-
καλησπέρα,για αλλαγή του πίσω υαλοκαθαριστήρα που να κοιτάξω?αλλάζει το λαστιχάκι μόνο ή πάει όλο πακέτο?
έχει τον Bosch H840,βγαίνει γύρω στα 14 ευρώ από ebay μαζί με τα μεταφορικά,από εδώ δεν τον βρήκα κάπου ψάχνοντας στο ίντερνετ για να γλυτώσω τα μεταφορικά,παίζει κάποια πιο οικονομική λύση έστω με συμβατό άλλης μάρκας ή να το πάρω να ξεμπερδεύω? -
Θα μπορούσες να πάρεις απλά ένα ανταλλακτικό λάστιχο (όχι όλο τον υαλοκαθαριστήρα). Επειδή ο πίσω έχει μικρό μήκος, λογικά θα σου κάνει οποιοδήποτε κι αν βρεις. Το λέω αυτό γιατί στους εμπρός που έκανα την ίδια απόπειρα, δεν εφάρμοσε καλά στον αριστερό, που είναι και ο μεγαλύτερος σε μήκος. Αυτό γιατί, αν προσέξεις, θα δεις ότι τα αυθεντικά λάστιχα έχουν αρκετά μεγάλη πατούρα κι έτσι, αν βάλεις κάτι με μικρότερη, θα σου βγαίνει το λάστιχο μετά από 5-6 κινήσεις. Λογικά πάντως δε θα έχεις το ίδιο πρόβλημα με τον πίσω, όπως δεν είχα πρόβλημα και με το δεξιό.
-
αρχικά θα δοκιμάσω αύριο να του αλλάξω μόνο το λάστιχο,να πάω σε βενζινάδικο ή κάποιο κατάστημα(αθήνα)?
-
Praktiker, π.χ. έχει σίγουρα λαστιχάκια. Θυμήσου μόνο να βγάλεις απ' το παλιό λάστιχο το σιδεράκι!
-
Παιδια υπαρχουν ολοκληρα ετοιμα στελεχη υαλοκαθαριστηρων με 6-7 ευρω. Εχουν και ανταπτορες μεσα για τους διαφορετικους τυπους. Τσαμπα ταλαιπωρια δεν ειναι να περασεις λαστιχο?
-
Ε, άμα έχουν 6-7 ευρώ ναι. Δε θυμάμαι καθόλου.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ε, άμα έχουν 6-7 ευρώ ναι. Δε θυμάμαι καθόλου.Το λεω γιατι μια φορα ειχα περασει λαστιχο στους μπροστινους, πενσακια , κερατακια, μαυρισαν τα χερια, κλπ. Το ειχα παρει 2 ευρω η κατι τετοιο.
Οταν πια χαλασε την επομενη χρονια βρηκα στο Καρφουρ ζευγαρι με ~8 ευρω μιλαμε για αστειο νουμερο. Μαρκα Guard αν θυμαμαι καλα, πρασινη συσκευασια. Ουτε καν το σκεφτηκα, περαστηκαν σε ενα λεπτο.http://www.accessories-eshop.gr/index.asp?page=category&id=41&ManufID=10&show=rows
Ο πιο ακριβος εδω, 71cm και flat τυπου, κανει 9,41€
Να ηταν ετσι ολα μας τα εξοδα για το αυτοκινητο. -
Γενικά τον φτηνό υσλοκαθαρ/ρα τον τρώνε οι κότες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γενικά τον φτηνό υσλοκαθαρ/ρα τον τρώνε οι κότεςΕγω εβαλα 'καρφουρ', φιλος εβαλε 'καλο' με τριπλασια τιμη. Πηραν πουλο σε παραπλησιο χρονο. Με 6€ βγαζω 2 χρονια τουλαχιστον. Case closed για μενα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Γενικά τον φτηνό υσλοκαθαρ/ρα τον τρώνε οι κότες
Εγω εβαλα 'καρφουρ', φιλος εβαλε 'καλο' με τριπλασια τιμη. Πηραν πουλο σε παραπλησιο χρονο. Με 6€ βγαζω 2 χρονια τουλαχιστον. Case closed για μενα.
Έτσι ακριβώς είναι.
Και οι φτηνοί και οι ακριβοί, από Κίνα είναι, και ο ήλιος τους καίει στον ίδιο χρόνο, το κουτί αλλάζει και το κόστος -
Αλλαξα λαστιχα, φρενα και λαδια και μου εχει ανεβει η καταναλωση, πριν μεσα στην πολη με οικονομικο στυλ οδηγησης το πηγενα μεχρι 7,6 lt/100km τωρα δεν πεφτει κατω απο 10,5 (παντα average), λετε να εχει να κανει με κατι απο αυτα που αλλαξα δεν το πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο Fiat, ειναι λογικο να γινει κατι τετοιο??
-
Αδικαιολόγητο μου φαίνεται... Τι λάδια/λάστιχα έβαλες;
-
Λαστιχα Good Year ολα ιδιες διαστασεις με αυτα που ειχε...λαδια δεν συγκρατησα τον τυπο αλλα του ειπα να βαλει τα καταλληλα για τον t-jet κινητητα
Θα κοιταξω πρωτα μηπως φταει η βενιζινη που εβαλα και μετα θα δω ολα τα αλλα...γεμισα σε ενα SHELL που βρηκα με 1,59 ενω ο μεσος ορος τιμης ηταν 1,65 στο επομενο γεμισμα θα ξερω
-
Τι να πω, τέτοια μεταβολή στην κατανάλωση μου φαίνεται τελείως άκυρη... Σίγουρα μιλάμε για ίδιες συνθήκες;
-
Τα παντα ιδια, και μαλιστα απο τοτε που το ειδα οτι ανεβηκε προσπαθησα να οδηγησω οσο πιο οικονομικα για να δω εαν μπορω να το κανω να πεσει κατω απο 10 αλλα με τιποτα, 12-12,5 average στο τελευταιο τεστ που εκανα τωρα
-
εσεις τι καταναλωση εχετε μεσα στην πολη??? Λαδια αντι τα SELENA τι βαζετε? (για το t-jet)
-
Selenia βάζω 'γω. Κατανάλωση εντός πόλης 8-9.
-
Πάνω από 10. Με Selenia και αυτόματο κιβώτιο σε economy mode.
-
Selenia και από εμένα. Αθήνα 8-9 όπως είπε και ο Sinanai. Επαρχία 6,5-7,2.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Selenia και από εμένα. Αθήνα 8-9 όπως είπε και ο Sinanai. Επαρχία 6,5-7,2.Ποιος θα περίμενε να ποστάρεις κατανάλωση στην Αθήνα ! :lol::lol:
Να δω τώρα και τον Λάμπρο να περιγράφει διαδρομή Κυψέλη - Παγκράτι. ... :lol::lol:
Χωρίς πλάκα τα λάδια στους Tjet είναι πολύ σημαντικά. Να τσεκάρεις τι σου έχουν βάλει!
Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Fiat Bravο 2007