-
Εξαρτάται , είναι θέμα προτίμησης το αν θα διαλέξεις μεταξύ ενός που έχει 60000km και χρήζει αλλαγής ιμάντων (με το όποιο κόστος τους) ή ενός που θα έχει 80-90 χιλιάδες αλλά αλλαγμένους ιμάντες.
Οχι , την κατανάλωση δεν την λες υπερβολική αν δεν θέλεις να κινείσαι με πολύ υψηλές ταχύτητες για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. -
κωνσταντινε εδω και αρκετο καιρο εισαι η ψυχη του thred.Μπραβο σε χαιρομαι...παντα παρων!!Για τον φιλο που θελει να μπει στην οικογενεια με το καλο να το παρεις και μην ανυσηχεις εχει βγει ιδιαιτερα αξιοπιστο το αμαξι! απο καταναλωση εγω να πω οτι μεσα στην πολη( αθηνα) με αλλαγες στις 2000 σαλ( ταριφας mode) εχω καταναλωσεις στο 7 με 8.
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
κωνσταντινε εδω και αρκετο καιρο εισαι η ψυχη του thred.Μπραβο σε χαιρομαι...παντα παρων!!Για τον φιλο που θελει να μπει στην οικογενεια με το καλο να το παρεις και μην ανυσηχεις εχει βγει ιδιαιτερα αξιοπιστο το αμαξι! απο καταναλωση εγω να πω οτι μεσα στην πολη( αθηνα) με αλλαγες στις 2000 σαλ( ταριφας mode) εχω καταναλωσεις στο 7 με 8.Να είσαι καλά.
Για την κατανάλωση απλώς
Δεν το κατάφερα ποτέ εντος Αθήνας (ίσως βέβαια να μην ηταν και αρκετα τα χιλιόμετρα). -
Παιδιά καλησπέρα,πήγα Φιατ,τελικά ο βόμβος ήταν από το κλίμα συγχρονίζονταν οι αεραγωγοί κλπ κλπ μου είπαν...τα χιλιόμετρα πραγματικά σασί φαίνοταν καλό...το μόνο περίεργο ήταν η διαφορά των σέρβις...το βιβλίο έδειχνε 2 σέρβις ένα το '10 και ένα το '12 και το κομπιούτερ ένα τέλη του '7............περίεργο????/τι μπορεί να παίζει????Θα του αλλάξω πάντως ιμάντες,γύρω στα 180 γιούρο για να έχω το κεφάλι μου quiet......τι λέτε εσείς?
-
@Mpampinos , αναφέρεται στο βιβλίο που έχουν γίνει (αντιπροσωπεία ή έξω) τα service του '10 και του '12 μαζί με τα χιλιόμετρα?
Αυτό του 2007 δύσκολα να είναι μεγάλο service , καμιά αλλαγή λαδιών το πιθανότερο. -
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,πήγα Φιατ,τελικά ο βόμβος ήταν από το κλίμα συγχρονίζονταν οι αεραγωγοί κλπ κλπ μου είπαν...τα χιλιόμετρα πραγματικά σασί φαίνοταν καλό...το μόνο περίεργο ήταν η διαφορά των σέρβις...το βιβλίο έδειχνε 2 σέρβις ένα το '10 και ένα το '12 και το κομπιούτερ ένα τέλη του '7............περίεργο????/τι μπορεί να παίζει????Θα του αλλάξω πάντως ιμάντες,γύρω στα 180 γιούρο για να έχω το κεφάλι μου quiet......τι λέτε εσείς?Τα service του '10 και του '12 είναι περασμένα στο βιβλίο και του '07 που είδαν στο computer δεν είναι ?
Οι σφραγίδες στο βιβλίο ειναι απο το ιδιο συνεργειο που το πήγες εσυ ?
Ελεγξε το συνεργείο την κατασταση των ιμάντων ?
Τι ημερομηνία πρώτης άδειας έχει το αυτοκίνητο ?Προληπτικά η αλλαγή των ιμάντων ειναι το βασικότερο που μπορεις να κάνεις, αφου όμως ελεγχξεις την κατάστασή τους για να μην την πληρώσεις άδικα.
-
Τα δυο σερβις τα δειχνει το βιβλιο ειναι απ τον παζαροπουλο.....αλλα το κομπιουτερ δειχνει ενα σερβις μονο......
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
κωνσταντινε εδω και αρκετο καιρο εισαι η ψυχη του thred.Μπραβο σε χαιρομαι...παντα παρων!!Για τον φιλο που θελει να μπει στην οικογενεια με το καλο να το παρεις και μην ανυσηχεις εχει βγει ιδιαιτερα αξιοπιστο το αμαξι! απο καταναλωση εγω να πω οτι μεσα στην πολη( αθηνα) με αλλαγες στις 2000 σαλ( ταριφας mode) εχω καταναλωσεις στο 7 με 8.
Να είσαι καλά.
