-
To Bravo βγήκε από τη λίστα. Στα θετικά βάζω μόνο την τιμή του. Η κατανάλωση, τα τέλη αλλά περισσότερο η αίσθηση που μου έδωσε με έκανε να το απορρίψω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Bravo βγήκε από τη λίστα. Στα θετικά βάζω μόνο την τιμή του. Η κατανάλωση, τα τέλη αλλά περισσότερο η αίσθηση που μου έδωσε με έκανε να το απορρίψω.Τι αίσθηση απεκόμισες από το test drive?
-
Αν περίμενες κάτι σε 147, λογικό είναι να απογοητεύτηκες. Μόνο η Giulietta θα σε καλύψει σε μικρομεσαίο αν ψάχνεις κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Bravo βγήκε από τη λίστα. Στα θετικά βάζω μόνο την τιμή του. Η κατανάλωση, τα τέλη αλλά περισσότερο η αίσθηση που μου έδωσε με έκανε να το απορρίψω.Γράψε κάτι παραπάνω και εσύ ! Μας πετάς την απόρριψη στην μούρη μέσα στο σπίτι μας !!!
Για την αίσθηση που λες το ίδιο είχα γράψει και εγώ έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης την ταπεινή 145. Για κάνε μια βόλτα και απο τον ανταγωνισμό και τα ξαναλέμε.... με περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά ! ε!!
Α !!! βασικό !! το 150άρι sport δοκίμασες έτσι ???? όχι το 120 ή το απλό 150άρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν περίμενες κάτι σε 147, λογικό είναι να απογοητεύτηκες. Μόνο η Giulietta θα σε καλύψει σε μικρομεσαίο αν ψάχνεις κάτι τέτοιο...εισαι σίγουρος γι'αυτο?
μιας και αρεσει στον πατερα μου πηγαμε για test drive με την G για 2 ωρες περίπου και εξακολουθω να πιστευω πως η αίσθηση που είχαν πιο παλια αμάξια απλα δεν υπαρχει πια..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Αν περίμενες κάτι σε 147, λογικό είναι να απογοητεύτηκες. Μόνο η Giulietta θα σε καλύψει σε μικρομεσαίο αν ψάχνεις κάτι τέτοιο...
εισαι σίγουρος γι'αυτο?
μιας και αρεσει στον πατερα μου πηγαμε για test drive με την G για 2 ωρες περίπου και εξακολουθω να πιστευω πως η αίσθηση που είχαν πιο παλια αμάξια απλα δεν υπαρχει πια..
Άλλο αυτό. Ούτε η G έχει την αίσθηση (καλών) παλαιότερων, αλλά είναι σαφώς καλύτερη απ' το B.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εισαι σίγουρος γι'αυτο?
Δεν έχει ακριβώς την αίσθηση της 147 καθώς το τιμόνι είναι λίγο πιο 'συνθετικό' αλλά είναι πολύ κοντά και σε ορισμένους τομείς (κινητήρας Mair, φρένα, κιβώτιο) είναι μπροστά.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
εισαι σίγουρος γι'αυτο?
Άλλο αυτό. Ούτε η G έχει την αίσθηση (καλών) παλαιότερων, αλλά είναι σαφώς καλύτερη απ' το B.
δεν συγκρίνω G με Β φίλε sinanai καθως παίζει και το προσωπικό γουστο ρόλο, πχ στην G δε μου αρεσε καθολου που δεν ακουγεται η εξατμιση οπως και τα καθισματα οπως και ο λεβιες ταχυτήτων,το start-stop που μισοδουλευε κτλ κτλ.. αλλα αυτα ειναι γουστα..
σίγουρα η G εχει καλύτερη ποιοτητα κυλισης και τιμονι απο το Β, ενω ο κινητηρας των 170 δεν μου αρεσε καθολου στις χαμηλες.. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
εδω αναρωτιέμαι αν καλυπτει η G καποιον που φευγει απο την 147.. γιατι αμφιβάλλω..
χωρίς να φταίει η G γι'αυτο, ειναι το πνευμα του μέλλοντος που ερχεται. -
Δυστυχώς αυτοκίνητα με την αίσθηση αυτών (των καλών) που βγήκαν μέχρι και το 2000 δεν παίζουν... Εννοώ σε νορμάλ μπάτζετ-κατηγορίες...
-
Γκρίνια χωρίς λόγο μου φαίνεται. Για κάθε καλό αυτοκίνητο του παρελθόντος, σκεφτείτε πόσα τραγικά υπήρχαν! Η αναλογία έχει καλυτερέψει τώρα. Αν πάρουμε τα μικρομεσαία προ 10 ετών, μόνο η 147 120 και το Focus από τα 1800 όμως και πάνω (γιατί το 1600 ήταν τάφος) ήταν πραγματικά καλά οδηγικά. Επιμένω και λέω ότι η G είναι ένα πολύ ενδιαφέρον οδηγικά αυτοκίνητο και είναι άξιος συνεχιστής της 147. Το νέο Focus πάλι, μόνο στο μοτέρ και στην κύλιση είναι καλύτερο, από οδήγηση όμως έγινε χειρότερο. Το τωρινό Golf όμως είναι κλάσεις ανώτερο από το IV ενώ έχουμε και ένα πολύ καλύτερο Leon. Το ίδιο ισχύεια και για το 308 σε σχέση με το 307, όπως επίσης και με το τωρινό Megane σε σχέση με το προηγούμενο και προπροηγούμενο. Ακόμα και το Bravo είναι πολύ καλύτερο από το Stilo. Για ποια οδηγοκεντρικά μοντέλα του παρελθόντος μιλάμε λοιπόν; Για μια 147 και ένα Focus 1800? Πολύ καλά ήταν αλλά υπερβολικά μόνα...
