-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν το έχασε ο vel , αυτός άνετα φτιάχνει ένα σε 3dprototypingεχεις δικιο!! λαθος...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
corsair, η fiat εκτος απο το κλειδι με τον τηλεχειρισμο, δεν σου εδωσε και ενα δευτερο το οποιο δεν εχει τηλεχειρισμο?
αν το εχεις γιατι να βγαλεις καινουργιο με τηλεχειρισμο?εμενα οταν παρελαβα το punto μου εδωσε ενα κλειδι με τηλεχειρισμο σαν αυτο που περιγραφεις και ενα απλο! και μαζι ειχε μια καρτα που ειχε τα codes!
εερρρμμμμ ακριβως! ειναι ανευ τηλεχειρισμου το δευτερο! Δεν πρεπει να βγάλω λοιπόν??? Και ας το δουμε και αλλιως... αμα χαθει ας πουμε το μοναδικο κλειδι... τοτε τι? Οδικη? Ας το δουμε και αλλιως... κανα τσογλάνι στην προσπαθεια να το ανοιξει μπορει να μαμησει τον αφαλο της κλειδαριας (been there). Το bravo εχει μια κλειδαρια... δεν θα μπεις? Παλι οδικη?
Καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι ιδιαιτερα πρακτικο το μη τηλεχειριζόμενο, και καθόλου ασφαλές να μείνεις με ενα κλειδι....
Ραβουμε λοιπον το κουστουμάκι μας και κάνουμε γαργάρα... και περισσότερη προσοχή αλλη φορα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair, η fiat εκτος απο το κλειδι με τον τηλεχειρισμο, δεν σου εδωσε και ενα δευτερο το οποιο δεν εχει τηλεχειρισμο?
αν το εχεις γιατι να βγαλεις καινουργιο με τηλεχειρισμο?εμενα οταν παρελαβα το punto μου εδωσε ενα κλειδι με τηλεχειρισμο σαν αυτο που περιγραφεις και ενα απλο! και μαζι ειχε μια καρτα που ειχε τα codes!
εερρρμμμμ ακριβως! ειναι ανευ τηλεχειρισμου το δευτερο! Δεν πρεπει να βγάλω λοιπόν??? Και ας το δουμε και αλλιως... αμα χαθει ας πουμε το μοναδικο κλειδι... τοτε τι? Οδικη? Ας το δουμε και αλλιως... καλα τσογλάνι στην προσπαθεια να το ανοιξει μπορει να μαμησει τον αφαλο της κλειδαριας (been there). Το bravo εχει μια κλειδαρια... δεν θα μπεις? Παλι οδικη?
Καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι ιδιαιτερα πρακτικο το μη τηλεχειριζόμενο, και καθόλου ασφαλές να μείνεις με ενα κλειδι....
Ραβουμε λοιπον το κουστουμάκι μας και κάνουμε γαργάρα... και περισσότερη προσοχή αλλη φορα...
ετσι οπως το θετεις εχεις ενα.... εε πολλα δικια!
τουλαχιστον αφου εχεις το δευτερο κλειδι εχεις χρονο για να ψαξεις για οσο πιο καλες τιμες μπορεις!
-
αυτο λέμε τόση ώρα...
δεν υπάρχουν δευτερες τιμές... η τιμή είναι φιξ α ρε βρωμομακαρονάδες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αυτο λέμε τόση ώρα...δεν υπάρχουν δευτερες τιμές... η τιμή είναι φιξ α ρε βρωμομακαρονάδες
δεν ειναι μονο οι Ιταλοι...
και στο skoda οταν το ειχα, πηγα να βγαλω δευτερο κλειδι χωρις τηλεχειρισμο και μαζι με προγραμματισμο μου πηραν 120€!
ολοι πανω-κατω στις ιδιες τιμες παιζουν! -
άλλα 120 και άλλα 340 που ζητάνε οι κωλοιταλάδες...
εμπάρκο στα προιοντα τους
-
άλλα 120 και άλλα 340 που ζητάνε οι κωλοιταλάδες...εμπάρκο στα προιοντα τους
χωρις τηλεχειρισμο θελει 144,17€ ειπε πιο πισω ο φιλος sakaflias
απλα σου κανω μια συγκριση τιμων μεταξυ ιδιων κλειδιων, οτι οι τιμες εκει παιζουν...με τηλεχειρισμο ειναι πιο ακριβο! παντως δεν δικαιολογειται τετοια τιμη!
-
και αν έχεις συναγερμό τι κάνεις? αν σου φάνε τον αφαλό της κλειδαριάς ( μου το έχουν κανει στο ραλι ) ??
τα κλειδία και τα μάτια σας??
το ίδιο κλειδί δεν έχεις και εσύ ? περαστικά
-
και αν έχεις συναγερμό τι κάνεις? αν σου φάνε τον αφαλό της κλειδαριάς ( μου το έχουν κανει στο ραλι ) ??τα κλειδία και τα μάτια σας??
