-
...εγω πάντα το έλεγα ότι ο σχεδιαστικός μπούσουλας για το Astra ήταν το Bravo μας!
-
Να και η δική μου....αγαπημένη... http://www.facebook.com/photo.php?pid=5 ... 1646316334
-
Καλορίζικο Corsair! Κούκλα! Έκδοση; Εξοπλισμος;
-
Καλοτάξιδο
-
Επειδή το budget όσο πάει και περιορίζεται και η fiat έχει πολύ ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα έχω αρχίσει να ρίχνω μερικές ματιές στο bravo.
Πρώτα από όλα με την επέκταση εγγύησης τι γίνεται? Συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα? Αγοράζεται ξεχωριστά (και πόσο?).
Επίσης στο πακέτο που έχει η fiat με έκπτωση 1800ευρώ,0% προκαταβολή/72 δοσεις,4,5% επιτόκιο, μπορεί κανεις να δώσει προκαταβολή και να έχει 24 ή 36 δόσεις αλλά να μη χάσει τα 1800 ευρώ έκπτωση?
-
Δεν ξερω τι γίνεται με χρηματοδοτικά κλπ....αλλά ΠΑΡΤΟ-ΠΑΡΤΟ-ΠΑΡΤΟ!!!!
http://img211.imageshack.us/img211/7935/skylia001.jpg -
Δε λέω ωραίο ειναι αλλά αν συνεχίσει ετσι η κυβέρνηση και η ευρωπαική ένωση μάλλον θα πουλήσουμε και αυτά που έχουμε
2 χρόνια εγγύηση έχει ή 5? Γιατί έχω μπερδευτεί.
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Επειδή το budget όσο πάει και περιορίζεται και η fiat έχει πολύ ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα έχω αρχίσει να ρίχνω μερικές ματιές στο bravo.Πρώτα από όλα με την επέκταση εγγύησης τι γίνεται? Συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα? Αγοράζεται ξεχωριστά (και πόσο?).
Επίσης στο πακέτο που έχει η fiat με έκπτωση 1800ευρώ,0% προκαταβολή/72 δοσεις,4,5% επιτόκιο, μπορεί κανεις να δώσει προκαταβολή και να έχει 24 ή 36 δόσεις αλλά να μη χάσει τα 1800 ευρώ έκπτωση?
Μπορεις να παρεις επεκταση εγγυησης για ακομα 3 χρόνια περαν των 2 στανταρ.. με κοστος 400-500€. Μπορεις να την αγορασεις οποιαδηποτε στιγμη μέσα στα 2 χρόνια της εγγύησης... δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Σε οτι αφορα το χρηματοδοτικο... ναι... μπορεις να παρεις -1800€ και να έχεις και δόσεις...
-
Δε λέω ωραίο ειναι αλλά αν συνεχίσει ετσι η κυβέρνηση και η ευρωπαική ένωση μάλλον θα πουλήσουμε και αυτά που έχουμε2 χρόνια εγγύηση έχει ή 5? Γιατί έχω μπερδευτεί.
Γίνεται επέκταση στην εγγύηση (όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω)....
Μην ακούς τις Σειρήνες ( VW , Opel κλπ κλπ...) και μη φοβασαι τους Κύκλωπες (κυβέρνηση)...απλά ΠΑΡΤΟ!
ούτε ποσοστά να έπαιρνα αποο τη Fiat!!! -
Δε λέω ωραίο ειναι αλλά αν συνεχίσει ετσι η κυβέρνηση και η ευρωπαική ένωση μάλλον θα πουλήσουμε και αυτά που έχουμε2 χρόνια εγγύηση έχει ή 5? Γιατί έχω μπερδευτεί.
Μη το σκέφτεσαι....πάρε το να έχεις άλλα να ασχολείσαι και να σκέφτεσαι (πχ..πάλι κατανάλωσα όλο το 50εύρω??)...
και να απολαμβάνεις διαδρομές...
-
και όταν προσπαθείς να γλυτώσεις από την Κυβέρνηση...θα σε βοηθήσει έχοντας να σου δώσει και άλλο...
Τέλος το promotion....τα ποσοστά μου παρακαλώ! -
Άσε τις επεκτάσεις εγγύησης και βάλε κάποιον εξοπλισμό με αυτά τα λεφτά αν θες. Το αμάξι δεν σπάει δεν χαλάει λέμε.. 2 χρόνια το έχω δεν χρειάστηκε η εγγύηση ούτε μια φορά. Και η εμπειρία μου λέει πως αν δεν βγάλει το αμάξι ζημιά μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια δεν πρόκειτε να βγάλει τίποτα στην πρώτη 5ετια(ζημιά που να καλύπτει η εγγύηση..)
