-
Corsairάκια προσοχή ρε,κρίμα να τσακακωσεις την μπραβουρα σου που είναι κούκλα (για τα μούτρα σου δε δεν ξέρω-δε λέω ). Πάντως η μαλακια παραμονεύει όσο και να προσέχουμε και τοτε καλό είναι το αμάξι...να είναι bravo! ).
Τώρα είμαι καθοδόν στη καταπλητικη Πατρών-Αθηνών. Έχω μουτζωσει ισα με 15 φορές και άλλες 2-3 είπα το δεσπότη Παναγιώτη. Τι καφριλα κυκλοφορεί είναι απίστευτο. Μέχρι που ένας σε σημείο που πηγαίναμε με καμία 80αρια και ουρά...με πέρασε από δεξιά (Μονή λωρίδα,έτσι;). Το τι κορνες,φώτα,καντιλια έφαγε δε λέγεται. Τωρα πάω να συνεχίσω...την Οδύσσεια! (θα επιζησω να δω κάποτε τον καινούργιο δρόμο τελειωμενο άραγε; ) -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Corsairάκια προσοχή ρε,κρίμα να τσακακωσεις την μπραβουρα σου που είναι κούκλα (για τα μούτρα σου δε δεν ξέρω-δε λέω ). Πάντως η μαλακια παραμονεύει όσο και να προσέχουμε και τοτε καλό είναι το αμάξι...να είναι bravo! ).
Τώρα είμαι καθοδόν στη καταπλητικη Πατρών-Αθηνών. Έχω μουτζωσει ισα με 15 φορές και άλλες 2-3 είπα το δεσπότη Παναγιώτη. Τι καφριλα κυκλοφορεί είναι απίστευτο. Μέχρι που ένας σε σημείο που πηγαίναμε με καμία 80αρια και ουρά...με πέρασε από δεξιά (Μονή λωρίδα,έτσι;). Το τι κορνες,φώτα,καντιλια έφαγε δε λέγεται. Τωρα πάω να συνεχίσω...την Οδύσσεια! (θα επιζησω να δω κάποτε τον καινούργιο δρόμο τελειωμενο άραγε; )Άντε καλό δρόμο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρειάστηκε αλλαγή πάνας μετά, αλλά παλικάρι.Εγώ συνηθισμένος είμαι από τέτοια, έχω μάθει να βγαίνω και σωστά
->http://www.youtube.com/watch?v=DkWoYkC4U3YKαι βλέπω έχει κάνει και σχόλιο ο κορσαιρ
Το lkar που αναγράφει επέχει θέση emoticon?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χρειάστηκε αλλαγή πάνας μετά, αλλά παλικάρι.
Εγώ συνηθισμένος είμαι από τέτοια, έχω μάθει να βγαίνω και σωστά
->http://www.youtube.com/watch?v=DkWoYkC4U3YKαι βλέπω έχει κάνει και σχόλιο ο κορσαιρ
Το lkar που αναγράφει επέχει θέση emoticon?
lkar --->
-
τι καλα που είμασταν πριν παρει μπραβο ο corsair και δεν ειχαμε τους mod να spammaroun..
εχε χαρη που ειναι ολοι τους καλα παιδια!α.ααα.α..α αλλαξα λαστιχα! ρε συ cosygatos.. εσυ δεν ελεγες οτι τα sc3 σου φαίνονται σκληρα?? καλα επρεπε να ειχες τα 050Α να σου ελεγα εγω!!!
και btw οσοι εχουν το μπραβο με sc3 ΔΕΝ δικαιουνται να μιλανε για ελλειψη ανεσης.. τελος.
-
dickdick...τελικά μόνο δύο είμαστε μου φαινεται... που γουστάρουμε tour...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρειάστηκε αλλαγή πάνας μετά, αλλά παλικάρι.Εγώ συνηθισμένος είμαι από τέτοια, έχω μάθει να βγαίνω και σωστά
εκει πώς βγηκες ησουν με παραπανω χλμ ή παρεδωσαν πνευμα τα λαστιχα?
-
Kαι τα δύο... Ήμουν στον 5ο ή 6ο συνεχόμενο και 'κυνηγούσα' το rs2 έχοντας ξεχάσει ότι αυτός είναι 4κούνητος
-
αφου δεν εσπασες τιποτα παλι καλα
στις σερρες συνηθως ποσους γυρους κανει κανεις (συνηθως) μεχρι να μπει στα πιτς?
-
Με τα energy μαξ 4-5 γυρους πριν σαπουνιασουν ελεεινα, το ιδιο και με τα turanza. Με τα ξεραμένα conticontact έβγαζα 6-7 πριν το λυπηθώ το αμάξι και βγω...
-
corsair να προσεχεις παραπανω...δε θελουμε να χασουμε τις επικες χαζομαρες που λες καθε τοσο...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
dickdick...τελικά μόνο δύο είμαστε μου φαινεται... που γουστάρουμε tour...Δυστυχως και εγω αυτο διαπιστωνω Κων/νε.Να σου πω την αληθεια το περιμενα αλλα.......Τεσπα μια αλλη φορα.Ισως παντως το Πασχα να περασω απο Τρικαλα λογω του οτι θα παω Λαμια απο που ειναι η μητερα μου ,αν ειναι θα συνενοηθουμε σε πμ τοτε ,αν μπορεις και εσυ να συναντηθουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι τα δύο... Ήμουν στον 5ο ή 6ο συνεχόμενο και 'κυνηγούσα' το rs2 έχοντας ξεχάσει ότι αυτός είναι 4κούνητοςαργησες να κοψεις το τιμονι και σε οδηγησε σε υποστροφη η τοποθετηση σου πριν την δεξια ηταν για κλωτσιες.
αστο καλυτερα κατσε σπιτι να πλενεις πιατα
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
dickdick...τελικά μόνο δύο είμαστε μου φαινεται... που γουστάρουμε tour...
Δυστυχως και εγω αυτο διαπιστωνω Κων/νε.Να σου πω την αληθεια το περιμενα αλλα.......Τεσπα μια αλλη φορα.Ισως παντως το Πασχα να περασω απο Τρικαλα λογω του οτι θα παω Λαμια απο που ειναι η μητερα μου ,αν ειναι θα συνενοηθουμε σε πμ τοτε ,αν μπορεις και εσυ να συναντηθουμε.
Οκ φίλε , θα χαρώ.
Κρίμα που δεν υπήρξε ανταπόκριση του λαού.... -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Kαι τα δύο... Ήμουν στον 5ο ή 6ο συνεχόμενο και 'κυνηγούσα' το rs2 έχοντας ξεχάσει ότι αυτός είναι 4κούνητος
αργησες να κοψεις το τιμονι και σε οδηγησε σε υποστροφη η τοποθετηση σου πριν την δεξια ηταν για κλωτσιες.
έλα να πιεις και συ το τσαγάκι σου
-
Μια χαρά ήταν η γραμμή, απλώς ήταν πολλά τα χιλιόμετρα για την ανάρτηση ή τα ελαστικά (ή και τα δύο μαζί).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με πόσα χιλιόμετρα έχει μπεί στη στροφή?...(γιατί η γραμμή ... ..καλή φαίνεται, να είχες πατήσει και λίγο στα kerb..)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αργησες να κοψεις το τιμονι και σε οδηγησε σε υποστροφη η τοποθετηση σου πριν την δεξια ηταν για κλωτσιες.
έλα να πιεις και συ το τσαγάκι σου
οποτε θες,κερναω εγω
-
Σε περιμένω
-
Εγω θα φερω τις
Fiat Bravο 2007