-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Εγώ έχω φθορές που δεν δικαιολογούνται,3 ζαντες στραβωμένες και ο προηγούμενος έχει αλλάξει και τους 2 μπιλιοφόρους.Επίσης μετα απο μια δυνατή λακουβα που έπεσα φορτωμένος έχει γίνει το μπορστινό σύστημα κουδουνίστρα...Μήπως φταίνε οι λακούβες;Αν δεν πέσεις πως θα στραβώσει η ζάντα;
-
Οι γενικεύσεις δεν είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση ενός θέματος.
Ζάντα που ήθελε φτιάξιμο μετά από χτύπημα σε λακούβα αντιμετώπισα και στο δικό μου , πακέτο με αλλαγή ελαστικού , δεν λέει κάτι αυτό , ας μην έπεφτα. Όντως το πλαστικό με απομίσηση αισθητικής κάρμπον είναι ευαίσθητο , παραδόξως δεν έχει το παραμικρό και δεν είμαι απ αυτούς που φροντίζουν και περιποιούνται το εσωτερικό ενος οχήματος. Πάρτε ενα πανάκι με μικροίνες , ειναι ο πιο αποδοτικός τρόπος καθαρισμού και λίγο νεράκι. Για τους πολύ σχολαστικούς
Τα μοντέλα του '07 και '08 είχαν κάποια θέματα με την δερμάτινη επένδυση του τιμονιού και τα περισσότερα επιδιορθώθηκαν (αντικαταστάθηκε το τιμόνι) εντος εγγύησης. Αντίστοιχη ήταν και η αντιμετώπιση στο θέμα των μπιλιοφόρων.
Σε αντίθεση με τη δήλωση του anastasis_k13 ότι το όχημα θα σκορπίσει στη δεκαετία , η δική μου αίσθηση μετά από 84000 χλμ μαζί του (χωρίς κάποια ιδιαίτερη φροντίδα πέραν των προγραμματισμένων service) είναι οτι πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο αμάξωμα . Την αίσθηση αυτή εντείνουν και τα 400+ χιλιάδες χιλιόμετρα με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.Μια χαρά είναι το κενό που αφήνει το σπασμένο πλαστικό στη βάση του χειρόφρενου , δεν θα πεθάνουμε κιολας.
-
Το αμαξωμα και γερο ειναι και στιβαρο. Δεν εχω τον παραμικρο τριγμο ουτε χτυπαει/κοπαναει και εχει αισιως και 80000
χλμ.Κανενα παραπονο απο το αμαξωμα. Το καρμπονατο πλαστικο εκτος απο ενα μικρο θαμπωματακι, σχεδον ανεπαισθητο, πανω απο τη κονσολα του στερεοφωνικου, δεν εχει τιποτα αλλο. Το υπολοιπο μαυρο μεχρι το παμπριζ εχει το θεμα της
ευαισθησιας. Ουτε τα χρωμια ουτε τιποτα αλλο εχει παθει ζημια. Μονο ο αναπτηρας που η κατω στεφανη του εχει καει/τριφτει, μαλλον λογω θερμοκρασιας (ισως ο προηγουμενος ηταν καπνιστης) αλλα αμελητεο για μενα και οπως εχω ξαναπει οι πλαινες ταπετσαριες των μπροστινων καθισματων που εχουν φθαρει αρκετα. Εχω το 150αρι, αλλα οχι το Sport που οι ταπετσαριες ειναι διαφορετικες και μου φαινονται πιο ανθεκτικες γι'αυτο ισως να μην συμβαινει σε αρκετους αφου κυκλοφορουν αρκετα Sport.
Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο, εχει και εγκατασταση υγραεριου απροβληματιστο μεχρι τωρα, με κοστος κινησης 7-7.5 ευρω τα 100 χλμ (με σημερινη τιμη υγραεριου στα 85 λεπτα) οποτε μια χαρα μιας και κανω 500 χλμ την εβδομαδα χωρις να υπολογισω ταξειδια εκτος Αθηνων. -
Η ζάντα παντώς δεν νοείται να στραβώνει σε κάθε ανωμαλία.Σε focus mk1 πρίν απο αλλαγή ελαστικών -αμορτισέρ είχα κάνει ειδική σε χωματόδρομο και μετά που έλεγξα τις ζάντες δεν είχαν το παραμικρό.Είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το μοτέρ του (τραβάει πολυ καλά και δεν έχει κάψει ούτε 50μλ λάδι σε 10κ χλμ μεσα στην αθήνα)αν και τώρα τελευταία το ρουλεμάν του συμπλέκτη κάνει νάζια.Εσωτερικά ειναι σε πολύ καλή κατάσταση εκτός απο το δερμάτινο λεβιέ αλλα το αμάξωμα δεν μου φαίνεται στιβαρό σε καμία περίπτωση,χτυπάει σε όλες τις λακούβες και όταν πάω να στρίψω πλέει σαν βάρκα,το τιμόνι έχει τζόγο κ.α.Τέλος τα μαυρα πλαστικα τζαμιού πορτας καπώ κτλ δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλα τα αποδίδω στον προηγούμενο που μπορεί να το έιχε δίπλα στην θάλασσα.Στα χρήματα που το πήρα βέβαια δεν έβρισκα κάτι αντίστοιχο του bravo ούτε για πλάκα γιαυτό και είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου.Πέρα απο αυτό όμως αν κοιτάξω πάλι για αγορά μικρομεσαίου δεν θα επιλέξω FIAT.
-
Και εμενα πλεει στις στροφες, κατι που δεν περιμενα γιατι εχει και 150 αλογα και μαλλον θα επρεπε να ειναι πιο σφιχτο. Ισως για χαρη της ανεσης να γινεται και μαλλον τα Sport μοντελα πρεπει να εχουν καλυτερη συμπεριφορα αλλα μαλλον σε βαρος της ανεσης. Το τιμονι ειναι λιγο ελαφρυ αλλα δεν εχει τζογο. Με βολευει ομως γιατι κινουμαι κατα 90% σε Αθηνα. Τα 'γρηγορα' τα εχω κοψει οποτα τα γκαζια μονο για καμμια προσπεραση εκτος Αθηνων.Εχοντας ως συγκριση τα 2 5αρια tsi Golf που ειχα, μπορω να πω οτι ενταξει απο θεμα ποιοτητας κατασκευης τα γερμανικα ειναι μπροστα, αλλα εχω καλυτερη αισθηση οδηγησης (και η θεση οδηγησης/καθισμα εχουν καλυτερη αισθηση) στο Bravo ασχετα αν ειναι πιο ελαφρυ το τιμονι. Βεβαια τα Γκολφακια ηταν μπροστα σε ποιοτητα κατασκευης και εσωτερικου, αλλα λιγο αποκομενα στην οδηγηση αν και ηταν και οι Sportline εκδοσεις που ειχαν και πιο σπορ αναρτηση/χαμηλωμα. Λογικα και η Sport του Bravo πρεπει να παταει καλυτερα σχετικα με τις αλλες.
-
Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή έχει μεγάλο παρμπριζ και ώραία περιφερειακή ορατότητα.Είναι αρκετά βαρύ το αυτοκίνητο και λογικά με ενα καλύτερο set up ανάρτησης τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν μπει τα bilstein οπότε θα έχω εντυπώσεις..
-
Αυτό περί πλεύσης στις στροφές με προβληματίζει. Εγώ έχω το 120άρι (μοντέλο '10) με 25.000 χιλιόμετρα και μέχρι στιγμής είναι πολύ σταθερό στις στροφές. Μήπως πρέπει να αλλάξετε αμορτισέρ; Σε 150άρι νομίζω ότι δεν επιτρέπονται τέτοια φαινόμενα (δηλ. να πλέει στις στροφές), αφού νομίζω ότι είναι και πιο σφιχτά δεμένο από το 120άρι.
-
Τι θα πει 'πιο σφιχτά δεμένο'; Έχει περισσότερο βιδωμένες βίδες;
Απλά λίγο χαμηλότερα/σκληρότερα ελατήρια έχει το 150άρι Sport, συν τις 17' ζάντες. Πράγμα που από μια πλευρά οδηγεί και σε χειρότερα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι θα πει 'πιο σφιχτά δεμένο'; Έχει περισσότερο βιδωμένες βίδες;Απλά λίγο χαμηλότερα/σκληρότερα ελατήρια έχει το 150άρι Sport, συν τις 17' ζάντες. Πράγμα που από μια πλευρά οδηγεί και σε χειρότερα αποτελέσματα.
