-
Το 8.8 που λέω για πόλη (κάποιες φορές) περιλαμβάνει μεν και ελάχιστα ΑΟ και ΕΟ, αλλά τόσο που και πάλι η ΜΩΤ είναι στα 29-30 χ.α.ω. για πολλά χλμ.
-
Για τους φίλους που ενδιαφέρονται για την κατανάλωση .
Διαδρομή : http://goo.gl/maps/ZMSJu
155 χλμ διαδρομής (πήγαινε-έλα).
Με ομαλές επιταχύνσεις και χωρίς άσκοπα ξεσπάσματα (ok μόνο ένα στα 180) και μέγιστη ταχύτητα τα 145km/h με τον περισσότερο χρόνο η βελόνα στα 130-140.Μέση κατανάλωση 6,9l/100km με μωτ τα 91km/h.
-
Καλησπέρα παιδια.
Εχω κάτι ασπρα σημάδια στο ταμπλο εκει που είναι αυτη η απομίμιση ανθρακονήματος (η ποιότητα της είναι καπως....γρατζουνιεται πανευκολα)υπαρχει κανενας ευκολος τροπος να μην φαινονται τοσο πολυ? -
Και που να δεις πως γρατζουνιεται το πλαστικο που ειναι μαυρο, η προεκταση δηλαδη του 'ανθρακονηματος' μεχρι το παρμπριζ. Πριν μερικες μερες νομιζα οτι κατι ειχε κολλησει εκει, πηγα να το βγαλω με το νυχι μου και εφυγε κομματι, σαν να το εσκαψα. Οταν δε το σκουπιζω με κατι υγρο, οχι φυσικα χημικο κλπ, βγαζει μαυριλα. Ακομα και οι πανω επενδυσεις στις πορτες ειναι πολυ ευαισθητες και ανοιγουν ευκολα. Ισως να ειναι μονο στο δικο μου αλλα πλεον αποφευγω και το παραμικρο που εχει να κανει με αυτα τα πλαστικα/επενδυσεις γιατι παραειναι ευαισθητα. Εχουν φινετσα αλλα απο ποιοτητα μηδεν.
-
Ρε παιδιά νταξ, δε λέω ότι έχει καμιά απίστευτη ποιότητα, αλλά πως το καταφέρνετε; Εδώ εγώ και με κάφρο κολλητό συνοδηγό να πατάει με παπούτσια ταμπλό σε ταξίδια ωρών π.χ. δεν έχω σημάδια. Τι διάλο;
-
Παραδοξως το μαυρο πλαστικο που ειναι πανω στο ταμπλο δεν εχει κανενα σημαδι,μαλλον θα ετυχε.Η απομιμιση ανθρακονηματος ειναι τελειως χαλια γυρω απο το κασετοφωνο/κλιματισμο,με το ματι παθαινει ζημια .Η απομιμιση που ειναι γυρω απο τα καντραν κτλ που ειναι και μαλακη ειναι καλη. Φιλε παντελη συμφωνω και με την ταπετσαρια στις πορτες,μαυρα χαλια.Τον τελευταιο καιρο περναω τις μαυρες επιφανειεσ με βαζελινη μονο και φαινονται πολυ ποιο φρεσκιε,δοκιμαστε το.
Καθαριστικα ουτε για πλακα!!!
Τα σημαδια αυτα με εκνευριζουν πολυ ,θα τα περασω με γκρι μαρκαδορο(greek patenta)!!!On onether topic, τα διακοσμητικα νικελ που υπαρχουν στα παραθυρα εξωτερικα επειδη τα εχω ζηλεψει απο το sport τα εχει βαλει κανεις κατοπιν αγοράς!!!!
-
Ναι, αυτα τα νικελ ειναι ωραια αλλα δεν τα εχω βρει σαν αξεσουαρ. Μαλλον μονο μεσω αντιπροσωπειας οπου πρεπει να υπαρχουν.
Πρεπει να ειναι και ακριβουτσικα γιατ μαλλον ερχονται με τα λαστιχα της πορτας..Φοβαμαι να βαλω βαζελινη μην χειροτερεψω την κατασταση.Μπορει εκ πρωτης να φαινονται πιο φρεσκα αλλα μηπως με τις ζεστες αλλοιωθουν περισσοτερο.Προς το παρον τα καθαριζω μονο με τα ματια, ε, ενταξει και με κανενα νωτισμενο πανακι.