Για την κατανάλωση απλώς
Δεν το κατάφερα ποτέ εντος Αθήνας (ίσως βέβαια να μην ηταν και αρκετα τα χιλιόμετρα).το κολπο ειναι στο ταριφας mode....βρες εναν και ακολουθησε το ρυθμο του αν αντεχεις και θα τα δεις τετοια νουμερα.οταν πηγαινω φυσιολογικα βλεπω 9+ λιτρα.
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
το κολπο ειναι στο ταριφας mode....βρες εναν και ακολουθησε το ρυθμο του αν αντεχεις και θα τα δεις τετοια νουμερα.οταν πηγαινω φυσιολογικα βλεπω 9+ λιτρα.
σ αυτό το σημείο είναι το πρόβλημα , δεν αντέχω.
Όπως κάθε φορά σε ταξίδι λέω 'θα πάω συντηρητικά' αλλά δεν γίνεται ποτέ. -
ειναι δυσκολο οταν το αμαξι ' τραβαει '... μου πηρε καιρο να το συνηθισω αλλα εχει εντυπωσιακα αποτελεσματα! μεγαλη διαφορα για μενα που κανω 300+ χλμ καθε εβδομαδα στην κινηση.αλλαγες στις 2000σαλ και πολυ χαλαρες επιταχυνσεις.ερχονται βεβαια και στιγμες που
-
Μια ερωτηση ακομα οι διαφορες αναμεσα στην εκδοση sport και την dynamic ποιες ειναι;ξερω για το κουμπακι sport αλλα σε στο στησιμο και στον εξοπλισμο εχον διαφορες;γιατι πολλα απο αυτα που στο car τα αναφερουν ως sport δεν ειναι αλλα εχουν χαμηοτερες τιμες.Aυτο π,χ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2612605/ τι γνωμη εχετε;γιατι αν ειναι καλο τα χρηματα ειναι πολυ καλα.
-
Στις αγγελίες του car.gr διαβάζει κανείς πολλά ευτράπελα
Το εικονιζόμενο πάντως δεν είναι έκδοση Sport καθώς απουσιάζει το αντίστοιχο κουμπί του overboost . Πρέπει να είναι η Dynamic καθώς δεν φέρει το πακέτο Sport.
Το πακέτο αυτό περιελάμβανε αεροτομή στην πίσω πόρτα , πλευρικούς μαρσπιέδες , κόκκινες δαγκάνες φρένων, μικρό χαμήλωμα , επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, διαφορετικά γραφικά στον πίνακα οργάνων, αλουμινένια πενταλιέρα , δερμάτινο τιμόνι και λαβή λεβιέ ταχυτήτων και φυσικά το κουμπί Sport. -
Κωνσταντίνε, το 150ρι δεν είναι που έχει εμφανή διπλή απόληξη εξάτμισης; Ενώ το 120ρι όχι;
-
Ναι , έτσι ήταν εργοστασιακά. Πολλοί βέβαια προχώρησαν σε 'επεμβάσεις'.
-
Σε αυτό που δείχνει στην αγγελία λέει ότι είναι 150 αλλά πίσω δεν φαίνεται καθόλου η εξάτμιση
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στις αγγελίες του car.gr διαβάζει κανείς πολλά ευτράπελα
Το εικονιζόμενο πάντως δεν είναι έκδοση Sport καθώς απουσιάζει το αντίστοιχο κουμπί του overboost . Πρέπει να είναι η Dynamic καθώς δεν φέρει το πακέτο Sport.
Το πακέτο αυτό περιελάμβανε αεροτομή στην πίσω πόρτα , πλευρικούς μαρσπιέδες , κόκκινες δαγκάνες φρένων, μικρό χαμήλωμα , επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, διαφορετικά γραφικά στον πίνακα οργάνων, αλουμινένια πενταλιέρα , δερμάτινο τιμόνι και λαβή λεβιέ ταχυτήτων και φυσικά το κουμπί Sport.Dynamic είναι. Sport σε καμμια περίπτωση. Ούτε καν Emotion (λείπει ο διζωνικός κλιματισμός). Αμφιβάλω αν είναι και 150HP
-
Ναι ρε γμτ,και μολις πηρα πρεφα οτι αρκετοι λενε παπαριες για το αν ειναι sport η οχι καθομαι και κοιταω το ταμπλο σε ολες τις αγγελιες για το κουμπακι ..περιπτωση να λενε ανακριβειες για τα 150 η 120 αλογα υπαρχει;αν και στην οδηγηση θα το καταλαβω γιατι εχω οδηγησει το 150αρι.
-
Ναι ρε γμτ,και μολις πηρα πρεφα οτι αρκετοι λενε παπαριες για το αν ειναι sport η οχι καθομαι και κοιταω το ταμπλο σε ολες τις αγγελιες για το κουμπακι ..περιπτωση να λενε ανακριβειες για τα 150 η 120 αλογα υπαρχει;αν και στην οδηγηση θα το καταλαβω γιατι εχω οδηγησει το 150αρι.
-
Αν έχει το κουμπί είναι η έκδοση Sport , αν οχι οτιδήποτε άλλο
-
Δηλαδή αν το πας σε μια Φίατ δεν θα μπορέσουν να σου πουν αν είναι το 120 ή το 150;
Fiat Bravο 2007