το ίδιο κλειδί δεν έχεις και εσύ ? περαστικά
ναι και εγω το ιδιο κλειδι εχω στο punto... οποτε θελει μεγαλη προσοχη!
νομιζω οτι ολο το group το ιδιο στυλ κλειδιων εχει, τουλαχιστον και η lancia στο νεο ypsilon!
και δυστυχως δεν εχουμε αλλες επιλογες αν το χασουμε το κλειδι, αυτο εκμεταλευονται οι ιταλοι (βρωμομακαροναδες που ειπες και εσυ! ) -
βεβαια από την άλλη , αν ισχύει αυτό περί μοναδικότητας και αν δυσχεραίνει την όποια διάρρηξη χαλάλι...
αν παραγγείλεις το αυτοκίνητο με εργ συναγερμό πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις και 2τερο κλειδί με χειρισμό σε τιμή σαφώς χαμηλότερη
-
Όλοι το ίδιο κλειδί έχουμε...
-
-
Αφού αποχαιρετήσαμε τον JimClark και τον Τιράντα του
και λίγο πριν τα βραδυνά τσίπουρα με την παρέα του Sinanai
το 100ρι Panda ξεκίνησε σήμερα το πρωί για μια 200αρα ορεινών χιλιομέτρων
Sinanai , καλό δρόμο και εύχομαι να το απολαύσεις!
-
Ρε ήταν εδώ Sinanai και JimClark και δεν ρίξατε ένα τηλέφωνο ?
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ρε ήταν εδώ Sinanai και JimClark και δεν ρίξατε ένα τηλέφωνο ?Δεν πήγες Χαλκιδική?...και σε αναφέραμε
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν πήγες Χαλκιδική?...και σε αναφέραμε
Οχι δεν πήγα και ήμουνα ολομόναχος το ΣΚ και δεν ήξερα πως να σκοτώσω την ώρα μου...
@@μω την γκαντεμιά μου
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δεν πήγες Χαλκιδική?...και σε αναφέραμε
Οχι δεν πήγα και ήμουνα ολομόναχος το ΣΚ και δεν ήξερα πως να σκοτώσω την ώρα μου...
@@μω την γκαντεμιά μου
Είδες φίλοι !!!
εδώ έπρεπε να ερχόσουν να ψηθούμε μαζί! Άκου εκεί ούτε τηλέφωνο δεν πήραν !!!
Ο άλλος, ο βόρειος, έδωσε σημεία ζωής ??? έχει πάρει σβάρνα τους συγγενείς? Κάποια πράγματα δεν κρύβονται....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
.....
Ο άλλος, ο βόρειος, έδωσε σημεία ζωής ??? έχει πάρει σβάρνα τους συγγενείς? Κάποια πράγματα δεν κρύβονται....Έχει επιστρέψει ήδη στη βάση του.
-
Μόλις κάτσω με το λαπτοπάκι σε κάνα καφέ με 'γιατί να φάει' (wifi) θα ανεβάσω κι αυτές απ'τη χτεσινή, επική διαδρομή! Λάμπρο πολύ κρίμα, τότε, που δεν τα 'π(ι)αμε, και επιφυλάσσομαι για το γυρισμό, να σας ξανατιμήσω!
-
Καλησπέρα,
έχω ένα bravo 1.4 του 2008, είναι το απλό με τα 90 άλογα. Θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την επιλογή μου αν και δεν το έχω πάνω από 5 μήνες.
Το μόνο πρόβλημά που έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή έτσι λειτουργεί, είναι η χαμηλή απόδοση του air condition του. Έχω επισκεφθεί μέχρι σήμερα δύο φορές το συνεργείο (ΦΙΑΤ), την πρώτη φορά μου συμπλήρωσαν φρέον αλλά κατάλαβα μικρή διαφορά και χθες μου είπαν ότι θα πρέπει να κοιτάξουν την βαλβίδα εκκένωσης του air condition γιατί τα bravo παρουσιάζουν συχνά το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Το χαμηλή απόδοση σημαίνει ότι για να βγάλει ικανοποιητικό κρύο αέρα, απλά για να μην ιδρώνεις μπροστά (η πλάτη μούσκεμα το ίδιο και οι πίσω επιβάτες) θα πρέπει να το έχεις στο τέσσερα (απίστευτος θόρυβος) και γυρισμένο στους μεσαίους αεραγωγούς με την ανακύκλωση πατημένη.
Πριν από το bravo είχα στην κατοχή μου ένα focus 1.4. που το air condition αν το έβαζες στο τρία και σε οποιοδήποτε σημείο τους αεραγωγούς άρπαζες κρύωμα για τα καλά.Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό ή όχι; Ρωτάω γιατί το αυτοκίνητο έχει ένα έτος εγγύηση και πρέπει να το κοιτάξω τώρα γιατί του χρόνου οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι εκτός με αποτέλεσμα να την επιβαρυνθώ εγώ.
Ευχαριστώ
Fiat Bravο 2007