Ίσως λάθος έκφραση. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι το 150άρι έχει άλλο setup από το 120άρι, προσανατολισμένο σε πιο sportive οδήγηση. Ίσως βέβαια να είναι και πιο σφιχτές οι βίδες του...
-
Το Bravo διαλύει; Βρε Αναστάση, αν εξαιρέσεις μικροατελειες όπως το δέρμα του τιμονιού (ναι, και σε εμένα ξεφλουδισε!) ή το ταμπλό που είναι πολύ ευαίσθητο, κατα τα αλλα το μόνο που έχω ακούσει είναι οι φούσκες στα ημιαξονια που χάνουν το γρασο και μπορει να καταλήξεις ακόμα και σε αλλαγή μπιλιοφόρων ημιαξονίων (ή κάπως έτσι...), κάτι που ευτυχώς γλυτωσα οριακά. Κατα τα αλλα μετα απο 4 χρονια και 83.000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα αλλο πρόβλημα, ελάχιστα τριξιματα προς το παρόν, το αμάξωμα το αισθάνομαι 100% ακαμπτο ακόμα, και σίγουρα δεν έχουν στραβώσει οι ζάντες μου παρότι έχω πέσει αρκετές φορές σε ξεγυρισμενες λακκούβες μέχρι που έχασα μέχρι και λάστιχο. Τωρα, τι του είχε κάνει ο πρώην ιδιοκτητης του δικού σου μόνο εκείνος το ξέρει...
-
Σήμερα μόλις έβαλα μπροστά άρχισε να αναβοσβήνει ο ολικός χιλιομετρητής. Εκεί που έδειχνε 71546 χλμ μετά έσβηνε και πάλι τα ίδια. Όταν το έβαζα στο μενού με την τουρμπίνα σταματούσε να αναβοσβήνει αλλά όταν έπαιζα το trip σε μερικά χιλιόμετρα, καταναλώσεις κλπ άρχιζε πάλι. Μυστήρια πράγματα. Ξέρει κανείς τίποτα μήπως?
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Σήμερα μόλις έβαλα μπροστά άρχισε να αναβοσβήνει ο ολικός χιλιομετρητής. Εκεί που έδειχνε 71546 χλμ μετά έσβηνε και πάλι τα ίδια. Όταν το έβαζα στο μενού με την τουρμπίνα σταματούσε να αναβοσβήνει αλλά όταν έπαιζα το trip σε μερικά χιλιόμετρα, καταναλώσεις κλπ άρχιζε πάλι. Μυστήρια πράγματα. Ξέρει κανείς τίποτα μήπως?Έχω 55000 χλμ, την απλή οθόνη, και μου το έχει κάνει 2 φορές μέχρι σήμερα, να αναβοσβήνει ο ολικός χιλιομετρητής δηλ. Έσβησα, ξανάναψα και όλα οκ. Ρώτησα και στην Fiat αλλά δεν ήξεραν κάτι.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Το Bravo διαλύει; Βρε Αναστάση, αν εξαιρέσεις μικροατελειες όπως το δέρμα του τιμονιού (ναι, και σε εμένα ξεφλουδισε!) ή το ταμπλό που είναι πολύ ευαίσθητο, κατα τα αλλα το μόνο που έχω ακούσει είναι οι φούσκες στα ημιαξονια που χάνουν το γρασο και μπορει να καταλήξεις ακόμα και σε αλλαγή μπιλιοφόρων ημιαξονίων (ή κάπως έτσι...), κάτι που ευτυχώς γλυτωσα οριακά. Κατα τα αλλα μετα απο 4 χρονια και 83.000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα αλλο πρόβλημα, ελάχιστα τριξιματα προς το παρόν, το αμάξωμα το αισθάνομαι 100% ακαμπτο ακόμα, και σίγουρα δεν έχουν στραβώσει οι ζάντες μου παρότι έχω πέσει αρκετές φορές σε ξεγυρισμενες λακκούβες μέχρι που έχασα μέχρι και λάστιχο. Τωρα, τι του είχε κάνει ο πρώην ιδιοκτητης του δικού σου μόνο εκείνος το ξέρει...Φίλε cosygatos εμένα δυστυχώς κάνει ξερό κοπανημα στις λακουβες και δεν το νιώθω καθόλου στιβαρο και ακαμπτο ούτε απο τιμόνι ούτε απο πλαισιο ούτε απο αναρτήσεις συν ότι ακούω και διάφορους ήχους απο μπροστά που εχω αρχίσει να αγνοω. Ισως τελικά να έπεσα στην περίπτωση. Η αλήθεια ότι ολα τα παράπονα μου ξεκίνησαν απο μια @@@@ λακουβα που έπεσα φορτωμενος απλά δεν πιστεύω αυτό να επιρεασσε τόσα πολλα στο αυτοκίνητο. Μάλλον ήταν μπαλωμενο και σε κανα μήνα αφού το πήρα έβγαλε τα κουσούρια του. Εγω πλέον όμως εχω σχηματίσει κακή εντύπωση για τα ιταλικά αυτοκίνητα. Και εγω πήρα ιταλικο γιατι δεν ήθελα να είμαι προκατειλειμενος και τελικά οι φοβίες μου δικαιωθηκαν άρα είπα ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ίσως να είμαι τελείως λάθος και να εχω πάρει ένα πολυ κακό μεταχειρισμένο αμάξι. Ισως έτσι μια εταιρεία να βγάζει κακή φήμη άδικα. Ειναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι..