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εισαι σίγουρος γι'αυτο?
αν εννοείς της πληροφορίες που μεταφέρει στον οδηγός έχεις δίκιο... ο τρόπος όμως που στρίβει επιταχύνει και φρενάρει είναι τρομερός για τα δεδομένα των παλαιότερων κατασκευών... η δε αίσθηση της στην κορυφή της κατηγορία μακριά από το μέτριο μπράβο
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δυστυχώς αυτοκίνητα με την αίσθηση αυτών (των καλών) που βγήκαν μέχρι και το 2000 δεν παίζουν... Εννοώ σε νορμάλ μπάτζετ-κατηγορίες...που να δεις τα αυτοκίνητα που βγήκαν μέχρι το '80... εκεί να δεις αίσθηση, άκουγες τα καρμπυρατέρ να τραβάνε αέρα, ένιωθες τους κραδασμούς στο τιμόνι σου πάταγες τα βαριά αντρικά -βεβαιως βεβαίως - πετάλ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δυστυχώς αυτοκίνητα με την αίσθηση αυτών (των καλών) που βγήκαν μέχρι και το 2000 δεν παίζουν... Εννοώ σε νορμάλ μπάτζετ-κατηγορίες...
που να δεις τα αυτοκίνητα που βγήκαν μέχρι το '80... εκεί να δεις αίσθηση, άκουγες τα καρμπυρατέρ να τραβάνε αέρα, ένιωθες τους κραδασμούς στο τιμόνι σου πάταγες τα βαριά αντρικά -βεβαιως βεβαίως - πετάλ...
- Γύριζες το τιμόνι-πηδάλιο ιστιοφόρου των 5 στροφών με την αίσθηση μαγιονέζας και από την υποστροφή έφευγες στα χωράφια, πατούσες τα φρένα και έκανες τον σταυρό σου, πατούσες το γκάζι και το μόνο που έκανε ήταν να μουγκρίζει, ανακάτευες τη σούπα προσπαθώντας να μαντέψεις σε πόσες στροφές δουλεύει το μοτέρ αφού στροφόμετρο δεν υπήρχε... αυτές ήταν εποχές!
-
Αχ...οι παλιές καλές εποχές με την ψευδ-αίσθηση!
-
Δεν καταλαβαίνω τι σας φαίνεται περίεργο.
-
που να δεις τα αυτοκίνητα που βγήκαν μέχρι το '80... εκεί να δεις αίσθηση, άκουγες τα καρμπυρατέρ να τραβάνε αέρα, ένιωθες τους κραδασμούς στο τιμόνι σου πάταγες τα βαριά αντρικά -βεβαιως βεβαίως - πετάλ...
- Γύριζες το τιμόνι-πηδάλιο ιστιοφόρου των 5 στροφών με την αίσθηση μαγιονέζας και από την υποστροφή έφευγες στα χωράφια, πατούσες τα φρένα και έκανες τον σταυρό σου, πατούσες το γκάζι και το μόνο που έκανε ήταν να μουγκρίζει, ανακάτευες τη σούπα προσπαθώντας να μαντέψεις σε πόσες στροφές δουλεύει το μοτέρ αφού στροφόμετρο δεν υπήρχε... αυτές ήταν εποχές!
και στροφόμετρο να υπήρχε τις περισσότερες φορές ήταν κουκουρούκου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν εννοείς της πληροφορίες που μεταφέρει στον οδηγός έχεις δίκιο... ο τρόπος όμως που στρίβει επιταχύνει και φρενάρει είναι τρομερός για τα δεδομένα των παλαιότερων κατασκευών... η δε αίσθηση της στην κορυφή της κατηγορία μακριά από το μέτριο μπράβο
αυτος ακριβώς είναι ο προβληματισμος μου... αν η G είναι η κορυφη της κατηγορίας σαν αίσθηση την κάτσαμε τη βάρκα..
δωστε μου μια Lancia Dedra του 95' με τους αυτοματισμους-γκαζια του bravo και δεν αλλάζω αμάξι για τα επόμενα 20 χρόνια...
-
Ε όχι και Dedra... κουκουρούκου ήταν σε σχέση με μια 155 π.χ.
-
Ε όχι και Dedra... κουκουρούκου ήταν σε σχέση με μια 155 π.χ.κουκουρούκου ξεκουκουρούκου δεν με αφορά, εμένα θα μου αρκούσε.. είμαι εύκολος
..εννοείτε πως την δεκαετια 90 βγήκαν τρομερα αμάξια σε αισθηση και πολυ καλύτερα απο την dedra, και που δεν εχουν καμία σχέση με τα σημερινα playstation-cars
-
Φοβερά αυτοκίνητα έβγαιναν σε κάθε εποχή. Και τώρα υπάρχουν. Δεν μπορούμε να γενικεύουμε.
Fiat Bravο 2007