-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Οι Ιταλοί της Fiat ή οι εγχώριοι 'προγραμματιστές'?
Εντάξει , προς το παρών απλά ως ιδέα μου περνάει.Οι Ιταλοι της FIAT τα πεπραγμενα των δευτερων δεν τα εχω δει ακομα
-
Και θα υπάρχει στην γκάμα 140αρης και 150αρης?...περίεργο δεν είναι?
-
Λογικά και ο 150άρης θα ...μετατραπεί σε κανένα 170-180άρη Multiair.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Λογικά και ο 150άρης θα ...μετατραπεί σε κανένα 170-180άρη Multiair.Απ' το στομα σου και στου προεδρου τ' αυτι.
-
Πριν απο λιγο συναντηθηκα με ενα peugeot 207 gt (με τον οδηγο του βασικα ).Τι παιζει μ'αυτο;Δεν το κυνηγησα............... και πολυ αλλα εφευγε καλυτερα απο εμενα.Αλογα;Βαρος;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πριν απο λιγο συναντηθηκα με ενα peugeot 207 gt (με τον οδηγο του βασικα ).Τι παιζει μ'αυτο;Δεν το κυνηγησα............... και πολυ αλλα εφευγε καλυτερα απο εμενα.Αλογα;Βαρος;Παραπάνω κυβικά και ροπή. Όλοι λένε πως είναι πολύ καλός το 1600άρης του (βλ. και Mini Cooper S).
-
Μα ειπα και εγω.Δεν το συνδυασα οτι ειναι ο κινητηρας του mini cooper s.Δικαιολογημενο τοτε
-
Μα ειπα και εγω.Δεν το συνδυασα οτι ειναι ο κινητηρας του mini cooper s.Δικαιολογημενο τοτεΊδιος δεν είναι. Το GT έχει 150 άλογα. Το Cooper S έχει 175 (τώρα 183 πια) - ίδιο μοτέρ με το 207 RC.
-
To Bravo είναι πιό μεγάλη κατηγορία και πιό βαρύ. Το 207 κοντράρεται με το Grande Punto...
-
dickdick 120άρης είσαι?
-
Καλημέρα σε όλους τους Bravistes του φόρουμ.
Έχω ένα μεγάλο αισθητικό πρόβλημα.
Στο εσωτερικό, στο σημείο που ακουμπάει το αριστερό χέρι ο οδηγός στο παράθυρο (να το πω περβάζι ) έχω αποκτήσει 2 τεράστιους λεκέδες. Κυρίως είναι από τα νερά που στάζουν όταν βρέχει και κάνεις το λάθος να ανοίξεις το παράθυρο.
Δεν καθαρίζουν εύκολα. Ίσως και καθόλου.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει; -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Στο εσωτερικό, στο σημείο που ακουμπάει το αριστερό χέρι ο οδηγός στο παράθυρο (να το πω περβάζι ) έχω αποκτήσει 2 τεράστιους λεκέδες. Κυρίως είναι από τα νερά που στάζουν όταν βρέχει και κάνεις το λάθος να ανοίξεις το παράθυρο.
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Καλημέρα ,
το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ στο Bravo , αλλά κυρίως στο πάνω μέρος (πάνω από το τμήμα που είναι ντυμένο με ύφασμα).
Mάλιστα επειδή η υφή του πλαστικού είναι τέτοια, είναι πρακτικά αδύνατο να καθαρισθεί. -
dickdick 120άρης είσαι?Οχι Κωνσταντινε 150αρης.Αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το βαρος στη προκειμενη ''συγκριση'' για αυτο και το εχανα το 207.
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Το manual λεει καθαριστικο χωρις οινοπνευμα για τις δυστροπες επιφανειες το bravo.
-
dickdick 120άρης είσαι?
Οχι Κωνσταντινε >Καλημέρα σε όλους τους B**150αρης.Αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το βαρος στη προκειμενη ''συγκριση'' για αυτο και το εχανα το 207.**ravistes του φόρουμ.