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Το Bravo διαλύει; Βρε Αναστάση, αν εξαιρέσεις μικροατελειες όπως το δέρμα του τιμονιού (ναι, και σε εμένα ξεφλουδισε!) ή το ταμπλό που είναι πολύ ευαίσθητο, κατα τα αλλα το μόνο που έχω ακούσει είναι οι φούσκες στα ημιαξονια που χάνουν το γρασο και μπορει να καταλήξεις ακόμα και σε αλλαγή μπιλιοφόρων ημιαξονίων (ή κάπως έτσι...), κάτι που ευτυχώς γλυτωσα οριακά. Κατα τα αλλα μετα απο 4 χρονια και 83.000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα αλλο πρόβλημα, ελάχιστα τριξιματα προς το παρόν, το αμάξωμα το αισθάνομαι 100% ακαμπτο ακόμα, και σίγουρα δεν έχουν στραβώσει οι ζάντες μου παρότι έχω πέσει αρκετές φορές σε ξεγυρισμενες λακκούβες μέχρι που έχασα μέχρι και λάστιχο. Τωρα, τι του είχε κάνει ο πρώην ιδιοκτητης του δικού σου μόνο εκείνος το ξέρει...
Φίλε cosygatos εμένα δυστυχώς κάνει ξερό κοπανημα στις λακουβες και δεν το νιώθω καθόλου στιβαρο και ακαμπτο ούτε απο τιμόνι ούτε απο πλαισιο ούτε απο αναρτήσεις συν ότι ακούω και διάφορους ήχους απο μπροστά που εχω αρχίσει να αγνοω. Ισως τελικά να έπεσα στην περίπτωση. Η αλήθεια ότι ολα τα παράπονα μου ξεκίνησαν απο μια @@@@ λακουβα που έπεσα φορτωμενος απλά δεν πιστεύω αυτό να επιρεασσε τόσα πολλα στο αυτοκίνητο. Μάλλον ήταν μπαλωμενο και σε κανα μήνα αφού το πήρα έβγαλε τα κουσούρια του. Εγω πλέον όμως εχω σχηματίσει κακή εντύπωση για τα ιταλικά αυτοκίνητα. Και εγω πήρα ιταλικο γιατι δεν ήθελα να είμαι προκατειλειμενος και τελικά οι φοβίες μου δικαιωθηκαν άρα είπα ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ίσως να είμαι τελείως λάθος και να εχω πάρει ένα πολυ κακό μεταχειρισμένο αμάξι. Ισως έτσι μια εταιρεία να βγάζει κακή φήμη άδικα. Ειναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι..
Κοιτά, τα ιταλικά όντως δεν έχουν και την καλύτερη φήμη για την αντοχή τους, αλλα σήμερα όλα αυτα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ούτε οι Γερμανοί είναι αυτοί που ήταν, ούτε οι Ιταλοί το παλιό χάλι, οι Κορεάτες γίνονται οι νέοι Ιάπωνες κοκ. Όταν το ιταλικο μας έχει Γερμανικά ηλεκτρονικά και το γερμανικό του πατερα μου ιταλικά, άντε βρες άκρη... Δυστυχώς, τα μεταχειρισμένα είναι ρωσική ρουλέτα: μάλλον θα είναι μια χαρα, αλλα μπορει και να κάνει και το μπαμ!