-
Ομολογώ οτι αυτό ειναι το πιο ελκυστικό στο bravo. Ενα γυμνό και άχαρο golf ή ενα όμορφο και full extra με ολα τα καλούδια bravo είναι το δίλλημα μου... θα δείξει...
Δέ λέω πάντως, είναι κούκλα. Αρχικά είχα δει το astra, αλλά μολίς ειδα το original (καλά μη βαράτε εσεις της opel) .. -
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Άσε τις επεκτάσεις εγγύησης και **βάλε κάποιον εξοπλισμό **με αυτά τα λεφτά αν θες. Το αμάξι δεν σπάει δεν χαλάει λέμε.. 2 χρόνια το έχω δεν χρειάστηκε η εγγύηση ούτε μια φορά. Και η εμπειρία μου λέει πως αν δεν βγάλει το αμάξι ζημιά μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια δεν πρόκειτε να βγάλει τίποτα στην πρώτη 5ετια(ζημιά που να καλύπτει η εγγύηση..)Προτείνω ο φίλος να βάλει xenon ....
-
Ομολογώ οτι αυτό ειναι το πιο ελκυστικό στο bravo. Ενα γυμνό και άχαρο golf ή ενα όμορφο και full extra με ολα τα καλούδια bravo είναι το δίλλημα μου... θα δείξει...
Δέ λέω πάντως, είναι κούκλα. Αρχικά είχα δει το astra, **αλλά μολίς ειδα το original **(καλά μη βαράτε εσεις της opel) ..Ωραίος!!!!
και δεν καιει και λαδια ε!!!! -
Δέ λέω πάντως, είναι κούκλα. Αρχικά είχα δει το astra, αλλά μολίς ειδα το original (καλά μη βαράτε εσεις της opel) ..Ακριβώς το ίδιο δίλημμα είχα και εγώ. Και διάλεξα τη Μόνικα, και δε με έχει απογοητεύσει ως τώρα!
Καλό το Golf, δε λέω, αλλά αν δε μπορείς να πας παρά στο βασικό ξεβράκωτο χωρίς extra και...με τάσια , πάρε την Ιταλίδα να χορτάσεις μια με απ'όλα! -
[quote='asanakis kostas'][quote='dickdick']Κωστα καποιες συμβουλες σχετικα με αλλαγες λαδιων ,ζεσταμα κρυωμα ......
Κανένα νέο φίλε Κώστα για την πορεία του Bravo σου με το πρόγραμμα πλέον?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κωστα καποιες συμβουλες σχετικα με αλλαγες λαδιων ,ζεσταμα κρυωμα ......
Κανένα νέο φίλε Κώστα για την πορεία του Bravo σου με το πρόγραμμα πλέον?
Οχι φιλε δεν εχω,απο το Σαββατο το εχω κλεισμενο στο γκαραζ .
Σε καθημερινη βαση εχω ενα picanto και κανω την δουλεια μου , το BRAVAKI το εχω μονο για βολτες,μπορει να κανω και 10 μερες να το βγαλω βολτα.
Περιμενω και το ελευθερο φιλτρο της BMC δεν μου ηρθε ακομα μολις το τοποθετησω θα σας ενημερωσω αμεσως.
Παντως αμα το σκεφτεσαι και μπορεις απο οικονομικης αποψης βαλτο.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ -
Οχι φιλε δεν εχω,απο το Σαββατο το εχω κλεισμενο στο γκαραζ .
Σε καθημερινη βαση εχω ενα picanto και κανω την δουλεια μου , το BRAVAKI το εχω μονο για βολτες,μπορει να κανω και 10 μερες να το βγαλω βολτα.
Περιμενω και το ελευθερο φιλτρο της BMC δεν μου ηρθε ακομα μολις το τοποθετησω θα σας ενημερωσω αμεσως.
Παντως αμα το σκεφτεσαι και μπορεις απο οικονομικης αποψης βαλτο.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ[/quote]Το σκέφτομαι (και το μπορώ) αλλά δεν μπορώ να κάνω 'λίγα 'χιλιόμετρα!
Σκέψου ότι ήδη απο τον Αυγουστο εχω γραψει 18300. -
παιδια 'βιωνει' κανεις στο bravo του καποιο συγχρονισμο που ακουγετε μεσα απο την πορτα του οδηγου?
δεν ειναι τριξιμο σε λακουβες, αλλα ακουγετε κυριως σε χαμηλες ταχυτητες (50-60) ακομα και σε καλο οδοστρωμα. Προβληματιζομαι εαν πρεπει να ανοιξω την πορτα και αν πιθανοτατα θα προκαλεσω μεγαλυτερο κακο.
Fiat Bravο 2007