-
Οτι σου ειπε ο corsair. Παρε fiat ιταλιας, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ασχοληθουν με το προβλημα σου.
Εχω την εντυπωση πως η fiat αφουγκραζεται τα προβληματα των πελατων της και δεν τους γραφει οπως πρωτα.Ο χρήστης stred έγραψε:
πάντως συγκρίνοντας το χρώμα με τα άλλα μας αμάξια χαράζεται υπερβολικά πολύ έυκολα.. απαράδεκτα λεπτή βαφή
.
Δεν ξερω εαν φταιει η επιλογη του κόκκινου αλλα και εδω μια απο τα ιδια σε ενα 500αρακι.
Το χρωμα απεκτησε δυο θολούρες απο υποτιθέμενες κοτσουλιες (τις οποιες ΠΑΝΤΑ καθαριζω με νωπό πανι μεχρι να βγουν ευκολα) και στο καπο εχει φυγει χρωμα απο πετραδακια.
Δεν εχω κανει το κοπο να ασχοληθω περαιτέρω αφου βαρεθηκα να μετραω νεα σημαδακια
Φανταζομαι πως εαν δεν το ειχα σε πυλωτή και το εβλεπε ο ηλιος θα ειχε γινει ροζ το χρωμα -
Εγώ με μολυβί κανένα, τουλάχιστον αξιοπρόσεχτο, πρόβλημα στο χρώμα.
-
παιδιά να έχετε υπόψη σας γενικά ότι τα πιο ευαίσθητα χρώματα που μπορεί να βάλει κανείς σε ένα αμάξι είναι το κόκκινο και το πράσινο. αυτό έχει να κάνει με τα πιγμέντα που χρησιμοποιούν στις βαφές και τα οποία στη βάση τους αποτελούνται από συγκεκριμένα οξείδια για κάθε χρώμα. έτσι άλλη χημική ουσία είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν για το ένα χρώμα και άλλη για άλλο οι οποίες δεν είναι όλες της ίδιας ανθεκτικότητας. το πιο σταθερό χρώμα που μπορεί κάποιος να βάλει σε ένα αμάξι για μεγάλο χρόνο ζωής είναι το λευκό μακράν. δεν είναι τυχαίο που στα επαγγελματικά οχήματα που δέχονται περισσότερες 'κακουχίες' αλλά και που γενικότερα έχουν μεγαλύτερες επιφάνειες το λευκό είναι κατά βάση το χρώμα που χρησιμοποιείται.
-
Καλημέρα και απο μέναααα Θέλω να πιστεύω πως απο σήμερα (άντε βαριά βαριά αύριο) θα είμαι και εγώ ένας 'χαμογελαστός' κάτοχος Bravo! (Το περιμένω πως και πως εδώ και 2 βδομάδες, στο τέλος αυτής μου είπαν απο εσκιάδη οτι θα το πάρω). Να σας πω οτι διάβασα με προσοχή και τις 212 σελίδες για να ξέρω τι να περημένω πάνω-κάτω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει κάποιος εμπειρία απο το συνεργείο του Ανδρεάδη (26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) γιατί σκεύτομαι να το πηγαίνω εκεί για συντήρηση και εγγύηση αν χρειαστεί (φτου φτου ακόμα δεν το πήρα! )
-
Ο χρήστης Stinger έγραψε:
Καλημέρα και απο μέναααα Θέλω να πιστεύω πως απο σήμερα (άντε βαριά βαριά αύριο) θα είμαι και εγώ ένας 'χαμογελαστός' κάτοχος Bravo! (Το περιμένω πως και πως εδώ και 2 βδομάδες, στο τέλος αυτής μου είπαν απο εσκιάδη οτι θα το πάρω). Να σας πω οτι διάβασα με προσοχή και τις 212 σελίδες για να ξέρω τι να περημένω πάνω-κάτω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει κάποιος εμπειρία απο το συνεργείο του Ανδρεάδη (26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) γιατί σκεύτομαι να το πηγαίνω εκεί για συντήρηση και εγγύηση αν χρειαστεί (φτου φτου ακόμα δεν το πήρα! )Καλοτάξιδο να είναι!!!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ! Απο την Τρίτη είναι το αμάξι στην αντιπροσωπεία και ακομα περιμένω για τα χαρτιά . Ελπίζω να μη μου φάνε και το Σ/Κ!
-
Ευχαριστώ πολύ! Απο την Τρίτη είναι το αμάξι στην αντιπροσωπεία και ακομα περιμένω για τα χαρτιά . Ελπίζω να μη μου φάνε και το Σ/Κ!Το δικό σου γιατί ήρθε και το δικό μου δεν ήρθε?
Πάω στην αντιπροσωπεία τώρα να δω τι παίζει γιατι...Πότε παράγγειλες το δικό σου φίλε?
