-
Α. Θέλω το σοκολατάκι προκαταβολή...
Here you are!
http://www.mabel.gr/products/products_liqueur_gr.html
- Αυτά τα χούγια θα τα ξεπεράσεις νωρίς...αλλαγές στις 3k και άνω (δε θα το ακούς καν το αμάξι χώρια που αν προσέξεις θα δεις πως καις παραπάνω με γκάζι σε χαμηλότερες των 2k στροφές) και η κατοστάρα μόνο αν νιώθεις βιτσιόζος. Μόλις πάρεις και λίγο το κολάι, σε κόπτω για ανατολικές διαδρομές, είτε προς Χαλκιδική από Απολλωνία να χαρείς τις στροφές, είτε προς τα μας για Καβάλα να πατήσεις λίγο πάνω από τα εκατόν -ήντα. Όσο για το 128 της 5ης, να σε δω να ανεβαίνεις προς Τιτάν και από τις 2 μεριές και να έχεις 5η και 140 και να βλέπεις τους δεξιοί να χαζεύουνε...
**Κατοστάρα δεν ξέρω αν θα βάζω, μπορει μια φορά το δίμηνο κανένα 20αρικο...Αυτό που λες για Τιτάν με 128 και 5η, είναι απόλαυση να βλέπεις τις φάτσες των άλλων!!! **
- Αυτό το - φτηνό και ουχί φτηνιάρικο - κόλπο με τα cornering lights, τελικά πέρα από αφασία, είναι και εξτρίμλυ χρήσιμο στα στενά. Γλίτωσα σπασμένα τζάμια ρε παίδες (από πιθανό φιλάκι σε στροφή) νύχτα και δεν το πίστευα πως τα είδα.
ΚΟΡΥΦΗ, ΑΠΛΑ...
- ΜΗΝ τα βάλεις στην πινακίδα. Αν χαλαλίσεις (χαλάλι χαλάλι) τα 80-100 ευρά και βάλεις sensors (πλέον έχω καλομάθει μ' αυτά και τα θεωρώ μαστ), βάλτα εκεί που μπαίνουν και οι μαμά. Θα κάνεις κάνα διήμερο να συνηθίσεις το μπιπ στα πλάγια αλλά θα ευχαριστείς την τσέπη σου που τα έδωσες. Και στο κάτω κάτω δεν νομίζω να φαίνονται και άσχημα.
**Θα πάω στην αντιπροσωπεία μιας και ο διευθυντής πωλήσεων είναι φίλος για να μου κάνουν καλύτερη τιμή και να μου τα βάψουν κιόλας...Εάν δε μου κάνουν καλή τιμή, θα πάω έξω...
**4+6. Πρέπει να είμαι πολύ γκάου, με έχει σβήσει τρεις φορές στα 5k χλμ.....τις δύο πρώτες ψιλοέχασα τα χέρια-μανταλάκια μέχρι να βρω τι κάνω.
**
Εμένα μου έσβησε το πρώτο βράδυ σε κατηφόρα επειδή ξεκίνησα με 2αρα μιας και θα έπαιρνε φόρα το αμάξι υποτίθεται λόγω κατηφόρας...
και έσβησε στη μέση ενος σταυροδρομιου, μέσα στη νύχτα...ε, έφαγα μπόλικη μούτζα μέχρι να το ξαναβάλω μπρος...
**Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα να κάνεις. Και καλά μπάνια να της κάνεις. Να την προσέχεις και θα στο ανταποδώσει στο χιλιαπλάσιο.
**Μου αρέσει που αναφέρεσαι στο BRAVO σαν να είναι θηλυκό...Μάλλον το κάνεις ώστε υποσεινήδητα να ΤΗΝ φροντίζεις περισσότερο.. **
-
ρε παιδια τι κανει αυτο το cornering?
Αντε και την αλλα βδομαδα μαλλον θα το εχω και εγω
-
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
Α. Θέλω το σοκολατάκι προκαταβολή...Here you are!
Και με είχε πιάσει μια υπογλυκαιμία, ένα κατιτίς γμτ...