Εκεινο που μαλλον θα χρησει επεμβασης σε λιγο θα ειναι τα εξω πλαινα απο τα εμπρος καθισματα που εχουν ξεφτισει αρκετα. Ετσι το ειχα παρει ομως.Καλα ολα αυτα δεν τα λεμε για να γκρινιαξουμε αλλα καλο ειναι να λεμε και τα αρνητικα ετσι για να ξερουμε τι να κανουμε και πως αν γινεται να αντιμετωπιζονται.
-
Παντελή... σορρυ που στο λέω, αλλα μάλλον ο προηγουμενος τα πηδηξε τα πλαστικά με διάφορα χημικά. Πέραν της carbon φάσας που ειναι ευκολογρατσούνιστη, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα πλαστικα.
Για να σε παρηγορήσω... θα είστε 2 τώρα... αφου και ο Αναστάσης ρίχνει βαζελίνες...
-
Γενικά θέλουν μια παραπάνω προσοχή τα μέσα του.
Οπότε βαζελίνη και άγιος ο θεός και το ταμπλό σαν πωπός μωρού!!!!
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Γενικά θέλουν μια παραπάνω προσοχή τα μέσα του.Οπότε βαζελίνη και άγιος ο θεός και το ταμπλό σαν πωπός μωρού!!!!
αυτο προσπάθησα να πω... οτι δεν ειναι κωλος και δεν χρειαζετε τιποτε παραπάνω απο ενα καθαρισμα με υγρο πανάκι. Κώλο το κάνετε ριχνοντας τα διαφορα χημικά πάνω του... ειδικά κάτι βαζελίνες. Σιγουρα ΔΕΝ θα ηθελα να αγοράσω μτχ το Bravo απο το χέρι σας...
-
Φιλε corsair,
δεν ξερω ποσα αυτοκινητα εχουν περασει απο τα χερια σου αλλα απο τα δικα μου 14 με τα τελευταια 6 καινουργια εκτος του Bravo. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το Bravo δεν ειναι το πρωτο αυτοκινητο που παιρνω και φυσικα ξερω πολυ καλα πως να
συντηρω ενα αυτοκινητο. Ολα τα αυτοκινητα μου ακομα και οταν τα εδωσα ηταν σε καινουργια κατασταση. Λοιπον γ'αυτο απορω με την ποιοτητα του εσωτερικου του Bravo γιατι ΠΟΤΕ δεν εχω δει τετοια χαμηλη ποιοτητα σε οτι εχω αναφερει σε αναλογα αυτοκινητα αλλα και μικροτερου κοστους. Αν σου ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι η ποιοτητα ειναι προβληματικη και οτι δεν φταιει καμμια λαθος συντηρηση (χημικα κλπ που λες) τοτε ενταξει ΜΗΝ αγορασεις αυτοκινητο απο εμας αν και δεν θυμαμαι να σου προτεινα να σου το πουλησω. -
1200+ χιλιόμετρα μεταξύ μεσημεριου Σαββάτου 13/04 και μεσημεριού Τρίτης 16/04 αναλώθηκαν ως εξης:
Διαδρομή καθόδου : http://goo.gl/maps/72foc
Εικόνα ΕΟ στην κάθοδο , χιλιόμετρα 317 , μέση κατανάλωση 9,3l/100km , μέση ωραιαία ταχύτητα 111km/h , χρόνος 02:50.
Εχασα τα στοιχεία ενός γρήγορου πήγαινε - έλα Αθήνα - Αγ.Τριάδα Βοιωτίας , αλλά ούτως ή άλλως θα αποκαρδίωναν τους λάτρεις της οικονομικής οδήγησης.
120km εντος Αττικής με μέση κατανάλωση 7,7l/100km και μέση ταχύτητα τα 29km/h σε 4 ώρες και κάτι ψιλά.
Άνοδος με μια παράκαμψη στα Olympus Plaza και καμια δεκαριά χιλιόμετρα πέριξ αυτών μας έδωσαν 336km διαδρομής , με μέση κατανάλωση 7,8l/100km και τη μέση ταχύτητα στα 100km/h σε 03h:20min.Συμφωνήσαμε με Sinanai . .οτι μερικά είναι ανθεκτικά στην κακομεταχείρηση αλλά και για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τους κατόχους.
-
Τα νούμερα αυτά είναι με πατημένο το κουμπί SPORT?