-
Φιλε Ανασταση,
αν ειναι ετσι οπως τα λες μαλλον επεσες στην περιπτωση αν και απ'οτι καταλαβαινω αυτα τα κοπανηματα/χτυπηματα αρχισαν αφοτου επεσες σε αυτη τη λακουβα. Το πηγες να το ελεγξουν μετα? Αν οχι πρεπει να το πας και να δεις για ολους αυτους τους θορυβους που λες.
Και εγω μεταχειρισμενο το πηρα και με αρκετα χιλιομετρα αλλα εκτος την ποιοτητα υλικων του εσωτερικου, ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. Η δε αναρτηση που και κατα τη γνωμη μου πλεει λιγο ειναι μεν στα αρνητικα του αλλα δεν με εχει προβληματισει με το κρατημα του. Του φαινεται οτι ειναι λιγο χαλαρη αλλα κραταει καλα. Εξ' αλλου οπως ειναι ετσι δεν κοπαναει καθολου στους δρομους της Αθηνας και απορροφα πολυ αποτελεσματικα τις κακοτεχνιες τους. Σε συγκριση με το 5αρι Γκολφ που ειχα
το Bravo ειναι πιο ανετο στην Αθηνα. -
Κοιτά, τα ιταλικά όντως δεν έχουν και την καλύτερη φήμη για την αντοχή τους, αλλα σήμερα όλα αυτα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ούτε οι Γερμανοί είναι αυτοί που ήταν, ούτε οι Ιταλοί το παλιό χάλι, οι Κορεάτες γίνονται οι νέοι Ιάπωνες κοκ. Όταν το ιταλικο μας έχει Γερμανικά ηλεκτρονικά και το γερμανικό του πατερα μου ιταλικά, άντε βρες άκρη... Δυστυχώς, τα μεταχειρισμένα είναι ρωσική ρουλέτα: μάλλον θα είναι μια χαρα, αλλα μπορει και να κάνει και το μπαμ![/quote]
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ πριν αγοράσω μεταχειρισμένο,ήθελα απαραίτητα να είναι μοντελο του 2008+ και να έχει και λίγο ψυχή ( με είχε κάψει το αναιμικό Focus 1.4 που είχα...).Με αυτά τα δεδομένα ιαπωνικά (auris 1.6 ,civic 1.8 κτλ) και γερμανικά (golf tsi,octavia,astra 1.4t,focus 1.6),έπαιζαν απο τα 9κ το ελάχιστο και πάνω.To Bravo ανέκαθεν μου άρεσε πολύ και αφου και τα γερμανικά και τα ιαπωνικά πλέον προβλήματα βγάζουν (σύμφωνα με γνώμες απο διάφορα forum) και μάλιστα με ποοοολύ πιο ακριβά ανταλλακτικά είδα και το bravo που πήρα που ήταν σε καλή κατάσταση (εξωτερικά αλλα κυρίως εσωτερικά που έχω και μια ιδιοτροπία παραπάνω γιατι δεν μπόρώ να είμαι σε αυτοκίνητο που μέσα έιναι κοτέτσι και συνήθως η χρήση του εσωτερικού μαρτυρά και το κατα πόσο είναι κανίβαλος ο άλλος η όχι) σε πολύ καλή τιμή και λέω δεν γ@@%^#ται ας λένε οτι θέλουν οι φήμες,μου αρέσει και θα το πάρω.Ετσι και άλλιως συνήθως κατι σάψαλα 25ετίας που κυκλοφορούν ακόμα με +400κ χλμ είναι συνήθως punto,alfa romeo κτλ ενώ τόσο παλιά ιαπωνικά η γερμανικά δεν βλέπεις...
-
Μια χαρα βλεπεις και Κορολες και Μαζντα κλπ με πανω απο μισο εκ. χλμ. Ειναι θεμα συντηρησης.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ετσι και άλλιως συνήθως κατι σάψαλα 25ετίας που κυκλοφορούν ακόμα με +400κ χλμ είναι συνήθως punto,alfa romeo κτλ ενώ τόσο παλιά ιαπωνικά η γερμανικά δεν βλέπεις...
ΛΟΛ. Πόσα γερμανικά και ιαπωνικά 35ετίας θες να σου δείξω?