Κατοστάρα δεν ξέρω αν θα βάζω, μπορει μια φορά το δίμηνο κανένα 20αρικο...Αυτό που λες για Τιτάν με 128 και 5η, είναι απόλαυση να βλέπεις τις φάτσες των άλλων!!!
Το περασμένο Σ/Κ κατέβαινα για οικογενειακή κοινωνική υποχρέωση στην Κατερίνη, 4 άτομα, μπαγκάζια, δώρα, κουλουράκια κλπ. Ερχόμενος στο Τιτάν, από το σημείο που πλακώνουν από Σέρρες Κιλκίς και μέχρι το τέλος της ανηφόρας, κολλημένος με 5η στην αριστερή με 110-140 και έδινε άνετα. Το φοβάμαι πολύ εκείνο το σημείο και θέλω να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχύτερα. Ένα focus και ένα 207 με ταλαιπωρήσαν λίγο αλλά με την πρώτη ευκαιρία κάναν στην μέση κι αυτοί. Ειδικά ο focus κοίταζε κομμάτι περίεργα μόλις μέριασε.
Εμένα μου έσβησε το πρώτο βράδυ σε κατηφόρα επειδή ξεκίνησα με 2αρα μιας και θα έπαιρνε φόρα το αμάξι υποτίθεται λόγω κατηφόρας...
και έσβησε στη μέση ενος σταυροδρομιου, μέσα στη νύχτα...ε, έφαγα μπόλικη μούτζα μέχρι να το ξαναβάλω μπρος...Τι να πω, πέραν του ότι έχει αρκετά μαλακά (έως πολύ) πεντάλια και εγώ τουλάχιστον δυσκολεύτηκα (και δυσκολεύομαι) αρκετά με σκληρό παπούτσι ή άρβυλο.
Μου αρέσει που αναφέρεσαι στο BRAVO σαν να είναι θηλυκό...Μάλλον το κάνεις ώστε υποσεινήδητα να ΤΗΝ φροντίζεις περισσότερο..
Να πω την αλήθεια ΔΕΝ την φροντίζω ιδιαίτερα πέραν του ότι ΔΕΝ καπνίζω στο αμάξι και τινάζω που και που τα πατάκια. Αλλά το ότι είναι θηλυκό, πιστεύω πως είναι για εμφανισιακούς και μόνο λόγους. Λίγο η εκπληκτική αρμονία στις γραμμές, λίγο τα εκμαύλου καλλονής οπίσθιά της, ε δεν είναι δυνατόν να είναι αρσενικό. Αν έβλεπες Ακάλυπτο, θυμήσου το σημείο που ο Ακάλυπτος εξηγεί στον κτηνίατρο τις εξωτερικές διαφορές άρρενος και θήλεως, με τα μπουτάκια τους, τα τζιτζάκια τους ενώ εμείς με εκείνο το παράταιρο εξόγκωμα ανάμεσα στα πόδια.... Χώρια που την αντιπαθεί το έτερο άρα είναι εξ ορισμού γυναίκα
noe, πάρτο και θα καταλάβεις την πρώτη φορά που θα του ανάψεις φώτα βράδυ μέσα στην πόλη Δεν πιστεύω να στο δείξει κανείς από κει
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Το περασμένο Σ/Κ κατέβαινα για οικογενειακή κοινωνική υποχρέωση στην Κατερίνη, 4 άτομα, μπαγκάζια, δώρα, κουλουράκια κλπ. Ερχόμενος στο Τιτάν, από το σημείο που πλακώνουν από Σέρρες Κιλκίς και μέχρι το τέλος της ανηφόρας, κολλημένος με 5η στην αριστερή με 110-140 και έδινε άνετα. Το φοβάμαι πολύ εκείνο το σημείο και θέλω να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχύτερα. Ένα focus και ένα 207 με ταλαιπωρήσαν λίγο αλλά με την πρώτη ευκαιρία κάναν στην μέση κι αυτοί. Ειδικά ο focus κοίταζε κομμάτι περίεργα μόλις μέριασε.