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Απο την Τρίτη είναι το αμάξι στην αντιπροσωπεία και ακομα περιμένω για τα χαρτιά . Ελπίζω να μη μου φάνε και το Σ/Κ!
Το δικό σου γιατί ήρθε και το δικό μου δεν ήρθε?
Πάω στην αντιπροσωπεία τώρα να δω τι παίζει γιατι...Πότε παράγγειλες το δικό σου φίλε?
Εγώ πήρα ετοιμοπαράδοτο γι'αυτό... φαντάσου να μην ήταν, το παρήγγειλα στις 13/07 (έδωσα και προκαταβολή) περίμενα 2 εβδομάδες για να βγάλουν την έγκριση για τη χρηματοδότηση απο τιν fiatcredit καλά οι άνθρωποι είναι πολύ κάναν λάθος στην αίτηση μου και φαντάσου οτι τους τα έστειλα τα δικαιολογητικά με μαιλ για να είναι ποιο ευδιάκριτα τα στοιχεία μου. Το αμάξι ήρθε αυτή την Τρίτη στον Εσκιάδη (Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο πωλητής δεν νομίζω να μου είπε ψέματα? δεν πήγα να δω με τα ματια μου) και απο τότε σαν να κινούνται λίγο τα πράματα, φυσικά μου είπαν οτι θα το έχω μέχρι τέλος της εβδομάδας αλλά μέχρι και τώρα που γράφω δεν είχα κάποιο νέο.
Edit. Τελικά έμαθα οτι θα παραλάβω σήμερα ΑΜΗΝ
-
προς stinger και canonis, καλορίζικα καλοτάξιδα και να τα χαρείτε!!
για λίγες μέρες αναμονή δεν χάθηκε ο κόσμος, απλά αυτες οι μέρες φαντάζουν μήνες, υπομονή!!
όσο για το κλειδί (τηλεχειρισμός), που έχω πρόβλημα και λειτουργεί όποτε θυμάται,, μου είπαν να το πάω στην αντιπροσωπεία και θα το στείλουν για 'καθαρισμό'.
απο την υγρασία μου είπε ότι συμβαινει αυτο , ο πωλητής.η αλήθεια είναι ότι έχει φάει κανα δυο σταγόνες νερό, και αυτό όταν είσαι έξω για καφέ, που το τραπεζάκι γεμίζει νερά απο τα ποτήρια που στάζουν και αφήνουν μικρές στάμπες απο νερό στον εξωτερικό πάτο του ποτηριού και κάπου εκεί κοντά είναι και το κλείδι, αλλά δεν το έκανα και...βατραχάνθρωπο!
αυτές οι σταγόνες μας έκαναν την ζημιά. ελπίζω.θα το πάω δευτέρα και τρίτη-τετάρτη θα το έχω πάλι πίσω, ελπίζοντας να διορθωθεί πλήρως το πρόβλημα.
-
Να σαι καλα...
Πάντως έχω σκάσει περιμένοντας το.
Σήμερα πήγα πάλι στην αντιπροσωπεία και μου είπαν εκτελωνίστηκε αλλά περιμένουμε να έρθει με το φορτηγό..............Καλορίζικο Stinger.
-
Ευχαριστώ παιδιά! Κάτσε να δούμε ακόμα στη δουλειά είμαι ελπίζω να μην έχω άλλα απρόοπτα! Canonis και στα δικά σου φίλε! Ενοείται πως αυτές οι μέρες της υπομονής είναι ατελείωτες!!!!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά! Κάτσε να δούμε ακόμα στη δουλειά είμαι ελπίζω να μην έχω άλλα απρόοπτα! Canonis και στα δικά σου φίλε! Ενοείται πως αυτές οι μέρες της υπομονής είναι ατελείωτες!!!!!!Να σαι καλα...
Στην αναμονή!!! -
Να κάνω με την σειρά μου ένα νέο report γιατί μάλλον έχω και τα περισσότερα χλμ...
Λοιπον στα 47000 πλέον:
όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από την ηλιοροφή που τα λάστιχα λόγω ήλιου χαλάνε και κολάει η οροφή,
τα αμορτισέρ αντέχουν ακόμα, με την πολύ ζέστη κολάει η πόρτα του οδηγού και δεν ανοίγει από έξω (2 φορές το έπαθα πήγα στον Παζαρόπουλο και θα το αλλάξουν στην εγγύηση).
Η κατανάλωση βελτιώθηκε αρκετά. Σε ταξίδι στην Ηγουμενίτσα (τάπα όμως) έκαψε 11,2 l/km και επιστροφή χαλαρά 8,8. Μέσα στην Αθήνα μόνιμα στα 10+ με το clima μόνιμο. Λάδι δεν καίει καθόλου!!!
