-
Ε είναι γενικό των γάλλων αυτό. Και το δικό μου άργησε να ανοίξει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε είναι γενικό των γάλλων αυτό. Και το δικό μου άργησε να ανοίξει.εγκαινια εκανες?
-
Δεν θυμάσαι τα κοκάκια που έφαγες;
-
παιδιά να ρωτήσω τους κατόχους Bravo
έχει μεγάλη διαφορά το 120άρι από το 150άρι στον δρόμο και μιλάω για νορμάλ συνθήκες οδήγησης ή η διαφορά τους είναι μόνο στο όριο? όπως επίσης 150άρι μπορεί να σημαίνει ότι ο κινητήρας πιέζεται περισσότερο άρα ενδεχομένως να είναι λιγότερο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου από το 120άρι?
συγνώμη αλλά δεν ξέρω εάν κάτι παρόμοιο αυτό έχει ξανασυζητηθεί σε αυτό το forum
γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ και δεν ξέρω ποιά από τις δύο εκδόσεις είναι πιο 'συμφέρουσα' τελικά
σε αντιπροσωπεία χθες για το ίδιο πακέτο εξοπλισμού μου μίλησαν για 1400ευρώ διαφορά και σκέφτομαι αξίζει τον κόπο ? χώρια που όπως και να' χει σίγουρα και σε επίπεδο κατανάλωσης το 120άρι φαντάζομαι θα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα
ευχαριστώ -
Ο χρήστης empak έγραψε:
παιδιά να ρωτήσω τους κατόχους Bravo
έχει μεγάλη διαφορά το 120άρι από το 150άρι στον δρόμο και μιλάω για νορμάλ συνθήκες οδήγησης ή η διαφορά τους είναι μόνο στο όριο? όπως επίσης 150άρι μπορεί να σημαίνει ότι ο κινητήρας πιέζεται περισσότερο άρα ενδεχομένως να είναι λιγότερο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου από το 120άρι?
συγνώμη αλλά δεν ξέρω εάν κάτι παρόμοιο αυτό έχει ξανασυζητηθεί σε αυτό το forum
γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ και δεν ξέρω ποιά από τις δύο εκδόσεις είναι πιο 'συμφέρουσα' τελικά
σε αντιπροσωπεία χθες για το ίδιο πακέτο εξοπλισμού μου μίλησαν για 1400ευρώ διαφορά και σκέφτομαι αξίζει τον κόπο ? χώρια που όπως και να' χει σίγουρα και σε επίπεδο κατανάλωσης το 120άρι φαντάζομαι θα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα
ευχαριστώΣτις εύστοχες ερωτήσεις του empak να προσθέσω και άλλη μία ως ενδιαφερόμενος για το 150άρι Sport:
Ποιές είναι οι εντυπώσεις απο την άνεση; (μιλάω για πιο μακροχρόνια χρήση στους Αθηναικούς 'δρόμους')
Ευχαριστώ με την σειρά μου... -
η πιο συμφερουσα αγορα για μενα ειναι με τα 120 αλογα αλλα αρκετα πιο διασκεδαστικη αυτη με τα 150!
αμα πατας λιγο γκαζι δεν νιωθεις διαφορα αλλα αμα το σανιδωσεις καταλαβαινεις οτι στο 120αρι λειπουν καποια αλογα...
Απο θεμα αξιοπιστιας δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα μια που το 150αρι εχει ολες τις απαραιτητες ενισχυσεις ωστε να αντεξει την αυξημενη πιεση.Μην ξεχνας οτι το μοτερ φτανει και τα 180 αλογα στο αμπαρθ SS!
Η ανεση μου φαινεται ανωτερη απο το το πουντο που οδηγουσα(Sporting 2002),τωρα αμα εσυ προερχεσαι απο κανα γαλλο μπορει να σου φανει σφιχτο το αμαξι.
Απο καταναλωση δεν ξερω τι λεει το 120αρι αλλα το 150 που εχω δεν εχει καμια σχεσιη με αυτα που εγραψε ο φιλος παραπανω!!!!Για να δει καποιος 13+ πρεπει αντι για ποδι να εχει τσιμεντολιθο!!!!!!
Εμενα μου γραφει:
Σε πηξιμο 10,4
Σε κινηση(ταχυτητες εως 40km/h) 10
Σε χαλαρη κινηση(ταχυτητες εως 80km/h) 9.5
Σε αδειους σχετικα δρομους 11+ αλλα μην πω με τι ταχυτητες....
Μπορει να δεις και 13+ αλλα μονο αμα κανεις το ΚΑΒΟΥΡΙ-ΣΟΥΝΙΟ οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!
Μια χαρα καιει για το βαρος και τα αλογα του το αμαξι.
Βεβαια στις 3 πρωτες περιπτωσεις οι αλλαγες γινονται στις 2000 σαλ,αντε καμια φορα στις 2500σαλ. -
Παιδιά εγώ που οδηγώ το 150άρι σε επαρχιακή πόλη (Τρίκαλα), με δρόμους νορμάλ (πότε-πότε και με μποτιλιάρισμα στους πολύ κεντρικούς δρόμους), εδώ και τέσσερις μήνες, με ένα μοναδικό προς το παρών μακρινό ταξίδι, η συνολική κατανάλωση είναι στα 8,5 λ/100χλμ σε 4500 χλμ. Άσε που στο ταξίδι που πήγα Αθήνα και ήρθα αυθημερόν η κατανάλωση ήτανε 7,1λ, αλλά με πολύ ελαφρύ πόδι μια και ήτανε τις πρώτες μέρες.
