σε μενα )
-
Εγώ που έχω χάσει ένα μέρος της ακοής μου από τις βολές των αρμάτων είμαι ευτυχής... τα αυτοκίνητα στα οποία μπαίνω δεν τρίζουν!!!
-
Για τα 160 αυτά χιλιόμετρα μόλυνα τον πλανήτη με εκπομπές ρύπων που προέκυψαν από την καύση 25 λίτρων απλής αμόλυβδης.....
Και ω ναι!!!
Βρήκα πρόβλημα!!!
Προτιμώ μια πιο γεμάτη στεφάνη τιμονιού για το Bravo!
Σημείωση : σε όλη τη διαδρομή - ενώ συνάντησα άλλα 2 Bravo - , Golf (ότι μοντέλο θέλετε 5 , 5,5 κλπ) ούτε για δείγμα!!! Μάλλον μένουν στα πάρκινγκ για να αυξηθεί η αξία μεταπώλησής τους....
Το Bravακι δεν κάνει κιχ , τραβάει σαν τσιπαρισμένο , φρενάρει καταπληκτικά και τα λάστιχα στο στεγνό είναι θεικά.
Με γειά μας βρε!
Υ.Γ....για το φόβο των Ιουδαίων Sport έμεινε off σε όλη τη διαδρομή... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ που έχω χάσει ένα μέρος της ακοής μου από τις βολές των αρμάτων είμαι ευτυχής... τα αυτοκίνητα στα οποία μπαίνω δεν τρίζουν!!!Ετσι ειναι τα τιμημενα ΤΘ
Δια ποσο χρονων εισαι;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Φίλε Bill....έχεις απόλυτο δίκιο!
Δεν το σκέφτηκα.
Θα ολοκληρώσω αυτό (για να σκάσουν οι 'ψυχωτικοί' με τους τριγμούς κλπ.. ) και υπόσχομαι το επόμενο θα είναι εκεί!!!
(στη σωστή ενότητα εννοώ).Τι ωραια μερη ειναι αυτα ρε συ;Που ειναι ολα αυτα;Γαμωτο τα διαβασματα και τις εξετασεις και τους ΑΣΕΠ και ολα....
Μπραβο ρε Κωνσταντινε πολυ καλη φαση η βολτα σου και οι φωτογραφιες που μας εβαλες.Το κοκκινισμενο το αφηνω ασχολιαστο (Αν πηγαινε σε μενα )
Είμαι πειραχτήρι αλλά κατά βάθος καλό παιδί!...
-
Εγώ που έχω χάσει ένα μέρος της ακοής μου από τις βολές των αρμάτων είμαι ευτυχής... τα αυτοκίνητα στα οποία μπαίνω δεν τρίζουν!!!...άπαιχτος!!!!
-
Για τα 160 αυτά χιλιόμετρα μόλυνα τον πλανήτη με εκπομπές ρύπων που προέκυψαν από την καύση 25 λίτρων απλής αμόλυβδης.....
Και ω ναι!!!
Βρήκα πρόβλημα!!!
Προτιμώ μια πιο γεμάτη στεφάνη τιμονιού για το Bravo!
Σημείωση : σε όλη τη διαδρομή - ενώ συνάντησα άλλα 2 Bravo - , Golf (ότι μοντέλο θέλετε 5 , 5,5 κλπ) ούτε για δείγμα!!! Μάλλον μένουν στα πάρκινγκ για να αυξηθεί η αξία μεταπώλησής τους....
Το Bravακι δεν κάνει κιχ , τραβάει σαν τσιπαρισμένο , φρενάρει καταπληκτικά και τα λάστιχα στο στεγνό είναι θεικά.
Με γειά μας βρε!
Υ.Γ....για το φόβο των Ιουδαίων Sport έμεινε off σε όλη τη διαδρομή...Κωνσταντινε τι λαστιχα φορας;
-
Δια ποσο χρονων εισαι;Στην αρχή της 4ης δεκαετίας της ζωής μου.
-
Δια ποσο χρονων εισαι;
Στην αρχή της 4ης δεκαετίας της ζωής μου.
Να τα εκατοστησεις.Και εισαι κιολας αποστρατος ρε συ;Παραγωγικος η' μη;
-
Κωνσταντινε τι λαστιχα φορας;
Goodyear Eagle F1 Asymmetric
ψιτ...πιτσιρίκια!
Σεβασμό στον μεγαλύετρο ε?! -
Είμαστε εντελώς οφ τόπικ και ο Μπιλλ ο 33 (πως λέμε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ) θα μας πάρει με τις πέτρες αλλά να σου απαντήσω... Από παραγωγική ήμουν αλλά έφυγα. Είμαι έμπορος πλέον αλλά τα ξέρεις τα χάλια της αγοράς φαντάζομαι... Καλύτερα νο κόψουμε λάσπη όμως γιατί θα μας δείρουνε...
-
ΜΑΛΙΣΤΑ (και στους δυο σας)
-
Τι εγινε ρε παιδια ειπαμε να κοψουμε λασπη με τα οχι γενικοτερα!
-
-
:sleep:Ενταξει τοτε.Αυριο ξημερωνει καινουργια μερα αγωνων ε;;;;;
-
:sleep:
Ενταξει τοτε.Αυριο ξημερωνει **καινουργια μερα αγωνων **ε;;;;;
Εθνικοαπελευθερωτικών?
Ποδοσφαιρικών?
Προμήθειας Αμνοεριφίων? -
Ζητείται VW Scirocco 160αρι για τέστ μακράς διαρκείας την περίοδο του Πάσχα.
-
Τελευταία βλέπω ολο και πρισσοτερα bravakia στο δρομο, σημερα είδα και ενα ασπρο, πολυ super!
-
Ζητείται VW Scirocco 160αρι για τέστ μακράς διαρκείας την περίοδο του Πάσχα.Ποιός είναι ο προδότης τώρα;
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Τελευταία βλέπω ολο και πρισσοτερα bravakia στο δρομο, σημερα είδα και ενα ασπρο, πολυ super!Άσπρο sport με ηλιοροφή είναι απίστευτα όμορφο αμάξι για τα λεφτά του. Μετανιώνω που δεν το πήρα έτσι, 300€ παραπάνω από το μαύρο μεταλλικό θα ήταν, μ@λ@κία μου τρελή...
Fiat Bravο 2007