-
Που τα εκανες ολα αυτα δεν μας ειπες
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Που τα εκανες ολα αυτα δεν μας ειπεςΚυρίως σε εθνική...
Πρώτα ήμουν Παρανέστι, μετά Σπάρτη που έγιναν πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα εκεί και τώρα Λιτόχωρο.
Αλλά πλέον άδειες κόπηκαν στο γ@@@@@ στρατόπεδο που είμαι και έτσι δεν υπάρχουν τα πάνε-έλα στη Θεσσαλονίκη. -
οδηγος στα ΤΘ;;;;;
-
οδηγος στα ΤΘ;;;;;Σχεδόν...
Οδηγός στο Πυροβολικό... -
Καλη υπομονη
-
Καλη υπομονηΝα'σαι καλά!!!
-
canonis τελευταία φορά που διάβαζα ποστ σου ήσουν για αουστράλιαλαντ, έδινες το μπράβο σου και εκεί τσίμπησες ένα ντίζελ αν ενθυμούμαι καλώς..... στα πάτρια εδάφη πότε με το καλό; και με το ντίζελ είσαι εδώ ή το έδωσες και πήρες ξανά τιτζετ;
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
canonis τελευταία φορά που διάβαζα ποστ σου ήσουν για αουστράλιαλαντ, έδινες το μπράβο σου και εκεί τσίμπησες ένα ντίζελ αν ενθυμούμαι καλώς..... στα πάτρια εδάφη πότε με το καλό; και με το ντίζελ είσαι εδώ ή το έδωσες και πήρες ξανά τιτζετ;Χεχεχε...
Όχι φίλε μου γύρισα. Πριν φύγω είχα το Bravo T-Jet και το πούλησα μια βδομάδα πριν το ταξίδι.
Εκεί αγόρασα ένα Ford Falcon 4000 κυβικά.
Το πούλησα και αυτό πριν φύγω, γύρισα Ελλάδα και πήρα πάλι Bravo T-jet με μεγαλύτερο εξοπλισμό.
Το καλοκαίρι γύρισα Ελλάδα για το φανταρικό δυστυχώς...
Μάιο τελειώνω και φεύγω εις το εξωτερικόν αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζω.
Το αυτοκίνητο όμως αυτή τη φορά ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ!!!Που το θυμόσουν όμως κ εσύ?
Άφησα την πατρίδα και ήρθα Ελλάδα... αχ αχ... -
Μια ερωτηση:Εισαι στο δρομο και κινεισαι με 200-210 και πρεπει να κοψεις ταχυτητα.Αφηνοντας τελειως το γκαζι δημιουργεις καποιο προβλημα πχ στο κινητηρα η' στο συμπλεκτη;Διαβασα οτι οταν κινειται καποιος σε αποτομη κατηφορα καλο ειναι να κοβει με φρενο και οχι με ταχυτητα γιατι τρωει το συμπλεκτη απο τις πολλες στροφες και τη μικρη σχεση (1η η' 2α αναλογα με τη κατηφορα).Ποσο μαλλον οταν αφηνεις το γκαζι απο τα 210 (με 6η βεβαια αλλα με πολλα χιλιομετρα).
-
Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ο συμπλεκτης φθειρεται μονο στη φαση της συμπλεξης (αφημα του πενταλ). Αν ηταν ετσι οπως το λες εχεις προβλημα και οταν επιταχυνεις.. Ετσι δεν ειναι;
-
Και εγω το σκεφτηκα αυτο που λες απλα θεωρησα οτι καποια παραμετρο δεν λαμβανω υπ'οψιν.Εκτος αυτου πως αλλιως να κοψεις αν δεν αφησεις το γκαζι;
-
οταν αφηνεις το γκαζι απο την τελικη κοβεις ταχυτητα κυρίως λογω των αεροδυναμικων
αντιστασεων και ελαχιστα λογω των υπολοιπων τριβων. -
Μια ερωτηση:Εισαι στο δρομο και κινεισαι με 200-210 και πρεπει να κοψεις ταχυτητα.Αφηνοντας τελειως το γκαζι δημιουργεις καποιο προβλημα πχ στο κινητηρα η' στο συμπλεκτη;Διαβασα οτι οταν κινειται καποιος σε αποτομη κατηφορα καλο ειναι να κοβει με φρενο και οχι με ταχυτητα γιατι τρωει το συμπλεκτη απο τις πολλες στροφες και τη μικρη σχεση (1η η' 2α αναλογα με τη κατηφορα).Ποσο μαλλον οταν αφηνεις το γκαζι απο τα 210 (με 6η βεβαια αλλα με πολλα χιλιομετρα).Δεν υπάρχει αυτό!!!...που το διάβασες?
Αφήνουμε το γκάζι και αν χρειαστεί πατάμε και φρένο, με ταχύτητα μέσα... -
Καλησπέρα παιδιά. Καλορίζικα και καλοτάξιδα τα νεοαποκτιθέντα των φίλων μας. Στα 9600 χλμ. αισίως μετα απο 4,5 μήνες απο την αγορά και 2 μέρες μετά το πρώτο σέρβις...εξακολουθώ να έχω το χαζεύω σαν να το πήρα σήμερα. Πέρα απο το φυσιολογικό 'τσίμπημα' στο λάδι που δικαιολογεί και ο κατασκευαστής κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα. Περιμένω turbo timer για εγκατάσταση έτσι να βγώ απο την ιδέα, αν και πάντα το περιμένω το 2λεπτο μετά απο μακρυνές διαδρομές. Καλά μας ταξίδια!
And the story continues...
-
Το διαβασα απο ενα εντυπο που επεσε κατα τυχη στα χερια μου και ηταν εργασια για πτυχιακη που αφορουσε στις τριβες υλικων κτλ.Στο παραδειγμα που εδωσα και σε εσας υποστηριζε οτι υπηρχε φθορα(σημαντικη κιολας) και αυξηση θερμοκρασιας.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ BRAVO TJET 150 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 14000 ΧΛΜ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ .
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLOAD ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
Το διαβασα απο ενα εντυπο που επεσε κατα τυχη στα χερια μου και ηταν εργασια για πτυχιακη που αφορουσε στις τριβες υλικων κτλ.Στο παραδειγμα που εδωσα και σε εσας υποστηριζε οτι υπηρχε φθορα(σημαντικη κιολας) και αυξηση θερμοκρασιας.Μισό λεπτό για να καταλάβω...
Αν πηγαίνεις με ταχύτητα (έστω και 200 ή αν δεν πατάς καθόλου συμπλέκτη) , δίσκος, βολάν είναι ένα σωμα, είτε επιταχύνεις είτε αφήνεις το γκάζι...σε αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει καμμιά τριβή...
Η τριβή (άρα και φθορά) ειναι αποτέλεσμα του πατήματος του συμπλέκτη. Δεν μπορώ να δω λοιπόν φθορά απο το άφημα του γκαζού.
Αλλά και ούτε από πλευράς κινητήρα, μπορώ να δω κάποια καταπόνηση, τουλάχιστον περισσότερη απο αυτήν που δέχεται, στα 200-210 χαω...
Άυτός που έκανε την εργασία, έμαθες αν πέρασε??? -
Δεν ξερω ακομα αλλα μαλλον...........
-
Κωστα μπηκα στο site της overload και δεν εχει τιποτα για fiat.Εσυ τι βρηκες απο αυτη την εταιρια;;
-
απο 150 σε 180 αλογα και απο 21 ροπη σε 26 και 29 με το σπορτ πατημενο για ξαναψαξτω σιγουρα εχει
για ΦΙΑΤ
Fiat Bravο 2007