-
Φίλε cosygatos σε νιώθω απόλυτα!! Για το μόνο αμάξι που θα άφηνα την Bravara είναι η Giulietta. Ως πρωην κάτοχος της 147 έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην φίρμα..
-
Αντε να το ομολογήσω και εγώ,,,,αν υπήρχε η Giulia το καλοκαίρι που μας πέρασε θα σύναπτα δεσμό μαζί της!
(ευτυχώς όμως και η αδελφή της τ αξίζει τα λεφτά της!.... )
-
κοιτάζοντας στο site της FIAT για τον εξοπλισμό του Bravo (ναι το σκέφτομαι σοβαρά! )
έπεσα πάνω στο εξής:'ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟN ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. Στάνταρ '
πάλι καλά που δεν είναι έξτρα !!!! Ευχαριστούμε FIAT !
Τι άλλο θα ακούσουμε οι καψεροί !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
κοιτάζοντας στο site της FIAT για τον εξοπλισμό του Bravo (ναι το σκέφτομαι σοβαρά! )
έπεσα πάνω στο εξής:'ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟN ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. Στάνταρ '
πάλι καλά που δεν είναι έξτρα !!!! Ευχαριστούμε FIAT !
Τι άλλο θα ακούσουμε οι καψεροί !!!
....φαντάζεσαι την εξτρά χρέωση για το αυτοκόλλητο?!!!
(μη σε κρατάνε τέτοιες μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες!!)
-
Κορσαίρ το ανατίναξες το Μπράβο ή ακόμα;
-
Λοιπόν χθες έκανα το service των 30.000 χλμ σε συνεργείο σε αντιπρόσωπο στην Πειραιώς. Λάδια, μπουζί, φίλτρο λαδιού,αέρος,γύρης και τακάκια μπροστά γιατί ήταν στα τελευταία τους. Ο θόρυβος που άκουγα τα Χριστούγεννα πίσω δεξιά έχει εξαφανιστεί εδώ και 2-3 βδομάδες οπότε δε βρήκαν τίποτα. Κάτι για σινεμπλόκ μου είπαν ότι έσφιξαν αν δεν κάνω λάθος. Το κόστος μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Περίπου 380 ευρώ και δεν ήταν και το μεγάλο service. Στο επόμενο που θα έχει και ιμάντα πόσο θα πάει δηλαδή.
Anyway το αμάξι είναι αστέρι και χαλάλι του. Εξάλλου κάθε 2 χρόνια εντάξει, τη συντήρηση του τη θέλει. Όπως το προσέχεις έτσι και θα σου συμπεριφέρεται. -
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Λοιπόν χθες έκανα το service των 30.000 χλμ σε συνεργείο σε αντιπρόσωπο στην Πειραιώς. Λάδια, μπουζί, φίλτρο λαδιού,αέρος,γύρης και τακάκια μπροστά γιατί ήταν στα τελευταία τους. Ο θόρυβος που άκουγα τα Χριστούγεννα πίσω δεξιά έχει εξαφανιστεί εδώ και 2-3 βδομάδες οπότε δε βρήκαν τίποτα. Κάτι για σινεμπλόκ μου είπαν ότι έσφιξαν αν δεν κάνω λάθος. Το κόστος μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Περίπου 380 ευρώ και δεν ήταν και το μεγάλο service. Στο επόμενο που θα έχει και ιμάντα πόσο θα πάει δηλαδή.
Anyway το αμάξι είναι αστέρι και χαλάλι του. Εξάλλου κάθε 2 χρόνια εντάξει, τη συντήρηση του τη θέλει. Όπως το προσέχεις έτσι και θα σου συμπεριφέρεται.Σε ποιο επομενο ιμαντα? Ο ιμαντας στο manual λεει 100κ αν δεν κανω λαθος!
-
Δεν το χω δει αν το γράφει στα 60κ. Από την εμπειρία μου με το punto το είπα. Οκ τότε.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Δεν το χω δει αν το γράφει στα 60κ. Από την εμπειρία μου με το punto το είπα. Οκ τότε.και με Punto Mk2 στα 100κ ειναι... και για το Bravo νομιζω λεει αλλαγη 120Δεν παιρνω ορκο γιατι το manual ειναι στο αμαξι και δεν το εχω προχειρο... αλλα σιγουρα αμα ηταν κατι με 60κ θα μου εκανε χαρακτηριστικη εντυπωση και θα το θυμομουν αρνητικα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν το χω δει αν το γράφει στα 60κ. Από την εμπειρία μου με το punto το είπα. Οκ τότε.
και με Punto Mk2 στα 100κ ειναι... και για το Bravo νομιζω λεει αλλαγη 120Δεν παιρνω ορκο γιατι το manual ειναι στο αμαξι και δεν το εχω προχειρο... αλλα σιγουρα αμα ηταν κατι με 60κ θα μου εκανε χαρακτηριστικη εντυπωση και θα το θυμομουν αρνητικα.
Εμένα ο πωλητής τόσο(60Κ) μου είχε πει στην quatro κι επέδρασε αρνητικά στην επιλογή.
-
Γεια σας συνBRAVISTES σημερα μετα απο το προγραμμα μπηκε και το ελευθερο φιλτρο της BMC στο
φιλτροκουτι.
