-
ναι και γω διάβασα απο κάτοχο πως η μεσαία σκάλα είναι μέτρια.
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Ρε παιδιά, είναι τεράστια τα φανάρια του Bravo. μου φαίνεται υπερβολή να είναι μη επαρκή. Ας μας πει κάποιος που έχει τα απλά (όχι xenon) φώτα στο Bravo τουΕμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται. Όπως όλα τα φώτα στους ελληνικούς δρόμους!!!
-
Μια χαρά είναι τα φώτα του αυτοκινήτου...απλά ίσως επειδή έχουν διαδωθεί πολύ τα xenon και πολλοί πλέον αντιλαμβάνονται τη διαφορά τα συμβατικά φώτα τους φαίνονται ανεπαρκή..λογικό!
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Μια χαρά είναι τα φώτα του αυτοκινήτου...απλά ίσως επειδή έχουν διαδωθεί πολύ τα xenon και πολλοί πλέον αντιλαμβάνονται τη διαφορά τα συμβατικά φώτα τους φαίνονται ανεπαρκή..λογικό!Παντως οι Βρεττανοι δεν τα συγκρινουν με αλλα Xenon, αλλα με αλλα κλασσικα φωτα απο ανταγωνιστικα μοντελα.
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Μια χαρά είναι τα φώτα του αυτοκινήτου...απλά ίσως επειδή έχουν διαδωθεί πολύ τα xenon και πολλοί πλέον αντιλαμβάνονται τη διαφορά τα συμβατικά φώτα τους φαίνονται ανεπαρκή..λογικό!Ανεπαρκή δεν είναι, φυσικά. Απλά τα Xenon είναι ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά είναι τα φώτα του αυτοκινήτου...απλά ίσως επειδή έχουν διαδωθεί πολύ τα xenon και πολλοί πλέον αντιλαμβάνονται τη διαφορά τα συμβατικά φώτα τους φαίνονται ανεπαρκή..λογικό!
Ανεπαρκή δεν είναι, φυσικά. Απλά τα Xenon είναι ακόμα καλύτερα.
Eτσι ακριβως
-
Λοιπόν σήμερα το απόγευμα έδωσα προκαταβολή και έγινε η παραγγελία:
bravo 1.4 sport, maranello red, Blue & me , συναγερμος(αντιπροσωπείας)..τελικά δε πήρα τα φιμέ καθώς έτυχε να δω παρκαρισμένο ενα χθες και δε μου άρεσε τόσο..
καθότι ετοιμοπαράδοτο, σε κανα 2 βδομάδες ελπίζω να το έχω στα χέρια μου.
διάβασα κάπου πως αν καθυστερεί χωρίς λόγο παίζει να έχει κανα τρακαρισματάκι και να το φτιάχνουν.. λογικά κατα την παρασκευή δεν πρέπει να είναι στην αντιπροσωπεία αν δεν υπάρχει πρόβλημα? αν είναι να πάω να το δώ..
-
Καλοτάξιδο!!!!!!!!!
-
καλοτάξιδο φίλε να το χαρείς
-
καταρχας ευχαριστώ όλους..
μόλις γύρισα απο μια autoplus μιας και έρχεται χειμώνας και το νεο αμάξι δεν παίρνει αλυσίδες στην σπορ έκδοση..
το παλικάρι εκει μου έδωσε 2 επιλογές για τα χιόνια:
1.ειδική κουβέρτα ενισχυμένη με σύρματα που τυλίγονται γύρω απο τους τροχούς, κόστος 170€ περίπου2.ειδικές αλυσίδες που πιάνουν σε ενα απο τα μπουλόνια.. κόστος 550€
γνώμες,εμπειρίες σχετικα? υπόψην μένω αθήνα.. η κουβέρτα εχει μικρότερο κόστος ΑΛΛΑ υπάρχει παντα πιθανότητα να σκιστεί..
-
Αφού μένεις Αθήνα τι της θέλεις τις αλυσίδες;;;
Δεν ψάχνεις να βρείς 2 παλιές ζάντες (σιδερένιες) και 2 λάστιχα ότι να ναι λέω εγώ.......
Ακου εκεί 550€ -
υπαρχουν αντιολισθητικα πανια με €60 (και σε ηλεκτρονικα μαγαζια)
-
Αγόρασε ένα σετ με πανιά και είσαι μια χαρά. Πέρυσι από την Autoplus είχα πάρει με 49€. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις αλυσίδες, αλλά και τα πανιά είναι μια χαρά και δεν θα χρειαστεί να καταξοδευτείς.
-
Μια χαρά θα κάνεις φίλε την δουλειά σου με τα πανιά στην Αθήνα. Εδώ ο Λάππας με πανιά αν δεν κάνω λάθος ανέβαινε στον Παρνασσό με το bora.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μια χαρά θα κάνεις φίλε την δουλειά σου με τα πανιά στην Αθήνα. Εδώ ο Λάππας με πανιά αν δεν κάνω λάθος ανέβαινε στον Παρνασσό με το bora.βασικά αυτό με ανησυχούσε πιο πολύ καθότι άσχετος απο πανιά.. τοσα χρόνια συνηθισμένος με αλυσίδες δε μου πολύ-γεμισαν το μάτι.
-
εγω παντος σαν ευχαριστημενος κατοχος επιβεβαιωνω οτι τα φωτα στην μεσαια σκαλα ειναι μετρια.Προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα ομως κατι πιο δυνατο θα το ηθελα και μαλλον θα αλλαξω λαμπες σε πρωτη ευκαιρια.
-
Αν και εχω το bravo στα χερια μου μονο δυο ημερες (και 2 νυχτες )επιβεβαιωνω την μετρια μεσαια σκαλα στα φωτα. Παντως πολυ καλη η λειτουργια cornering με τα προβολακια ομιχλης οταν στριβεις ή βγαζεις φλας, αν και θα ηθελα να απομονωνεται μεσα στην πολη.
Εντυπωση μου εχει κανει επισης το καλο πατημα του αυτοκινητου στο βρεγμενο οδοστρωμα, τα πολυ καλα φρενα, μου δινει αισθηση πολυ ασφαλους αυτοκινητου.
Το μοτερ αστρωτο μεν πολυ προθυμο δε απο τις 1800 στροφες, κινουμαι με μια ή και δυο ταχυτητες παραπανω, μιλαω για την εκδοση Εmotion 120HP.
Πολυ ικανοποιημενος και απο την επιλογη του χρωματος μπεζ spiritual (κωδικος 272) που τονιζει διακριτικα τις καμπυλες του αμαξωματος χωρις να χανει τις σπορ πινελιες.
Οπως καταλαβατε, οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι θετικες -
off topic............
και εμενα η δελτα τα ιδια φωτα πρεπει να εχει....ειναι ισως το μοναδικο μεγαλο μειον στο αυτοκινητο μου.το νεο f2 μου εχει καλυτερα φωτα -
Με απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου έχει έκπτωση 2000 στο Bravo και 2500 στην έκδοση με τα 150 ΗΡ.
Σχετικά με τα φώτα ομίχλης και τη λειτουργία cornering, στη Delta απενεργοποιείται από το μενού.
Λογικά θα γίνεται και στο Bravo. -
νομιζω οτι γινεται αλλα εμενα μου φαινετε χρησιμη αυτη η λειτουργια
Οταν πηρα εγω το Bravo ειχε εκπτωση 1500€
Fiat Bravο 2007