Τι να πω, πέραν του ότι έχει αρκετά μαλακά (έως πολύ) πεντάλια και εγώ τουλάχιστον δυσκολεύτηκα (και δυσκολεύομαι) αρκετά με σκληρό παπούτσι ή άρβυλο.
Καλά ρε...βγαίνεις με μια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ νύχτα-μέρα και φοράς άρβυλο;;;;
Cornering: Όπως στρίβεις το τιμόνι ή ανάβεις φλας 'παροδικό' ή ανάβεις κανονικά φλας, ανάβει και το αντίστοιχο προβολάκι για να ενισχύσει το φως προς την πλευρά που στρίβεις...Πίστεψέ με, όπως γλύτωσε ο nevrodion τζάμια, εγώ γλύτωσα γωνία από μάρμαρο...απλά θα το χαρείς όσο δεν πάει και άσε τους άλλους να λένε ' ήδη του κάηκε το ένα προβολάκι...Εμ, FIAT πήρε...'
-
Ντροπή, τα βάζετε με αυτοκίνητα με 40 άλογα λιγότερα... τι περιμένατε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντροπή, τα βάζετε με αυτοκίνητα με 40 άλογα λιγότερα... τι περιμένατε;Ti ennoeis?
-
Αναφερόμουν στον φίλο πριν που πέρασε το Focus στο Τιτάν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αναφερόμουν στον φίλο πριν που πέρασε το Focus στο Τιτάν.AAAA...
-
@klainmein το άρβυλο είναι μέρος της ψυχοσύνθεσής μου εδώ και 12 χρόνια και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου, αντιθέτως κάνει τη ζωή μου εύκολη μιας και οι λάσπες στο χωριό είναι συνηθισμένες και οι γλιστερές κατηφόρες στην Καβάλα θεσμός. Έπειτα είναι τόσο καλοδιατηρημένα ΟΛΑ μου τα ζευγάρια που και με κοστούμι πολλές φορές βάζω άρβυλο. Νταξ από 25 Μάρτη και μετά μπαίνουν αποθήκη και ξαναβγαίνουν μέσα Σεπτέμβρη (εκεί είναι οι δυσκολίες, από άρβυλο σε πάνινο και τούμπαλιν) αλλά συνηθίζεται.
@ REALZEUS Δεν έχω τα 150 αλλά τα 120 άλογα. Παρόλα αυτά η διαφορά στη ροπή φαίνεται όταν επιταχύνω εγώ στην ανηφόρα και όταν προσπαθεί να επιταχύνει αυτός. Μολαταύτα δεν ανέφερα το σκηνικό με το φόκους και το 207 σαν αρνητικό σχόλιο για τα αυτοκίνητα (και τα δύο τα έχω οδηγήσει και τα δύο τα έχω εκτιμήσει και τα δύο πέρσι ήταν υποψήφια προς αγορά). Απλά το έθεσα σαν ένα από τα πολλά θετικά που έχει η υπερσυμπίεση έναντι της ατμόσφαιρας στις συγκεκριμένες συνθήκες και καταστάσεις. Μέχρι πριν από 2μισι μήνες τη συγκεκριμένη διαδρομή και το συγκεκριμένο σημείο το πέρναγα με τετάρτη και 90-100 με ατμόσφαιρα 1.2 και μετά φόβου Θεού πίστεως κλπ μιας και ήμουν πολλάκις στριμωγμένος εκ δεξιών από φορτηγά και κολλημένους πίσω από φορτηγά που θέλαν να ξεφύγουν και εξ αριστερών από ντεμέκ γλήγοροι και πραγματικά γρήγορους και μπροστά η νεαρά να μιλάει στο κινητό. Ε αυτήν την ψυχική οδύνη που γλίτωσα δεν την αξιολογώ με τίποτα λιγότερο από ένα ΜΠΡΑΒΟ στο αμάξι, στον κινητήρα (και ας δείχνει 25 το Ic) και στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Αν το φόκους είχε με 1.6 130-135 αλόγατα και κανά 16 17άρι ροπής και συμπεριφερότανε ανάλογα, δεν πιστεύω πως θά βλεπα τα μούτρα του οδηγού αλλά μάλλον θα ακολουθούσα την εξάτμισή του. -
@klainmein το άρβυλο είναι μέρος της ψυχοσύνθεσής μου εδώ και 12 χρόνια και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου, αντιθέτως κάνει τη ζωή μου εύκολη μιας και οι λάσπες στο χωριό είναι συνηθισμένες και οι γλιστερές κατηφόρες στην Καβάλα θεσμός. Έπειτα είναι τόσο καλοδιατηρημένα ΟΛΑ μου τα ζευγάρια που και με κοστούμι πολλές φορές βάζω άρβυλο. Νταξ από 25 Μάρτη και μετά μπαίνουν αποθήκη και ξαναβγαίνουν μέσα Σεπτέμβρη (εκεί είναι οι δυσκολίες, από άρβυλο σε πάνινο και τούμπαλιν) αλλά συνηθίζεται.Προς αποφυγή παρεξηγησεων, το σχόλιό μου δεν ήταν επιθετικό και ειρωνικό στο ότι φοράς άρβυλα...Καμία σχέση!!!