Τις επομενες μερες θα σας πω εντυπωσεις παντως εχει πολυ ροπη το φιατακι -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Γεια σας συνBRAVISTES σημερα μετα απο το προγραμμα μπηκε και το ελευθερο φιλτρο της BMC στο
φιλτροκουτι.
Τις επομενες μερες θα σας πω εντυπωσεις παντως εχει πολυ ροπη το φιατακιΠες μας νούμερο!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
και με Punto Mk2 στα 100κ ειναι... και για το Bravo νομιζω λεει αλλαγη 120Δεν παιρνω ορκο γιατι το manual ειναι στο αμαξι και δεν το εχω προχειρο... αλλα σιγουρα αμα ηταν κατι με 60κ θα μου εκανε χαρακτηριστικη εντυπωση και θα το θυμομουν αρνητικα.
Εμένα ο πωλητής τόσο(60Κ) μου είχε πει στην quatro κι επέδρασε αρνητικά στην επιλογή.
νταξει... οι πωλητες πετανε οτι πιπα τους κατεβει... εννιοτε και η ιδια η αντιπροσωπεια. Η επισημη θεση ειναι το ιδιο το manual και η Fiat Auto... αυτες τι οριζουν... οχι ο καθε τυχαρπαστος!
-
Κακία ...αλλά θα την πω! (μου έφτιαξε το πρωινό)....Λευκό Renault Megane Coupe προσπάθησε να ακολουθήσει το πρωί στην ΕΟ αλλά και στις στροφές του παράδρομου της Εθνικής...αλλά δεν τα κατάφερε..Viva Italia!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κακία ...αλλά θα την πω! (μου έφτιαξε το πρωινό)....Λευκό Renault Megane Coupe προσπάθησε να ακολουθήσει το πρωί στην ΕΟ αλλά και στις στροφές του παράδρομου της Εθνικής...αλλά δεν τα κατάφερε..Viva Italia!!!Έκανε και η μύγα κ...ο πες του!
Μου αρέσει που και μετά τις αφίξεις megane και astra με turba και πάλι είμαστε από πάνω σε επιδόσεις! (στα ίσα νομίζω οι 120άρηδες, σίγουρα πάνω οι 150άρηδες -και από το 180άρι astra, ρίχτε μια ματιά στους τελευταίους 4Τ-, και οι sporties 150 τους τη ρίχνουμε κανονικά! ).
Και είχα ένα άγχος πέρυσι τέτοια εποχή... -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κακία ...αλλά θα την πω! (μου έφτιαξε το πρωινό)....Λευκό Renault Megane Coupe προσπάθησε να ακολουθήσει το πρωί στην ΕΟ αλλά και στις στροφές του παράδρομου της Εθνικής...αλλά δεν τα κατάφερε..Viva Italia!!!
Έκανε και η μύγα κ...ο πες του!
Μου αρέσει που και μετά τις αφίξεις megane και astra με turba και πάλι είμαστε από πάνω σε επιδόσεις! (στα ίσα νομίζω οι 120άρηδες, σίγουρα πάνω οι 150άρηδες -και από το 180άρι astra, ρίχτε μια ματιά στους τελευταίους 4Τ-, και οι sporties 150 τους τη ρίχνουμε κανονικά! ).
Και είχα ένα άγχος πέρυσι τέτοια εποχή...Πάτα το κουμπάκι του Sport!!!...είναι αγχωλυτικό!!!!
-
ακομα και μετα την ελευση τοσων turbo συνεχιζω ακόμα να πιστευω πως οι tjet ειναι οι ποιο ωραιοι απο ολους σε αποκριση & αποδοση. Ολοι οι αλλοι χωρις να ειναι ασχημοι ή αργοι... ειναι ποιο πνιγμενοι στην λειτουργια τους. Πλεον δε και με το Multiair... antios amigos
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ακομα και μετα την ελευση τοσων turbo συνεχιζω ακόμα να πιστευω πως οι tjet ειναι οι ποιο ωραιοι απο ολους σε αποκριση & αποδοση. Ολοι οι αλλοι χωρις να ειναι ασχημοι ή αργοι... ειναι ποιο πνιγμενοι στην λειτουργια τους. Πλεον δε και με το Multiair... antios amigosΜάλλον θα φταίει η καδένα
-
Εινα χαρακτηριστικο οτι συναδελφος''παραπονιοταν'' οτι το ιμπιζακι που εχει δεν τον κολαει στο καθισμα οταν το γκαζωνει και οτι ειναι πολυ γραμμικο στις επιταχυνσεις του γενικοτερα.Τωρα περιμενει να τον παω βολτα να δει τι παιζει με το ''φιατακι'' που κακως απεριψε εξ αρχης οταν εψαχνε για αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εινα χαρακτηριστικο οτι συναδελφος''παραπονιοταν'' οτι το **ιμπιζακι που **εχει δεν τον κολαει στο καθισμα οταν το γκαζωνει και οτι ειναι πολυ γραμμικο στις επιταχυνσεις του γενικοτερα.Τωρα περιμενει να τον παω βολτα να δει τι παιζει με το ''φιατακι'' που κακως απεριψε εξ αρχης οταν εψαχνε για αυτοκινητο.σε...'μπεζάκι'....το έχει?
ποια έκδοση έχει ?
Fiat Bravο 2007