Πάνω κάτω τις ίδιες καταναλώσεις είχα και με το Stilo 1.6 χωρίς βέβαια να είμαι και στις 2 περιπτώσεις ''γκαζοφονιάς''... -
η κατανάλωση είναι ανάλογη με το πόσο 'βαρύ' πόδι έχει ο καθένας μας.
και αυτό ισχύει είτε οδηγείς το bravo με τα 150 είτε zastava!!
όπως αυτό συμπεραίνω προσωπικά, δίνοντας ο καθένας σας, ιδιοκτήτες, διαφορετικές μετρήσεις! με όχι φυσικά τεράστιες αποκλίσεις.
πάντως για την ιποδύναμη του η κατανάλωση είναι λογική.
φίλε empak,
άμα είναι να κάνεις το καλό, καν΄το ολοκληρωμένο!! παρε το 150αρι!! έτσι γιατί το αυτοκίνητο θές να είναι πυραυλάκι άσχετα αν κάνεις ή όχι πολλά ταξίδια. 'θερμόαιμη' άποψη.
αυτό που σε συμβουλεύω να δείς είναι το εξής, άμα κάνεις ταξίδια και γενικά κινείσαι σε εθνικό δίκτυο πάρε το 150αρι, αμα κάνεις 2-3 ταξίδια στην πόλη και τα υπόλοιπα περιφεριακά και μέσα στην πόλη πάρε το 120αρι. αυτή είναι μια 'ψυχρή' άποψη.
αλλά για 1.400€ που είναι η διαφορά 'χτύπα' το 150αρι γιατί αργότερα μπορεί να το μετανοιώσεις, για τους χαμένους 30 ίππους, 'προσωπική' άποψη
σε ποια έκδοση σκέφτεσαι να το πάρεις?? το sport πάντως είναι το πιο ολοκληρώμενο!!
αξιόπιστο έχει βγεί πάντως. -
βασικά προσανατολίζομαι προς την έκδοση Emotion (στους 120 ή στους 150hp plus ότι θέλω να του βάλω και ηλιοροφή
ίδωμεν -
παρε 150 sport με τις διχρωμες ζαντες και βαλτου την skydome.
Τσεκαρε επισης καποιο αυτοκινητο με ηλιοροφη διοτι και κλειστη να εχεις την σιτα το εσωτερικο δεν γινεται τελειως σκοτεινο οπως με κανονικη οροφη. Σημαντικο αυτο αν σε ενοχλει ο ηλιος, τον οποιο ηλιο τον εχουμε σε μεγαλη ποσοτητα στην Ελλαδα -
Τελικα ρε παιδια η ηλιοροφη εκτος απο το να λες οτι την εχεις , χρησιμευει πουθενα αλλου?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τελικα ρε παιδια η ηλιοροφη εκτος απο το να λες οτι την εχεις , χρησιμευει πουθενα αλλου?H ανοιγόμενη, ως εξαερισμός για την καπνίλα αν είσαι καπνιστής, χωρίς να σε φυσάει στη μούρη ο αέρας και χωρίς να κρυώνεις το χειμώνα. Στο δικό μου είναι μόνιμα στην ανάκλιση. Βοηθάει και ως 'έξοδος' αέρα για τον κλιματισμό το καλοκαίρι.
-
Επισης οταν βρεχει μπορεις να αεριζεσαι χωρις να μπαζει νερα
Η ηλιοροφη ειναι τελικα το πιο χρησιμο εξτρα για μενα... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επισης οταν βρεχει μπορεις να αεριζεσαι χωρις να μπαζει νερα -
ναι ρε συ δε οταν την εχεις στην ανακλιση και κινεισαι δε μπαινουν νερα σε αντιθεση με το παραθυρο που εστω και λιγο να το ανοιξεις γινεσαι σκ@τα..
σου φαινεται περιεργο εε???εγω ημουν σιγουρος οτι δε θα μπαινουν νερα για αυτο και το εχω δοκιμασει με πολυ βροχη τονιζω ομως μονο οταν πας με καποια χλμ,γιατι σταματημενος θα φας καποιες σταγονες στη καμπινα
-
Ο Πασχάλης μιλάει για ...*εσωτερικά *αέρια...
-
δεν αλλαζει κατι αυτο...
-
αυτό που ειπώθηκε από τον G. Busso για την ηλιοροφή ότι και κλειστή αφήνει φως να περνά ισχύει? από ότι ξέρω υπάρχει συρόμενη επένδυση από κάτω η οποία όταν κλείνει δεν αφήνει το φως να περνά. Επίσης όταν μιλάς για skydome ηλιοροφή τι εννοείς? είναι κάτι διαφορετικό από την εργοστασιακή? sorry αλλά δεν κατάλαβα
ευχαριστώ -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο Πασχάλης μιλάει για ...*εσωτερικά *αέρια...oταν γινει κατι τετοιο πρεπει να τα ανοιξουμε ολα
-
Το blue & Me μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Πατώντας το χειριστήριο στο τιμόνι που έχει το σχήμα του ακουστικού, αντί να μπαίνει στο menu, βγαίνει η κυρά και λέει 'there is no pnone connected'. Αποτέλεσμα; Menu γιοκ και θύρα USB γιοκ. Πατώντας το source που είναι ακριβώς από πάνω έχει το ίδιο αποτέλεσμα 'there is no phone connected'...
Από Τετάρτη θα πάω μια βόλτα μέχρι τη Fiat να δούμε τι θα μου πουν.
Fiat Bravο 2007