Απλά, η γυναικάρα στην οποία αναφερόμουν είναι το BRAVO, σε περίπτωση που δεν κατάλαβες!!Δεν σχολίασα τα άρβιλα!Ουσιαστικά εκθείασα το BRAVO αποκαλώντας το ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, βάσει της συζήτησης που είχαμε νωρίτερα... SORRY! -
Ρε παιδιά κάποιος να μου πει πως γίνεται και στο Φιατάκι μας η αυτόματη αυξομείωση της έντασης του ραδιο/mp3;;;;;
-
akilleas: Πατας το πληκτρο menu 3 η 4 φορες και θα εμφανιστει καποια στιγμη η επιλογη speed volume η οποια λογικα σε εσενα θα ειναι στο off.Με τα βελακια που αλλαζεις σταθμο (απο το ραδιο οχι απο το τιμονι) μπορεις να επιλεξεις +1,+2,+3 αναλογα με το βημα που θες να εχει η αυξηση της εντασης καθως θα επιταχυνεις.
klainmain: το δικο σου ειναι ενα μπορντω που βλεπω καθε μεσημερι που σχολαω στην ωραιοκαστρου;;;;;;Παντως εγω εχω ενα γκρι.
Μολις τωρα γυρισα απο ταξιδι αθηνα και λογω οικονομικης κρισης προσπαθησα να αποφυγω τα διοδια της Λαρισας απο εναν παραλληλο της εθνικης στο υψος της Νικαιας για οσους ξερουν.Εκει επεσα σε μια μεγαλη καθετη σχισμη του δρομου και επειδη ο δρομος σε ενα σημειο εκανε κατι σαν πεζουλακι σχεδον το πεταξα σε εκεινο το σημειο λιγο παρακατω βρηκα και απο κατω.Περιτο να σας πω τι καντηλι και τι γαμωσταυριδι επεσε.Αποτελεσμα των μαγικων μου κινησεων ηταν να τρανταχτει ολο το αυτοκινητο σε σημειο που πιστευα πως φτανοντας στη Θεσσαλονικη θα ετριζε σαν παλιο lada.Εχω λοιπον να πω πως δεν συμβαινει αυτο και δεν τριζει τιποτα μετα απο εκτενεις δοκιμες στους κωλοδρομους της πολης.Θεωρω οτι αυτο που του εκανα σημερα ηταν το απολυτο τεστ οποτε μαλλον εκτος απο γρηγορο ειναι και πολυ ποιοτικο. -
Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι τα αμορτισερ μας;;;;Υπαρχει καποιος που εκανε επεμβασεις στην αναρτηση;;;;
asanakis kostas:εκανες κατι με τον επαναπρογραμματισμο τελικα;;;
-
οχι φιλε δεν εκανα μαλον μετα τις γιορτες
οταν κανω κατι θα σε ενημερωσω -
Άντε ρε noe και απ' ότι έμαθα μάλλον τέλη βδομάδας βία αρχές της άλλης θα το έχεις το πετρέλαιο. Άντε πάρτο να δούμε και μεις πόσα απίδια πιάνει το τέρας.