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Το manual λεει καθαριστικο χωρις οινοπνευμα για τις δυστροπες επιφανειες το bravo.
Πάτα το φίλε μου , πάτα το!!!...και ας κατεβαίνει με τρελλούς ρυθμούς ο δείκτης της βενζίνης!
-
dickdick 120άρης είσαι?
Οχι Κωνσταντινε >Καλημέρα σε όλους τους B**150αρης.Αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το βαρος στη προκειμενη ''συγκριση'' για αυτο και το εχανα το 207.**ravistes του φόρουμ.
Πάτα το φίλε μου , πάτα το!!!...και ας κατεβαίνει με τρελλούς ρυθμούς ο δείκτης της βενζίνης!
Για χαβαλε και μονο εχω να σχολιασω το εξης Κωνσταντινε.Τα quote σου ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ .Πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.Το παταω αλλα μην νομιζεις οτι καναμε και κοντρα απλα ο ενας προκαλουσε τον αλλο
-
μια που λεμε για στιγματα. Τι κανετε με εκεινες τις γρατσουνιες στον καρμπον λουκ? εχω δυο απο 'απροσεκτες γυναικες' και οσο τις βλεπω τοσο τρελενομαι!!! (οχι τις γυναικες )
Εχει συμβει σε κανεναν το παραπανω? ειναι τελικα πολυ ευαισθητο αυτο το καρμπον!!! -
Ο χρήστης noe έγραψε:
μια που λεμε για στιγματα. Τι κανετε με εκεινες τις γρατσουνιες στον καρμπον λουκ? εχω δυο απο 'απροσεκτες γυναικες' και οσο τις βλεπω τοσο τρελενομαι!!! (οχι τις γυναικες )
Εχει συμβει σε κανεναν το παραπανω? ειναι τελικα πολυ ευαισθητο αυτο το καρμπον!!!Ευτυχώς στο ψευτοκάρμπον δεν έχουμε πάθει ακόμα τίποτα.
Τι ψύχωση έχετε με τα Quote και την επιτυχή εισαγωγή τους....
Είστε αντίστοιχα τόσο επιμελείς στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας βρε? (εκτός forum εννοώ!).... -
Ο χρήστης noe έγραψε:
Εχει συμβει σε κανεναν το παραπανω? ειναι τελικα πολυ ευαισθητο αυτο το καρμπον!!!Χμμμ, εχω εντοπιση το προβλημα! Ευτυχως δεν ειμαι παθων ακόμα. Η λύση είναι να έχεις λίγο ποιο πίσω το κάθισμα και οποιος θέλει αφου κάτσει ας το κανει λίγο μπροστα αν δεν τον βολευει! Δεν αντιλαμβανονται ολοι με το καλημερα σας οτι τα ποδια πανε μεσα στο footwell με αποτελεσμα να στριμωχτουν καμια φορα με το carbon look και να το ζορισουν...
-
Εχει συμβει σε κανεναν το παραπανω? ειναι τελικα πολυ ευαισθητο αυτο το καρμπον!!!Ευτυχώς στο ψευτοκάρμπον δεν έχουμε πάθει ακόμα τίποτα.
Τι ψύχωση έχετε με τα Quote και την επιτυχή εισαγωγή τους....
Είστε αντίστοιχα τόσο επιμελείς στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας βρε? (εκτός forum εννοώ!)....Ρε άνθρωπε είναι δυνατόν κάτι τόσο απλό να συνεχίζεις να το κάνεις λάθος. Απλά πάτα παράθεση και τσούπ έγινε.
Πέρα από την πλάκα είναι κουραστικό στην ανάγνωση -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Ναι και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα με λιγο σαλιο και δυνατο τριψιμο καθαρισε υπεροχα....Φοβομουν μην γρατσουνιστει το υλικο αλλα τελικα δεν επαθε τιποτα οποτε τριψε δυνατα και θα φυγουν ολοι οι λεκεδες απο αυτο το σημειο.
Fiat Bravο 2007