-
Δεν ξέρω για τα Bravo (λόγω τουρμπίνας), αλλά στο Pandaκι το 100άρι όταν ήθελα να το πάω οικονομικά, τα χαμηλότερα νούμερα τα πετύχαινα με το 'sport' πατημένο.
-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!
-
Όχι καθόλου...σε όλα του τα χλμ το 'sport' ήταν μόνιμα πατημένο. Αυτές οι φωτογραφίες ήταν απο συγκεκριμένο ταξίδι που είχε επαρχιακούς δρόμους αλλά και πολλά 180άρια για αρκετή ώρα...
Αυτό είναι ένα συνολικό 90κάτι ωρών (στις 100 ώρες μηδένιζε)
Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι το ίδιο συμβαίνει με τούρμπο κινητήρα, γιατί στο Pandaκι έδινε κάποια δύναμη απο τις 2,5κ σαλ, ενώ αν δεν ήταν πατημένο μέχρι τις 4κ σαλ σκυλοβαριόταν...Αυτό το κάνει έτσι και αλλοιώς η τουρμπίνα.
-
Δεν νομίζω οτι ισχύει στο Bravo...
Η τουρμπίνα θέλει φαί και με το Sport πατημένο, το έχει άφθονο!!!Ασε που ο Κωνσταντίνος δεν το χρησιμοποιεί ποτέ...
Η μοναδική 'παραφωνία' στο δικό μου εσωτερικό.
Φυσικά το κάλυμμα του χειροφρένου δεν πιάνεται. Αποτελεί μέρος της Ιταλικής προσωπικότητας.
Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φιλε corsair,
δεν ξερω ποσα αυτοκινητα εχουν περασει απο τα χερια σου αλλα απο τα δικα μου 14 με τα τελευταια 6 καινουργια εκτος του Bravo. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το Bravo δεν ειναι το πρωτο αυτοκινητο που παιρνω και φυσικα ξερω πολυ καλα πως να
συντηρω ενα αυτοκινητο. Ολα τα αυτοκινητα μου ακομα και οταν τα εδωσα ηταν σε καινουργια κατασταση. Λοιπον γ'αυτο απορω με την ποιοτητα του εσωτερικου του Bravo γιατι ΠΟΤΕ δεν εχω δει τετοια χαμηλη ποιοτητα σε οτι εχω αναφερει σε αναλογα αυτοκινητα αλλα και μικροτερου κοστους. Αν σου ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι η ποιοτητα ειναι προβληματικη και οτι δεν φταιει καμμια λαθος συντηρηση (χημικα κλπ που λες) τοτε ενταξει ΜΗΝ αγορασεις αυτοκινητο απο εμας αν και δεν θυμαμαι να σου προτεινα να σου το πουλησω.Προβληματική ποιότητα... σίγουρα.... αυτό θα ναι
Τόσα χρόνια οχι εδώ... ουτε στο fiatforum δεν έχει αναφερθει τέτοιο θέμα (να διαλυόνται τα υλικά του ταμπλό) το οποίο ειναι ανήκουστο για οποιαδηποτε μάρκα την σήμερον ημέρα. Εσυ έχεις βγάλει συμπεράσματα απο το μεταχείρα που σου φόρτωσαν οτι ειναι χαμηλη η ποιότητα... που ποιος ξέρει τι του εριξαν πάνω και το πήδηξαν.Στο εσωτερικό τα προβλήματα/αδυναμίες έχουν να κάνουν με την φάσα ψευδοκαρμπον που χαρακώνεται ευκολα, με το δέρμα του τιμονιου σε κάποιες παρτιδες, και με το πλαστικό κάλυμμα στην βάση του χειρόφρενου. Αυτά. Οτιδήποτε αλλο ειναι ποιο πολύ στην σφαίρα του μεμονωμένου και οχι του γενικευμένου.
Το Bravo δεν διεκδικεί δάφνες premium κατασκευης, μαλακών πλαστικών, απίστευτης ηχομόνωσης, αψογου φινιρίσματος... γιατι πολυ απλά δεν το πληρώνεις για τέτοιο. Σε μέσες ακρες ομως μέσα-εξω ειναι ποιότικη κατασκευη που δεν έχει προβληματίσει κανένα τηρουμένων των αναλογιών... ειδικά δε συγκρινόμενο με premium μάρκες.
Αν ξέρεις βεβαια τι εστι ποιοτητα...
-
Οχι φιλε μου δεν ξερω.