-
Μην μας ξεχασεις ρε Κωστα να δουμε και εμεις τι γινεται ουτως ωστε να κανουμε και εμεις παιχνιδι.
-
Χαίρετε,
έχω postαρει περιγραφή ενός πιθανός προβλήματος στα παρακάτω λινκς:
viewtopic.php?f=6&t=20530&p=1695453#p1695431
viewtopic.php?f=6&t=20530&p=1695453#p1695453Αν δε βαριέστε ρίξτε ένα μάτι να μου πείτε τη γνώμη σας (κυρίως στο 2ο link).
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη, τώρα τελευταία, όταν κατεβαίνω μια καλή κατηφόρα (την κατηφόρα της Καρδίας για όσους είναι από Θεσ/νίκη), συνήθως βάζω 5η και πιάνω δεξιά λωρίδα. Θυμάμαι παλιά που το αυτοκίνητο επιτάχυνε ως εκεί που το άφηνε η σχέση μετάδοσης (συνήθως έφτανε 3,500 rpm και 110km/h, αν θυμάμαι καλά). Τώρα δε μπορώ να πώ το ίδιο. Δηλαδή αν μπω με 100km/h το αυτοκίνητο θα παραμείνει στα 100km/h. Ιδέα μου, ή κάτι άλλο; Μήπως τα λάστιχα θέλουν φούσκωμα;
-
Άντε ρε noe και απ' ότι έμαθα μάλλον τέλη βδομάδας βία αρχές της άλλης θα το έχεις το πετρέλαιο. Άντε πάρτο να δούμε και μεις πόσα απίδια πιάνει το τέρας.ασε φιλε! απο αναβολη σε αναβολη το παμε. Παντως απο σημερα κυκλοφορω με το matiz του ' συγγενη της πασιγνωστης αηδου' . Το παιδι ειναι οντως πολυ ενταξει.
Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως μετεφερονται τα 30,5 κιλα ροπης στον δρομο.Εσυ απο ποιον εχεις τις πληροφοριες σου?
-
Ρε παιδια γραψτε μας και κανενα τσαι που εχετε κερασει ... 'η εχετε κεραστει
Εγω εχω κερασει golf tsi 122,subaru impreza 1.6 turbo 4x4(150ps),focus 1.6 (125ps),Βmw 318 my07 και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη αλλα ηταν και πολλα 1600αρια χωρις τουρμπο οποτε δεν τα χρεωνω.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το subaru-τοσο χωματα ειναι αυτα τα 1.6Τ?-και το οτι πηγαινα σχεδον τα ιδια-μαζευα πολυ σιγα-με μια Lancia Delta HF 1.6turbo '90(135 ps).Mε το golf μικρη η διαφορα,ισως να εφταιγε και ο οδηγος αν και εχω την υποψια οτι 'ψηλα' το φιατ ειναι 'αλλου' σε συγκριση με το Γερμανο.
Παντως εχω φαει και απο ενα golf 1.8gti ΜΚΙΙ (16v??) προσφατως και εχω στραβωσει τωρα με τα golfakia.
το bravo μου ειναι το 120αρι που ωρες ωρες απορω αν αληθευει το νουμερο.Υποθετω οτι εχει καμια δεκαρια παραπανω αλογα.Πειτε και εσεις καμια ιστορια 'τσαγιου' αν θελετε. -
Rayback μηπως ηρθε η ωρα να ψαχτεις για καλυτερο συνεργειο;Μου ειχες πει πως το πεταλ του συμπλεκτη το αλλαξες λογω ενος θορυβου που εκανε και τωρα κατι παλι συμβαινει με το συμπλεκτη η' το πεταλ.Δεν κοιτας και στο σφακιανακη που ειναι και πιο κοντα στο σπιτι σου. Εγω ειμαι ικανοποιημενος παντως.
Ασχετο:Ποτε θα το πλυνεις να τα πουμε και απο κοντα;
Fiat Bravο 2007