Παρεμπιμπτόντως το πιο γηραλέο Πούντο δεν ξεπερνά τα 19-20 χρόνια, πιο πριν δεν υπήρχε καν σαν μοντέλο. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φιλε Ανασταση,
αν ειναι ετσι οπως τα λες μαλλον επεσες στην περιπτωση αν και απ'οτι καταλαβαινω αυτα τα κοπανηματα/χτυπηματα αρχισαν αφοτου επεσες σε αυτη τη λακουβα. Το πηγες να το ελεγξουν μετα? Αν οχι πρεπει να το πας και να δεις για ολους αυτους τους θορυβους που λες.
Και εγω μεταχειρισμενο το πηρα και με αρκετα χιλιομετρα αλλα εκτος την ποιοτητα υλικων του εσωτερικου, ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. Η δε αναρτηση που και κατα τη γνωμη μου πλεει λιγο ειναι μεν στα αρνητικα του αλλα δεν με εχει προβληματισει με το κρατημα του. Του φαινεται οτι ειναι λιγο χαλαρη αλλα κραταει καλα. Εξ' αλλου οπως ειναι ετσι δεν κοπαναει καθολου στους δρομους της Αθηνας και απορροφα πολυ αποτελεσματικα τις κακοτεχνιες τους. Σε συγκριση με το 5αρι Γκολφ που ειχα
το Bravo ειναι πιο ανετο στην Αθηνα.Το έλεγξα οπτίκά δεν βρήκαν κάτι, ίσως ένα ψιλοφθαρμένο σινεμπλόκ στο δεξί ψαλίδι που έχει ακόμα.Τώρα θα αρχίσω να ψάχνω και ενδότερα,βασεις κινητήρα,κρεμαγιέρα,top mount κτλ.Σε αμορτισερόμετρο που το μέτρησα οι αναρτήσεις βγάζουν 85 και οι 2 μπροστα και 77 πίσω δλδ μια χαρά.Τωρα κατα πόσο αυτα τα νούμερα λένε την αλήθεια δεν ξέρω.Έψαχνα να βρώ ένα καινούριο να κάνω test drive για να δώ αν είναι απλα η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αυτη στον δρόμο μην ψάχνω άδικα τι έχει το δικό μου αλλα όπως το περιγράφεις φίλε Παντελή πρέπει να συνεχίσω την έρευνα.....
Σκέφτομαι να αλλάξω αναρτήσεις αλλα απο την άλλη δεν μου περισέυουν 500€ και χρόνος χαμένος απλα για να κάνω πειράματα...
Ίσως να μην πηγαίνει όντως κάτι καλά και να το διογκώνω στο μυαλό μου..Ο χρόνος θα δείξει...Have faith! -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ετσι και άλλιως συνήθως κατι σάψαλα 25ετίας που κυκλοφορούν ακόμα με +400κ χλμ είναι συνήθως punto,alfa romeo κτλ ενώ τόσο παλιά ιαπωνικά η γερμανικά δεν βλέπεις...
ΛΟΛ. Πόσα γερμανικά και ιαπωνικά 35ετίας θες να σου δείξω?
Παρεμπιμπτόντως το πιο γηραλέο Πούντο δεν ξεπερνά τα 19-20 χρόνια, πιο πριν δεν υπήρχε καν σαν μοντέλο.Βλέπεις αρκετά είναι αλήθεια ειδικά τις κορόλες τισ παλίες.Όσα ξέρω όμως εγω προσωπικά έχουν αλλάξει μοτέρ...Έχουμε και έμείς Mitshubishi στην οικογένεια του 80 το οποίο με 70κ χλμ (μπάς και να το στέίλουμε στο ρεκόρ γκίνες σαν το παλαιότερο αμάξι με τα λιγότερα χλμ που υπάρχει?!!) δεν μπορείς να σταθείς πουθενά απο το λάδι που τσιμπάει.Punto φίλης μου με 350κ χλμ οπου έχουν μάθει να οδηγούν 4-5 άτομα πηγαίνει ακόμα(έχουν ξεκολλήσει βεβαία τα πάντα απο παντού..).Τελος πάντων μεγάλο κεφάλαιο,αυτο που ήθελα να πω είναι οτι υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα με κάκιστη φήμη που κυκλοφορούν στους δρόμους σαν τους μαθουσάλες...
Fiat Bravο 2007