-
Εμ, αν διαβάζει λογικό είναι να ζαλιστεί... και να διάβαζε σημειώσεις (πατημένη 3ης δεξιά σε φυλαγμένη 3ης αριστερή, 200 μέτρα, μείνε αριστερά για δεξιά φουρκέτα) καλά θα ήταν αλλά δεν...
-
Σωστός φίλε!!!
Που τέτοια τύχη! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σωστός φίλε!!!
Που τέτοια τύχη!Τελικα επαναλαμβονω:ολες μια μανα τις εκανε
-
Sorry αλλά δεν μπορούσα να την βλέπω μισή .
ελπίζω να το αντέξετε
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Sorry αλλά δεν μπορούσα να την βλέπω μισή .
ελπίζω να το αντέξετε...Μπράβο παιδί μου!!!
-
Κοματια να γενει.Βαρα sprsk εμεις αντεχουμε!
-
Ω Θεέ μου κάνε σε παρακαλώ να μην καίει λάδια και να αντέξει η τουρμπίνα του!!!!
(σκέφτεται η Μοnica)
-
-
Ψαχνόμαστε για προγραμματάκι βλέπω....
Βάλε εσύ και μετά βλέπουμε.... -
Ψαχνόμαστε για προγραμματάκι βλέπω....
Βάλε εσύ και μετά βλέπουμε....Ωχ αμαν;Μας πιασανε!
Τη ψαχνω για να βγαλω μια ακρη.Θελω να εχω δεδομενη την οσο μεγαλυτερη διαρκεια του κινητηρα. Περιμενω να δω και αλλες απαντησεις και μετα......................τρεμε
-
Κράτα όλα τα στοιχεία!
Αν όλα πάνε καλά θα σε ακολουθήσω...
Άν όχι..να έχεις να θυμάσαι!!! (χτύπα ξύλο!). -
Άν όχι..να έχεις να θυμάσαι!!! (χτύπα ξύλο!).
-
Braviστες τι γίνεται?
Ρίχνουμε το μέσο όρο κατανάλωσης? -
Braviστες τι γίνεται?
Ρίχνουμε το μέσο όρο κατανάλωσης?Έχθες φούλαρα από Όλγας Θεσσαλονίκη σε Shell με 1,45
57 λίτρα 82 Ευρώ!!!
Δεν είναι κατάσταση αυτή... -
Τραγική η κατάσταση φίλοι μου με τα καύσιμα!....
Δηλαδή για το Κυριακάτικο πήγαινε - έλα Τρίκαλα - Αθήνα - Τρίκαλα (700km συνολικά συν κάποιες μετακινήσεις εντος Αττικής +50 περίπου χλμ σύνολο 750km ) πρέπει να έχω χρυσή κάρτα???....
Άτιμα παιχνίδια Γεωστρατηγικής πολιτικής!!!! -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Braviστες τι γίνεται?
Ρίχνουμε το μέσο όρο κατανάλωσης?Έχθες φούλαρα από Όλγας Θεσσαλονίκη σε Shell με 1,45
57 λίτρα 82 Ευρώ!!!
Δεν είναι κατάσταση αυτή...Χωρις παρεξήγηση αλλά και εσένα τα θέλει ο κώλος σου... Από Shell που πουλάει 1,45 την απλή αμόλυβδη δεν πρέπει να βάζεις βενζίνη... Απλά όταν περνάς από εκέι πρέπει να του ρίχνεις και μια μούτζα. Όσο πηγαίνουμε στα βενζινάδικα 'boutique' θα μας κάνουν τους νταβατζήδες αυτοί...
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Braviστες τι γίνεται?
57 λίτρα 82 Ευρώ!!!
Δεν είναι κατάσταση αυτή...Χωρις παρεξήγηση αλλά και εσένα τα θέλει ο κώλος σου... Από Shell που πουλάει 1,45 την απλή αμόλυβδη δεν πρέπει να βάζεις βενζίνη... Απλά όταν περνάς από εκέι πρέπει να του ρίχνεις και μια μούτζα. Όσο πηγαίνουμε στα βενζινάδικα 'boutique' θα μας κάνουν τους νταβατζήδες αυτοί...
συμφωνω απολητα με τα ' βενζινάδικα 'boutique' που λες. και συμπληρωνω λεγοντας οτι οσο υπαρχουν αυτες οι boutique θα σημαινει οτι υπαρχουν αρκετοι που τις συντηρουν(κακως για εμενα).
και για να σας την σπασω.. εγω γεμιζω με 64 €
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Braviστες τι γίνεται?
57 λίτρα 82 Ευρώ!!!
συμφωνω απολητα με τα ' βενζινάδικα 'boutique' που λες. και συμπληρωνω λεγοντας οτι οσο υπαρχουν αυτες οι boutique θα σημαινει οτι υπαρχουν αρκετοι που τις συντηρουν(κακως για εμενα).
και για να σας την σπασω.. εγω γεμιζω με 64 €
Πάνω στην ανάγκη έβαλα με 1,45
Έτυχε και τα περισσότερα ήταν κλειστά.
Συνήθως βάζω από την Jetoil προς τα ΙΚΕΑ που έχει 1,38 αλλά δυστυχώς ήταν κλειστός.
Μετά πήγα σε ένα Shell και μου λέει το παλικάρι έχω μόνο 100άρα... προτιμώ να μείνω απο βενζίνη παρά να βάλω με 1,71 το λίτρο.Στο αμέσως επόμενο έπρεπε να φουλάρω...
Εσύ πως γεμίζεις με 64Ευρώ?
Πλέον 'καλή' τιμή είναι γύρω στο 1,38 - 1,39.
Αν εσύ γεμίζεις με 64 Ευρώ σημαίνει πως την βρίσκεις 1,10!!!!!!!!!!!!!!
Δε το κόβω πιθανό να υπάρχει τέτοιο πρατήριο......... -
Αν εσύ γεμίζεις με 64 Ευρώ σημαίνει πως την βρίσκεις 1,10!!!!!!!!!!!!!!
Δε το κόβω πιθανό να υπάρχει τέτοιο πρατήριο.........ΟΛΑ τα πρατηρια πουλανε με τοσο.... το diesel
-
Στο αμέσως επόμενο έπρεπε να φουλάρω....Δηλαδή να βάλεις 15 Ευρώ για να μην μείνεις και να φουλάρεις την επομένη από το 'δικό σου', φτηνότερο πρατήριο δεν το σκέφτηκες;
Εκτός αν έφευγες ταξίδι και ΕΠΡΕΠΕ να φουλάρεις... αλλά πάλι μπορούσες να βάλεις ίσα ίσα λίγο και μετά να φουλάριζες σε φθηνότερο.
Fiat Bravο 2007