Πάντως έκανα και νέο ρεκόρ κατανάλωσης: Διόδια Αιφδνών (γέμισμα) -Λαμία και πίσω στην Υλίκη άναψε λαμπάκι και στο 90χλμ έβαλα 48λιτρα .
Νέο report στα 50000χλμ -
Ο χρήστης johnmand έγραψε:
Να κάνω με την σειρά μου ένα νέο report γιατί μάλλον έχω και τα περισσότερα χλμ...
Λοιπον στα 47000 πλέον:
όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από την ηλιοροφή που τα λάστιχα λόγω ήλιου χαλάνε και κολάει η οροφή,
τα αμορτισέρ αντέχουν ακόμα, με την πολύ ζέστη κολάει η πόρτα του οδηγού και δεν ανοίγει από έξω (2 φορές το έπαθα πήγα στον Παζαρόπουλο και θα το αλλάξουν στην εγγύηση).
Η κατανάλωση βελτιώθηκε αρκετά. Σε ταξίδι στην Ηγουμενίτσα (τάπα όμως) έκαψε 11,2 l/km και επιστροφή χαλαρά 8,8. Μέσα στην Αθήνα μόνιμα στα 10+ με το clima μόνιμο. Λάδι δεν καίει καθόλου!!!
Πάντως έκανα και νέο ρεκόρ κατανάλωσης: Διόδια Αιφδνών (γέμισμα) -Λαμία και πίσω στην Υλίκη άναψε λαμπάκι και στο 90χλμ έβαλα 48λιτρα .
Νέο report στα 50000χλμΤα λάστιχα της ηλιοροφής δεν γίνεται να στα αλλάξουν αφού έχεις εγγύηση?
Μπορείς νομίζω και μέσω της ασφάλειας σου αν έχεις βάλει για καιρικά φαινόμενα!!
-
Κολλάει που ακριβώς η πόρτα???
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Λοιπον στα 47000 πλέον:
όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από την ηλιοροφή που τα λάστιχα λόγω ήλιου χαλάνε και κολάει η οροφή,Τα λάστιχα της ηλιοροφής δεν γίνεται να στα αλλάξουν αφού έχεις εγγύηση?
Μπορείς νομίζω και μέσω της ασφάλειας σου αν έχεις βάλει για καιρικά φαινόμενα!!Κοίταξε το αυτό και βάλτους να στο φτιάξουν.
Στο Punto μου 2004 / 85Κ Κm η οροφή δουλέβει αψογα ακόμα, ούτε κολλάει ούτε νερό μπάζει.
-
Βαζελινη στα λαστιχα της ηλιοροφης για προστασια και WD 40 στο μηχανισμο!
Ανοιγμα με Scirroco 160 χειροκινητο.....3 ανοιγματα για να ειμαι πιο ακριβης.....
συμπερασματα δεν βγηκανε γιατι την μια φορα στα τελειωματα 3ης ηταν ο Τσιροκος ενα αμαξι μπροστα,την αλλη φορα στα τελειωματα 3ης ημουν εγω μισο αμαξι μπροστα και τελος μια φορα ειμασταν διπλα διπλα κοπιες!
Παντως ωραια το τουρμπο του γερμανου.
Εγω 2 καβαλος(ειχα τον κοφτη διπλα μου ) αυτος μονος του.
Νομιζα οτι θα με εχει ανετα αλλα τελικα το χοντρο μπιζελι παει πολυ καλα με το Sport πατημενο -
Έβαλα την αναβάθμιση του blue&me από το site fiat.com. Υποστηρίζει τα νέα μοντέλα κινητού λέει. Σε συνδυασμό με το patch για τα sony-ericsson που έβαλα παίζει μια χαρά το w715 στο οποίο δεν άνοιγε η γραμμή παλιά όταν χτυπούσε και πάταγες το ακουστικό στο τιμόνι. Θέλω να το δω και στο νοκια 5800 το οποίο μία συνδεόταν και 5 προσπαθούσε αλλά μάταια. Το οποίο το έδωσα γιατί βαρέθηκα να προσπαθώ να το συνδέσω.
Αυτά προς ενημέρωση. Στο ελληνικό site της fiat δεν έχει ακόμα τίποτα. Προσοχή εάν κάνει κανείς update πρέπει να περιμένει να τελειώσει η διαδικασία γράφοντας remove usb stick και μετά να το βγάλει. Έχει οδηγίες. -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Βαζελινη στα λαστιχα της ηλιοροφης για προστασιαΕχω την εντονοτατη εντυπωση πως για την ακριβεια ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ με την βαζελινη...
-
Ωχ! λέγε τέτοια... γιατί κι εγώ βαζελίνη έβαλα
Fiat Bravο 2007