Μηπως μπορεις να με διαφωτισεις λιγο γιατι φαινεται οτι εχεις αποκλειστικοτητα στον τομεα? -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Φιλε corsair,
συντηρω ενα αυτοκινητο. Ολα τα αυτοκινητα μου ακομα και οταν τα εδωσα ηταν σε καινουργια κατασταση. Λοιπον γ'αυτο απορω με την ποιοτητα του εσωτερικου του Bravo γιατι ΠΟΤΕ δεν εχω δει τετοια χαμηλη ποιοτητα σε οτι εχω αναφερει σε αναλογα αυτοκινητα αλλα και μικροτερου κοστους. Αν σου ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι η ποιοτητα ειναι προβληματικη και οτι δεν φταιει καμμια λαθος συντηρηση (χημικα κλπ που λες) τοτε ενταξει ΜΗΝ αγορασεις αυτοκινητο απο εμας αν και δεν θυμαμαι να σου προτεινα να σου το πουλησω.Προβληματική ποιότητα... σίγουρα.... αυτό θα ναι
Τόσα χρόνια οχι εδώ... ουτε στο fiatforum δεν έχει αναφερθει τέτοιο θέμα (να διαλυόνται τα υλικά του ταμπλό) το οποίο ειναι ανήκουστο για οποιαδηποτε μάρκα την σήμερον ημέρα. Εσυ έχεις βγάλει συμπεράσματα απο το μεταχείρα που σου φόρτωσαν οτι ειναι χαμηλη η ποιότητα... που ποιος ξέρει τι του εριξαν πάνω και το πήδηξαν.Στο εσωτερικό τα προβλήματα/αδυναμίες έχουν να κάνουν με την φάσα ψευδοκαρμπον που χαρακώνεται ευκολα, με το δέρμα του τιμονιου σε κάποιες παρτιδες, και με το πλαστικό κάλυμμα στην βάση του χειρόφρενου. Αυτά. Οτιδήποτε αλλο ειναι ποιο πολύ στην σφαίρα του μεμονωμένου και οχι του γενικευμένου.
Το Bravo δεν διεκδικεί δάφνες premium κατασκευης, μαλακών πλαστικών, απίστευτης ηχομόνωσης, αψογου φινιρίσματος... γιατι πολυ απλά δεν το πληρώνεις για τέτοιο. Σε μέσες ακρες ομως μέσα-εξω ειναι ποιότικη κατασκευη που δεν έχει προβληματίσει κανένα τηρουμένων των αναλογιών... ειδικά δε συγκρινόμενο με premium μάρκες.
Αν ξέρεις βεβαια τι εστι ποιοτητα...
Φιλε corsair γιατι είσαι τόσο επιθετικός απεναντι σε κάποιον που αναφέρει οτι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα που δεν έχεις εσύ??Αν εσύ το έχεις πάρει καινούριο και το έχεις πάντα σε parking το προσέχεις πολύ κτλ τότε είναι απολύτως λογικό να μην έχει πάθει τπτ,η ποιότητα φαίνεται στην άσχημη μεταχείριση.Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για αυτοκίνητα 5ετίας το μέγιστο οπότε το να ξεκολλάει το ταμλώ του Παντελή μπορέι να σημαίνει μόνο οτι ο προηγούμενος το έτριβε με καυστική ποτάσσα....Το δικό μου εσωτερικά είναι καλοσυντηριμένο οταν το πήρα και όντας εγώ πολυ προσεκτικός ανακαλύπτω κάθε τόσο σημάδια που δεν μπορώ να καταλάβω απο που είναι..Εγώ έχω φθορές που δεν δικαιολογούνται,3 ζαντες στραβωμένες και ο προηγούμενος έχει αλλάξει και τους 2 μπιλιοφόρους.Επίσης μετα απο μια δυνατή λακουβα που έπεσα φορτωμένος έχει γίνει το μπορστινό σύστημα κουδουνίστρα...
Σκέψου πόσα κακομεταχειρισμένα οχήματα 20ετίας κυκλοφορούν.
Μετα απο 5 μήνες που έχω το Fiat μου έχει δώσει την εντύπωση οτι το αυτοκίνητο στην 10ετία θα έχει βγει λωρίδες.
Αυτη είναι η ταπείνη μου γνώμη και η απαξίωση στην τιμή σε τόσο μικρό διάστημα που κυκλοφορεί είναι μια ένδειξη...
Fiat Bravο 2007